strategija,
vibram za tvoje bebe i tebe. drži se!
strategija,
vibram za tvoje bebe i tebe. drži se!
Strategija saljem milijun pozitivnih misli i molitava za tebe i tvoju hrabru djecicu![]()
Kakve su prognoze doktora?
Inace, koliko god se mi ovdje veselili lijepim vijestima, zivot se sastoji i od onih manje lijepih, pa i ruznih, a ovo je zajednica ljudi koji se razumiju, i spremni su zagrliti i za cestitku i za utjehu, pruziti savjet, podrsku...
Drzi se, mila, i istresi sve kad zatreba![]()
ajme strategijas tobom smo u mislima, drži nam se
brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoju dječicu, da što dulje izdržite i bude sve dobro na kraju.....
strategija draga, drži se... šaljem vam zagrljaj i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba...
Hvala vam cure na podršci
Danas je 22+2. Doktore je strah bilo šta prognozirati jer je bilo raznoraznih slučajeva. Kažu da bi bilo odlično kad bi još bar 2tj dogurala. Ako dođe do infekcije za manju gotovo da i nema šansi a i veća beba bi bila onda pod velikim rizikom. Pošto sam skroz otvorena i sklonija sam infekcijama. Kažu da su prva 72h najkritičnija. Ako prođe bez infekcije i temperature postoji bar neka nada za oboje. Neznam, milion pitanja mi je u glavi.
Strategija, milijon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i bebe!
strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoje male borce![]()
Draga strategija, drži se, nadamo se dobromu...
Evo bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoje srećice.
Ja bila jučer na pregledu, zatvorena sam ko sef narodne banke
Danas smo 37+5 i mislim da ću i ja završiti na induciranom i namučiti se kao i na prvom porodu. Ionako mi je doktor rekao da s obzirom na moje godine i činjenicu da sam zadnji put rađala prije 17 godina, da sam u stvari ko prvorotka i umirem od straha
Počela sam naoticati, tlak mi je već graničan a moje grčeve koje ja osjećam već danima ctg uopće ne bilježi, znači nema ih u stvari. Ribici se izgleda neće van
Strategija, vibram za što bolji ishod![]()
Strategija,draga,iz sveg srca vibram da izdrzis sto dulje i da na kraju bude sve ok..
Pozdrav svima....imam pitanje za cure koje su trudne koliko i ja tj. 13 tt, i one koje se sjećaju tog perioda
dakle već nekoliko dana imam nešto tipa menstrualnih grčeva, ne znam čemu bih propisala to (nema veze ni sa probavom)....Sinoć je bio jedan strašan, koji me natjerao do suza.
Nemam krvarenja, nemam iscjedak, nikakvih vanjskih simptoma.
Ovo mi je prva trudnoća, nakon prvog IVF-a....blago je reći da ludim i pizdim....Ako neko ima nekakvu sugestiju, pišite molim vas, lijepo, loše, mogu podnijeti...hvala
la, ja usla u 13., da kucnem-zasad sve super, ja ti ne mogu pomoci, mozda neko drugi moze
tiki, sta ribicu briga kako je tebi, ona ce van kad ce htjeti
![]()
La-tica,
ja sam oko 8-10 tt osjećala rastezanje maternice kao lagano piljenje. nije me bolilo. sve što ti mi možemo napisati su osobna iskustva koja nisu relevantna. ako te boli-pravac dr.
sretno!
strategija puno~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoje bebice da na kraju ipak bude sve u redu
La-tica, mene na kraju 12. tjedna par dana dosta bolilo. Kod mene nije bilo kao menstrualni grcevi, ali je bolilo svojski! Samodijagnosticirala sam si (sklona sam tome) neku gadnu upalu. Izvadila krv, urin, sve super, na uzv bebson mase, srceko kuca, sve 5...
Razgovarajuci sa dr i pregledom iskustava online, dosla sam do zakljucka da postoje bezbolne i bolnije trudnoce. Bolovi nalik menstrualnim grcevima i ini nisu zabrinjavajuci ako ne traju dugo (tipa da te rastura cijeli dan), nisu praceni krvarenjem, cudnim iscjetkom, temperaturom, zimicom, povracanjem i sl. ALI, sve sto te zabrine, puuuno je bolje otici provjeriti kod dr, nego razbijati glavu i traziti rijesenja po okolo! Sto je sigurno, nije nesigurno!
Strategija drzi nam se i neka bebice ostanu s tobom sto duze. Saljem zagrljaj draga
logika mi govori da paničarim i da dižem crvene zastave bezveze....a opet jako me strah..bol nije prisutna stalno, zaboli i pusti...pričekat cu sa liječnicima
hvala na odgovorima
Strategija draga bezbroj~~~~~~~za nabolji moguci ishod!
Tikica69 i Tikica78~~~~~~~~za najljepsi i bezbolni susret! Kyra,zao mi je!Sanda i anab.super za srceka!!!
Ja u bolnici,imala opet malo krvarenje-hematom,ali sad je ok.Cekam nalaze briseva,pa nadam se doma.Bebe super,zivahne,mjerili nuhalni,glavice..sve ok!
Ma tako nekako i računam. Nemam potrebe paničariti bespotrebno prije vremena.
(A i ako ostane niže - ni prva ni zadnja...)
Hvala, onda smo terminuše
a tek kad primiš u naručje!
hvala draga, i tebi cmoka!
Molim se za tebe, i nadam se da će sve na kraju dobro završiti. Želim da bebice ostanu s mamom još i više od 2 tjedna! Drž se!
A ja se nadam da ipak nećeš. Šaljem pozitivne vibre da porod bude što jednostavniji!
Drago mi je da je sve ok, i neka ne bude više posjeta bolnici prije samog finala!
strategijadraga, ne znam sto reci osim da se drzis
do neba vibram za tebe i tvoje mrvice
strasno mi je zao sto prolazite kroz to, nadam se da zavrsiti najbolje sto moze
La-tica ako boli, odi doktoru, ako nista- smirit ce te
Strategija mislim na tebe i držim fige da izdrzite sto duže ~~~~~~~~~~~~~~~
Strategija...
mislim na vas.![]()
~~~~~~~~~ da bude sve ok.
strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da i ti i tvoje mrvice dočekate sretan kraj![]()
strategija tako mi je žao da stalno pročaziš kroz neke tegobe.. ja sam čula za istjecanje vode , znam curu kojoj su od 20.tj govorili da beba nema vode i da samo čekaju da srčeko stane.. ona je sad 38 tjedan i sve je ok, voda je stalno bila li-la i uvijek na nekoj granici preživjljavanja, tak da se nadam da će i tebi biti tako..
hrabre su to male mrvice .. molim se za tebe drži se ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
la-tica ja sam od početka imala neke grčeve i preporuka mojih liječnika je bila magnezij , ja ga i dan danas koristim a sad sam već u 35tjednu.
pitaj liječnika nazovi ga. ja sam tako .
tikica69, tvojoj ribici je baš lijepo kod tebe .. meni je to sad dr. na uzv rekao zadnji put za moje bebe.. naime sva se raspadam bolovi su mi nemogući , bebe su mi pritisnule neke živce pa mi lijeva noga trne ( kao drvena ) au desnu mi sijeva bol jedva dođem do wc-a , noge oteknute, stomak guši već lagano , ne spavam , al moje bebe uživaju i super napreduju tak da guram dan po dan iako jedva čekam da ih vidim!
Cure...ja bih samo da upitam za strategiju..nadam se da je dobro...sto i svima nama zalim...pozz
Hvala, pipi! Ja sam još uvijek u komadu. Dobro se osijećam, srčeka kucaju i mogla bi ovako mirovati još mjesecima ali tko zna šta mi je suđeno...
Pusa svima i ~~~~~~~ za sve što vam treba!
strategija samo hrabro dok srčeka kucaju sve je ok.. biti će dobro sve ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
strategija, draga, samo nam se javljaj,čekamo vijesti i mislimo na tebe
strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
Strategija ~~~~~~~~~~~~~ da jos dugo mirujes i da izdrzite sto duze u komadu
mislim na tebe i nadam se da ce sve ispasti u najboljem redu
Strategija, cure su već sve rekle... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
strategija..........nemam nazalost komentara...samo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~za vas troje da sve prođe u najboljem redu.....ja nazalost vise nepitam ni kako ni zasto i nemam nikakve nade(34+3)..uzivam u migoljenju svoje hrabre curice dok ne dođe nam sudnji dan....kako trudnoca odmice na svakom novom pregledu nam nalaze nesto novo(sad vec i deformacija na licu).....samo da se moja curica smiri na kraju i da nepati,a mi smo zene jake i prebrodit cemo to sve sta nam zivot stavlja na put...... ali TI NEMOJ GUBITI NADU TI JOŠ DO KRAJA IMAS DOSTA I IMAS SANSE DA SPASIS SVOJE PODSTANARE!!!!! i jedno zapamti SVAKI SLUCAJ JE ZASEBAN!!!! NE MOZES S NI JEDNIM SLUCAJEM NISTA USPOREĐIVATI(barem ja nisam nasla ni jedan slucaj s kojim sam mogla usporedit ovo sto mi se sada desava)...... puno vibrica i da sve prođe dobro!!!![]()
draga analoneta nema rijeci utjehe znam ali ja ti od sveg srca zelim da se tvoja curica izbori,kazu da su curice puno veci borci..vjerujte u nju i da vam dodje na svijet i bude sve u redu,znaju i dr dosta grijesiti i iskreno se nadam da ce kod vas biti tako.
zelim vam draga od srca najbolji moguci ishod
strategija i analoneta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za vas...
mi jučer našli hematom 14x6mm.....bebica za sada napredujem....kod dr Alebića sam 7+5,po zm,a kod svoje mi računa po punkciji....moram to danas joj reći da MPOdr računa po ZM....
Strategija mislim na vas i drzim fige da sto duze ostanete skupa i da na kraju sve bude ok.
Analoneta imas potpuno pravo da je svaki slucaj razlicit i dr-i cesto ni sami ne znaju kakav ce biti ishod problematicnih trudnoca. Ovo za deformacije na licu me podsjetilo da su mojoj cimerici dok sam lezala na patologiji trudnoce dr-i rekli da se na uzv vidi da je deformirana glavica i tko zna sto jos, a kad se decko rodio sa glavicom je sve bilo ok i nikakvih deformacija takve vrste nije bilo.
Za obje puno vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
Svim ostalim trudnicama zelim sto bezbriznije mazenje bushe![]()
Evo da se i ja javim...mi smo super, ljubimo se i mazimo...uglavnom uživamo.
Nakon pregleda u trudničkoj ambulanti Sv duh dr mi je preporučio hospitalizaciju. Hospitalizirana sam 03.01.13. ujutro, a navečer hitan carski rez jer mi je tlak podivljao ...
U 23:54 rođena je Eni 2580 g, 48 cm, apg 10/10 a u 23:55 rođen je Martin 2570 g, 47 cm, apg 10/10
Drage cure, citam vas vec neko vrijeme, ali nikako da se ukljucim.
Prije svega, strategiji, analoneti i svima vama koje se borite, zajedno sa svojim bebicama, zelim puno hrabrosti i najsretniji ishod!
Tek sam u 12. tt. Za par dana idem na UZV (prvi nakon mjesec dana) i nestrpljivost, neizvjesnost, strah... rastu.
Narucena sam na SD, u ambulantu za visokorizicne trudnoce. Ide li netko od vas tamo i kakva su iskustva? Da li ste kod njih radile kombinirani probir i koliko se za isti cekaju rezultati?
Pretpostavljam da neke privatne klinike imaju napredniju tehnologiju pa razmisljam otici na pregled i u neku od njih - dvoumim se izmedju dr. Kosa za kojeg sam procitala sve najbolje, i poliklinike Podobnik (radi "4D" UZV). Nadam se cuti od vas neku korisnu informaciju i misljenje.
Amyx cestitam od srca na bebicama, uzivajte i puno se mazite
![]()