Bab divno, čestitam od srca, jesam li dobro pohvatala - Patrik i Nika?
Prekrasna imena za pre- prekrasnu, dugo iščekivanu dječicu...
Bab divno, čestitam od srca, jesam li dobro pohvatala - Patrik i Nika?
Prekrasna imena za pre- prekrasnu, dugo iščekivanu dječicu...
Bab tebe sam preskocila..cestitke,nama je Patrik bio odabir da se rodio deckic
Hope31 odmaraj i ~~~~~~~~~~~~~~![]()
evo me da pohvatam novosti nakon nekog vremena i jako, jako se rastuzim.
mury, iva tako mi je zao zbog tuge i boli koju prolazite. zelim vam svu snagu i hrabrost ovog svijeta.
hope samo ti lezi, preferiraj lijevi bok sto vise i uzimaj terapiju i bit ce sve ok. prosla sam to i rodila sa punih 36 tt. puno pozitive saljem tebi i bebici
Mi bili danas na UZV, brojimo 16 tt, sve je uredu s bebicom i dalje je vrlo aktivna tj. aktivan otkrili smo da čekamo dečkića! Imali smo pogled i preko 3D UZV ajme kako je to super, sve se lijepo vidibaš kao u kinu
bab ~~~~~~~~~~ čestitam
Mala Mimi ~~~~~~~~~~ čestitam
s iva, mury, grlim vas srcem, neka vam vaši mali anđeli udjele snage.......nije fer
hope ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što dulje ostanete 2 u 1, drži se
Mali Mimi, čestitam na frajeru!!!!![]()
Hope, kako si nam ti?
MM, čestitam na dečkiću i drago mi je da je sve super. Nek tako i ostane do kraja.
A mi se vratili sa 4d-a...ajme... Cure moje...dragi i ja smo uživali ko nikad... Dečko je zijevao, skrivao ličeko s rukicama, a sekica mu se cijelo vrijeme stiskala...ma preslatki su mi. Sve ne mogu vjerovati da se cijela ta priča odvija u mom trbuhu...zbilja neopisiv doživljaj.
S njima je sve savršeno, rekao dr da su iste veličine i da nemamo oko čega brinuti.
Mi smo naravno presretni. Jedva čekam pogledat dvd. Mislim da ću ih sad stalno gledat..
Eto, curke moje, čuvajte sebe i bebice.
Pusa od nas troje![]()
Bab super, i mi smo danas prvi put gledali na tom 3D i stvarno se puno ljepše vidi ali se dosta micao pa je nejasna slika, jeste to bili kod Kosa?
Mali mimi,cestitm na deckicu
Bab,divno- uzivajte
Mimi I Bab cestitam, bas super vijesti.
Ja cekam punih 12 tjedana da se "sluzbeno" prijavim na ovaj pdf iz nekog glupog praznovjerja. Medjutim u petak sa 11+1 krene krvarenje, ona glupa friska crvena krv. Mali ulozak se napuni odmah, prijateljica mi da veliki always I dok dodjem do bolnice (5 min) I on je poprilicno pun. Hitno odlazim u bolnicu I na uzv malci su dobro, srca kucaju. Doc kaze da nastavim sa terapijom ali da pijem utrogestane I da uvedem normabel 3 x 1.
Strogo mirovanje 10 dana pa kontrola. Meni se to cini kasno, pa mislim otici ranije. Odabrala mirovanje kuci jer se u bolnicama zbog proslih iskustava sa gubitkom ranih trudnoca osjecam tako jadno. Sada lezim I dizem se samo na wc I jesti.
Jucer popodne izadje jedan ogroman smedji ugrusak I nakon toga jos nesto krvi. Sada se situacija smirila, odnosno samo smedji tragovi.
Moram jos napomenit da od srece kad sam vidila malce na uzv samo sto nisam poljubila doca I zaboravila ga pitat od cega je onda krvarenje.
A sada moja pitanja:
Ima li netko sa slicnim iskustvom a da je sve dobro zavrsilo?
Ako je hematom on bi se vidio na uzv-u zar ne?
Trebam li se javiti svom mpo docu u petrovu? (iskreno strah me da ce me traziti da dodjem u zgb kao u biokemiskim trudnocama a ne znam kako preci 600 km I strogo mirovati).Ipak u petrovoj su puno strucniji nego u maloj du bolnici.
Imate li kakav savjet?
legal drži mi se. Ja ti nisam pametna za taj put u Zagreb, i osobno ga ne bih riskirala, ali nisam stučnjak pa ne znam. A ovdje je stvarno puno cura imalo krvarenja, bolje je pitati koja nije. Najbolje da ti se jave s asvojim iskustvima. A ja šaljem brdo ~~~~~ da krvarenje prođe što prije.
legal alien ne bih ni ja išla u ZG ako moraš strogo mirovati...strpi se sad do te kontrole ja mislim da je najbitnije da miruješ pa da se to smiri. Može ti krvarenje biti i od posteljice tako je bilo jednoj mojoj prijateljici (ili da zoveš tog dr. koji te pregledao pa ga pitaš što je vidio)
MM četitke na dečkiću
Bab divno, uživajte vas troje
legal ja ni u kojem slučaju ne bi išla na tako dalek put, u ovako ranoj trudnoći doktori ne mogu puno učiniti osim preporučiti strogo mirovanje i ovu terapiju što si ti dobila.To je barem moje mišljenje. Ja bi na tvom mjestu ležala i ne bi se nikud kretala dok krvarenje ne stane.
Vjerujem da će sve biti ok, mnoge cure su imale razna krvarenja i iscjedke pa sad grle svoje beboline.
Bab predivno!
MM cestitam na deckicu!
legal, potisujem cure
nikako na put, sad je bitno mirovati, a osim terapije koju uzimas ni oni u petrovoj ti ne mogu pomoci
u ranoj trudnoci nema se puno toga za napraviti
ja sam jako krvarila u obje trudnoce, u drugoj imala i pravu megu s ugruscima
sve je zavrsilo dobro, al se nisam mrdala iz kreveta
vibram
MaliMimi cestitam na deckicu,mazite se i pazite
Bab prekrasno curka i decko uzivajte u svakom trenutku
legal alien, hope31 držte se, odmarajte, šaljem vam bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude super do kraja!
legal, trebao se vidjeti hematompetrova bi te zalegla, al lezis domaja se ne usudim na put od 3 sata, a kamoli od 8milasova je krvarila u par navrata, javit ce se
Hvala vam drage zene. Ja sam stvarno zaljepljena za krevet, dignem se samo na wc I za stol pojesti.
Ne znam hoce li se dr koji me pregledao sjetiti sto je bilo u petak. Pogotovo jer je bila utakmica. Cijela zemlja u ekstazi a ja I muz u komi. Dr mi ke rekao da je to popodne imao 3 hitne kiretaze I 2 krvarenja na sto sam ja pocela plakat. Za jedan mali dubrovnik to mi se cini jako puno. Uglavnom obavijestit cu svog mpo doca sto se dogadja ali ne mrdam nigdje.
Hope vibram da sve bude dobro.
legal drži se ti kreveta vibram da sve bude OK
cure jedno pitanje jel mi može neka do vas reć dal u Cita rade 3D i 4D ultrazvuk i koja je cijena ??????????
legal držimda sve bude ok! Ti samo lezi a dragi neka te mazi i pazi... Sretno!
Hope ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srijedu... da sve bude ok za tebe i bebicu!
Bab, uživajte u dvd-u, a još više u samim bebicama i njihovom meškoljenju!
Mali mimi, mi smo bili kod Kosa i naša curka je bila tako aktivna da nemamo niti jednu baš lijepu sliku... Očito se mala dama ne voli slikati!Dogovor je bio da ćemo 4D, no kako je ona stalno bila u pokretu jednostavno nije bilo smisla niti pokušati uhvatiti takvu sliku...
Mali Mimi, Bab, prekrasno, smao uživajte u svojoj dječici![]()
Legal alien, ja sam sa 7+5 užasno prokrvarila, imala sam izgleda više hematoma, mada mi nitko točno nije rekao, i krvarila do 15+2 TT, strogo mirovala, bebe super rasle...ali ovo što se meni desilo nema veze sa krvarenjem, zato samo miruj, uzimaj propisanu terapiju, a ja ću ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude ok!!!
Ja napokon malo sama ( gosti otišli na grob naših anđela, ja moram mirovati, sada me hemoroidi muče), ovih dana svi oko mene, nekad mi je to ok, a nekada mi idu na živce....duša užasno boli, ali molim svoje anđele da nam samo daju snage i pošalju nekakvu utjehu!!!!
Pusa svima!!!
Hvala denii, amyx, beba123. Bas ste me raznjezile.
Muryhvala ti sto u ovakvim trenucima nadjes snage za tjesiti druge. Ti si stvarno posebna osoba.
Pozdrav iz horizontale.
draga legal,ja sam prošla nekoliko izljeva krvi-prvi u 7 tt,a zadnji put u 15tt.
začela sam blizance,i prvi put je bio užasan izljev krvi sa ugrušcima,odmah na hitnu i sve je bilo ok..srce kucala,nije se odmah vidio hematom..zadržali su me u bolnici i nakon tjedan dana opet UZV i tek tada su našli dosta veliki hematom i nažalost utvrdili da je jedna bubica stala sa razvojem i prestalo kucati srčeko
morala sam strogo mirovati,tako da ti nikako ne preporučam put,samo si možeš pogoršati.jer tu nema pomoći doktora,samo mirovanje.
onda sam još dva puta iza toga obilno prokrvarila,sveukupno bila u bolnici mjesec i pol dana,ali hvala dragom Bogu,sad je sve ok i bebica nam raste i lijepo se razvija..
Samo polako,miruj,doslovno to shvati dok ti ne bude baš sve uredno.
Ja sam sada skoro 24 tt i stvarno je sve uredno..
tebi želim da se obje bebice izbore i da preprodiš ovo i napokon uživaš u bebicama
Hvala milasova. Odlucila sam se ipak samo javiti svom doktoru da zna sto se dogadja ali ne mrdam iz svog kreveta.
Ma spremna sam ciniti sto god samo da sve bude ok. Kontrola mi je utorak iza uskrsa, nekako mi je sada dugo za cekati ali treba biti strpljiv. Sve za male borce.
Jos jednom hvala svima na brzim odgovorima I podrsci.
mury
legal zaboravih ti reci, kad sam u prvoj trudnoci prokrvarila, na uzv se nije vidio hematom- vidjeli smo ga na uzv koji je bio 2-3 dana kasnije
hematom nastaje kao posljedica nekog krvarenja, sto znaci da bi se on vidio, prvo mora nastati krvarenje
e sad, nekad se dogodi da mi ne vidimo to krvarenje cim se dogodi, znaci, ne krvarimo prema van odmah, nego nesto kasnije, kad vec nastane hematom
tako neke cure odmah kod prvog krvarenja imaju hematom na uzv, a neke ne
hocu reci, hematom nije uzrok, vec posljedica krvarenja, ono curkanje kasnije kad se hematom cisti je druga stvar (a nekad se resorbira i bez krvarenja)
e sad sam ga zakomplicirala, nadam se da si skuzila
No frks ginger mislim da sam skuzila. Hematom nastane kao posljedica krvarenja (kao kad se udarimo pa imamo potkozne hematome). I kad se krene prazniti onda polako curkaju I to bude ta smedja krv. Bolje da se on cisti nego da naraste I ugrozi malce.
A zasto uopce krene krvarenje in the first place? To cu sve doca ispitat sljedeci put. Sad samo mantram I molim da bambolini budu dobro.
Kad se beba ugnjezduje u maternici znaju popucat kapilarice i pocne krvarenje. To se odmah ne ocisti i napravi se hematom koji se kasnije pocne cistiti pa otud krvarenje...otprilike tako mi je dr objasnio kad sam ja prokrvarila