U pravu si draga mojaZato se ni ne nerviram ... i baš sam nekako sretna - napredovala je 600 g u 4 tjedna. Svo sam vrime nekako bila u strahu, a sada - ma i sada je tu strah ali nekako znam da će biti sve u redu, mora.
Mojca, lipo moje, tako mi je drago da se privremeno gnjezdite ... presretna sam zbog vas. S nestrpljenjem očekujem najlipše vijesti![]()

Zato se ni ne nerviram ... i baš sam nekako sretna - napredovala je 600 g u 4 tjedna. Svo sam vrime nekako bila u strahu, a sada - ma i sada je tu strah ali nekako znam da će biti sve u redu, mora.

sretno
Nekako kad sam pocela osjecati bebu iznutra mogla sam osjetiti i sa vanjske strane pod rukom.Sa baby watcherom slusam otkucaje malo ispod pupka uglavnom,a pod rukom osjecam najcesce ispod pupka u donjem dijelu desno ili lijevo.
...povraća mi se a u usta hrana ide slabo..najradije bih se na infuziju prispojila i prespavala jedno 3 mjeseca...ujutro mi je najgore...ima koja od vas koja je ove brige uspješno riješila sa nekim trikovima?jedem čak po noći krekere da mi ne bude prazan želudac,jedem lagano i često al sad i to ide na gore,ne znam više kaj bi.......jest da su to slatke muke...al eto...dajte neke trikove preklinjem vas...........
) osjećam ih već skoro dva mjeseca, jedan dečko je mirniji i nježniji a drugi je siledžija od kojeg se trese cijeli trbuh. Sada mi je fascinantno kako imaju svaki svoj ritam, dok su prije isključivo zajedno imali pokrete. Više ne znam koji kako stoji jer se cijelo vrijeme okreću, moj trbuh mijenja oblik konstantno i više ne znam kad mi se pojavi izbočina da li je to glava, guza, leđa ili što već... Jedino znam kad mi rukica/nogica dođu pod desno rebro - od toga jedva dišem...
Uživaj u posljednjim danima trudnoće sa TD jer dogledno vrijeme nećete imati priliku biti na samo