Stranica 134 od 288 PrviPrvi ... 3484124132133134135136144184234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,651 do 6,700 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Bab divno, čestitam od srca, jesam li dobro pohvatala - Patrik i Nika?
    Prekrasna imena za pre- prekrasnu, dugo iščekivanu dječicu...

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Bab tebe sam preskocila..cestitke,nama je Patrik bio odabir da se rodio deckic

Hope31 odmaraj i ~~~~~~~~~~~~~~

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mury
    grlim....

m2b avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Evo me doma,fizicka bol prolazi,ali dusa nikada nece ozdraviti!!! Sutra je pokop nasih andjela,Marije (490 gr,30 cm) i Tadije (600 gr,30 cm)....bile su to tako velike bebe,falilo je mozda jos 2 tjedna pa da im cujemo plac....kako su me samo jako lupale dok sam bila u trudovoma,kao da su nas molile za pomoc,a mi nismo znali kako ih spasiti....srce nam se kidalo dok smo u boksu do mene culi plac drugih rodenih beba i cestitanja dr. roditeljima zdravo rodjenih beba....Bab draga,cestitam na curi i decku,samo uzivaj u lupkanju,i ~~~~~~~ da sve do kraja bude super!!! I vama ostalim moje trudnice ~~~~~~~~~~~ i da nikada nitko ne osjeti ovu bol!!!
    tako mi je žao!
    Molim za tvoje anđele, i za vas, da nađete utjehu.
    Posljednje uređivanje od m2b : 21.03.2013. at 15:18

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mury

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo me da pohvatam novosti nakon nekog vremena i jako, jako se rastuzim.
    mury, iva tako mi je zao zbog tuge i boli koju prolazite. zelim vam svu snagu i hrabrost ovog svijeta.

hope samo ti lezi, preferiraj lijevi bok sto vise i uzimaj terapiju i bit ce sve ok. prosla sam to i rodila sa punih 36 tt. puno pozitive saljem tebi i bebici

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Mury svaka rijeć je suvišna.....

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Mury žao mi je...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mi bili danas na UZV, brojimo 16 tt, sve je uredu s bebicom i dalje je vrlo aktivna tj. aktivan otkrili smo da čekamo dečkića! Imali smo pogled i preko 3D UZV ajme kako je to super, sve se lijepo vidi baš kao u kinu

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ajme Mimi dečkić!!!
    Prekrasno! Čestitam!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mimi čestitam od srca!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Mi bili danas na UZV, brojimo 16 tt, sve je uredu s bebicom i dalje je vrlo aktivna tj. aktivan otkrili smo da čekamo dečkića! Imali smo pogled i preko 3D UZV ajme kako je to super, sve se lijepo vidi baš kao u kinu
    čestitam i neka sve bude kako treba....
    šta kaže za posteljicu?!

plavo oko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

bab ~~~~~~~~~~ čestitam
    Mala Mimi ~~~~~~~~~~ čestitam

s iva, mury, grlim vas srcem, neka vam vaši mali anđeli udjele snage.......nije fer

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    čestitam i neka sve bude kako treba....
    šta kaže za posteljicu?!
    Počela se povlačiti prema gore više nije preko ušća

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mm, divno!

plavo oko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hope ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što dulje ostanete 2 u 1, drži se

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Počela se povlačiti prema gore više nije preko ušća
    super....
    nadam se da će tako i kod mene biti....

Osoblje foruma amazonka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

mm, baš lijepo. Čestitam!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Mali Mimi, čestitam na frajeru!!!!
    Hope, kako si nam ti?

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

MM, čestitam na dečkiću i drago mi je da je sve super. Nek tako i ostane do kraja.

A mi se vratili sa 4d-a...ajme... Cure moje...dragi i ja smo uživali ko nikad... Dečko je zijevao, skrivao ličeko s rukicama, a sekica mu se cijelo vrijeme stiskala...ma preslatki su mi. Sve ne mogu vjerovati da se cijela ta priča odvija u mom trbuhu...zbilja neopisiv doživljaj.
    S njima je sve savršeno, rekao dr da su iste veličine i da nemamo oko čega brinuti.
    Mi smo naravno presretni. Jedva čekam pogledat dvd. Mislim da ću ih sad stalno gledat..
    Eto, curke moje, čuvajte sebe i bebice.
    Pusa od nas troje

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bab prelijepo...
    MM, čestitam

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Bab predivno uživajte!!!!!!!!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bab super, i mi smo danas prvi put gledali na tom 3D i stvarno se puno ljepše vidi ali se dosta micao pa je nejasna slika, jeste to bili kod Kosa?

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mimi, poslala sam ti pp

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

MM divno...sve najbolje od srca

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Čestitke na dečkiću. Neka je živ i zdrav i neka za koji mjesec budi mamu svakih 3-4 sata :D

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    A mi se vratili sa 4d-a...ajme... Cure moje...dragi i ja smo uživali ko nikad... Dečko je zijevao, skrivao ličeko s rukicama, a sekica mu se cijelo vrijeme stiskala...ma preslatki su mi. Sve ne mogu vjerovati da se cijela ta priča odvija u mom trbuhu...zbilja neopisiv doživljaj.
    S njima je sve savršeno, rekao dr da su iste veličine i da nemamo oko čega brinuti.
    Mi smo naravno presretni. Jedva čekam pogledat dvd. Mislim da ću ih sad stalno gledat..
    Eto, curke moje, čuvajte sebe i bebice.
    Pusa od nas troje
    Pusa i vama troma
    Divno!

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Bab, Mali Mimi

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mali mimi,cestitm na deckicu

Bab,divno- uzivajte

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mimi I Bab cestitam, bas super vijesti.

Ja cekam punih 12 tjedana da se "sluzbeno" prijavim na ovaj pdf iz nekog glupog praznovjerja. Medjutim u petak sa 11+1 krene krvarenje, ona glupa friska crvena krv. Mali ulozak se napuni odmah, prijateljica mi da veliki always I dok dodjem do bolnice (5 min) I on je poprilicno pun. Hitno odlazim u bolnicu I na uzv malci su dobro, srca kucaju. Doc kaze da nastavim sa terapijom ali da pijem utrogestane I da uvedem normabel 3 x 1.
    Strogo mirovanje 10 dana pa kontrola. Meni se to cini kasno, pa mislim otici ranije. Odabrala mirovanje kuci jer se u bolnicama zbog proslih iskustava sa gubitkom ranih trudnoca osjecam tako jadno. Sada lezim I dizem se samo na wc I jesti.
    Jucer popodne izadje jedan ogroman smedji ugrusak I nakon toga jos nesto krvi. Sada se situacija smirila, odnosno samo smedji tragovi.
    Moram jos napomenit da od srece kad sam vidila malce na uzv samo sto nisam poljubila doca I zaboravila ga pitat od cega je onda krvarenje.

A sada moja pitanja:
    Ima li netko sa slicnim iskustvom a da je sve dobro zavrsilo?
    Ako je hematom on bi se vidio na uzv-u zar ne?
    Trebam li se javiti svom mpo docu u petrovu? (iskreno strah me da ce me traziti da dodjem u zgb kao u biokemiskim trudnocama a ne znam kako preci 600 km I strogo mirovati).Ipak u petrovoj su puno strucniji nego u maloj du bolnici.
    Imate li kakav savjet?

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

legal drži mi se. Ja ti nisam pametna za taj put u Zagreb, i osobno ga ne bih riskirala, ali nisam stučnjak pa ne znam. A ovdje je stvarno puno cura imalo krvarenja, bolje je pitati koja nije. Najbolje da ti se jave s asvojim iskustvima. A ja šaljem brdo ~~~~~ da krvarenje prođe što prije.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

legal alien ne bih ni ja išla u ZG ako moraš strogo mirovati...strpi se sad do te kontrole ja mislim da je najbitnije da miruješ pa da se to smiri. Može ti krvarenje biti i od posteljice tako je bilo jednoj mojoj prijateljici (ili da zoveš tog dr. koji te pregledao pa ga pitaš što je vidio)

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

MM četitke na dečkiću
    Bab divno, uživajte vas troje

legal ja ni u kojem slučaju ne bi išla na tako dalek put, u ovako ranoj trudnoći doktori ne mogu puno učiniti osim preporučiti strogo mirovanje i ovu terapiju što si ti dobila.To je barem moje mišljenje. Ja bi na tvom mjestu ležala i ne bi se nikud kretala dok krvarenje ne stane.
    Vjerujem da će sve biti ok, mnoge cure su imale razna krvarenja i iscjedke pa sad grle svoje beboline.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bab predivno!
    MM cestitam na deckicu!

legal, potisujem cure
    nikako na put, sad je bitno mirovati, a osim terapije koju uzimas ni oni u petrovoj ti ne mogu pomoci
    u ranoj trudnoci nema se puno toga za napraviti
    ja sam jako krvarila u obje trudnoce, u drugoj imala i pravu megu s ugruscima
    sve je zavrsilo dobro, al se nisam mrdala iz kreveta
    vibram

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Mali Mimi, čestitam na frajeru!!!!
    Hope, kako si nam ti?
    Draga ja sam ti onako,dobri je dok lezim,cim ustanem na wc imam osjecaj da ce beba izletit koliko je nisko i imam onako pritisak u trbuhu i bh kontrakcije..u srijedu idemo na kontrolu pa cemo vidjet kakvo je stanje i nadati se da ce sve biti u redu.pusa

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

MaliMimi cestitam na deckicu,mazite se i pazite
    Bab prekrasno curka i decko uzivajte u svakom trenutku

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

hope za dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

legal alien, hope31 držte se, odmarajte, šaljem vam bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude super do kraja!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

legal, trebao se vidjeti hematompetrova bi te zalegla, al lezis domaja se ne usudim na put od 3 sata, a kamoli od 8milasova je krvarila u par navrata, javit ce se

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala vam drage zene. Ja sam stvarno zaljepljena za krevet, dignem se samo na wc I za stol pojesti.
    Ne znam hoce li se dr koji me pregledao sjetiti sto je bilo u petak. Pogotovo jer je bila utakmica. Cijela zemlja u ekstazi a ja I muz u komi. Dr mi ke rekao da je to popodne imao 3 hitne kiretaze I 2 krvarenja na sto sam ja pocela plakat. Za jedan mali dubrovnik to mi se cini jako puno. Uglavnom obavijestit cu svog mpo doca sto se dogadja ali ne mrdam nigdje.

Hope vibram da sve bude dobro.

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

legal drži se ti kreveta vibram da sve bude OK

cure jedno pitanje jel mi može neka do vas reć dal u Cita rade 3D i 4D ultrazvuk i koja je cijena ??????????

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    Mimi I Bab cestitam, bas super vijesti.

Ja cekam punih 12 tjedana da se "sluzbeno" prijavim na ovaj pdf iz nekog glupog praznovjerja. Medjutim u petak sa 11+1 krene krvarenje, ona glupa friska crvena krv. Mali ulozak se napuni odmah, prijateljica mi da veliki always I dok dodjem do bolnice (5 min) I on je poprilicno pun. Hitno odlazim u bolnicu I na uzv malci su dobro, srca kucaju. Doc kaze da nastavim sa terapijom ali da pijem utrogestane I da uvedem normabel 3 x 1.
    Strogo mirovanje 10 dana pa kontrola. Meni se to cini kasno, pa mislim otici ranije. Odabrala mirovanje kuci jer se u bolnicama zbog proslih iskustava sa gubitkom ranih trudnoca osjecam tako jadno. Sada lezim I dizem se samo na wc I jesti.
    Jucer popodne izadje jedan ogroman smedji ugrusak I nakon toga jos nesto krvi. Sada se situacija smirila, odnosno samo smedji tragovi.
    Moram jos napomenit da od srece kad sam vidila malce na uzv samo sto nisam poljubila doca I zaboravila ga pitat od cega je onda krvarenje.

A sada moja pitanja:
    Ima li netko sa slicnim iskustvom a da je sve dobro zavrsilo?
    Ako je hematom on bi se vidio na uzv-u zar ne?
    Trebam li se javiti svom mpo docu u petrovu? (iskreno strah me da ce me traziti da dodjem u zgb kao u biokemiskim trudnocama a ne znam kako preci 600 km I strogo mirovati).Ipak u petrovoj su puno strucniji nego u maloj du bolnici.
    Imate li kakav savjet?
    Ja sam krvarila i u avataru vidis da je sve dobro zavrsolo. Bio je u pitanju dosta veliki hematom. Samo miruj i bit ce ok.Ako je smeda krv to se sad cisti.Vjerojatno isto neki hematom koji nisu vidjeli

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

legal držim da sve bude ok! Ti samo lezi a dragi neka te mazi i pazi... Sretno!

Hope ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srijedu... da sve bude ok za tebe i bebicu!

Bab, uživajte u dvd-u, a još više u samim bebicama i njihovom meškoljenju!

Mali mimi, mi smo bili kod Kosa i naša curka je bila tako aktivna da nemamo niti jednu baš lijepu sliku... Očito se mala dama ne voli slikati! Dogovor je bio da ćemo 4D, no kako je ona stalno bila u pokretu jednostavno nije bilo smisla niti pokušati uhvatiti takvu sliku...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mali Mimi, Bab, prekrasno, smao uživajte u svojoj dječici
    Legal alien, ja sam sa 7+5 užasno prokrvarila, imala sam izgleda više hematoma, mada mi nitko točno nije rekao, i krvarila do 15+2 TT, strogo mirovala, bebe super rasle...ali ovo što se meni desilo nema veze sa krvarenjem, zato samo miruj, uzimaj propisanu terapiju, a ja ću ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude ok!!!
    Ja napokon malo sama ( gosti otišli na grob naših anđela, ja moram mirovati, sada me hemoroidi muče), ovih dana svi oko mene, nekad mi je to ok, a nekada mi idu na živce....duša užasno boli, ali molim svoje anđele da nam samo daju snage i pošalju nekakvu utjehu!!!!
    Pusa svima!!!

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala denii, amyx, beba123. Bas ste me raznjezile.

Mury hvala ti sto u ovakvim trenucima nadjes snage za tjesiti druge. Ti si stvarno posebna osoba.

Pozdrav iz horizontale.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

draga legal,ja sam prošla nekoliko izljeva krvi-prvi u 7 tt,a zadnji put u 15tt.
    začela sam blizance,i prvi put je bio užasan izljev krvi sa ugrušcima,odmah na hitnu i sve je bilo ok..srce kucala,nije se odmah vidio hematom..zadržali su me u bolnici i nakon tjedan dana opet UZV i tek tada su našli dosta veliki hematom i nažalost utvrdili da je jedna bubica stala sa razvojem i prestalo kucati srčeko
    morala sam strogo mirovati,tako da ti nikako ne preporučam put,samo si možeš pogoršati.jer tu nema pomoći doktora,samo mirovanje.
    onda sam još dva puta iza toga obilno prokrvarila,sveukupno bila u bolnici mjesec i pol dana,ali hvala dragom Bogu,sad je sve ok i bebica nam raste i lijepo se razvija..

Samo polako,miruj,doslovno to shvati dok ti ne bude baš sve uredno.

Ja sam sada skoro 24 tt i stvarno je sve uredno..

tebi želim da se obje bebice izbore i da preprodiš ovo i napokon uživaš u bebicama

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala milasova. Odlucila sam se ipak samo javiti svom doktoru da zna sto se dogadja ali ne mrdam iz svog kreveta.
    Ma spremna sam ciniti sto god samo da sve bude ok. Kontrola mi je utorak iza uskrsa, nekako mi je sada dugo za cekati ali treba biti strpljiv. Sve za male borce.

Jos jednom hvala svima na brzim odgovorima I podrsci.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mury

legal zaboravih ti reci, kad sam u prvoj trudnoci prokrvarila, na uzv se nije vidio hematom- vidjeli smo ga na uzv koji je bio 2-3 dana kasnije
    hematom nastaje kao posljedica nekog krvarenja, sto znaci da bi se on vidio, prvo mora nastati krvarenje
    e sad, nekad se dogodi da mi ne vidimo to krvarenje cim se dogodi, znaci, ne krvarimo prema van odmah, nego nesto kasnije, kad vec nastane hematom
    tako neke cure odmah kod prvog krvarenja imaju hematom na uzv, a neke ne
    hocu reci, hematom nije uzrok, vec posljedica krvarenja, ono curkanje kasnije kad se hematom cisti je druga stvar (a nekad se resorbira i bez krvarenja)
    e sad sam ga zakomplicirala, nadam se da si skuzila

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

e bas sam ovo smotano napisala, nadam se da kuzis...

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

No frks ginger mislim da sam skuzila. Hematom nastane kao posljedica krvarenja (kao kad se udarimo pa imamo potkozne hematome). I kad se krene prazniti onda polako curkaju I to bude ta smedja krv. Bolje da se on cisti nego da naraste I ugrozi malce.
    A zasto uopce krene krvarenje in the first place? To cu sve doca ispitat sljedeci put. Sad samo mantram I molim da bambolini budu dobro.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Kad se beba ugnjezduje u maternici znaju popucat kapilarice i pocne krvarenje. To se odmah ne ocisti i napravi se hematom koji se kasnije pocne cistiti pa otud krvarenje...otprilike tako mi je dr objasnio kad sam ja prokrvarila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •