Stranica 111 od 288 PrviPrvi ... 1161101109110111112113121161211 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,501 do 5,550 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj MalaMa prvotno napisa Vidi poruku
    cure drage, sve sam rjeđe ovdje jer me užasno pogode tužne vijesti i onda sam paranoična. mislim da to nije dobro za moju bebušku.škicnem vas povremeno i radujem se sa svakom lijepom vašom vijesti.
    strategiji šaljem puno,puno~~~~~~~~~~~~~~~ i znam da je bebica veliki borac i da će sve biti dobro.
    svima želim sve najbolje i uredne i mirne trudnoće sa što manje sekirancije.
    veliki pozdrav i od moje beboline u buši
    i ja u zadnje vrijeme samo škicnem...također budem paranoična.....hehehe
    pomazi svoju bebolinu u ime nas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

strategije~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za malog borca
    amyx pa kako ti je 25 kg otišlo u 25 dana ja se nemogu načuditi

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sejla,avatar je prekrasan

Mi se vratili sa UZV i saznali da nam dolazi sincic
    Prekrasno..evo danas sm 15+5 i sve je ok,bebica raste i veseli je mamin i tatin sin..
    Bas sam sretna,nakon svega nadam se da konacno mogu uzivati..

Strategija,~~~~~~~ ne mogu vas izostaviti..drzite se

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

pozdrav svima ja isto ponedkad tu škicnem, više sam se prebacila malo niže na teme o trudnoći i "blizance"... a i vratila sam se na posao pa nije baš da stignem forumašit

nego, htjela sam vas pitati: imam terapiju klasika- utrogestani do 12 tt, e sad: meni je danas punih 11tt i imam utrića još za 3 dana, znači možemo reći do polovine 12tt, da li moram do ginića po recept za još tih par dana? odnosno: da li "utrići do 12tt" znači do punih 12tt? ili do ulaska u 12tt? ili možda treba još i cijeli 12tt, odnosno do 13tt? nadam se da kužite što je pjesnik htio reći
    hvala!

naravno svima šaljem i hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve pa se poslužite, nažalost nisam u toku...
    Posljednje uređivanje od medonija : 28.01.2013. at 12:50

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za maloga borca! Sve će bit u najboljem redu, vidjet ćeš!

A za porod - moje iskustvo u spinalnoj je Sve vidiš (cijelu ekipu, salu, instrumente - sve) i svjesna si svega. Ja sam UMIRALA od straha. Bilo mi je divno odmah vidjeti bebe, i ja sam plakala od sreće i uzbuđenja. Prvo što sam rekla starijem je bilo Sine, kako si lijep, a mlađem Voli te mama maleno moje. To neću nikad zaboravit. Ali, kako sam bila svjesna svega, dugo me pratio osjećaj da mi je tijelo bilo povrijeđeno (violated, na engelskom, ne znam kako točno prevesti) Osjećala sam se kao vuk iz crvenkapice kojem su iz trbuha izvadili i baku i crvenkapicu. Nimalo lijepo.
    A za kile, ja dobila 25 u trudnoći, nakon poroda otišlo 19 (isto dvije bebe, dvije posteljice, plodne vode, sve x2). Tek sada, nakon godine dana, moje tijelo liči na ono što je bilo prije. Osim trbušnih mišića koji su još uvijek malo razmaknuti (možda 1,5 cm). Kičma, struk i leđa su došla na mjesto. Ma sve se polako vrati na mjesto s vremenom...

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Meni su se trbusni misici rasirili samo oko 1,5 cm ... Kad me je fizioterapeutica pregledala nakon poroda koji dan rekla je da ne vjeruje da sam rodila blizance...

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    amyx pa kako ti je 25 kg otišlo u 25 dana ja se nemogu načuditi
    Pa ne znam...eto ode... Nesto od poroda, nesto od zivciranja nakon poroda kad sam zavrsila u bolnici i to je to...
    Bas sam sad zadovoljna ...

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

hvala milasova čestitke na sinčeku i da odsada bude sve bezbrižno i opušteno

MalaMa i medonija, samo nam se javljajte kako napredujete, sretno i dalje (ja sam utriće postepeno smanjivala od 12-14tt, prema uputi dr)
    Posljednje uređivanje od sejla : 28.01.2013. at 14:21

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hmm, meni ništa nije spominjao postepeno skidanje s utrića?! samo da ih pijem do 12tt... možda zato što kod mene zapravo nema neke realne opasnosti od spontanog nego više onak: protokol poslje postupka je utrići za sve, pa moraš i ti? ne znam...

btw jedva čekamo idući ponedjeljak uzv na punih 12 tt pa da vidimo bebolince kako su narasli vejiki! naravno da ću javit i hvalit se svuda na sve moguće teme
    Posljednje uređivanje od medonija : 28.01.2013. at 14:59

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

to skidanje s utrića je kod svakog individualno. meni je isto rečeno nakon 12.tt samo ih prekinuti (a do tad sam stavljala 3x2), mene je to bilo malo strah pa sam još stavljala navečer cca tjedan dana dok nisam potrošila kutiju (to naravno uz konzultaciju sa ginekologicom).

strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i malom palčiću!
    milasova, za sineka!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

medonija, moras provjerit s dr za utrice, duplice znaju drzat i duze
    milasova. divno!
    strategija, stalno mislim na vas

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

vidis, sumsko, meni bi to gledanje in real time bilo bas cool, javim na ljeto

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi se vratili sa UZV i saznali da nam dolazi sincic
    Prekrasno..evo danas sm 15+5 i sve je ok,bebica raste i veseli je mamin i tatin sin..
    Bas sam sretna,nakon svega nadam se da konacno mogu uzivati..
    Naravno, zaslužila si uživanje, čestitam na sinčiću, pazi ga i mazi

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Drage moje.. evo nas na pola trudnoće
    Hvata me neka neopisiva euforija i sreća
    Ljubim vas!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj medonija prvotno napisa Vidi poruku
    hmm, meni ništa nije spominjao postepeno skidanje s utrića?! samo da ih pijem do 12tt... možda zato što kod mene zapravo nema neke realne opasnosti od spontanog nego više onak: protokol poslje postupka je utrići za sve, pa moraš i ti? ne znam...

btw jedva čekamo idući ponedjeljak uzv na punih 12 tt pa da vidimo bebolince kako su narasli vejiki! naravno da ću javit i hvalit se svuda na sve moguće teme
    ja zvala neki dan drA da baš pitam za uitriće kaže do 12 tt 3x2 a zdnji 12 tt 3x1...isto samo protokol...mislim da ipak treba malo polakše sa skidanjem s utrićima

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj sejla prvotno napisa Vidi poruku
    hvala milasova čestitke na sinčeku i da odsada bude sve bezbrižno i opušteno

MalaMa i medonija, samo nam se javljajte kako napredujete, sretno i dalje (ja sam utriće postepeno smanjivala od 12-14tt, prema uputi dr)
    popisujem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

a meni je danas po zm 10+3,a po punkciji punih 11 tt.....više ne znam kao da računam....i uzv pokazuje prema punkciji....jer i po punkciji mi je ranije termin

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

strategija šaljem bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malog hrabrog palčića.
    Milasova, čestitke na sinčiću i nadam se i ja da je pred vama sad samo uživanje i slatko iščekivanje.

A što se tiče utrića, meni je moja dr prošli tjedan rekla da me planira držati cijelu trudnoću na njima. Iskreno nisam se odmah snašla pa da pitam zašto jer je s bebama sve u redu. Budem idući put pitala. Znam da mame duplića duže drže na utrićima, al baš cijelu trudnoću....

Cure, ljubim vas sve i mazite svoje slatke trbuščiće.

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Bab, ja sam isto bila na utricima do 36tt. To neki doktori rade preventive radi s nama koje imamo povijest spontanih jer postoji teorija da utrici takodjer cuvaju od prijevremenog poroda. Koliko sam tada istrazivala, nista nije dokazano, ali kako utrici ne stete, odabire se ta opcija za svaki slucaj. Jedino sto sam ih ja nakon 12tt pocela piti jer mi ih se nije dalo gurati cijelu trudnocu, a i bojala sam se infekcije ako previse tamo cackam.
    I da, skoro cijelu trudnocu sam bila na utricima jer smo se bojali prijevremenog poroda, a na kraju Dodo nije htio van i rodila sam ga na 41+0, i to inducirani porod!

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ja ih pijem 3x2 od negdje 6tt kad sam bila kod mog ginića jer mi je rekao da bolje da ih pijem ako mi ne izazivaju mučninu nego "čačkam" dole prstima 3 x dnevno i izazivam infekciju... budem sutra zvrcnula dr da pitam da'l mi rteba još ili da ovo potrošim i gotovo...

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Moe, samo uživaj, pola puta je velka stvar, i jaaaaako brzo dođe i prođe (ja ne vjerujem da sam pri kraju )

Bab, puno sreće i dalje u trudnoći, ma s mrvicama je sve ok a utrići su očito prevencija. ~~~~~~~~~~~~~~~~~

sanda, ako ti se i prema punkciji i prema uzv-u poklapaju tt, onda je po meni to puno točnije.....meni se isto ne pokapa termin prema z.m. i uzv-u, što je i logično jer mi je transfer bio na negdje 21.d.c....moja gin to nije fermala iako je znala sve datume, ali su sad u bolnici uzeli to u obzir, pa se odmah sve i poklapa (trudnoća mi je tjedan mlađa nego što bi bilo prema z.m.)
    Posljednje uređivanje od sejla : 28.01.2013. at 19:46

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sejla, tek sad sam skužila profilnu fotku, prekrasna je!
    Jel to 3d, 4d?

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala Moe Bili smo prošli četvrtak na 4D uzv-u, pa smo dobili kratke fimiće i fotkice

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

da se ja nadovežem na utriće..meni je prošli tjedan,znači u 15 tt smanjeno na 2x2..al ja sam ih isto počela piti,razlog je takodjer to čačkanje i inficiranje..ali sve u dogovoru sa doktorom..sad ćemo vidjeti koliko ću još dugo biti na njima..

e ,da..i bila sam pisala da mi je dr.rekao da je posteljica jako nisko..danas kaže da je sve na svom mjestu sprijeda,lijevo...

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Cure trebam savjet... Sada smo 16+6 i od prošle srijede imam dosta jake bolove u donjem dijelu trbuha. Sve je počelo u srijedu kada sam, ne razmišljajući, pomogla staroj tetki da se ustane iz niske fotelje pa sam pomislila da sam si istegnula mišiće. No, bol je bila stvarno jaka, trajala je nekoliko sati, jedva sam hodala i nije pomoglo niti kada sam legla jer nisam mogla naći nikakvu pozu da mi bude lakše. Od tada mi se bol svakog dana opet javi. Nije tako jaka i ja puno ležim pa to prođe, ali me brine jer mi to sad već danima ne prolazi. Išla sam kod svoje dr po doznake pa sam ju pitala za to i sve što je ona rekla je bilo da sam na bolovanju i neka odmaram...
    Jeste vi imale ovakvih iskustava?

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam crinone gel koristila do 14 tt

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

123beba, a da nije nekakav muskufiber...ako ležiš puno, pa si se malo nategnula kad si pomagala tetki..

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Cure trebam savjet... Sada smo 16+6 i od prošle srijede imam dosta jake bolove u donjem dijelu trbuha. Sve je počelo u srijedu kada sam, ne razmišljajući, pomogla staroj tetki da se ustane iz niske fotelje pa sam pomislila da sam si istegnula mišiće. No, bol je bila stvarno jaka, trajala je nekoliko sati, jedva sam hodala i nije pomoglo niti kada sam legla jer nisam mogla naći nikakvu pozu da mi bude lakše. Od tada mi se bol svakog dana opet javi. Nije tako jaka i ja puno ležim pa to prođe, ali me brine jer mi to sad već danima ne prolazi. Išla sam kod svoje dr po doznake pa sam ju pitala za to i sve što je ona rekla je bilo da sam na bolovanju i neka odmaram...
    Jeste vi imale ovakvih iskustava?
    u tvojoj situaciji otišla bih na hitnu, ili bar kod nekog iskusnog ginekologa koji bi me pregladao i dao savjet.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    u tvojoj situaciji otišla bih na hitnu, ili bar kod nekog iskusnog ginekologa koji bi me pregladao i dao savjet.
    meni je rečeno da se u slučaju jakih bolova ili krvarenja odmah javim na hitnu
    Miki, nisi imala problema s jetrenim probama kad si pila utriće? i ja bi prešla skroz da ih pijem, da ne čačkam, al me strah za jetru, pa kombiniram-malo gore, malo dole

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Miki, nisi imala problema s jetrenim probama kad si pila utriće? i ja bi prešla skroz da ih pijem, da ne čačkam, al me strah za jetru, pa kombiniram-malo gore, malo dole
    Ja sam iskključivo pila utriće od negdje 7 tt a sve to negdje 26tt kad sam se napokon usudila (u dogovoru sa dr. skinuti sa njih), i nikakvih problema (kuc-kuc) sa jetrom. Frendica je pila cijelu trudnoću i isto - jetra ko nova . Btw, vidite sa dr., meni je moja čak preporučivala Duphaston, ako teško podnašam oralno utriće (isti sastava a primjenjeni su za oralnu terapiju).
    Ipak, samo da naglasim, svi se dr. slažu da najsnažniji učinak progesteron daje kod lokalne primjene (dakle - utrići vaginalno).
    poz!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

A zasto ne Crinone gel? Ja sam se na svoju inicijativu prebacila sa utrica na crinone upravo zbog paranoje od unosenja kojekakvih mikroorganizama kojima tamo nije mjesto.
    Znam da je po specifikacijama crinone slabiji od utrica, ali po usporednim studijama, vjerojatno zbog produzenog djelovanja tj. postepene apsorpcije, ima jednako djelovanje kao i veca doza utrica (i toga me bilo strah ).

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

strategija ~~~~~~~~~~~~~ za malog borca

123beba ja bih se na tvom mjestu javila na hitnu

utrići - ja sam ih pila za vrijeme krvarenja, al meni je to bilo koma- vrtilo mi se bez prestanka i samo sam spavala

Bab, milasova

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    strategija ~~~~~~~~~~~~~ za malog borca

123beba ja bih se na tvom mjestu javila na hitnu

utrići - ja sam ih pila za vrijeme krvarenja, al meni je to bilo koma- vrtilo mi se bez prestanka i samo sam spavala

Bab, milasova
    i ja nema šanse da ih poijem....užas koje nuspojave imam....isto kao i tebi....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ginger, i ja bi srce, mene se ne vrti i ne spava mi se kad popijem utriće, ništa meni ne smeta, nek tako ostane

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

A ja bi znala popiti utrić kad bi me uhvatila panika zbog nekih bolova, zatezanja, rastezanja jer bi me tako lijepo ošamutio, pa bi totalno high zaspala ko bebica

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mare pa ti znaš da uvijek imaš moje srce
    evo ti sad dva

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

joj maco meni je to bila prejaka droga
    čak mi nije ni smirivala histeriju i paniku koja me znala loviti u drugoj trudnoći

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    joj maco meni je to bila prejaka droga
    čak mi nije ni smirivala histeriju i paniku koja me znala loviti u drugoj trudnoći
    Prejaka ili prelaka?
    Ma mene bi tako ošamutio da bi ili plutala na nekom visokom, mekom oblačku jedno pola sata, sat ili bi (to je bilo češće) jednostavno zaspala

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Prejaka ili prelaka?
    Ma mene bi tako ošamutio da bi ili plutala na nekom visokom, mekom oblačku jedno pola sata, sat ili bi (to je bilo češće) jednostavno zaspala
    hm, da... diskutabilno
    obično bih bila još luđa.... a bila sam luda totalno...
    cijelu trudnoću sam se samo svađala koma koja navala hormona....
    dok sam u prvoj bila zen, utrići bi me još dodatno uljuljkali (mislim, bila sam zabrinuta zbog krvarenja, al ne i histerična)

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

čitam ovo i ne vjerujem! pijemo li mi iste utriće ?!?! ja sam isto počela puno više spavati, ali nekako si mislim normalno je to za trudnoću, pa još duplići i još radim, pa me ne čudi što sam oko 8-pol 9 navečer na izmaku snaga i spavam najkasnije u 9, ali ja se i dižem u 6h, i nekako mislim normalno da mi se spava u trudnoći... ali nikakva šlagiranja ili sl... ili mučnine i povraćanja... ja još i kavu pijem ujutro! izgleda da previše volim hranu pa kod mene ne dolazi u obzir tako nešto! to se kosi s mojom "religijom"

btw zvala dr, rekao da se prebacim na 3 x 1 još dok ne potrošim tih par dana koliko imam i dosta

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Cure...nisam vas citala odavno....pocela sam da radim..djete i navece se skoro komiram vec u 20...

Sve vas iscitavam veceras...

Imam jedno pitanje...danas sam 18 + 5 tt...bila na uz...Sve je ok....sem sto se posteljica naguzvala vise na zadnjem zidu...Vjeruju da kako bebac raste i podize se...tako ce ga i posteljica pratiti...Zakazali su mi uz u 30 tt da vide kako ce biti....Ja sam se sva nesto bila izgubila i zbunila da sam zaboravila pitati kakve su kompikacije ako se ne podigne...Brinem se...

Da li je neko imao slican problem...

Poljubac svima...posebno misicima koji rastu u nama
    Posljednje uređivanje od pipi73 : 29.01.2013. at 15:42

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

cure, ja sam vam danas nekako mirnija (i odmah sretnija) jer nisam imala bolova danas uglavnom, nisam danas onda nikamo niti išla jer me više nije boljelo... pretpostavit ću da je bilo samo istezanje mišića i puno ću više paziti ubuduće.
    Što se tiče utrića, ja sam nakon 12 tt od dr. dobila Duphaston, pila ga 3 dana i imala užasne glavobolje od kojih nisam mogla niti spavati po noći... Nakon toga me dr. vratila na utriće i to 3x1 još 2 tjedna i onda sam prestala uzimati bilo što od toga... Kada su mi počele glavobolje nisam ih odmah povezala sa lijekom, no nakon 2 dana sam išla čitati nuspojave pa stoji da je česta nuspojava lijeka glavobolja i migrena.

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

123beba, baš mi je drago da se bolje osjećaš
    Posljednje uređivanje od La-tica : 29.01.2013. at 19:21

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Mare, iskreno, nemam pojma za jetru, nije mi uopce bilo palo na pamet da bi to moglo biti povezano. Krvna slika u trudnoci mi je cijelo vrijeme bila u granicama normale, a jetrene probe nisam ni radila. Doktor je bio upoznat da sam ih pila i nikad nista nije komentirao da bi to mogao biti problem ili utjecati na jetru.
    Sad se pitam da li su oni moji stalni gadni bolovi u trudnoci kojima nikad nismo nasli uzrok mozda dijelom i zbog jetre. Ali sumnjam. Sada kada gledam unazad, mislim da mi je te bolove priustila moja "divna" trudnicka probava.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pipi, nadam se da ce ti neko odgovorit
    miki, kiss, ja tocno kuzim bol u probavnom traktu, al tebi je bol bila cesta?
    123, nek su to onda samo misici, ja od plusa nista ne dizem i ne nosim tesko

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj medonija prvotno napisa Vidi poruku
    čitam ovo i ne vjerujem! pijemo li mi iste utriće ?!?! ja sam isto počela puno više spavati, ali nekako si mislim normalno je to za trudnoću, pa još duplići i još radim, pa me ne čudi što sam oko 8-pol 9 navečer na izmaku snaga i spavam najkasnije u 9, ali ja se i dižem u 6h, i nekako mislim normalno da mi se spava u trudnoći... ali nikakva šlagiranja ili sl... ili mučnine i povraćanja... ja još i kavu pijem ujutro! izgleda da previše volim hranu pa kod mene ne dolazi u obzir tako nešto! to se kosi s mojom "religijom"

btw zvala dr, rekao da se prebacim na 3 x 1 još dok ne potrošim tih par dana koliko imam i dosta
    ja još do 1.2. 3x2 i onda do 8.1 3x1 i gotovo.....hvala bogu više....već imam i šalu idem se družiti s mojim kuglicama....

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    ja još do 1.2. 3x2 i onda do 8.1 3x1 i gotovo.....hvala bogu više....već imam i šalu idem se družiti s mojim kuglicama....

ja dok sam ih stavljala sam govorila "idem nahranit djecu, za svakog po jedna"

123bab drago mi je da si bolje da nema bolova više, vjerojatno je bilo samo istegnuće,ii tako nešto.... ja sam primjetila da mi trbušni mišići drugačije rade, zapravo točnije "prestaju" raditi ... imala sam lijep čvrst utrenirani trbuh (koji se sada još samo nazire u gornjem djelu iznad pupka) i nekad me zna kad se dižem iz ležećeg položaja ili kad se zakašljem čudno nekako zategnut u mišićima... ne znam kako bi to opisala, imam osjećaj ko da se baš rastežu-zatežu mišići...

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Mare, meni je bol bila sveprisutna od prvog do zadnjeg dana. Vrlo cesto tako jaka da se nisam mogla dici iz kreveta. Nekoliko puta smo zbog toga bili na hitnoj, no nikada nisu nasli uzrok boli. Na kraju vise nisam ni trcala na hitnu, postalo mi neugodno. Samo bih si popila normabel i probala prespavati dan dok bolovi malo ne popuste. Na srecu, sve se je dobro zavrsilo i Dodo je tu. A doktorov zakljucak je bio da neke zene eto tako jace osjecaju sve te promjene u trudnoci i da sam ja jedna od njih.
    Jos me je ta bol, ali u manjem intenzitetu, znala pratiti i neko vrijeme nakon poroda, valjda dok se nije sve vratilo na svoje mjesto. Sada je ok.
    Ne znam...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Miki, nek te tako ne boli za drugo

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure moje, kako je ova tema živnula, to je znak da nas je puno trudnjača ...da Bog da nas bude svakim danom sve više i više......
    Šaljem vam svima veliki , a posebno našoj Miki koja dijeli svoja iskustva tu sa nama
    PS, i mene su u noći sa ponedjeljka na utorak probudili neki jaki bolovi, nisam mogla zaspati od 2-6, niti sam ih mogla locirati, kao da su krenuli od želuca pa se odbijali na desni jajnik...ali sreća jučer je prošlo, pa nisam ipak išla na hitnu...zato je tibo već sinoć vidno skočio

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •