draga strategija tako mi je žao....a srce se tako nadalo čudu![]()
draga strategija tako mi je žao....a srce se tako nadalo čudu![]()
strategija draga, primi iskrenu sućut, užasno mi je žao![]()
šaljem puno
i pronađi nekako snagu u dječici koju imaš.....
Posljednje uređivanje od sejla : 13.02.2013. at 08:24
Strategija moje saučešće...ovo je užasno, u zadnje vrijeme samo tužne vijesti, mali anđeli gube bitke a majke moraju učiti kako da budu hrabre![]()
Strategija, strašno mi je žao zbog vašeg gubitka, držite se![]()
draga strategija, iskrena scut tebi i tvojoj obitelji! Ne znam šta reci, osim bude bolje i drži se!
grlim.........znam kako ti je...ustvari još gore nego meni jer si ga gledala dulje vrijeme hoce li se izboriti....no glavu gore....nemoj misliti na gospođu depresiju...zaobiđi ju molim te...gospodin pozitiva je najbolje rijesenje za nas majke anđela nazalost..... ljubim i grlim ...............a malom anđelu želim da sretno dođe na rajsku livadu kod drugih anđela.....STRATEGIJA MISLIM DA JE MOJ PIŠONJA MALI JUCER NASAO PRIJATELJA I NAZALOST NIJE SAM KROCIO NA RAJSKU LIVADU![]()
Strategija, draga, pretužno... iskrena sućut tebi i tvojoj obitelji![]()
Strategija......tužno![]()
![]()
Strategija baš sam tužna zbog takvih vijesti, moje iskrena sućut![]()
Strategija...iskrena sućut tebi i ostatku obitelji....čuvali Vas Vaši mali
sa neba ....
![]()
Analoneta, Strategija, neizmjerno mi je žao zbog vaših srećica.Pokušavam nešto suvislo napisati pa obrišem, riječi su nedovoljne.
Neka vas čuvaju vaši anđeli i daju snage.Iskrena sućut.
curke, evo da javim da se u petak rodio naš čudesni princ Adrian. stigli smo doma i mazimo se i uživamo.
ne stignem sad čitati sve novosti pa ovako kolektivno šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~,i
![]()
Draga Strategija, iskrena sućut tebi i cijeloj obitelji na gubitku dječice.Držite se koliko možete! grlim....
kitty čestitam i dobrodošlica čudesnom princu Adrianu!
kitty čestitke i ovdje i malom princu dobrodošlica
strategija draga, bilo koja riječ je suvišna, primite iskrenu sućut i držite se![]()
Strategija draga tako mi je zaoPrimi moje iskreno saucesce. Zelim tebi i TM puno snage da prebrodite ove tuzne trenutke
![]()
Strategijamoja iskrena sućut tebi i cijeloj obitelji
![]()
Kitty čestitam tebi i svim ostalim našim trudnicama![]()
tikice78, zasluženo uživaj sa svojom dječicom, divni su blizići
mishice_zg, bravo za malog nestaška, sretno i dalje!
frka i mojca, novi avatari su za rastopit se
kitty, čestitke na princu Adrianu![]()
strategija draga, ja sam uistinu živjela u uvjerenju da će se tvoj princ izvućiužasno mi je žao, grlim ovako virtualno
![]()
strategija draga nemam riječi...drži se koliko je moguće![]()
Strategija iskrena sućut! Drži se!
Kitty čestitam na malom princu!
Strategija iskrena sućut tebi i cijeloj obitelji![]()
Kitty, čestitke na vašoj srećici!!!! Uživajte sa svojim frajerom i želim vam da vas prati zdravlje i sreća uvijek!!!!
Strategija, draga, strašno mi je žao, iskerena sućut![]()
Draga strategija, silno mi je žao, baš sam vjerovala da će mali borac uspjeti,uh...što pametno reći...iskreno saučešće tebi i tvojoj obitelji i puno snage Vam želim da prebrodite zajednički ove preteške dane...
Strategija, analoneta, vi divne hrabre žene, užasno mi je žao što je ovako završilo![]()
Uh, Startegija draga, jako mi je žao, iskrena sućut, neka vam vaši anđeli daju snage za dalje!!!
Analoneta
Kitty, čestitke na malenom dečkiću, neka je sa srećom!!!
Evo ja ću unijeti malo radosti na ovu temu...danas bili na UZV, sve je ok, imamo dečkića ( za to je dr. siguran), a druga najvjerojatnije curica (nije 100% siguran), ali ja vjerujem da je ta kombinacija, od početka to priželjkujem
svima!!!
Muryčestitke - sve vibrice ovog svijeta šaljem tebi i ostalima koje čekaju svoje srećice....
![]()
![]()
Strategija iskrena sućut.Drži se... joj tako mi je teško nešto suvislo napisati... šaljem ti zagrljaje i iskrene želje da se što brže oporaviš
i neka vas mali
čuva