Stranica 122 od 288 PrviPrvi ... 2272112120121122123124132172222 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,051 do 6,100 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Mimi, jesmo li mi terminuše?
    Ja sam 12+3 danas...

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

123beba i Mali Mimi - divno

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Danas poceo i smedji iscjedak...
    Bojim se da sutra necemo nista vidjeti na uzv....krenulo je

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj kruca prvotno napisa Vidi poruku
    kruca, ne coprati
    koliko znam, bila si na uvz-u gdje je nalaz odgovarao gestacijskoj dobi, bitno je da nije svježa krv, smećkasti iscjedak je zapravo "stara", odnosno, oksidirana krv - uglavnom može biti od kakvog hematomčića, proširenih kapilara/žila oko mjesta implantacije, a ponekad mu se uopće ne može odrediti uzrok...čak i u slučaju pravog krvarenja, u određenom postotku slučajeva, uz propisanu terapiju i mirovanje bude sve u redu, što ti od srca želim.
    Ja sam prošla bez implantacijskog krvarenja (ono se i tako događa u manje od 20% slučajeva), a kasnije sam znala naći smećkaste komadiće u Crinoneu, a neki dan, prije uvz-a, pojavila mi se čista sukrvica u Crinoneu (ostacima istog) i doktor se nije zabrinjavao, a ja sam već otpisala sve prije pregleda.
    Znam da si u groznoj brizi, ali sutra nije tako daleko, miruj i obavezno se javi poslije uvz-a, vidjeti ćeš da ćeš se ugodno iznenaditi!

Puse

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kako ti je već kismet rekla-smeđarenje ne znači većinom ama baš ništa, obično to bude neki hematomčić koji curka, meni je curkalo 2 tjedna, al bilo je i crveno, al se nisam brinula jer sam ovdje čitala da ih puno to ima, čekamo uzv sutra!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kismet dr. mi je na UZV procjenio isto 12+3 jučer, a po punkciji računam da sam danas punih 12, i sad ne znam po kom da se ravnam ali to je sve tu negdje.
    Kruca isto navijam da nije ništa, znam da si izbezumljena ali strpi se do UZV, vjerojatno nije ništa kao što cure kažu

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    kismet dr. mi je na UZV procjenio isto 12+3 jučer, a po punkciji računam da sam danas punih 12, i sad ne znam po kom da se ravnam ali to je sve tu negdje.
    Kruca isto navijam da nije ništa, znam da si izbezumljena ali strpi se do UZV, vjerojatno nije ništa kao što cure kažu
    Super, bitno da su bebice napredne
    Ja sam 21.02. bila 12+0 ako računam punkcija minus 14 dana, a po uvz-u 12+3, ja i dalje računam po punkciji, a vidim da je tako i doktor napisao u nalazu; termin mi je 05.09.2013.

Kruca, mislim na tebe sutra, čekamo dobre vijesti!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

kruca nadam se da nije ništa strašno....
    svima ostalima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    može jedno pitanje...danas sam isprobala prvi puta baby watcher ja ništa ne čujem,mislim na otkucaje........kada ste vi počele ga prvi puta koristiti i čuli srčeko?danas sam 15 tt...hvala na odgovorima.....

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo konacno.....vidjeli smo jedno malo srceko kako kuca!!! velicine je 13,1mm i dr.se cini da pokraj ima neki mali hematoncic (stavio je to pod upitnik, rekao je da ne moze tocno odrediti, mozda je i ostatak druge blastice) pa mozda je i zbog toga bilo malo smedje, mada od jucer ujutro nije vise bilo nicega. I imam malo poviseni secer pa moram to jos provjeriti..to me sokiralo jer sam ja mrsavica oko koje stalno svi sad lets da

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

.....svi lete da nesto pojedem al nema veze...provjerit cemo i to!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sanda ja sam prvi put čula sa oko 14tt ali sam se jako namucila dok nisam našla srceko, sigurno sam pola sata tražila i našla jako jako nisko, vjerojatno si kao i ja tražila previsoko, pokušaj tik iznad pubicne kosti

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Sanda ja sam prvi put čula sa oko 14tt ali sam se jako namucila dok nisam našla srceko, sigurno sam pola sata tražila i našla jako jako nisko, vjerojatno si kao i ja tražila previsoko, pokušaj tik iznad pubicne kosti
    a joj i ja sam isto tako oko pola sata tražila.a čini mi se da sam svaki dio odslušala....probat ću opet nadam se da ću ga naći hvala na odgovoru
    kruca

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ma ne mogu nikako naći...
    tražila sam sigurno pola sata....
    možda mi je posteljica sprijeda pa se teže nađe....a baš sam se ponadala da ću ćuti srćeko...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Meni je isto posteljica sprijeda pa to ne smeta. A ne znam šta bi ti rekla, ja sam se u početku dosta mucila ali bi ga uvijek našla- sad ni ne tražim, čim prislonim odmah kucka

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Meni je isto posteljica sprijeda pa to ne smeta. A ne znam šta bi ti rekla, ja sam se u početku dosta mucila ali bi ga uvijek našla- sad ni ne tražim, čim prislonim odmah kucka
    hm....u svakom slučaju hvala ti na odgovoru....
    nazvat ću sutra svoju ginek.,pa ću vidjeti šta će reći....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kruca, bravo!
    sanda, sjecam se da su i druge cure pisale da su tesko nalazile
    mi s pregleda i uzv, cure napreduju, a to sto po noci oteknem-i kad hodam, kazu da je normalno i da ce biti sve gore, al prezivit cemo sve

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    kruca, bravo!
    mi s pregleda i uzv, cure napreduju, a to sto po noci oteknem-i kad hodam, kazu da je normalno i da ce biti sve gore, al prezivit cemo sve

Bravo za cure, sve tri!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

tri put hura za tri cure!!!
    Mare šaljem ogroman

sanda, nadam se da ćeš sutra brzo pronaći srčeko i da ćeš se smiriti i uživati u lijepim zvukovima.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    tri put hura za tri cure!!!
    Mare šaljem ogroman

sanda, nadam se da ćeš sutra brzo pronaći srčeko i da ćeš se smiriti i uživati u lijepim zvukovima.
    hvala vam...
    a možda je i do bw...nemam s monitorm,tj s tim display-om...već kao vokmen...i piše u upustvima da se najbolje ćuje pred 3 simestar....
    za sad čujem soja crijueva kako krće
    mare

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sanda imas li onaj gel za UZ? Ja imam baby watcher (zaboravila sam ime,ovdje je najvise spominjan na forumu),nisam nista mogla cuti u 14tt bez UZ gela,a taj sa slusalicama koji ti imas je slabiji od ovog mog,tako da predpostavljam da ne moze sonda da registruje otkucaje. Trazi skroz nisko u pubicnoj regiji,ja sam mog bebana obicno tamo cula.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jutro, evo mene opet da vas nesto pitam jucer su me odmah narucili za kombinirani test, pise da ga napravim u 12 tj, mene narucili 21.3., to cu onda biti 10+6...jel to nije onda malo rano? Kad ste vi radile? Ne bi bila sumnjicava da teta koja me narucivala nije 3 puta isla brojati i stalno ju je netko prekidao i na kraju je uzela taj 21.3., a nije mi izgledala bas sigurna nego joj je bilo dosta

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Kruca cestitam na treperavom . Za kombinirani probir, ne brini, on se radi od 11. do kraja 14. tt (tj od 10+1-13+6/7) odnosno kad je crl 45-84 mm. Kaze se da je "najbolje" u 12 tt jer je to neka sredina i najvjerijatnije je da ce plod biti u optimalnom stupnju razvoja, ali nije to uklesano u kamenu. Kraj 11. tt je skroz ok, samo pazi da mjerenje nuhalnog nabora obavi strucni ginekolog sa iskustvom u mjerenju nn.
    Mare41 za vase misice i mami. Sve je to kacji masalj za konacni cilj-nase male mrvice!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    Sanda imas li onaj gel za UZ? Ja imam baby watcher (zaboravila sam ime,ovdje je najvise spominjan na forumu),nisam nista mogla cuti u 14tt bez UZ gela,a taj sa slusalicama koji ti imas je slabiji od ovog mog,tako da predpostavljam da ne moze sonda da registruje otkucaje. Trazi skroz nisko u pubicnoj regiji,ja sam mog bebana obicno tamo cula.
    nejde uz taj bw gel.....prisloni se sam aparatić koji ima spužvicu na sondi.....ma i ja mislim da je do bw,da je slab....vi imate onaj zeleni sa monitorom,a ja ne...neki divlje marke...200 kn košta...
    danas ću svejedno zvati dr i otići na pregled,bole me leđa dosta čak me budi po noći i ta bol mi se širi dolje na maternicu...kao da imam lažne kontrakcije stvrdne se stomak...najviše lijeva strana i to mi je tako od prekjučer navečer,mislila sam prvo da se širi maternica ali sad sam već zabrinuta......mislila sam da će prestati...pijem magnezij,ali nije stalo....i na dodir s lijeve strane kod jajnika me baš boli.....a i ne osječam mrvicu 2 dana....idem na pregled da vidim šta je....

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    kruca nadam se da nije ništa strašno....
    svima ostalima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    može jedno pitanje...danas sam isprobala prvi puta baby watcher ja ništa ne čujem,mislim na otkucaje........kada ste vi počele ga prvi puta koristiti i čuli srčeko?danas sam 15 tt...hvala na odgovorima.....
    Sanda,mene zabrinjavaju ti tvoji bolovi o kojima pises u zadnjem postu pa odi da te pogledaju.A sto se bw tice i to takvog kakvog imas ti,e tu imam puno iskustva.S takvim neces cuti srceko prije 18 ili 19 tjedna,vjeruj mi.Ja sam imala show u 16 tj jer nisam mogla naci srceko s tim kinezom.Dakle,ako je sve ok sa bebolincem nemoj ni pokusavati vise do 19 tj,sacuvat ces puno zivaca.Sretno!!!!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Sanda,mene zabrinjavaju ti tvoji bolovi o kojima pises u zadnjem postu pa odi da te pogledaju.A sto se bw tice i to takvog kakvog imas ti,e tu imam puno iskustva.S takvim neces cuti srceko prije 18 ili 19 tjedna,vjeruj mi.Ja sam imala show u 16 tj jer nisam mogla naci srceko s tim kinezom.Dakle,ako je sve ok sa bebolincem nemoj ni pokusavati vise do 19 tj,sacuvat ces puno zivaca.Sretno!!!!
    ma da Sela i ja mislim da je taj bw obično sr.....samo nešto krći. užas...bolje da sam kupila onaj zeleni...ne znam kako se zove....
    idem da sela na pregled odmah sad za sat vremena...
    kinez

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jutro, evo mene opet da vas nesto pitam jucer su me odmah narucili za kombinirani test, pise da ga napravim u 12 tj, mene narucili 21.3., to cu onda biti 10+6...jel to nije onda malo rano? Kad ste vi radile? Ne bi bila sumnjicava da teta koja me narucivala nije 3 puta isla brojati i stalno ju je netko prekidao i na kraju je uzela taj 21.3., a nije mi izgledala bas sigurna nego joj je bilo dosta
    Ja sam dobila informaciju da je sa 10+ nešto rano raditi nuhalni (zvala sam i Vinogradsku i Sunce i na kraju doktora) i ja sam trebala tako ići sa 10+5 i onda sam odgodila na 11+6 i sad mi je drago da jesam. Zovi u Vinogradsku oni ti to radi pa ćeš vidjeti šta će ti reći

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

U Vin sam i naručena. Budem danas zvala gore odjel pa ću pitati jel to rano pa ću probati promijeniti. Valjda ima neki broj na koji ih mogu dobiti i tražiti promjenu? Ja nisam iz Zg pa mi se baš ne da ići ponovno samo zbog toga..

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A gdje ideš na mjerenje NN?

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sve kod njih...naručena to na ginekologiji na uputnicu i krv na endokrinilogiju gdje se plaća 320 kn

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pa dobro prvo zovi lab pa onda njih pitaj broj za dalje

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    evo došla s pregleda...sve ok...zatvorena..posteljica na ušću,ali kaže da je to normalno da će se podići...srčeko kuca,mrvica velika 10cm....mirovanje i magnezij 600 mg.....eto mirnija...ali sam zaboravila pitati za bw....

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Sanda1977 ajd se nemoj opterećivati bez veze, samo se živciraš.... mazi mrvicu, lezi i odmaraj - uživaj u trudnoći!!! vidiš da je sve u redu

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

[QUOTE=Sandra1971;2353712]Sanda1977 ajd se nemoj opterećivati bez veze, samo se živciraš.... mazi mrvicu, lezi i odmaraj - uživaj u trudnoći!!! vidiš da je sve u redu [/
    tko se živcira?!
    draga bolove sam imala....ne bi sigurno zbog bw išla na pregled...ako se osječam ok....
    a dobro možda moji postovi izgledaju kao da se živciram,ali ne stvarno se ne živciram i ne paničarim,ali bi bila budala da nisam otišla na pregled sada....kao što mi je moja gin rekla bolje da dođem pet puta bezveze nego jednom kasno

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Sanda, Sandra ti ništa loše nije htjela reći....
    Ja sam na ovom forumu od 2008g. upoznala sam toliko divnih cura/žena svi spremni pomoći i dati savjet....nikad nikakvih napada i loših misli nije bilo.

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Sanda, drago mi je da je sve s bebicom ok a ovi bolovi su očito jedna od čari trudnoće.
    Al sve boli ćemo mi izdržati zbog svojih malih ljubavica.

A meni je danas stigao bw od naše drage coolerice ( hvala puno i ovim putem) i cure moje...ja vam ne mogu opisati taj osjećaj...taj zvuk srčeka je ko najljepša pjesma na svijetu. Jedva sam ga ugasila i pustila svoje srećice na miru.
    Tap-tap-tap...i tako sa svake strane trbuha...ma sva sam danas u sedmom nebu. Uspio ih je i tata čuti preko mobitela i on se sav rastopio.
    Idem još malo lebdit od sreće...

Sve vas ljubim drage moje i čuvajte se.

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Bab, prekrasno, sva sam se raznježila kad sam pročitala, a mogu misliti kako ti uživaš

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bab, uzivaj u najljepšoj pjesmi što postoji !!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bab naša draga
    Mare tebi i curkama velika
    Sanda miruj,sve laganini i uživaj u trudnoći.
    Trudnice drage čuvajte nam se a mi vas volimo čitati

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    tko se živcira?!
    draga bolove sam imala....ne bi sigurno zbog bw išla na pregled...ako se osječam ok....
    a dobro možda moji postovi izgledaju kao da se živciram,ali ne stvarno se ne živciram i ne paničarim,ali bi bila budala da nisam otišla na pregled sada....kao što mi je moja gin rekla bolje da dođem pet puta bezveze nego jednom kasno
    sanda, draga, nitko ti ne želi loše. u tvojim postovima se vidi da se živciraš i da si pod stresom i zato te cure smiruju. ništ nije loša namjera, vjerujem.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ah, beilana, ma vidi je samo! Rastopila sam se. Oprostite na oft, ali ...moram.

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ah, beilana, ma vidi je samo! Rastopila sam se. Oprostite na oft, ali ...moram.
    i ja sam se jučer rastapala

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

tko se živcira?!
    a dobro možda moji postovi izgledaju kao da se živciram,ali ne stvarno se ne živciram i ne paničarim,ali bi bila budala da nisam otišla na pregled sada....kao što mi je moja gin rekla bolje da dođem pet puta bezveze nego jednom kasno [/QUOTE]

Uopće te nisam htjela povrijediti s tim što sam napisala...samo sam ti htjela reći da uživaš u trudnoći i da se ne brineš tako da svaki znak i to što još ne čuješ otkucaje gledaš negativno... oprosti, stvarno nisam mislila ništa loše

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Bab uživaj u najljepšoj pjesmi.....

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    kruca, bravo!
    Mare, prekrasno, pusa tebi i tvojim curkama, drago mi je da je s "oteknućem" sve ok, čekaj dok se počneš gegati

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    Sanda, drago mi je da je sve s bebicom ok a ovi bolovi su očito jedna od čari trudnoće.
    Al sve boli ćemo mi izdržati zbog svojih malih ljubavica.

A meni je danas stigao bw od naše drage coolerice ( hvala puno i ovim putem) i cure moje...ja vam ne mogu opisati taj osjećaj...taj zvuk srčeka je ko najljepša pjesma na svijetu. Jedva sam ga ugasila i pustila svoje srećice na miru.
    Tap-tap-tap...i tako sa svake strane trbuha...ma sva sam danas u sedmom nebu. Uspio ih je i tata čuti preko mobitela i on se sav rastopio.
    Idem još malo lebdit od sreće...

Sve vas ljubim drage moje i čuvajte se.
    drago mi je da ti je drago....
    super za srčeka...
    ma žene drage nisam ni pod stresom niti se živciram,zadnji put vam objašnjavam da postovi i govor uživo su sasvim drugačiji doživljaj!
    nisam ja išla zbog bw iskreno nisam se ni sjetila pitati za njega i zašto ne čujem otkucaje...jer znam zašto jer je sranj.... od aparata...
    imam lažne kontrakcije i moram mirovati,i kaže dobro da sam došla......
    bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za otkucaje.....

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

jako mi je drago Bab da si čula slatku pjesmicu..to su 4. i 5. beba koje se vrte na tom aparatu i moram ti reći da on pušta samo hitove prekrasnih pjevača

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Bab uživaj... To je tako predivno!!!!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bab slažem se s tobom- nema ljepseg zvuka od, kako ga MM i ja zovemo, malog vlakica
    Ja sam redovno osjetim našu curicu ali opet povremeno poslusam jer je taj zvuk srceka nešto posebno

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Joj i ja bih to probala kako ste vi cure nabavljale jeste posuđivale ili si kupile bw?
    Kruca i šta su ti rekli u Vinogradskoj?

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mimi, meni je naša draga coolerica posudila svoj bw i neizmjerno sam joj zahvalna.
    Jučer navečer smo se mm i ja doslovno topili dok smo ih slušali.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •