Stranica 126 od 288 PrviPrvi ... 2676116124125126127128136176226 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,251 do 6,300 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj kismet prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, sretan Vam Dan žena i želim Vam od srca da iduće godine/i krajem ove dobijete još jednu ženicu ili dečkića koji će vam u budućnosti nositi buketić (a može i oboje) !
    Puse
    potpisujem....svima ostalima želim sve najbolje....nisam u toku baš....pa da ne izostavim nekoga...
    jučer sam bila u bolnici za tahikardiju,sramota za Osječku bolnicu.....na kraju su mi rekli da mi ne mogu pomoći...nakljukali me nekim lijekovima i imala nuspojave...povračanje..napatila sam se kao vrag.....od 3 ujutro kako su me zaprimili nitko me nije pregledao do navečer,tek navečer dobila jesti....na mkraju sam svojevoljno otišla kući jer sam već bila luda...došla kući stala mi tahikardija.....prestrašno šta se događa tamo
    danas bila na uzv-u sve u redu s obzirom da sam dobila jučer puno terapija za srce....nije utjecalo na bebicu....i saznali smo šta nosim ....jednu malu curicu....hehe presretni smo

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam cure danas u sedmom nebu. Na 24+3 obavili smo 4D UZV i detaljno se upoznali s našim bebečom. Nevjerojatan osjećaj je ugledati to malo lice na ekranu. Malo smo se mrštili, malo se smijali, malo zijevali i trpali ručice u usta. Rukice su nam za cijelo vrijeme photo sessiona bile blizu lica, a kad je doktor krenuo pogledati stiže li nam cura ili dečko, naš bebač je odlučio posramiti se pa je spustio rukicu između noga. I tako ostao do kraja pregleda. Tvrdoglavi smo još od malih nogu

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam cure danas u sedmom nebu. Na 24+3 obavili smo 4D UZV i detaljno se upoznali s našim bebečom. Nevjerojatan osjećaj je ugledati to malo lice na ekranu. Malo smo se mrštili, malo se smijali, malo zijevali i trpali ručice u usta. Rukice su nam za cijelo vrijeme photo sessiona bile blizu lica, a kad je doktor krenuo pogledati stiže li nam cura ili dečko, naš bebač je odlučio posramiti se pa je spustio rukicu između noga. I tako ostao do kraja pregleda. Tvrdoglavi smo još od malih nogu
    super,baš mi je drago...
    moja se danas baš pokazala gledala u nas,hehehe! isto je nešto rukicama štrikala,haha

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

sanda curica super!!

anddu prekrasno! i naša curka uvijek rukama prekriva lice dr. nam jedva uhvati sličicu.

sretan vam svima dan žena!!!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Anddu terminuso divno
    I ja danas idem malo pogledati našu curku, ne mogu dočekati

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Anddu divno

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Anddu baš prekrasno

Gabi25 uživajte u današnjem druženju. Baš me zanima hoće li mala boksačica ovaj put pokazati pravo lice

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Maco ovaj put je pokazala svoje pravo lice i bila prava mala manekenka koja pozira, zadnji put je vjerojatno imala los dan
    Sve je ok, narasli smo, uživali u predstavi a najljepše od svega je kad ju mi gledamo a ona lupa iznutra kao- pustite me na miru i nemojte me uznemiravati ovo je zaista nešto carobno, neopisivo...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

anddu i gabi, divno!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Maco ovaj put je pokazala svoje pravo lice i bila prava mala manekenka koja pozira, zadnji put je vjerojatno imala los dan
    Sve je ok, narasli smo, uživali u predstavi a najljepše od svega je kad ju mi gledamo a ona lupa iznutra kao- pustite me na miru i nemojte me uznemiravati ovo je zaista nešto carobno, neopisivo...
    :rastop:

Mi se u utorak idemo družiti i nadamo se da će i Klempić biti velikodušan kao vaša djevojčica i pozirati nam (ovaj put licem )

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Andu,gabi divno
    Sanda,cestitam na curici!!

A mi smo jucer bili na anomaly scanu i presretni smo sto nam je frajer potpuno zdrava bebica
    Ponosno nam je pokazivao pisu,ali je zato skrivao lice..mali zlocko..ni nakon setnje od pola sata nam se nije htio pokazati..ocito ce nas iznenaditi svojom ljepotom kad se sretnemo uzivo

Stvarno je poseban osjecaj gledati to malo cudo kako raste u trbuhu.
    A izgleda da sam ga i ja danas pocela osjecati,mislim da to vise nisu crijeva,cak sam osjertila malene udarce..
    Krasno!!

Pusa svim trudnicama

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

cure baš je krasno čitati sve ovo... Stvarno je neopisiv osjećaj kada gledaš to malo stvorenje i vidiš što sve radi... Meni je tako blesavo kada me netko pita jel beba oživjela... Ja svaki put kažem kako je moja živa od samog početka pa i onda kada ju ja nisam osjetila bila je poprilično živahna

Moja dama je danas dopodne bila mirna (očito joj se nije svidio OGTT kao niti mami), ali je zato sada zadnjih pola sata u punom pokretu... Zna žena da je danas naš dan pa tulumari!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

milasova, eto, lupka, divan osjecaj
    kako stojite s guk-om? ja po novijim kriterijima sa secerom 5.3 zavrsila na dijeti, ogtt radite nakon 24.tjedna?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mare a kako se gleda šećer jel to iz krvi jer meni je on 5,7 a još je ispod gornje granice?
    Gabi25 super

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mm, guk je iz krvi, najobicnije vadjenje na taste, novi kriteriji imaju donju granicu 5.1, a meni je 5.3 i stavili me na dijetu, daj razgovaraj s nekim dr-om o tome, nemaju trudnice iste kriterije ko ostali

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Uf sad si me prepala, znači gornja granica je 5.1?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mare meni je doktor rekao da se ogtt može raditi između 22. i 28. tt. Ja bas idem u ponedjeljak.
    Meni je guk zadnji put bio 4 i nešto sitno, ali mislim da je samo ogtt pravi pokazatelj+ može te doktor i ranije poslati na ogtt ako misli da naginjes gest. dijabetesu

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

gabi, za ogtt prije 22.-meni rekose 24. kazu da moze biti lazno negativan zbog zrelosti gusterace da reagira na opterecenje
    mm, ja startala s 4.7, i poraslo, mislim, nije to nista za paniku, al treba pazit da ne raste-uz dijetu

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Onda nemam pojma, valjda svaki doktor drugačije misli.
    U svakom slučaju mare moja ne gine nam dijeta LOL

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Da meni pogotovo ja vas već sad prešišala sa nalazima

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

gabi, ne ide nam u prilog forumsko druzenje u slasticarni u utorak, al ti jos smijes
    cure, ko moze-dodjite se podruzit u utorak

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

To će mi vjerojatno biti zadnje hahaha
    I ja pozivam sve cure da nam se pridruže i da se lijepo podruzimo

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Šta svi idu na OGTT, ja mislila samo oni koji probiju 5.1 GUK?
    Bolje da se ja najedem dok sam još ispod granice

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mene kolegica neki dan zbunila. Isla je na ogtt, i nakon 2 stata joj je bio 7.1, i stavili je na dijetu, a meni je u 1. trudnoći nakon 2 sata bio 7.3, i moja gin. mi je tada rekla da se u trudnoći tolerira do 7.8. jel se to promjenilo?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

anab, kad ti je bila prva trudnoca? ovo su novi kriteriji, jucer sam kopala podatke, al naravno da nisam zapamtila, znam da je granica 7, al ko bi pamtio decimalu, kopat cu opet
    argente, nisam jos skuzila jel idu svi ili samo indikacije

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Šta svi idu na OGTT, ja mislila samo oni koji probiju 5.1 GUK?
    Bolje da se ja najedem dok sam još ispod granice
    Ne znam ni ja jel idu svi, mene doktor šalje jer mi je plodna voda po količini na gornjoj granici a i dobila sam dosta kilica pa ništa ne prepustamo slučaju.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Anddu, Gabi25, Sanda1977 , prekrano, samo uživajte u svojim mrvicama!!!
    Evo ja još muku mučim s proljevom, uz to imam užasan pritisak na debelo cijevo svo vrijeme, bole noge, kukovi, prepone...trbuh napet, puca po šavovima...aaaa, tko kaže da je drugo tromjesečje blaženo . Ali, sve ću izdržat, samo da bebe budu ok, a vjerujem da hoće, jer njima očito ovo moje stanje ne smeta, lupaju po cijele dane, i to imaju baš prave udarce, tuku i po mjehuru i po crijevima, najrađe ne bih ustajala sa wc školjke

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    anab, kad ti je bila prva trudnoca? ovo su novi kriteriji, jucer sam kopala podatke, al naravno da nisam zapamtila, znam da je granica 7, al ko bi pamtio decimalu, kopat cu opet
    argente, nisam jos skuzila jel idu svi ili samo indikacije
    2008. godine. Malo mi je glupavo to da se kriteriji mijenjaju svakih nekoliko godina, kao i za kolesterol..moja je trudnoća billa ok, beba se rodila sa 38plus3 sa 3180 gr.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ananb evo http://www.hdgo.hr/Default.aspx?sifraStranica=591
    po ovom 7,1 nakon 120 min nije kriterij za dijetu, ko će njih znati, ne drže se svi tih smjernica (a trebali bi)

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Prema ovim kriterijima onda svaka trudnica ima poviseni secer
    Bas gledam svoje nalaze GUK 4,4 u 7tt..poslje nisam kontrolirala. Vjerovatno cemo to uskoro napravit,blizi se 24tt.
    Ali jedem dosta slatkog,treba to reducirat dok je vrijeme..

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pa ja sam to razumila da je granica čak 8.5, nakon 2 sata za dijagnozu gest.dijabetesa......ja u pon. idem vadit samo guk, pa ćemo vidit..

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mury draga drži se, valja će uskoro proći.

Mene dr. očito ne misli slati na OGTT, jer smo bili na pregledu s 24+3 i ponovno tek na 28+3, a nije mi to niti spominjao. Ja sam ga,, doduše, mislila pitati ali me omađijala naša ribica na ekranu pa sam zaboravila. Spominjao je jedino KKS i ponavljanje briseva

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

anddu a kakva ti je bila glukoza 1.put

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bila je 5, vidim da je granica 5,1 ili sam krivo shvatila? Ali vidim da se rasplela rasprava šalju li se svi na OGTT pa...

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Kod mene je GUK bio ok 2 puta, dr me svejedno poslao na OGTT. Srećom je bio ok.

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

mene je u 22 tjednu gin slala vadit OGTT i prije opterecenja je bio 4,2 a nakon 3,6 pa mi to malo cudno jos ona kaze nizak je da popravim hranom...a majke ti mile nema sta ne jedem nemam s cim popravljat ocistila sam frizider i sve ostalo:/

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ja ću nalaz ogtt-a dobiti u uto dopodne... Taman da znam jel smijem slatko na našem druženju nadam se da smijem jer jako volim... A na ogtt me slala jer mi je tata dijabetičar pa onda automatski šalju...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

stavljam i ovdje link za čestitke Big Blue http://forum.roda.hr/threads/79212-R...12#post2363012
    matahari, jesi nam sad ti na redu? kako je?
    beba, veselim se druženju u utorak

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    stavljam i ovdje link za čestitke Big Blue http://forum.roda.hr/threads/79212-R...12#post2363012
    matahari, jesi nam sad ti na redu? kako je?
    beba, veselim se druženju u utorak
    mare imas pp!

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Drage moje cure, hvala vam od na pitanjima i brizi, divne ste
    Evo da vam pokažem svog anđelka! Ema je rođena carskim rezom ovaj utorak nakon prokidanja vodenjaka i troipolsatnih trudova pod dripom. Budući da je u zadnji čas krivo namjestila glavicu, bilo bi opasno vaginalno. Bila je 2760g teška i 48cm duga. Obje smo dobro, odmah isti dan na intenzivnoj uspostavile dojenje Iako sam imala strahove od carskog, super sam ga podnijela, rez savršen, a trbuh već ravan ko i prije t
    Od jučer uživamo kod kuće u maženju i paženju, još uvijek ne mogu vjerovati da je to majušno savršenstvo moja kćer

svima velika pusa i mirne trudnoće želim, a friškim mamicama i trudnicama iskrene čestitke!!!!!!!!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sejla,čestitam od srca !! malena je predivna...

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

sejla, čestitam na bebačici, prekrasna je!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

draga, sejla, cestitam! predivnatje cura! uzivajte

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sejla,draga,čestitam od srca!! Ema dobrodošla na ovaj svijet,ljepotice mala!
    ne mogu vjerovati da je već toliko prošlo-uf,kad se sjetim kad smo si pisale prije postupka..ajme,predivno.-)

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cestitke sretnoj obitelji Uzivajte ema je bellisima

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

sejla, curka ti je preslatka... mali anđelčić! Čestitam tebi i tvom dragom. Želim ti brzi potpuni oporavak da možete uživati jedna u drugoj u potpunosti!!!!!!!!!!!! Prekrasno!!!!!!!!

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Potpisujem Milasovu8, stvarno je brzo sve prošlo, nekako se baš sjećam tvojih početaka, i bete i uzv, presretna sam zbog tebe...Sejla, čestitam ti od , a malenoj Emi želim veliku dobrodošlicu, da je živa i zdrava svojim roditeljima 100 godina...ljubim vas obje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •