![]()
Koliko tuge danas![]()
Cure, grlim vas, drzite se drage moje
Danas smo saznali da je nas mali 3,5 godisnji susjed uzgubio bitku sa opakom bolesti
Koliko tuge u jednom danu![]()
![]()
![]()
Koliko tuge danas![]()
Cure, grlim vas, drzite se drage moje
Danas smo saznali da je nas mali 3,5 godisnji susjed uzgubio bitku sa opakom bolesti
Koliko tuge u jednom danu![]()
![]()
Mury, s_iva ...
hope31 ~~~~~~~~~~ neka sve bude u redu.
Ostale cure neka budemo sve dobro.
Ginger, mislim da znam o kojem djetetu je riječ![]()
Mury draga moja nemam riječi, jednostavno nemam riječ koju bi ti sada uputila. Šokirana sam i suze ide niz obraze.
Draga molim se da pronađete snagu u ovim teškim trenutcima.
Zaista je ova život nepraveden.
s_iva draga moja žao mi je, grlim te jako.
Upravo sam čula od sestrične taj taj je još jedan mali anđeo otišao , navodno je bio tumor na mozgu a i utopio se neki dečko na bazenima, ne mogu vise , danas je previše tužnih vijesti!
i forum i nas grad je danas prepun tuge
hope draga, do neba vibram da sto duze izdrzite
koliko ste tocno danas?
pijem partusisten svaka 4 sata i atenolol i normabel,svako jutro ctg,u pon ujutro bi trebao biti pregled da se vidi kakvo je stanje uhhhh![]()
Mury, S_iva, jako mi je tesko zbog vas.![]()
Hope31, nadam se da ce kod tebe ipak sve dobro zavrsiti. Izdrzite jos malo zajedno!
hope, draga moja, drži se
u mislima ste nam, cijelom forumu, vibram iz sveg srca da sto duže izdržite...danas je toliko tužnih vijesti bilo, da je nemoguće da se ovo dešava...
mury, s_iva![]()
Hope31 drži se i izdržite, mislimo na sve vas![]()
hvala vam svima na podrsci,nadam se da ce bit dobro sto drugo mogu![]()
Hope držite se skupa bar još koji tjedan, vibrice šaljem!
Hope draga sve ce to biti kako treba...samo odmaraj i pokusaj zabaviti misli necim drugim...danas je bio jako tezak dan na forumu ali nema razloga da svi ne vjerujemo da ce to kod tebe sve da bude ok...milimetar po milimetar...minuta po minutu ali ces uspjeti...
Saljem milion dobrih vibrica da se opustis i da sve bude ok....![]()
Hope ~~~~~~~ da izdržite još puno, puno dana.
Drage moje, predrage naše Mury, S_iva, prestrašno je i preglupo ovo što se dešava
držte se
Ajme koliko tuge
Carmina,uzasno mi je zao zbog gubitka
Hope,saljem milijon vibrica da na kraju sve bude dobro!!
Mury,S_iva,Carmina žao mi je jako ,jako
Hope šaljem ti pregršt vibrica da što duže izdržite![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 16.03.2013. at 22:46
anđeli moji pomozite curama kojima pomoć treba, hope draga drži se!
Ja stvarno ne znam što se to događa.... ova godina je krenula užasno, preužasno
Drage moje, nadam se da ćete uspjeti naći utjehu i snage za dalje. Ne preostaje baš puno opcija nakon ovakvih trenutaka nego čekati da vrijeme odradi svoje...
Ljubim vas sve![]()
i meni promaklo da nam je legalica dupla trudnica, cestitam!
hope, i ja mislim da ce pod terapijom biti sve ok!
draga tikica, i drage sve mame andjela, grlim vas!
legal allien čestitke na
tikica69![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 17.03.2013. at 08:40
Nemam rijeci utjehe, samo puno zagrljaja i molitvi da vam daju snage...
s-iva, Mury, carmina burana![]()
![]()
Hope beskrajno puno ~~~~~~~~~~~ i snage ti zelim da, dan po dan, izgurate dok vase zlato ojaca i spremno ude na ovaj svijet![]()
Evo mene drage moje. Hvala vam na svakoj potpori.Inace,sad sam nolje,ali bilo je grozno,trudovi pocdli oko 2,a rodila oko 17.Hvala Bogu pa je prekrasni tim na SD bio opet bio preljubazan,olaksavali mi bolove nekakvim sredstvima,i cijelo vrijeme je MM bio uz mene,osim u momentu radanja.Sve je otislo na analizu: plodna voda,bebe,pupkovine,posteljice.Carmina,Iva_s....dr age moje,jako mi je zao sto ste sve to prozivjele.Hope draga,saljem bezbroj ~~~~~~~ za najbolji moguci ishod?!
Evo mene drage moje. Hvala vam na svakoj potpori.Inace,sad sam bolje,ali bilo je grozno,trudovi poceli oko 2,a rodila oko 17.Hvala Bogu pa je prekrasni tim na SD bio opet preljubazan,olaksavali mi bolove nekakvim sredstvima,i cijelo vrijeme je MM bio uz mene,osim u momentu radanja.Sve je otislo na analizu: plodna voda,bebe,pupkovine,posteljice.
Carmina,Iva_s....drage moje,jako mi je zao sto ste sve to prozivjele.
Hope draga,saljem bezbroj ~~~~~~~ za najbolji moguci ishod!!!
Mury uhhhhhdrži se nemam druge riječi utjehe
![]()
Sorry na greskama u pisanju,infuzija mi u ruci,pa mi tesko pisati.
Mury..zasto svevisnji zeli sve vase andjele? :'(
to je zaista nepravedno..zelim vam snagu..
hope..neka se dve lijepo zavrsi.. ♥
Posljednje uređivanje od spodoba : 17.03.2013. at 09:35