Stranica 110 od 288 PrviPrvi ... 1060100108109110111112120160210 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,451 do 5,500 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mi smo jučer obavili kontrolu, sa 36+5. beban procijenjen na 3100 grama, sve uredno, a ja sam 3 kg u plusu . a od sutra polako kreće odbrojavanje

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

bravo kitty, još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mi u čet obavili 4D uzv (na 33+1) i bilo je predivno gledati ju, sad imamo i fotkice i kratke filmiće Procijenjena je na oko 2080g, rekao dr da neće biti velika beba, ali s obzirom na to da sam ja sitna to je ustvari i dobro (za sada su svi preduvjeti za prirodan vaginalni porod zadovoljeni )

svima i čuvajte svoje mišiće

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kitty, sejla, divne vijesti...još samo malo i mazite se sa svojim dragim, mirisnim, smotuljkom...samo hrabro

~~~~~~~~~~~~~~~za strategiju i njenu bebicu...iskreno saučešće za malog

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj sejla prvotno napisa Vidi poruku
    bravo kitty, još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mi u čet obavili 4D uzv (na 33+1) i bilo je predivno gledati ju, sad imamo i fotkice i kratke filmiće Procijenjena je na oko 2080g, rekao dr da neće biti velika beba, ali s obzirom na to da sam ja sitna to je ustvari i dobro (za sada su svi preduvjeti za prirodan vaginalni porod zadovoljeni )

svima i čuvajte svoje mišiće
    eh vidim da si napisala da ćeš imati vag porod....meni je preporučen carski zbog tahikardije....da ne bi bilo....jer znam da i ti imaš problema sa srčeko0m

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo jučer obavili kontrolu, sa 36+5. beban procijenjen na 3100 grama, sve uredno, a ja sam 3 kg u plusu . a od sutra polako kreće odbrojavanje
    a joj samo +3! hahahaha a ja +7...a joj...ali stalo je kod mene gojenje.....
    odbrjavamo s tobom

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ej curke kada ste počele se pripremati za bebaća....kupvina polako...i to?

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    eh vidim da si napisala da ćeš imati vag porod....meni je preporučen carski zbog tahikardije....da ne bi bilo....jer znam da i ti imaš problema sa srčeko0m
    Da, imam srčanu manu, baš sam ovaj tjedan bila i na kontroli kod kardiologa pa sam ga pitala kakav je porod najbolji za mene. Rekao je da je najbolje vaginalno, da mogu i epiduralnu ako želim (to mi je i endokrinologinja rekla, ali ja ne želim epi jer od nje hoće pasti tlak, a meni zna bit ful nizak, neki dan mi se srondo na 80/50)....jedino u svakom slučaju (bilo vaginalno, bilo carski) moram prije poroda dobiti antibiotik, kao prevenciju od endokarditisa....
    Nekako mislim da se organizam ipak puno lakše oporavi tako nego kod carskog.....iako naravno, da mi je preporučen kao bolja opcija, poslušala bih. Vidjet ćemo....

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

U vezi cr ja sam nakon 2 tjedna bila ko nova ...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Da, imam srčanu manu, baš sam ovaj tjedan bila i na kontroli kod kardiologa pa sam ga pitala kakav je porod najbolji za mene. Rekao je da je najbolje vaginalno, da mogu i epiduralnu ako želim (to mi je i endokrinologinja rekla, ali ja ne želim epi jer od nje hoće pasti tlak, a meni zna bit ful nizak, neki dan mi se srondo na 80/50)....jedino u svakom slučaju (bilo vaginalno, bilo carski) moram prije poroda dobiti antibiotik, kao prevenciju od endokarditisa....
    Nekako mislim da se organizam ipak puno lakše oporavi tako nego kod carskog.....iako naravno, da mi je preporučen kao bolja opcija, poslušala bih. Vidjet ćemo....
    i ja moram opet na kontrolu....ali ima vremena se dogovoriti...za sada sam dobila takav savijet....i meni je užasno nizak tlak...epi ne želim...prvi porod sam imala vaginalni,ali tada nisam imala tahikardiju...vidjet ćemo...kako kažu,tko će biti....rano mi jeoš o tome,ali kada si ti spomenula....pa pitam

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    super...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

i ja!

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala cure, ma mene bi kod cr bilo najviše strah anestezije.....ali neću brinuti, bit će kako mora čak je trenutno mm-a puuuuno više strah nego mene
    Posljednje uređivanje od sejla : 26.01.2013. at 16:35

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

nakon vaginalnog poroda uz epiziotomiju za 10 dana bila sam kao nova... da nije bilo epiziotomije, kao nova bila bih za minutu nakon poroda

sretno cure kako god rađale ~~~~~

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

svaki porod drugačiji. Nakon prirodnog vaginalnog poroda, nisam mogla sjesti 2 i po mjeseca. Popucala iznutra i i izvana i uz to rezana. idući put zahtjevam carski, jer sam 2 mjeseca bila na ibuprofenima.isto se bojim anestezije, ali ne moze biti gore od ovoga sto sam prosla prvi put.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    nakon vaginalnog poroda uz epiziotomiju za 10 dana bila sam kao nova... da nije bilo epiziotomije, kao nova bila bih za minutu nakon poroda

sretno cure kako god rađale ~~~~~
    tako i ja....da nije bilo epiziotomije isto ko nova drugi dan...a zavisi koliko šavova imaš.....
    mene nije strah anestezije...dva puta sam je imala na LPSC dobro podnjela i u OS punkcije rade pod anestezijom 5 puta....to su kratke pa čim se probudiš ko nova si...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ej curke kada ste počele se pripremati za bebaća....kupvina polako...i to?
    ponovo podižem....

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ponovo podižem....
    ja sam pocela kupovati otprilike u 25 tt... A koliko god rano pocnes uvijek se sjetis da ti jos nesto fali ali to su sitnice koje nabavljas u hodu...

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Hvala cure, ma mene bi kod cr bilo najviše strah anestezije.....ali neću brinuti, bit će kako mora čak je trenutno mm-a puuuuno više strah nego mene
    Ma kakav strah od anestezije... Pa nije to full anestezija. Ides na spinalnu i ne osjetis nista od struka na dole, bebice odmah cujes kad zaplacu i vidis ih... Savrseno, plakala sam ko kisna godina od srece kad sam ih cula da su zaplakali i konacno sam se opustila kad mi je dr rekao cestitam mama, sve je u redu ...

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni je trebalo malo duže da dođem k sebi...dobrih mjesec dana

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ponovo podižem....
    Dobila neke uzorke kozmetike i bočicu i dudu na trudničkom tečaju. I jedni frendovi poklonili set bodića kad smo im rekli za trudnoću
    To je sve što imam.
    Ništa nisam kupila... a i sumnjam da ću narednih mjesec-dva

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Savrseno, plakala sam ko kisna godina od srece kad sam ih cula da su zaplakali
    Plačem od senzacije osjećaja čitajući ovo
    Već vidim sebe s poplavom suza!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ma kakav strah od anestezije... Pa nije to full anestezija. Ides na spinalnu i ne osjetis nista od struka na dole, bebice odmah cujes kad zaplacu i vidis ih... Savrseno, plakala sam ko kisna godina od srece kad sam ih cula da su zaplakali i konacno sam se opustila kad mi je dr rekao cestitam mama, sve je u redu ...
    i ja bi tu spinalnu....da vidim šta se dešava......tj da budem budna...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    Dobila neke uzorke kozmetike i bočicu i dudu na trudničkom tečaju. I jedni frendovi poklonili set bodića kad smo im rekli za trudnoću
    To je sve što imam.
    Ništa nisam kupila... a i sumnjam da ću narednih mjesec-dva
    ma moje prijateljice koje su nedavno rodile već mi žele sve donjeti što je njihova bebica prerasla....ali rano je još....ja ću tamo na proljeće početi ako bude sve ok....a nadam se da hoće....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

strategija, kad stigneš-javi nam se, mislimo na vas!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

i ja bi tu spinalnu....da vidim šta se dešava......tj da budem budna...
    Super ti je to...samo nemoj gledat gore u svjetla jer se u njima sve vidi pa sam vidjela malo vise krvi nego sto je trebalo

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Super ti je to...samo nemoj gledat gore u svjetla jer se u njima sve vidi pa sam vidjela malo vise krvi nego sto je trebalo
    meni je žao što nisam imala tu mogučnost već samo opću. Volila sam roditi vaginalno ali nije išlo pa sam rodila hitnim CR i već drugi dan me nije ništa bolilo tak da i ne znam što je oporavak od CR

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ja sam od svojih cura koje imaju kikače dobila info da će mi svašta za bebicu dati (i od stvari i od odjeće), ali sve to ne planiram donositi kući prije kraja travnja... Bebu očekujemo sredinom 7 pa nekako ne želim prerano u nabavku ičega... možda je to zbog nekakvog straha, no ne znam treba li uopće ranije...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam od svojih cura koje imaju kikače dobila info da će mi svašta za bebicu dati (i od stvari i od odjeće), ali sve to ne planiram donositi kući prije kraja travnja... Bebu očekujemo sredinom 7 pa nekako ne želim prerano u nabavku ičega... možda je to zbog nekakvog straha, no ne znam treba li uopće ranije...
    isto razmišljam...i mene je strah malo....ma sam nek bude sve ok...a lako za ovo....

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hehehe a kako dobiješ tu spinalnu?
    hehehe imamo iste navlake za jorgan....vidim ti u avataru....a bebaći su slatkiši!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

hehehe a kako dobiješ tu spinalnu?
    hehehe imamo iste navlake za jorgan....vidim ti u avataru....a bebaći su slatkiši!
    bocnu ti injekciju u kicmu i za koju minutu nista ne osjetis od struka prema dole...

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala cure na iskustvima
    E da, ta varijanta sa spinalnom mi se puno više sviđa (kad bi zbog nekog razloga morao ipak biti cr), da ipak budem svjesna svakog trenutka i čujem svoju curicu....Ma nije mene ovako strah anestezije (osim igle u kralješnicu, brrrrrr) , nego samo reakcije mog srca, ali neću se opterećivati nego vjerovati da će sve proći kako treba Što se boli tiče, ful sam izdržljiva.

Mi smo sad zadnjih par tjedana počeli kupovati stvari za maličku, nismo htjeli prije (ali isto smo dosta stvari i dobili).
    Posljednje uređivanje od sejla : 27.01.2013. at 10:11

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ta igla u leda uopce ne boli...malo pece taj tren kad bocne i to je to

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Sanda ja sam isto u prva dva mj. dobila 7 kg (dr. nije mogao vjerovati, ali vaga ne laže), sada sam 36+4 i +18kg! trbuh mi je ogroman, još uvijek mogu nositi vjenčani prsten...(ali morat ću ga skinuti da ne bi zaboravila)

Nisam ni ja išla rano u nabavku za bebu čak nisam ni gledala stvari u izlogu cijelo ljeto, valjda zbog nekog straha.... a sada ću već bankrotirati budem li otišla još koji put!!

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    strategija, kad stigneš-javi nam se, mislimo na vas!
    Ja sam svakim danom fizički sve bolje i bolje a maleni je za sad stabilno, nešto se poboljša a nešto pogorša ali idemo dan po dan. Dugo još neće biti nikakvih prognoza ali ja vjerujem da će na kraju sve biti i najboljem redu.
    Od srca vam se svima zahvaljujem na podršci!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

strategija velika pusa tebi i malenome!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Strategija,drzi se!! Neka te maleni daje snagu,jak je on i izborit ce se..mislim na vas

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Strategija za malenog borca~~~~~~~~~~~~~~~~~

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj strategija prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam svakim danom fizički sve bolje i bolje a maleni je za sad stabilno, nešto se poboljša a nešto pogorša ali idemo dan po dan. Dugo još neće biti nikakvih prognoza ali ja vjerujem da će na kraju sve biti i najboljem redu.
    Ovo je lijepa vijest, nastavite nam tako i dalje! Za hrabru mamu i malenog borca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

strategija ~~~~~~~~~~~~~~~

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj strategija prvotno napisa Vidi poruku
    od srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <3

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mari mar prvotno napisa Vidi poruku
    Sanda ja sam isto u prva dva mj. dobila 7 kg (dr. nije mogao vjerovati, ali vaga ne laže), sada sam 36+4 i +18kg! trbuh mi je ogroman, još uvijek mogu nositi vjenčani prsten...(ali morat ću ga skinuti da ne bi zaboravila)

Nisam ni ja išla rano u nabavku za bebu čak nisam ni gledala stvari u izlogu cijelo ljeto, valjda zbog nekog straha.... a sada ću već bankrotirati budem li otišla još koji put!!
    hehe eto nisam jedina...sada su kile stale....sada ću valjda dobivati normalno.....ja ću tamo kad uđem u 20-ti tjedan...bit će mi lakše po malo,a ne sve odjednom....vidjet ću prvo šta će mi legice donjeti i nešto nadopuniti....isto iz straha mi se još ništa ne priprema....

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ja sam kroz cijelu trudnoću dobila 9 kg i onda zadnjih mjesec i pol još 6 , ali je zato nakon poroda otišlo 25

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja sam kroz cijelu trudnoću dobila 9 kg i onda zadnjih mjesec i pol još 6 , ali je zato nakon poroda otišlo 25
    25?

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj matahari prvotno napisa Vidi poruku
    25?
    Jes...

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ti bi mogla napisati knjigu, "25 kila u 25 dana"
    Zeno, pa jesi ti ok, kako funkcioniras!? Kuzim ja da su to i blizanci, i 2 posteljice i 2x plodna voda, ali to je stvaaarno jaaako puno

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Pa ne znam...jednostavno je otišlo i sad sam si super...ionako sam uvijek imala viška. A sad nosim trapke koje nisam nosila 2-3 godine
    Posljednje uređivanje od amyx : 27.01.2013. at 22:13

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

strategija grlim... vibre za velikog,malog borca!!!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Strategija, puno pozdrava šaljem tebi i puno, puno dobrih vibrica tvom malom hrabrom frajeru! Da mu svaki dan bude sve bolje i bolje bez komplikacija te da čim prije može sa svojom mamom kući!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Strategija za tvog malog borca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam daje snage u ovim teškim trenucima!!!

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure drage, sve sam rjeđe ovdje jer me užasno pogode tužne vijesti i onda sam paranoična. mislim da to nije dobro za moju bebušku.škicnem vas povremeno i radujem se sa svakom lijepom vašom vijesti.
    strategiji šaljem puno,puno~~~~~~~~~~~~~~~ i znam da je bebica veliki borac i da će sve biti dobro.
    svima želim sve najbolje i uredne i mirne trudnoće sa što manje sekirancije.
    veliki pozdrav i od moje beboline u buši

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •