Analoneta,bas mi je tesko citati tvoj post,svaka cast vama na tolikoj snazi..
~~~~~~~~~~~~~~za vasu bebicu i vas.
Analoneta,bas mi je tesko citati tvoj post,svaka cast vama na tolikoj snazi..
~~~~~~~~~~~~~~za vasu bebicu i vas.
Sonja29 hvala
Bab sretno do kraja....Zelim ti skolsku trudnocu
Analoneta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za najbolji moguci ishod
Sto se nase MPO price tice,bila sam spremna ici u postupke sve dok fizicki mogu izdrzati(zdravstveno nam placa 6 postupaka stimulacije,FET i embriotransferi se tu ne racunaju),tako da sam imala jos ''fore'' da pokusavam(iskoristila sam dvije stimulacije).Postavila sam to sebi kao neki cilj prema kojem idem i sa svakim neuspjehom nada je bila manja ali tvrdoglavost veca(ovan).
Mury, svaki dan si popi jedan jogurt sa probiotikom....
strategija i analoneta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
strategija, analoneta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala cure na savjetima! Evo sinoć stavila prvu vaginaletu, i već je danas osjetno bolje. Ma rješit ću se ja tih gljivetina![]()
Jučer sa 25tt carskim rezom rodio se jedan mali borac od 890g i jedan anđeo koji nas čuva sa neba.
Strategija zao mi je zbog malog andela i saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malog borca
Strategija, čestitam tebi i tvom dragom na vašem malom borcu! Žao mi je malog anđela... neka vas čuva sa neba... Želim vam da brzo rastete, dobivate na kilaži, da sve bude kako treba i da čim prije možete svi zajedno uživati u svoja 4 zida! Nadam se da si nam ti dobro. Drži se i javljaj kad budeš mogla da znamo kako nam napredujete!
strategija, žao mi je zbog anđela![]()
puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ za malog borca
želim ti brz oporavak
draga strategija, neizmjerno mi je žao
držite se, a malom borcu milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Draga Strategija, jako mi je žao za malog anđela
A malom, velikom borcu šaljem svu snagu svijeta da lijepo raste i svakim danom sve više uveseljuje svoje roditelje i braću.
drž'te se a tebi želim brz oporavak od carskog
draga strategija, iskrena sućut za malu mrvicu![]()
puno, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za drugog malenog borca, da izdrži i napreduje uz svoje hrabre roditelje
s vama smo u mislima i molitvama![]()
draga strategija žao mi je zbog malog andjela...iskrena sućut!
Malom borcu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da napreduje i da što prije dodjete doma![]()
Strategija![]()
Žao mi je radi anđela, a malenom borcu puuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve onako kako ste zaslužili![]()
Draga strategija, žao mi je zbog malenog anđela, ali on će vas sada čuvati!!! A malenom borcu želim što brži napredak i da čim prije budete svi skupa u toplini svoga doma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
strategija jako mi je žao zbog vašeg gubitka, ali čestitam na malom borcu i šaljem puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~da što prije dođe kući
strategija jako mi je žao zbog malog anđela
čestitam na malom borcu~~~~~~~~~~da bude sve kako treba i da što prije dođe doma!![]()
strategija grlim do nebaaaa..........cuvajte svoju maluuuu mrvicu da se izbori za sve na ovom svijetu...........a miša mu malog................... iza malog anđela da cuva svoju krv u inkubatoru....ljubim
Strategija.... Zao nam je zbog male mrvice.... A drugoj hrabrici i tebi puno srece i da se sto prije oboje oporavite!!!
draga strategija ne mogu ti opisati koliko mi je žao zbog malog anđela
a malom borcušaljem bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude jak i da mu mali anđelek pomogne da što prije dođe doma svojoj obitelji
a tebi i tm-u želim da budete hrabri
mislim na vas![]()
Strategija, draga, iskreno mi je žao, želim ti da se što prije oporaviš, a malome borcu da se bori i dalje i napreduje
![]()
strategija, jako mi je žao zbog malog anđela... mrvici borcu šaljem milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ da što bolje napreduje i što prije dođe kući. držite se!
Strategija žao mi je za malog anđela....a malom borcu puno snage i neka lijepo napreduje. Tebi i tm da se drzite i hrabro dalje
zao mi je zbog drugog anđela![]()
cuvao je u trbuhu svog brata -seku a dalje cuva s neba <3
puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ti saljem za tvoju mrvicu da se izbori i bude velikaaa zdrava bebura ,
javljaj nam kako napreduje, mislimo na vas
pusa drz te se
strategija - jako mi je žao za malogha anđela![]()
I sad od svegvibram za maloga borca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka raste i napreduje mami i tati pred očima, da bude velik i jak! Mislim na vas
Žao mi je zbog malog anđela a palčiću svu sreću svijeta želim!
strategija,iz dubine duše vibram da se maleni borac izbori i da svakim danom napreduje sve više i više~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
neka vas mali anđeo čuva sa neba...
čestitam i vibram za malog borca! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jako mi je žao zbog anđela
držite se
strategija cestitke na malom borcu i iskrena sucut za malog andjela. Zelim vam brz oporavak![]()
Strategija iskrena sucut zbog malog andela I neka sa neba cuva I pazi na svog(ju) bracu/seku i da mu svu snagu da sto brze raste i usreci svoje roditelje
Strategija, žao mi je zbog vašeg gubitka.
Navijam za malog borca! ~~~~![]()
Draga strategija iskrena sućut za malog anđela,a puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malog borca.![]()
Budi hrabra i vjeruj, oni su pravi borci![]()
Strategija čestitam na hrabrom malom borcu,iskrena sućut zbog malog anđeleka.
Posljednje uređivanje od hrki : 25.01.2013. at 00:07
Strategija žao mi je
a za palčića ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ držite se!
Draga Strategija,neizmjerno mi je žao što morate prolaziti kroz ovo...
šaljem bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za malog borca!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malog palčića i strategiju
ja sam danas po zm 10+1,a po punkciji i uzv-u 10+5.....mučnine su skoroz prestale...samo mi još užasno mirisi smetaju....kada sam negdje u trgovini.....dobro se osječam.....dobila sa +7 kg,ali sada je stalo...već 2 t ista kilaža...hehehe
također se nadam da su strategija i njezin mali borac dobro i da se oporavljaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
držite se![]()
Posljednje uređivanje od sejla : 26.01.2013. at 11:46