da se i ja malo ubacim:
strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
analoneta saljem najveci zagrljaj!
amyx![]()
da se i ja malo ubacim:
strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
analoneta saljem najveci zagrljaj!
amyx![]()
AnalonetaGrlim te i držim fige da sve prođe u najboljem redu. Kako hope kaže cure su jače borci i vjerujem da će se tvoja izboriti za sebe i hrabre roditelje ~~~~~~~~
Amyx čestitam još jednom! Mazite se, pazite i uživajte
Sanda hematom iš iš!
Evelyn želim ti mirnu školsku trudnoću kao i ostalim trudnicama!
Strategija ,Analoneta nadam se da će sve bit uredu,mora!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amyx,preslatki su ,uživaj!!!!!!!!!!
Strategija i Analoneta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za hrabre mame i hrabre bebice. Neka sve bude kako treba
Amixy bebice su preslatke, čestitam još jednom
Joj, gle Amyxine bebe!Imaš dvije, daš jednu meni?
Šalim se, prelijepa su ti djeca... Neka narastu veliki i zdravi i pametni!
![]()
Amyx. čestitke tebi i tm na prekrasnim bebamaUživajte u maženju i paženju
Al curka je prava, ima veliku kosu ko i moja
![]()
Čestitam draga Amyx!!!
Amyx ....![]()
draga amyx hvala ti što si mi napisala to za težinu beba.. i mene čudi da mi stalno govore da su tako velike bebe.. vjerojatno su fulali.. jučer mi rekli da je dečko 2500 a cura 2700 ..
preslatki su ti.. kako si ti nakon carskog?
strategija i analoneta samo hrabro vjerujte u svoje bebice .. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Amyx,djecica su jednostavno prekrasna
Cestitam jos jednom
Strategija i Analoneta, nadam se da će sve biti u redu
Amyx draga, čestitam! Bebice su preslatke...![]()
amyx,lovekd
Strategija i Analoneta držite se! grlim...
tikice i tikice još malo![]()
Cure moje, evo me s uzv-a. Moj curetak na 32+3 (oni napisali 32+5, nezz zašto) ima oko 1950g i duga je oko 41cmvejiki smo i živahni
Jedino me dr malko uplašila da imam puno plodne vode i da su maleckoj naglašene crijevne resice
pa me poslala da obavim još jedan uzv da se vidi....Rekla je da su to samo mjere opreza, ali ono, naravno da me malo uplašila.....Sutra ujutro ću u bolnicu na pregled, pa ćemo vidjeti.
amyx, dječica su presjatka![]()
analoneta i strategija, držte nam se i navijam da sve bude dobro~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svimai čuvajte mi se!
![]()
Sejla prijavljujem se za donaciju plodne vode ako je imaš viškaBezbroj ~~~~~ za sutrašnji uzv!
znate li za ovo: http://www.roda.hr/article/read/rodi...a-u-zagrebu-31
hoćete li ići? razmišljam prijavit se što prije jer očekujem da vrlo skoro neću biti previše pokretna
Curke krecite se sto vise osim ako niste naravno osudene na strogo mirovanje. Ja sam dan prije poroda jos salabajzala po arena centru i west gateu.
Naime, nakon poroda vam dode fizioterapeut (barem na sv. Duhu) i malo vam pogleda trbusne misice koji se naravno jako rastegnu u trudnoci. Mene je pregledala i prvo pitala jesam li bila cijelo vrijeme aktivna. Ja sam rekla da jesam i zakaj, kao, jel nesto nije u redu. Zena me sokirala i rekla da ne moze vjerovat da sam rodila blizance i da su misici rastegnuti minimalno i da ce se vrlo vjerojatno jako brzo vratiti na svoje mjesto. I jos mi je rekla da ne kupujem nikakav pojas, da nema smisla jer on samo stisne misice koji se onda ulijene i ne rade svoj posao....da je taj pojas samo izvlacenje novaca...
Last edited by amyx; 11.01.2013 at 10:01.
Hvala puno cure na podršci(p.s. strategija, vrlo rado da je moguće....drž mi se i čuvaj bebice
)
Evo današnji ponovljeni uzv pokazao da je sve okDr rekao da plodne vode nema previše, a niti one crijevne vijuge nije spominjao tako da je sve 5! Smanjili mi tt na 31+2 (konačno mi se više ne računa prema z.m., nego prema oplodnji i transferu). Curka je živahna i prava mala ribica
Jučer bila okrenuta na glavicu, danas već na zadak, veselo hehe.
![]()
o amix kako divna djecica ! cestitam od srca!
Amix čestitke na dva nova člana obitelji, prekrasni su!!
Amyx draga hvala ti za savjete i informacije, ja se krećem koliko god mogu iako mi je jako teško jer sam ja tanka a stomak ogroman i težak..ali ne dam se.
jel tebi otišla voda ili su počeli trudovi ? nisam vidjela jesi negdje napisala..
strategija ima šta novosti?
ja u srijedu idem na ctg i u petak ulazim u 37.tjedan tako da nakon toga budem ostala u bolnici na pretragama za carski i porod bude nakon toga..
znači jako jako jako sitno brojim !
a jel nam tikica69 rodila?
jupi još malo
mislim da tikica 69 nije još rodila...
joj kod mene je još dalek put....po zadnjoj m sam 8+1,a po punkciji 8+5....
na sljedeći pregled idem 30.1. mirujem zbog tog zločestog hematomčića.....ne ležim strogo,ali ništa ne radim i ne naprežem se....malo prošetam,malo ležim....malo sjedim....sve u svemu ništa ne radim....mislim da su mi mučnine prestale.....nema ih već par dana
sanda vrijeme leti.. evo meni se čini kao da sam jučer odbrojavala da prođem onaj krizni 12tjedan..
uživaj u samo se čuvaj..
da mi je netko rekao da ću se ovako bojati...ne bi mu vjerovala.....pokušavam se skulirati i uspijeva mi,ali nisam skroz do kraja opuštena...uhvatim se ponekada da razmišljam a šta ako,pa ako ovo.....pa se tješim.....samo neka prođe taj krizni period....
drage moje pročitala sam na fb da se nešto strašno dogodilo sa tikicom 69.....molim vas da se svi pomole za njezinu bebicu.......
pretužna sam......
Jao Sanda...nemoj da me plasis...evo sva sam se najezila....Boze molim te....
Joj Sandra daj reci šta je bilo,ako znaš,jel se šta dogodilo bebi ili njoj,sad si nas zabrinula?
Nažalost, vibrice neće upaliti...
Puno snage dragoj tikici da izdrži ovu bol![]()
Drage naše trudnice, čuvajte se... Mogu zamislit kako vam je pročitati ovu veliku tugu,
najbolje znam kako je mene (ne-trudnicu) uznemirilo, kako je tek vama...
Cure, ne znam di bi drugdje pitala pa možda nektko od vas ima iskustva... Kakva je poliklinika Zahi za 4d uzv? Naime, u 20 tt ću na uzv kod Kosa no sad sam htjela samo na neki kontrolni pregled u 15tt...
ja ne znam za ovu drugu kliniku, ali dr kos je cudo sto se tice ultrazvuka.... vrijedi svake kune! i znanje i oprema!