Bab![]()
Ajme Bab diiivno, predivno!
Hope drži se draga i da sto dulje izdrzite~~~~~~~~~~
hope31 drz se! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bab prekrasno! sad mozes kupovati svu robicuimas dobru ispriku
![]()
hvala vam curke moje
u subotu idemo na 4d i jedva čekam da ih opet vidim. A i tata će
ih prvi puta vidjeti uživo...dosad je samo slikice dobivao na uvid.
sad tek vidim koliko tužnih vjesti ovih dana
mamama anđela želim svu snagu ovog svijeta da prebrode ovu strahotu i tugu koja ih je zadesila, moje misli su s vama
bab bravo za dječicu!![]()
evo me konačno uz pc... čekala sam da dođem u stan kako bi mogla staviti ove male![]()
![]()
za našu Bab curku i Bab dečka!!!!!!!!! To je stvarno predivna kombinacija! Evo još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vas troje da nam svi ostanete u komadu do samog termina i da sve bude bez ikakvih problema!
![]()
amyx, avatar ti je presladak! ne zna se tko je ljepši!
Bab Cestitke predivno sad Uzivajte u pripremama
Nije me bilo ovdje neko vrijeme pa vidim puno previše tuge a ima i sreće što mi je jako drago.
Mury, s_iva, carmina plačem sa vama![]()
![]()
Jako mi je žao. Ne znam zašto medicina a i onaj gore ne mogu spriječiti takve stvari?
Bab čestitam!
BB dječica du predivna. Vjerujem da uživate
Svima ostalima ~~~~~
Bab predivno
našim trudnicama ~~~~~~~~~~~~~~~ da im trudnoća bude što ljepša i mirnija
mamama andjela veliki virtualni zagrljaj
pusa svima iz petrove.
Dosla danas da mi naprave guk profil i sutra bi oko ručka trebala doma.
Nadam se da će nalaz bit dobar...prvi mi je natašte bio 4,6.
Sad sljedi do sutra u 10 ujutro svaka 3 sata pikanja...ima da mi cimerica poludi kad sestra krene noću palit svijetlo...
Čuvajte mi se svi
Bab,čestitam na maleckima
I da ti ovo pikanje prođe brzo i sve bude super![]()
mimi, ja sam prošle godine izgubila bebu u 11 tjednu najvjerojatnije zbog secera, bar su mi tako rekli. Ogtt mi je bio 8.8 nakon 2 sata mada mi je profil bio skroz uredan.
Tak da sad pušemo i na hladno. Radila sam u 12 i 20 tt ogtt i nalaz je uredan ali prema gornjoj granici pa je dr trazila profil da vidimo kak s tim stojimo. Ja sam zadovoljna jer ovaj puta nista ne zelim prepustiti slučaju.
Dječica me danas bome lijepo boksaju...Nika pogotovo. A nije ni Patrik baš puno nježniji. Samo nek se oni meni javljaju...uživam u svakom njihovom dodiru.
Danas smo napunili 21 tt i odlično se osjećam...nadam se da će tako biti do kraja...bar još 14 tt.
Bab sretno do kraja!
I super za princezu i princa, odlicna kombinacija![]()
bab divna imena![]()
Bab,predivno.. neka bude tako lijepo do kraja...sretno!!!
Evo me doma,fizicka bol prolazi,ali dusa nikada nece ozdraviti!!! Sutra je pokop nasih andjela,Marije (490 gr,30 cm) i Tadije (600 gr,30 cm)....bile su to tako velike bebe,falilo je mozda jos 2 tjedna pa da im cujemo plac....kako su me samo jako lupale dok sam bila u trudovoma,kao da su nas molile za pomoc,a mi nismo znali kako ih spasiti....srce nam se kidalo dok smo u boksu do mene culi plac drugih rodenih beba i cestitanja dr. roditeljima zdravo rodjenih beba....Bab draga,cestitam na curi i decku,samo uzivaj u lupkanju,i ~~~~~~~ da sve do kraja bude super!!! I vama ostalim moje trudnice ~~~~~~~~~~~ i da nikada nitko ne osjeti ovu bol!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 20.03.2013. at 17:20
Mury, draga, srce mi se para dok citam tvoje rijeci...
Nadala sam se da ce uskoro tvoj dugacak i tuzan potpis zamijeniti dva predivna imena sauz njih, a ne jos toliko tuge
Nitko, ali bas nitko ne bi smio osjetiti ovo sto ti i tvoj dragi sada osjecate!
Nadam se da ce vam vasa ljubav i vasi andeli dati snage da prebrodite tugu i uzdignete se kao Feniks iz pepela.
![]()
mury,svaka riječ je suvišna,pretužno je to,neznam niti kako imaš snage za napisat bilo šta,divim ti se,nadam se da će ti tvoja dva anđela dat snage da nastaviš dalje!!!!!!!!
![]()
Mury draga, toliko tuge nisam dugo osjetila. Jaaaako sam prejako tuzna. Imali ste takve divne velike bebice..zasto je morali biti tak nikad necemo saznati. Ljubim male andele na nebu. Vjerujem da ce vas posjetiti jedan bebac koj ce ipak zalijeciti jedan dio srca i duse.![]()
Draga Mury nema rijeci utjehe za ovo sto vam se dogodilo,strasno je i pretuzno,neka tebi i tvom muzu dragi Bog da snage da izdrzite ovu bol
Mury,grlim te..kako tuzno
Bab,cestitam i moram ti rec da ce nasi decki biti imenjaci
E a neces vjerovati,da je curica bila bi Nika..bas si potrefila.
Hope,saljem hrpu vibri da izdrzite do kraja skupa~~~~~~
Mury moja draga ovih dana toliko mislim o tebi. Grlim te jako i molim Boga da vam da snagu u ovim teškim trenutcima, da izdržite bol koja dušu para. Znam da ne postoje riječi utjehe i riječi koje bi ublažile vašu bol. Ljubim te punoooooooooo.
Draga Mury prst prebiru po slovima ali rjeci ne izlaze....mislim na vas i kao sto rozalija kaze molim se da skupite snagu,da pokupite srce slomljeno u tisucu komadica i da izdrzite sve ovo![]()
Posljednje uređivanje od lasta : 21.03.2013. at 08:25
Mury - dan po dan, možda sad misliš da utjehe nema, ali jednog dana osječat češ se bolje, pa sve bolje i onda češ biti spremna na novu bebu koja će zaliječiti svu bol ovog svijeta.
Dan po dan![]()
Bab cestitam od srca i mirnu,skolsku trudnocu ti zelim do samog kraja...uzivaj