Stranica 104 od 288 PrviPrvi ... 45494102103104105106114154204 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,151 do 5,200 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

strategija,
    vibram za tvoje bebe i tebe. drži se!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Strategija saljem milijun pozitivnih misli i molitava za tebe i tvoju hrabru djecicu
    Kakve su prognoze doktora?

Inace, koliko god se mi ovdje veselili lijepim vijestima, zivot se sastoji i od onih manje lijepih, pa i ruznih, a ovo je zajednica ljudi koji se razumiju, i spremni su zagrliti i za cestitku i za utjehu, pruziti savjet, podrsku...
    Drzi se, mila, i istresi sve kad zatreba

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ajme strategija s tobom smo u mislima, drži nam se
    brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoju dječicu, da što dulje izdržite i bude sve dobro na kraju.....

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

strategija draga, drži se... šaljem vam zagrljaj i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba...

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Strategija saljem milijun pozitivnih misli i molitava za tebe i tvoju hrabru djecicu
    Kakve su prognoze doktora?

Inace, koliko god se mi ovdje veselili lijepim vijestima, zivot se sastoji i od onih manje lijepih, pa i ruznih, a ovo je zajednica ljudi koji se razumiju, i spremni su zagrliti i za cestitku i za utjehu, pruziti savjet, podrsku...
    Drzi se, mila, i istresi sve kad zatreba
    Potpisujem! U kojem ste nam sad tjednu?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

strategija

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala vam cure na podršci
    Danas je 22+2. Doktore je strah bilo šta prognozirati jer je bilo raznoraznih slučajeva. Kažu da bi bilo odlično kad bi još bar 2tj dogurala. Ako dođe do infekcije za manju gotovo da i nema šansi a i veća beba bi bila onda pod velikim rizikom. Pošto sam skroz otvorena i sklonija sam infekcijama. Kažu da su prva 72h najkritičnija. Ako prođe bez infekcije i temperature postoji bar neka nada za oboje. Neznam, milion pitanja mi je u glavi.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Strategija, milijon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i bebe!

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoje male borce

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

draga strategija, mislim na vas!

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Draga strategija, drži se, nadamo se dobromu...
    Evo bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoje srećice.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja bila jučer na pregledu, zatvorena sam ko sef narodne banke
    Danas smo 37+5 i mislim da ću i ja završiti na induciranom i namučiti se kao i na prvom porodu. Ionako mi je doktor rekao da s obzirom na moje godine i činjenicu da sam zadnji put rađala prije 17 godina, da sam u stvari ko prvorotka i umirem od straha
    Počela sam naoticati, tlak mi je već graničan a moje grčeve koje ja osjećam već danima ctg uopće ne bilježi, znači nema ih u stvari. Ribici se izgleda neće van
    Strategija, vibram za što bolji ishod

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Strategija,draga,iz sveg srca vibram da izdrzis sto dulje i da na kraju bude sve ok..

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Pozdrav svima....imam pitanje za cure koje su trudne koliko i ja tj. 13 tt, i one koje se sjećaju tog perioda
    dakle već nekoliko dana imam nešto tipa menstrualnih grčeva, ne znam čemu bih propisala to (nema veze ni sa probavom)....Sinoć je bio jedan strašan, koji me natjerao do suza.

Nemam krvarenja, nemam iscjedak, nikakvih vanjskih simptoma.
    Ovo mi je prva trudnoća, nakon prvog IVF-a....blago je reći da ludim i pizdim....Ako neko ima nekakvu sugestiju, pišite molim vas, lijepo, loše, mogu podnijeti...hvala

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

la, ja usla u 13., da kucnem-zasad sve super, ja ti ne mogu pomoci, mozda neko drugi moze
    tiki, sta ribicu briga kako je tebi, ona ce van kad ce htjeti

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

La-tica,
    ja sam oko 8-10 tt osjećala rastezanje maternice kao lagano piljenje. nije me bolilo. sve što ti mi možemo napisati su osobna iskustva koja nisu relevantna. ako te boli-pravac dr.

sretno!

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

strategija puno~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoje bebice da na kraju ipak bude sve u redu

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

La-tica, mene na kraju 12. tjedna par dana dosta bolilo. Kod mene nije bilo kao menstrualni grcevi, ali je bolilo svojski! Samodijagnosticirala sam si (sklona sam tome ) neku gadnu upalu. Izvadila krv, urin, sve super, na uzv bebson mase, srceko kuca, sve 5...
    Razgovarajuci sa dr i pregledom iskustava online, dosla sam do zakljucka da postoje bezbolne i bolnije trudnoce. Bolovi nalik menstrualnim grcevima i ini nisu zabrinjavajuci ako ne traju dugo (tipa da te rastura cijeli dan), nisu praceni krvarenjem, cudnim iscjetkom, temperaturom, zimicom, povracanjem i sl. ALI, sve sto te zabrine, puuuno je bolje otici provjeriti kod dr, nego razbijati glavu i traziti rijesenja po okolo! Sto je sigurno, nije nesigurno!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj strategija prvotno napisa Vidi poruku
    Prespavala sam noć tako da je u glavi samo mrvicu lakše a srce i dalje mi puca.... Jučer ujutro mi je iscurila plodna voda. Jedna bebica je već skroz dolje spuštena i gotovo da nema plodne vode. Druga je ima dovoljno i s njom je sve u najboljem redu. Primam nove antibiotike i cilj je što dulje izdržati samo da ne dođe do infekcije. Ako je netko čuo za pozitivan ishod situacije kao moje neka mi se javi! Pusa svima!
    draga

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Strategija drzi nam se i neka bebice ostanu s tobom sto duze. Saljem zagrljaj draga

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

logika mi govori da paničarim i da dižem crvene zastave bezveze....a opet jako me strah..bol nije prisutna stalno, zaboli i pusti...pričekat cu sa liječnicima
    hvala na odgovorima

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Strategija...molim se za tebe...bice to dobro aBda...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Strategija draga bezbroj~~~~~~~za nabolji moguci ishod!
    Tikica69 i Tikica78~~~~~~~~za najljepsi i bezbolni susret! Kyra,zao mi je!Sanda i anab.super za srceka!!!
    Ja u bolnici,imala opet malo krvarenje-hematom,ali sad je ok.Cekam nalaze briseva,pa nadam se doma.Bebe super,zivahne,mjerili nuhalni,glavice..sve ok!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    Moe za uzv, prekrasno! moja posteljica je isto straga, i do negdje 21.tt je bila niže ali se nakon toga podigla i sve je ok.
    Ma tako nekako i računam. Nemam potrebe paničariti bespotrebno prije vremena.
    (A i ako ostane niže - ni prva ni zadnja...)

Citiraj pipi73 prvotno napisa Vidi poruku
    Moe i tebi draga cestitke od srca...ispred nas ste tacno 7 dana....
    Hvala, onda smo terminuše

Citiraj krol prvotno napisa Vidi poruku
    polako krecu kucne pripreme za dolazak najdrazeg stvorenja,sujevjerna je pa neda nista kupovati ,samo me vuca od radnje do radnje i razgleda i rezervise....u svakom slucaju ...zanimljivo i meni potpuno strano i neobicno gledati one minijaturne stvarcice za bebe,jednostavno mozak mi ne moze prihvatiti da ce to tako maleno biti

a tek kad primiš u naručje!

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    svima ostalima pusa, radujem se s vama
    hvala draga, i tebi cmoka!

Kažu da bi bilo odlično kad bi još bar 2tj dogurala. Ako dođe do infekcije za manju gotovo da i nema šansi a i veća beba bi bila onda pod velikim rizikom. Pošto sam skroz otvorena i sklonija sam infekcijama. Kažu da su prva 72h najkritičnija. Ako prođe bez infekcije i temperature postoji bar neka nada za oboje. Neznam, milion pitanja mi je u glavi.
    Molim se za tebe, i nadam se da će sve na kraju dobro završiti. Želim da bebice ostanu s mamom još i više od 2 tjedna! Drž se!

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    Danas smo 37+5 i mislim da ću i ja završiti na induciranom i namučiti se kao i na prvom porodu.
    A ja se nadam da ipak nećeš. Šaljem pozitivne vibre da porod bude što jednostavniji!

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Ja u bolnici,imala opet malo krvarenje-hematom,ali sad je ok.Cekam nalaze briseva,pa nadam se doma.Bebe super,zivahne,mjerili nuhalni,glavice..sve ok!
    Drago mi je da je sve ok, i neka ne bude više posjeta bolnici prije samog finala!

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Strategija, divim se tvojoj snagi....

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Strategija sretno i da izdržite još malo

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

strategija draga, ne znam sto reci osim da se drzis
    do neba vibram za tebe i tvoje mrvice
    strasno mi je zao sto prolazite kroz to, nadam se da zavrsiti najbolje sto moze

La-tica ako boli, odi doktoru, ako nista- smirit ce te

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Strategija mislim na tebe i držim fige da izdrzite sto duže ~~~~~~~~~~~~~~~

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Strategija...
    mislim na vas.
    ~~~~~~~~~ da bude sve ok.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da i ti i tvoje mrvice dočekate sretan kraj

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

strategija tako mi je žao da stalno pročaziš kroz neke tegobe.. ja sam čula za istjecanje vode , znam curu kojoj su od 20.tj govorili da beba nema vode i da samo čekaju da srčeko stane.. ona je sad 38 tjedan i sve je ok, voda je stalno bila li-la i uvijek na nekoj granici preživjljavanja, tak da se nadam da će i tebi biti tako..
    hrabre su to male mrvice .. molim se za tebe drži se ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~

la-tica ja sam od početka imala neke grčeve i preporuka mojih liječnika je bila magnezij , ja ga i dan danas koristim a sad sam već u 35tjednu.
    pitaj liječnika nazovi ga. ja sam tako .

tikica69, tvojoj ribici je baš lijepo kod tebe .. meni je to sad dr. na uzv rekao zadnji put za moje bebe.. naime sva se raspadam bolovi su mi nemogući , bebe su mi pritisnule neke živce pa mi lijeva noga trne ( kao drvena ) au desnu mi sijeva bol jedva dođem do wc-a , noge oteknute, stomak guši već lagano , ne spavam , al moje bebe uživaju i super napreduju tak da guram dan po dan iako jedva čekam da ih vidim!

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Cure...ja bih samo da upitam za strategiju..nadam se da je dobro...sto i svima nama zalim...pozz

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala, pipi! Ja sam još uvijek u komadu. Dobro se osijećam, srčeka kucaju i mogla bi ovako mirovati još mjesecima ali tko zna šta mi je suđeno...
    Pusa svima i ~~~~~~~ za sve što vam treba!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja sam još uvijek u komadu. Dobro se osijećam, srčeka kucaju
    Baš mi je drago čuti tj pročitati. Neka sve ostane kako treba do samog kraja!

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

strategija samo hrabro dok srčeka kucaju sve je ok.. biti će dobro sve ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Hvala, pipi! Ja sam još uvijek u komadu. Dobro se osijećam, srčeka kucaju i mogla bi ovako mirovati još mjesecima ali tko zna šta mi je suđeno...
    Pusa svima i ~~~~~~~ za sve što vam treba!
    Samo ti odmaraj....bice sve to najbolje...vidjeces....Mislimo na tebe

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

strategija, draga, samo nam se javljaj,čekamo vijesti i mislimo na tebe

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Strategija ~~~~~~~~~~~~~ da jos dugo mirujes i da izdrzite sto duze u komadu
    mislim na tebe i nadam se da ce sve ispasti u najboljem redu

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Strategija, cure su već sve rekle... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

srtategija ~~~~~~~~~~~~

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

strategija..........nemam nazalost komentara...samo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~za vas troje da sve prođe u najboljem redu.....ja nazalost vise nepitam ni kako ni zasto i nemam nikakve nade(34+3)..uzivam u migoljenju svoje hrabre curice dok ne dođe nam sudnji dan....kako trudnoca odmice na svakom novom pregledu nam nalaze nesto novo(sad vec i deformacija na licu).....samo da se moja curica smiri na kraju i da nepati,a mi smo zene jake i prebrodit cemo to sve sta nam zivot stavlja na put...... ali TI NEMOJ GUBITI NADU TI JOŠ DO KRAJA IMAS DOSTA I IMAS SANSE DA SPASIS SVOJE PODSTANARE!!!!! i jedno zapamti SVAKI SLUCAJ JE ZASEBAN!!!! NE MOZES S NI JEDNIM SLUCAJEM NISTA USPOREĐIVATI(barem ja nisam nasla ni jedan slucaj s kojim sam mogla usporedit ovo sto mi se sada desava)...... puno vibrica i da sve prođe dobro!!!

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

draga analoneta nema rijeci utjehe znam ali ja ti od sveg srca zelim da se tvoja curica izbori,kazu da su curice puno veci borci..vjerujte u nju i da vam dodje na svijet i bude sve u redu,znaju i dr dosta grijesiti i iskreno se nadam da ce kod vas biti tako.
    zelim vam draga od srca najbolji moguci ishod

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

strategija i analoneta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za vas...
    mi jučer našli hematom 14x6mm.....bebica za sada napredujem....kod dr Alebića sam 7+5,po zm,a kod svoje mi računa po punkciji....moram to danas joj reći da MPOdr računa po ZM....

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Strategija mislim na vas i drzim fige da sto duze ostanete skupa i da na kraju sve bude ok.

Analoneta imas potpuno pravo da je svaki slucaj razlicit i dr-i cesto ni sami ne znaju kakav ce biti ishod problematicnih trudnoca. Ovo za deformacije na licu me podsjetilo da su mojoj cimerici dok sam lezala na patologiji trudnoce dr-i rekli da se na uzv vidi da je deformirana glavica i tko zna sto jos, a kad se decko rodio sa glavicom je sve bilo ok i nikakvih deformacija takve vrste nije bilo.

Za obje puno vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~

Svim ostalim trudnicama zelim sto bezbriznije mazenje bushe

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Evo da se i ja javim...mi smo super, ljubimo se i mazimo...uglavnom uživamo.
    Nakon pregleda u trudničkoj ambulanti Sv duh dr mi je preporučio hospitalizaciju. Hospitalizirana sam 03.01.13. ujutro, a navečer hitan carski rez jer mi je tlak podivljao ...
    U 23:54 rođena je Eni 2580 g, 48 cm, apg 10/10 a u 23:55 rođen je Martin 2570 g, 47 cm, apg 10/10

Evelyn73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Drage cure, citam vas vec neko vrijeme, ali nikako da se ukljucim.
    Prije svega, strategiji, analoneti i svima vama koje se borite, zajedno sa svojim bebicama, zelim puno hrabrosti i najsretniji ishod!

Tek sam u 12. tt. Za par dana idem na UZV (prvi nakon mjesec dana) i nestrpljivost, neizvjesnost, strah... rastu.
    Narucena sam na SD, u ambulantu za visokorizicne trudnoce. Ide li netko od vas tamo i kakva su iskustva? Da li ste kod njih radile kombinirani probir i koliko se za isti cekaju rezultati?
    Pretpostavljam da neke privatne klinike imaju napredniju tehnologiju pa razmisljam otici na pregled i u neku od njih - dvoumim se izmedju dr. Kosa za kojeg sam procitala sve najbolje, i poliklinike Podobnik (radi "4D" UZV). Nadam se cuti od vas neku korisnu informaciju i misljenje.

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Amyx cestitam od srca na bebicama, uzivajte i puno se mazite

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    hej curke moje.. prvo da čestitam od srca našoj amyx!!!! nadam se da će nam se uskoro javiti da čujemo kak je bilo i kolike su bebice.

ja jučer bila na pregledu mi smo ušči u 35tjedan.. na ctg se očitavaju trudići non stop pa sad dokad budemo izdržali.. na uzv smo vidjeli dva mala prašćića
    jer su bebe navodno već oko 2600g !
    ja sam jako zadovoljna jer sad znam da će s njima biti sve baš dobro!

a ja sam kao balon, jako mi je teško jedva se krećem.. al još malo tješim se..
    svima kisač!!

Moji su dan prije poroda bili procijenjeni na oko 3000 g, na kraju rođeni sa 2570 i 2580... ali sve je super i sve 5 tako da ne brini...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •