Stranica 115 od 288 PrviPrvi ... 1565105113114115116117125165215 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,701 do 5,750 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj strategija prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, lijepo vas je sve čitati
    Ja sam se mogu reći dobro oporavila od (trećeg) carskog reza ali srce mi se vjerojatno nikada neće oporaviti. Moj maleni se još bori ali pitanje je koliko će moći. Prognoze nisu dobre...
    Svima vam želim uredne, mirne i školske trudnoće i da uživate u svojim bebicama kada vam dođu u naručje!
    Draga strategija, želim puno sreće i snage tvom malom borcu i da pobijedi sve prognoze
    Tebi jedan veeeliki virtualni jer nema se tu što pametno reći...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Strategija draga,mislim na tebe i tvog misica!!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Strategija draga,mislim na tebe i tvog misica!!!
    i ja, držite se

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Strategija svu sreću svijeta želim malom borcu, a cijeloj obitelji snagu da zajedno s borcem sve izdržite i prebrodite

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj kismet prvotno napisa Vidi poruku
    Draga strategija, želim puno sreće i snage tvom malom borcu i da pobijedi sve prognoze
    Tebi jedan veeeliki virtualni jer nema se tu što pametno reći...
    mogu samo potpisati! držite se!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

kako je maleni?

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

strategija držite se, za malog borca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    strategija,draga držite se,stalno ste nam u mislima
    mogu samo potpisati....
    i ja imam buđenje u pola noći oko 2-3 mjehur me budi....hehe
    eto danas sam 12 tt po zm...

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Draga saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malog borca ... Mora bit dobro

plavo oko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Strategija svu snagu svijeta vam saljem,drzite se,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za malenog borca

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

strategija, draga, u mislima uz tebe i malog borca

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

strategija...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

strategija, bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malenoga borca!!!

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Strategija, ti maleni palčići imaju nadljudsku snagu koliko god da su mali i izgledaju poput pahuljica, ali oni su ti pravi fajteri, vidjela sam ih nekoliko i prognoze su bile očajne pa eto svi oni pušu svjećice na tortama... To što ti klinci mogu preživjet i izdržat odrasli čovjek ne može..vjeruj mi

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Strategija

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Draga, samo hrabro i vidjet ćete kako će se vaš palčić izborit za sebe.
    Stalno mislim na vas

A cure moje, jel ja mogu zamoliti malu pomoć od vas pametnica.
    Danas podigla nalaze briseva i jedan me malo muči.
    Dakle, radi se o pretrazi bakteriološki aerobno i piše na nalazu fiziološka flora vagine- to mi je jasno da je ok.ali ispod toga još piše: Mikroskopski preparat: vidi se 1-2 polimirfonuklearnih leukocita po velikom vidnom polju.

E sad, dal me ovo treba zabrinuti ili nije nešto što antibiotici ne bi mogli riješiti?
    Kopam po internetu ali nisam našla odgovor a dugo mi čekat do pon u neznanju.

Puno fala na svakom odgovoru i sorry ako paničarim bezveze ali nakon svega pušem radije i na hladno

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Nemoj me drzat za rijec ali mislim da je neka upalica u pitanju i mislim da ne trebaju antibiotici ...mozda da sibnes mail Radoncicu ...

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Bab, mislim da ti to nije nikaj..meni ti je tak pisalo da mi je bris ok a u napomeni lactobacillus...rekoše mi da je sve ok, moja ginekologica mi je rekla da spolno aktivna žena uvijek ima nekaj...hoću reći da jedan dio bakterija spada u tu fiziološku floru.
    Posljednje uređivanje od La-tica : 08.02.2013. at 18:46

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

hvala curke.
    Mail nažalost ne mogu poslat jer mi je laptop crko
    a niš, budem se strpila do ponedjeljka a dotada ću se tješiti da ako i je nešto da nije ništa strašno što bi moglo jako naštetiti mojim ljubavicama.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Bab nisam bas pametnica (a isto se osjetila prozvanom ), ali mislim da, unatoc tome sto se leukociti kao povezuju sa nekim upalama, jaaako bitnu ulogu tu igra kolicina, a to 1-2 je, po mom dosadasnjem iskustvu, pih, normala!
    Ja sam svojedobno digla frku zbog leukocita 2-3 u urinu (naravno, ref vrijednosti kazu da je 1-2 normalno), pa mi se gin samo slatko nasmijao i rekao da sam savrseno normalna (hm, diskutabilno) mlada zena i da ne sizim!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Strategija za malenog borca puuuno i ~~~~~~~~~~~~~~

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Strategija za malog borca ~~~~~~~~~

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Strategija šaljem ~~~~~~~~~ za borca!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

strategija

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Pozz svima. evo ja sam danas bila kod dr i na moje moljakanje i suzne oči napravio je 30 sec uzv...i rekao curica je.
    Ubiti je grozno to što sam morala molit da se netko odnosi prema meni kao prema ljudskom biću i znam da mi trudnice imamo puno pitanja i znam da su to nekad nebuloze..ali od 24.10 od dana kada je začeta ljubav mog života na petom katu, bitna je samo ona..i svaka moja odluka se od tog dana odnosila prvenstveno i isključivo što se tiče nje.

No ugl, da ne duljim, hoću reći da koliko god je medicina moja struka, toliko sam razočarana..razocarana sam što sam došla sa uputnicom (znači nije bilo na lijepe oči),
    razočarana sam zato što je taj liječnik u nekoj tamo privatnoj klinici drag ljubazan i nasmijan, razočarana sam jer moram platiti nekome 500 kn da bi se prema meni odnosili kao prema čovjeku.

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Strategija
    Bab to isto ti je i meni pisalo na prošlom nalazu brisa,isto me uhvatila malo panika,ali dva gina su mi objasnila da stvarno nema nikakve upale i da je sve u redu.......tako da mislim da nema straha!

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bab, to je sasvim uredan nalaz.

Strategija, puno srece...

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    Draga, samo hrabro i vidjet ćete kako će se vaš palčić izborit za sebe.
    Stalno mislim na vas

A cure moje, jel ja mogu zamoliti malu pomoć od vas pametnica.
    Danas podigla nalaze briseva i jedan me malo muči.
    Dakle, radi se o pretrazi bakteriološki aerobno i piše na nalazu fiziološka flora vagine- to mi je jasno da je ok.ali ispod toga još piše: Mikroskopski preparat: vidi se 1-2 polimirfonuklearnih leukocita po velikom vidnom polju.

E sad, dal me ovo treba zabrinuti ili nije nešto što antibiotici ne bi mogli riješiti?
    Kopam po internetu ali nisam našla odgovor a dugo mi čekat do pon u neznanju.

Puno fala na svakom odgovoru i sorry ako paničarim bezveze ali nakon svega pušem radije i na hladno

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malenog borca!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Strategija

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj La-tica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz svima. evo ja sam danas bila kod dr i na moje moljakanje i suzne oči napravio je 30 sec uzv...i rekao curica je.
    Ubiti je grozno to što sam morala molit da se netko odnosi prema meni kao prema ljudskom biću i znam da mi trudnice imamo puno pitanja i znam da su to nekad nebuloze..ali od 24.10 od dana kada je začeta ljubav mog života na petom katu, bitna je samo ona..i svaka moja odluka se od tog dana odnosila prvenstveno i isključivo što se tiče nje.

No ugl, da ne duljim, hoću reći da koliko god je medicina moja struka, toliko sam razočarana..razocarana sam što sam došla sa uputnicom (znači nije bilo na lijepe oči),
    razočarana sam zato što je taj liječnik u nekoj tamo privatnoj klinici drag ljubazan i nasmijan, razočarana sam jer moram platiti nekome 500 kn da bi se prema meni odnosili kao prema čovjeku.
    Žao mi je što se pored svega moraš još boriti s lošim liječnicima. Hvala Bogu, meni je moj soc. dr. super, odgovori mi na svako pitanje. Baš jučer sam mu došla s cijelom listom isti i za svako je našao vremena.

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

anddu, bila sam jučer na krilima pozitive tako da sam skužila tek navečer da ja nisam ni vidjela bebu, nego muž..i zaista me to rastužilo...
    A to kaj sam se raspekmezila, za ovaj tjedan ništa novo...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Bab, ja mislim da ti je to ok nalaz, i meni je takav jednom bio, i gonekolog rekao da je to čist nalaz.
    PS, i ja se riješila beštija, jučer digla nalaz brisa, i sve čisto, klavocin poubijao sve tri vrste beštija koje sam imala
    Posljednje uređivanje od Mury : 09.02.2013. at 10:17

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

La-tice, čestitam na curici

Ja sam od sinoć počela osjećat pritisak i lagane bolove u donjem dijelu trbuha, onako baš ko pred mengu. Drži me neko vrijeme pa se smiri; nije probadanje i jako kao prekjučer. Trbuh se dosta stvrdne, pa pretpostavljam da se to maternica priprema za prave trudove....

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj La-tica prvotno napisa Vidi poruku

strašno....moja soc gin je odličlna....njoj uzv normalan pregled...
    čestitam na curici...
    ja jedva čekam 12.2. uh....još dva dana..
    i evo prvi dan bez utrića...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj sejla prvotno napisa Vidi poruku
    La-tice, čestitam na curici

Ja sam od sinoć počela osjećat pritisak i lagane bolove u donjem dijelu trbuha, onako baš ko pred mengu. Drži me neko vrijeme pa se smiri; nije probadanje i jako kao prekjučer. Trbuh se dosta stvrdne, pa pretpostavljam da se to maternica priprema za prave trudove....
    brzo ćete se grliti i maziti

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sejla, draga, jos malo!

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

drage moje forumasice.......evo analoneta se je vratila doma ali sama sa muzem...mali anđeo stize za koji dan......da postao je mali anđeo....i da mali decko je a ne curica....moja ljubav mala.....i zauvijek nas..............ipak se uspostavilo sve negativno...evo ukratko:
    dosla na pregled i kaze doktor primit cemo te kako smo se dogovorili ali nemoj misliti da ces sutra odma roditi..zabetonirana si....ok...dolazim u sobu raspakiram se i odmaram sa cimericom.....15:00 pocelo nesto cudno,neki lagani bolovi...pratim ja tako dva sata i vidim da je razmak otprilike svakih 7-10 min...reko to je to......dosla navece vizita i kazem doktorici kaze ona to je dobro...malo odspavala i u pol noci tulum sa trudovima...izdržala dva sata i zovem sestru ona mene na ctg kaže ona NEMA TRUDOVA...reko ali ja osjetim jacinu jaku......doslo 6 ujutro ja umirem doktorica gleda kaze svega 2-3 cm....reko ajmeeeeeee meni di je kraj.....oko 9 pregled ja umirem kaze doktorica na pola puta si..malo kasnije opet pogleda kaze doktorica: za sat vremena ces roditi...tako je i bilo tocno u 12h moj anđeo je dosao na svijet..zaplako je potiho dva puta i odma su ga doktori preuzeli....za sat vremena su ga prevezli na rebro na daljnje pretrage... iznenađeni prvo sa spolom dijeteta da je moja mala Evolet ustvari mali decko...izgledao je jako lijepo spram u kakvim je uvjetima rastao....sretna jer sam dozivjela taj trenutak da ga vidim živog i da ga vidim ajmo rec normalnog(da nijr deformiran)....MALI EVOLET SE JE RODIO 7.2 .2013.U 12 SATI TEŽAK 2900grama....ŽIVIO JE 5 SATI I 10 MIN......sada ga imam za sebe i nebi ga dala nizasto.....moja ljubav dolazi uskoro doma,samo par kilometara od mene,jako blizu svoje mame i tate..........i da na rebru su mu radili magnetsku rezonancu i potvrđeno je sve sta sam pisala....bubrega i mjehura nije bilo a plucna krila su mu pucala kada je izasao van...pruzili su mu sve sto je bilo u njihovoj moći....eto neka se nikome ovo nedesi sta se je nama desilo...i tu zavrsava moja prica ..pardon ne zavrsava nego je dobila novi pocetak rođenjem mog malog anđela.....HVALA VAM STO STE BILE UZ MENE..VOLIM VAS!!!!!!!!!!!!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

analoneta, sve riječi su suvišne

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

analoneta,upravo tako sve riječi su suvišne,moje iskreno saučešče.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    analoneta, sve riječi su suvišne
    X, jako mi je zao

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Analoneta, pretužno je.. žao mi je..

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

analoneta, sve me steže oko srca, žao mi je strašno! Ali hrabrost i snaga kojom zrači taj tvoj post, skidam ti kapu do poda!!! Većina nas bi se rasula u komadiće. Želim ti da s istom hrabrošću kad-tad nastaviš svoj put do druge bebe, jednog dana, dok ćeš biti spremna.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

analoneta prestrašno

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    analoneta prestrašno
    pretužno......

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    analoneta, sve me steže oko srca, žao mi je strašno! Ali hrabrost i snaga kojom zrači taj tvoj post, skidam ti kapu do poda!!! Većina nas bi se rasula u komadiće. Želim ti da s istom hrabrošću kad-tad nastaviš svoj put do druge bebe, jednog dana, dok ćeš biti spremna.
    Potpisujem Mumine riječi...iskrena sućut zbog gubitka malenog anđela! Laka mu zemljica....

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Jako mi je zao.pre pre tuzno.prevelika tuga.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

analoneta jako mi je zao
    stvarno si hrabra i jaka
    drzite se

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

strategija~~~~~~~~~ za tvog malog borca

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Strategija....svu vam srecu ovog svijeta zelim...molicu se da sve bude dobro....

Sejla....samo polako...jos malcice draga....

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Analoneta suze mi klize niz lice kada čitam,svaka čast na hrabrosti,neka vas mali anđeo čuva sa neba !!!!

Strategija ~~~~~~~~~~~~~ za malog borca!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •