Stranica 107 od 288 PrviPrvi ... 75797105106107108109117157207 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,301 do 5,350 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Milasova, tako mi je žao što te stalno prate šokovi... Hvala Bogu da je bebica dobro! Držite se ti i bebolina i samo odmarajte! Želim ti uistinu prekrasan ostatak trudnoće i da nemaš više niti jednog šoka i problema!!!!

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Milasova draga za miran nastavak trudnoće bez ikakvih šokova ~~~~~~
    Mury ja sam bebice počela lagano osjećati u 14tt pa moguće da su tvoji leptirići proplesali!

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

joj milasova ti stvarno nemaš sreće...s obzirom na to koliko si već provela vremena u bolnici, vjerujem da su te dobro ispregledali, ali stvarno misterija- odakle tolika krv -što ti kažu, jednostavno ne znaju ili imaju neko tumačenje?
    za sve mirovateljice a posebno strategiju ~~~~~~~~~~~

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mene za sada nisu hospitalizirali, protoci jesu nešto smanjeni ali smatraju da nema potrebe još za hospitalizacijom ali ctg svaka 4 dana.
    Baš sam zabrinuta, na zadnjoj kontroli prije 3 dana, na 34+0 po mjerama i težini ispalo da je beba 2 tjedna iza tjedana trudnoće. Do sada nikad nije bilo tako (barem mi nisu rekli) i sada sto strahova i upitnika u mojoj glavi.

Milasova drži se, glavno da je beba dobro

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

venddy,milasova,strategija milijun~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Venddy,jos koji tjedan i ugledat ces svoje zlato..bit ce ok..

A napravila sam sve moguce pretrage,cerv.briseve,papu,urinokulturu sve uredno..
    Radila sam i privatno mini anomaly scan i kombinirani isto savrseno sve..
    Cerviks preko 4 cm,zatvorena bas sve ok..

Nemaju pojma odkud toliko krvi,bas misticno..

Sada dok se brisem ima jos krvi,skroz je tamna,valjda se cjedi..

Sva,sreca pa nemam bolova..

I vi se cuvajte i pazite i uzivajte u bebicama..
    Ja jedva cekam da osjetim svoju bubicu,zasad jos nista bas..ima vremena za to

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Venddy, znam da je lako reći, a teško učiniti, ali pokušaj ne brinuti previše. Baš sam danas slušala objašnjenje sestre jednoj zabrinutoj trudnici sa povećom bebom, kako nije neuobičajeno da bebe budu malo napredne u razvoju, pa onda pred kraj trudnoće malo i stagniraju, da bi na kraju bile taman! ~~~~~~~~~~ da tako bude i kod vas!
    Milasova da je ovo bio zadnji u nizu šokova; odsad samo uživancija!
    Strategija i Analoneta ~~~~~~~~~~~~ za najljepši mogući ishod

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

venddy, za tebe i tvoju bebicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Uh,milasova,drzi se draga!Nadam se da ti je ovo bio zadnji soku trudnoci!
    A ja vam cure moje vec tri dana osjecam kao da mi igraju trbusni misici. Jel moguce da se bebe vec javljaju? Danas smo 13+5.
    I ja svoju vec tjedan i pol osjecam!! Tako da mislim da bi tvoje dvije itekako se trebale osjetiti!!!

Milasova venddy ~~~~za puno strpljenja!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

potpisujem macu...
    maco kako ti?
    Venddy moja M. je po mjerama bila naprednija 2 tt a glava još toliko a kad se rodila bila je mrvica sa minijaturnom glavicom
    da ne nabrajam trudnice da nebi koju zaboravila šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mirnu trudnoću do kraja

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Sonjice, kuc-kuc da se ne ureknem, super!
    Lijepo napredujemo i rastemo i Klempo i ja! Jucer smo potvrdili da cekamo malog pisonju
    Za 4 tjedna imamo 4D i anomaly scan kojem se jaaako veselimo! Ovi redovni pregledi su mi jako slatki, ali prekratki, mislim da ce se s tim sloziti svaka od vas
    Kako tvoja ljepotica? Nadam se da cemo ju uskoro ponovno moci vidjeti u tvom avataru

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Joj cure, hvala vam! Znači, to ja već osjećam svoje beice, tako sam happy ))

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mury i J&D, super za prva javljanja bebica, baš je predivno kad ih se prvi put osjeti (a i kako rastu naravno )
    maco, bravo za dečkića (imaš pravo, super je kad se ode na 4D, kod svoje gin na običnom uzv-u se osjećam ko po traci.....ali mi si nažalost nismo mogli priuštiti privatno )
    milasova, venddy, čuvajte se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    svima i također puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od sejla : 18.01.2013. at 11:21

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja svoju bebolinu još ni sad ne osjećam a danas smo 17+3, zapravo osjećam nešto ali ne mogu biti sigurna da je to to. Rekao doktor da prvorotke obično osjete između 18. i 20. tt
    Blago vama cure, ja jedva čekam prve udarce naše curice

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

maco,čestitam na dečkiću, Gabi tebi na curici prekrasno...

ja isto jedva čekam migoljenja svoje bebice kao i to da otkrijemo spol..baš sam nestrpljiva...

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja svoju bebolinu još ni sad ne osjećam a danas smo 17+3, zapravo osjećam nešto ali ne mogu biti sigurna da je to to. Rekao doktor da prvorotke obično osjete između 18. i 20. tt
    Blago vama cure, ja jedva čekam prve udarce naše curice
    Nisam ni ja bila sigurna, i znam da doktori tvrde da se ne osjeti, ja ti osjecam kao mjehurici i u predjelu ispod pupka, nisu to udarci, i nije to tako cesto, ja sam bila mislila da je probava, ali kad sam skuzila, da je na istom mjestu... Povezala sam sam onda to sa svojom bebolinom!!! To ti je nesto kao ono kad si gladna pa ti kruli u zeludcu, ali puno puno nize! Polako bit ce draga, i biti ces najsretnija na svijetu!!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ja sam sada 15+3 i isto ništa ne osjećam... Cure, a kad ste saznale spol? Mi smo prije 2 dana bili uzv i dr nam je rekao da postoji velika mogućnost pogreške pa ne želi još ništa reći... Oko 20.02. idemo kod Dr. Kosa na anomaly scan pa se nadam da će se tada vidjeti. Može samo info, radi li se anomaly scan sve preko trbuha ili i vaginalno?

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

123beba, kroz koji tjedan bi mogla počet osjećat svoju mrvu Ja sam spol saznala u 20tt, meni je dr rekla da do 16tt organi izgledaju isto i da se do tada ne može sa sigurnošću reći, ali svejedno mislim da najviše ovisi o kvaliteti uzv-a. Vjerujem da ćeš na anomaly scanu saznati Sretno!

Gabi, čestitam na curki, vjerujem da je to to što osjećaš (i ja sam bila 17tt kad sam osjetila leptiriće i prvo nisam bila sigurna)
    Posljednje uređivanje od sejla : 18.01.2013. at 20:19

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mi smo spol vidjeli na 16+1 i doktor je bio prilično uvjeren da je u pravu, za njega nije bilo dvojbe. A i ako se nešto promijeni pa nešto izraste nećemo biti razočarani sasvim nam je svejedno

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam sada 15+3 i isto ništa ne osjećam... Cure, a kad ste saznale spol? Mi smo prije 2 dana bili uzv i dr nam je rekao da postoji velika mogućnost pogreške pa ne želi još ništa reći... Oko 20.02. idemo kod Dr. Kosa na anomaly scan pa se nadam da će se tada vidjeti. Može samo info, radi li se anomaly scan sve preko trbuha ili i vaginalno?
    Draga mi idemo sada 21. Kod dr kosa tj. U pon, nadamo se vidjeti spol, ali posto nam je dr kos zadnji put rekao da ce za tjedan dva sigurno vidjeti spol, a bili smo sa 12+ nesto, sada se nadamo da ce se vidjeti jer cemo biti 16+2.
    Ja tocno za anomaly scan ne znam, ali dr kos je perfekcionista, i mene je taj zadnji put gledao i preko trbuha a i vaginalno i to skoro 40 min. Okretao je bebu,mjerio. Slikao, snimio filmic koji smo dobili svaki organ nam je pokazivao, prokrvljenost, otkucaje, ma cudo jedno! Stvarno si je super dao truda!! Tako da vjerujem da ni za anomaly nece propustiti da to sve obavi!
    A i ako neko sa ultrazvukkm moze vidjeti onda je to on, jer mu je oprema turbo svemirska, a on moze okretati bebu skrot za 360 u svim smjerovima!! Drzim fige da vidite ko vam stize

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

dr. Kos na anomalyju uzv radi i vaginalno i abdominalno - vaginalno radi cervikometriju, a preko trbuha gleda bebicu. 123beba, gotovo sigurno će vidjeti spol osim ako će bebica baš biti u nekoj nemogućoj poziciji.

i, cure, nemojte brinuti oko toga što još ne osjećate bebe - rijetko koja žena osjeti udarce prije 18 tt, a većina i dosta kasnije. evo moja prijateljica, drugorotka, ni s 24 tt nije osjećala bebu jer je bila u nekom čudnom položaju, a i posteljica je bila sprijeda. a inače drugorotke u pravilu udarce osjete ranije.

i baš vas je lijepo čitati

venddy, sve će biti ok - nešto smanjeni protoci koji se drže pod kontrolom nisu neki problem... i u tom je slučaju super da je bebica malo naprednija. i kod nas su jedno vrijeme bili slabiji protoci i stara posteljica (uz sve ostale komplikacije - uf, kad se samo sjetim) i svašta se nešto predviđalo, a na kraju se s 39 tt rodila moja poprilično velika N.

još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našu strategiju i analonetu... držite se, cure...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Jutro cure moje, kako ste mi? Nego, jel netko zna što je sa našom Bab? Dugo se nije javljala, i nadam se da je sve ok sa njenim bebicama, da napokon bezbrižno uživa u svojoj trudnoći
    Startegija, Analoneta i Venddy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~!!!
    Svima veliki

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

bab je super, samo je jos malo stidljiva za javljanje, doci ce ona nama u drustvo uskoro

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Bab i njenim babuskicama, da nam se sto prije ohrabri i pridruzi
    Sto se tice utvrdivanja spola, ja sam svog dr isforsirala da mi bar nesto kaze na 14+5, iako sam otprije znala da on spol ne utvrduje tako rano. Nije da se bas pretrgao gledajuci, ali je rekao moguca curica. Za dva tjedna je gledao i rekao nedvojbeno je deckic, ali pricekajmo potvrdu na sljedecem pregledu pa da bude za javnost. Na 18+5 potvrdili da stize pisonja
    Mi sretni ko malo dijete sa bilo kojom opcijom, ali znatizelja je bila oogromna!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

i stize klempic, super

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    bab je super, samo je jos malo stidljiva za javljanje, doci ce ona nama u drustvo uskoro
    Bab , jako mi drago da ste dobro, i čekamo te na ovoj temi

I još nešto, kada su vam prestale mučnine? Ja se taman ponadala da se kao malo smanjuju, i jutros dušu ispovraćala ...sada me želudac rastura.
    Posljednje uređivanje od Mury : 19.01.2013. at 12:17

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

venddy, baš sad čitam i razmišljam - je li beba veća ili manja za 2 tjedna?

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

mene je moj bebac danas prbi put malo lupio sad smo 17+3 i mislila sam da je to rano ali me za ruckom dva puta lagano omeo

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mury, meni su se mučnine (koje su bile doslovno cjelodnevne) smirile negdje oko 16tt, ali sve je to tako individualno....držim fige da će se i tebi sad umiriti

hope

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

...cure drage samo da vam mahnem , ja sam 35+3 i torba je spremna,a ja još nekako ne mogu pojmiti da smo blizu termina.... malo me već hvata panika!

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hope31 za udarce, jesam ti rekla da će to brzo!
    mari mar, terminušo, moja još nije spremna do kraja, ja to sve temeljito i polako ali me isto već hvata panikica...

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    hope31 za udarce, jesam ti rekla da će to
    brzo!
    mari mar, terminušo, moja još nije spremna do kraja, ja to sve temeljito i polako ali me isto već hvata panikica...
    haha da bila si u pravu,tako sam se slatko nasmijala kad me malo dodirnuo nije to nesto jako bilo ali predivan osjecaj

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

kitty bome se i tvoje priblizilojedva cekam radosne vijesti

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

mari mar sretno,bez panikehaha lako meni reci sadaisto tako cekamo radosnu vijest

tini avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nevjerovatno..bili smo potpuno sokirani..
    Jos sam jucer imala redovan UZV i sve bilo.ok..
    Glavica je bila malo veca za par dana,ali to je valjda normalno za ovu fazu kako kaze dr..sta vi mislite?
    Ako te mogu utješiti, ja sam krvarila od 30.tj i to ne stalno nego veliki izljev krvi pa ugrušci...odlazak na hitnu,a tamo nemaju pojma od čega...sve u redu....i tako sam bila na strogom mirovanju i svejedno 1-2 puta tjedno krvarila i svi su se jako čudili odakle ta krv...Svakih tjedan dana kontrola i dogurala skoro do termina, rodila sam u 38.tj veselu i zdravu bebu...

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj hope31 prvotno napisa Vidi poruku
    mari mar sretno,bez panikehaha lako meni reci sadaisto tako cekamo radosnu vijest
    ...do nove godine nisam ni ja razmišljala o porodu, ali sad kako su blagdani i praznici prošli i počela češće odlaziti na kontrole, a svi ono pa kad ćeš, zaista me uhvati nervoza, i torbu sam spremala tjedan dana a samo sam trebala sve složiti u nju...
    bebač je do sad bio na zadak, pa me i zbog toga malo frka hoće li zbog toga na carski,a sad se na zadnjoj kontroli okrenio na glavicu....ma ljubi ga majka!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mari mar prvotno napisa Vidi poruku
    ...do nove godine nisam ni ja razmišljala o porodu, ali sad kako su blagdani i praznici prošli i počela češće odlaziti na kontrole, a svi ono pa kad ćeš, zaista me uhvati nervoza, i torbu sam spremala tjedan dana a samo sam trebala sve složiti u nju...
    bebač je do sad bio na zadak, pa me i zbog toga malo frka hoće li zbog toga na carski,a sad se na zadnjoj kontroli okrenio na glavicu....ma ljubi ga majka!
    draga već je prošlo tako brzo....neka bude sve ok...
    morala sam malo škicnuti....šta ću kad mi falite....ja sam danas po zm 9+2 a po punkciji 9+6....sve u redu za sada...nadam se da će tako i ostati....30.1. idem na kontrolu....stalno si razmišljam jel raste...da li kuca srčeko i dalje....da li je sve ok...osječam se odlično,pa valjda i je onda sve ok...mučnine su stale...

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    hope31 za udarce, jesam ti rekla da će to brzo!
    kitty pa da mi smo tu negdje po terminu.... ja sve nešto odgađam pa imam još kao vremena, ali brzo će to.....ufff

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure moje, kako ste mi? Nego, jel netko zna što je sa našom Bab? Dugo se nije javljala, i nadam se da je sve ok sa njenim bebicama, da napokon bezbrižno uživa u svojoj trudnoći
    Startegija, Analoneta i Venddy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~!!!
    Svima veliki
    potpis na ovo...nisam baš u toku...pa svima sve najjjj

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    draga već je prošlo tako brzo....neka bude sve ok...
    morala sam malo škicnuti....šta ću kad mi falite....ja sam danas po zm 9+2 a po punkciji 9+6....sve u redu za sada...nadam se da će tako i ostati....30.1. idem na kontrolu....stalno si razmišljam jel raste...da li kuca srčeko i dalje....da li je sve ok...osječam se odlično,pa valjda i je onda sve ok...mučnine su stale...
    e sanda baš sam se pitala što je s tobom nisam bila dugo na forumu pa nisam baš u toku!!?? bome mi je ovo brže proletilo nego ona 2 tj. čekanja bete....
    ma samo hrabro dalje i bit će sve ok mora biti! jel ideš u zg na kontrole?

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mari mar prvotno napisa Vidi poruku
    e sanda baš sam se pitala što je s tobom nisam bila dugo na forumu pa nisam baš u toku!!?? bome mi je ovo brže proletilo nego ona 2 tj. čekanja bete....
    ma samo hrabro dalje i bit će sve ok mora biti! jel ideš u zg na kontrole?
    bila sam zadnje 8.1. i ne moram više tamo ići jedino ako se odlučim na probir...ali mislim da neću ići na probir....idem normalno kod svoje,odlična dr...sve objasni...ma odlična je.....pa baš to čekanje bete je kao 100 godina....
    ma hrabro ja idem dalje...ali znaš kako je......

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Kako je to lijepo čuti da uskoro stižu bebice... cure želim vam što lakše porode i da nam svi budete odlično, da bebice budu zdrave i da se mame brzo oporave!!!
    Htjela sam pit ati, ako nije problem, cure koje ste imale sve ok trudoću, bez nekakvih problema jeste smijele nakon nekog vremena imati spolne odnose. Meni moja soc gin ne želi reći niti da niti ne... Nije mi to sada najvažnija stvar na svijetu, no ako je sve ok bilo bi mi ok da ponekad i to prakticiramo
    Ono što je zanimljivo da mi je na pregledu rekla kako mi je sve super no kad sam ju pitala jel smijemo sad imati odnose obzirom da je sve ok i da smo došli do 16 tt ništa mi nije htjela reći...

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Meni moj rekao sa prezervativom moze... Iako sam imala hematom u startu, ali da je sada sve ok i da su prosla 3 mj. I da moze, mi probali... Ali mi jd bilo grozno.... I nikako se nismo mogli opustiti, i kao da me bolilo, ili sam umislila... Od straha... I onda odustali!! Probat hocemo jos ali me nece bas ni zelja, ne znam kako je drugim curkama bilo!! Jadan moj muz

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ako je trudnoća ok - mislim da nema razloga da ne.
    Meni je nakon pregleda u 12. tjednu dr. rekao da smijemo, a nakon pregleda u 16. tjednu je rekao da ne smijemo (mislim jer je posteljica djelomično preko ušća).

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nije bilo zabrana nakon što su prošla prva tri mjeseca (krvarenje na početku t), ali me boljelo tako da se čuvamo.

mari mar, kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno do kraja i lagan porod želim

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    e da, da li je jos bilo lakoplacljivih? mene to polako prolazi, al nije bilo jako izrazeno, samo vise nego inace, i dosta treniram buduca nocna budjenja, al lako opet zaspim
    uf, plakanje, pogotovo s twinsima u buši - potočić bi bila napunila za svaku sitnicu. MM me u šali nazvao debela - plakanje.
    Pogledala sam film u kojem je kraj tužan - plakanje na kvadrat.
    Imala sam grč rano ujutro, nakon kojeg nisam mogla zaspati ponovo - plakanje na kubik.
    A nakon poroda, onih 3 tjedna kad hormoni divljaju - pod je prljav - eto malo akumulaciono jezero ispod mene. Suza suzu stiže.
    I dan danas mi ne treba baš puno, ali bar se suzdržim dok se ne sakrijem od pogleda

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Kako je to lijepo čuti da uskoro stižu bebice... cure želim vam što lakše porode i da nam svi budete odlično, da bebice budu zdrave i da se mame brzo oporave!!!
    Htjela sam pit ati, ako nije problem, cure koje ste imale sve ok trudoću, bez nekakvih problema jeste smijele nakon nekog vremena imati spolne odnose. Meni moja soc gin ne želi reći niti da niti ne... Nije mi to sada najvažnija stvar na svijetu, no ako je sve ok bilo bi mi ok da ponekad i to prakticiramo
    Ono što je zanimljivo da mi je na pregledu rekla kako mi je sve super no kad sam ju pitala jel smijemo sad imati odnose obzirom da je sve ok i da smo došli do 16 tt ništa mi nije htjela reći...
    Mi se seksamo od 7tt (čekali smo prvi uzv i da muž prebaci mentalnu blokadu) , Imamo najnormalniji seksualni život kao i prije trudnoće...nemaš se čega bojati...

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Evo curke da se pohvalimo, bili smo kod dr Kosa! Super smo zdravi, namucili smo doktora jer smo spavali!!!
    Napredujemo odlicno..dr je jako zadovoljan!!! I curka sam, a mama i tata su presretni!!

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

J&D za malu uspavanu ljepoticu (moja uvijek zijeva na pregledu, hehe)

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

J&D tako mi je drago čitati ovakve postove!!! Bravo za curku! Ja jedva čekam da i mi idemo Kosu i da čujem tko se tu ispod moga srca skriva...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •