Stranica 146 od 288 PrviPrvi ... 4696136144145146147148156196246 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,251 do 7,300 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

E, dobro. Da znam razliku! Popila sam i normabel prije 2 sata. Sad je trbuh dobar, iako meni u bolnici uvijek kažu da je toniziran i da ne bi trebao biti tako tvrd!
    Ma, samo da izdržimo još tih par tjedana!

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

zubic kakvo je stanje? još malo izdržite. ~~~~~~~~ za što duži 2u1. dečku se zbilja žuri.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Dobro je! Cerviks se skratio, al nisam otvorena. U ponedjeljak opet uzv cerviksa!
    Glavno da sam kod kuće, da ne moram opet u bolnicu!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

drage moje ... evo i mene na strogom mirovanju
    danas na poslu se ustala da idem sa kolegicom na gablec a niz nogu mi se slio potok krvi.... odamah dragi došao po mene i odvezao me u Vili na uvz. bebica je ok, srčeko i dalje kuca, ali nam se stvorio veliki hematom u obliku srpa koji krvari. sad sam doma u horizontali i nema mrdanja....

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ajoj bluebella. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude uredu. iš,iš hematom!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bluebella drži se i da hematom sto brže iscuri, pripremi se na krvarenje neko vrijeme. Držim velike fige~~~~~~~

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

bluebella citajuci tvoj post imala sam flash back svog krvarenja. dobro da je doktor vidio odmah o cemu se radi. sad samo slusaj doca i odmaraj. bitno je da je beba dobro a hematom ce se ocistiti samo ti moras mirovati. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja sam skinuta sa strogog mirovanja. ne krvarim, bambini su super. sad sve laganini, ma zapravo nista ne radim, samo odmaram, jedem i prosetam se po uru dnevno. bas sam ljenguza. kontrola za 2 tjedna pa cu onda nadam se dobiti zeleno svjetlo za put u zgb na pregled.

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

legal alien, super za bebiće i uživaj!
    bluebella, odmaraj i biti će sve ok, hematom će se resorbirati i/ili iscuriti, samo smireno i pomalo, glavno da je bebica na mjestu i srčeko kuca...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bluebella,samo miruj i vibram da hematom sto prijr ode..

Ja dobila nalaz urinokulture,pise saprofiti 10 na 4.. Neam pojma sta je to,sad cu zvat da vidim

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Legal,neka su tvoje bebice pobijedile zlocesti hematom,sad samo uzivaj

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

sad sam se malo smirila, al bilo je grdo.
    imala sam suknju i hulahopke, krv se samo slila po nogama. totalna panika. jedna kolegica traži uloške, druga zove doktora, treća otišla u dućan po druge hulahopke da ne idem golih nogu doktoru... užas... mislila sam da je sve gotovo sjedalo od auta puno krvi, od paravana do stolice za uzv ostao trag... baš koma.
    sad sam u horizontali i ne mrdam.... samo nek srčeko kuca... a i krvarenje se malo smirilo, nije tak dramatično više.
    dobila sam injekciju progesterona i svaka dva dana moram ići na injekciju i piti utriće dodatno

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

legal alien... koliko dugo si krvarila?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Bluebella draga drži se, ma bit će to sve dobro,kako si ti meni rekla think pink!!!!!!!!!!!!!!!!!
    zašto ti hematomi dolaze?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Bluebella draga drži se, ma bit će to sve dobro,kako si ti meni rekla think pink!!!!!!!!!!!!!!!!!
    zašto ti hematomi dolaze?
    Think Pink mi je stalno u glavi
    tebi draga čestitam na srčeku ... ne znam dali sam ti čestitala....

čitala sam objašnjenja odakle hemtami.. pa sam našla neka objašnjenja http://www.moja-dijeta.com.hr/hematom-u-trudnoci/ uglavnom... bitno je da se ne proširi...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bluebella samo ti miruj i nadamo se da će se čim prije situacija poboljšati

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Bluebella..drzim figetine!! ♥

Svima veliki mahhhh i mazite buse!!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Bluebella, veliki ne mogu si niti zamisliti koji je to strah i šok odjednom... Hvala Bogu da snažno kuca i samo neka nastavi hrabro kucati za svoju mamu! Drži se i da čim prije sve bude ok pa da možete opet opušteno uživati i ti i tvoja bebolina

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bluebella ~~~~~~~~~
    samo miruj, da taj zlocesti hematom mirno ode
    Znam kak ti je, imam iza sebe dvije trudnoce s krvarenjem
    Samo lezi i ne mrdaj
    Jel postoji mogucnost da ti netko dodje dati te injekcije?
    Meni su dolazili doma (lijecnici iz uze obitelji), nisam ustajala iz kreveta
    Sad te ceka igra zivaca, drz se!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I svima ostalima ~~~~~~~~~ da sto duze ostanete 2u1 i 3u1

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Kakav divan dan danas, idealno za susret s Mini-Moe, preko ekrana

Želim vam svima mirne trudnoće i porode u terminu!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

fali mi mini moe kad se ne javlja, jedva cekam izvjestaj
    ko ce nam se dokoturat u subotu na trg? javite se na temu zajedno za plodnost

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala ti mare moja
    Pojavim se u subotu ako se ne odvezemo nekamo na izlet van Zagreba. Prvo na Trg, a onda na Bazaar kod MSU-a.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

I ja bi setala sa vama, samo da nije kilometara za odvoziti prije setnje...
    Moe, uzivajte u gledanju danas i mahni Mini Moe i od nas

Bluebella, Beilana, Gabi25 i zubic vila ~~~~~~~~~~~~ za sto bezbolnije i uspjesno mirovanje, ipak je nagrada za sve to naaajljepsa na svijetu

Pusa svim sretnim okruglicama, ne zaboravite kolike smo sretnice sto nam je pruzena takva cast da nosimo nove zivote

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Maco hvala
    Ja saznala da sljedecih 10dana nejdem doma a ni dalje najvjerojatnije. Al mi brzo dani prolaze ak nist drugo. Mrva mi se juce nest smirila. Nije vise cijele dane mami aktivna pa sam jadna al ok je dok mi dolazi ctg onda uzivam

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Drage okruglice ja vas sve skupa još jednom pozivam da nam se pridružite ovu subotu u našoj šetnji po centru.
    Evo, imamo otvoren i facebook event gdje možete vidjeti par fotki od prošle godine, čisto za inspiraciju i motivaciju!
    https://www.facebook.com/#!/events/526745720701549/
    Vidimo se!

A popisati se i eventualno dogovoriti za društvo možete i ovdje:
    http://forum.roda.hr/threads/79293-Z...ost-27-04-2013

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

cure jeste vi imale smeđkasti iscjedak u početku trudnoće?

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Evo nas nakon pregleda. Beba je glavicom skroz nisko dolje. Sva je skvrčena, da joj je doktor jedva izmjerio trbuščić, igrala se s pupčanom vrpcom, pa je i te protoke jedva pohvatao.. Uglavnom sve je u redu! Sad znam šta me i s vremena na vrijeme pika pod grudima - njene pete kad se upire dugim nogama. Kako dr. kaže ima još šanse za okrenuti se drugačije, al da su puno veće šanse da će do samog kraja ostati u ovom položaju glavom prema dolje! Ja zadovoljna. Zatvorena sam, cerviks 4.3; Plodne vode dovoljno. Dok smo gledali njen mjehur kako je lijepo napunjen ona se odlučila popiškiti :D
    Preporučeno mi je mirovanje na lijevom boku narednih 2 tjedna, radi tog njenog prilično niskog položaja. Onda će biti 34 tt, i nema više rizika za nju ako se i odluči roditi. Sljedeći pregled je za 4 tjedna kod istog liječnika (s 36 tjedana), a dalje onda u bolnici (tjedan dana kasnije).
    Ovaj put nemam neke naročite slikice, pa vam nemam što pokazati, al vjerujte na riječ da je meni i dragom najljepša!

Ne mogu vjerovati da nam je ostalo tako malo dana do termina (u potpisu). Divno mi je biti trudna, ja bih da duže potraje. A istovremeno jedva čekam taj čaroban susret!

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

željkica ja jesam,dugo je trajao,pa krvarenja...

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    cure jeste vi imale smeđkasti iscjedak u početku trudnoće?
    željkica i ja sam. počelo je na dan vađenja bete i onda svakih 4-5 dana do negdje 7-8 tt. važno je da nije svježa krv i da nije obilno. puno ti je trudnica s tim imalo problema.

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

moe ne mogu vjerovat da ste curku uhvatili u nuždi
    izdržite sad dva tjedna na boku, brzo će to. evo mi odbrojale u tom položaju 3 tjedna iz istog razloga. danas smo 34. puna, nekako kamen pada sa srca kako tjedni idu. jedva čekamo ponedjeljak i kontrolu s nadom da ćemo onda moći u šetnju.
    uživajte u udarcima pod rebra

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj MalaMa prvotno napisa Vidi poruku
    željkica i ja sam. počelo je na dan vađenja bete i onda svakih 4-5 dana do negdje 7-8 tt. važno je da nije svježa krv i da nije obilno. puno ti je trudnica s tim imalo problema.
    Hvala cure,evo danas nema ništa al isto sam ja ostala kući.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Zubic vila, nadam se da ste dobro i šaljem ~~~~~~~~~~~ da vam vrijeme do pon prođe čim prije i da na uzv sve bude ok!

Bluebella, kako si nam ti? Jel prestalo krvarenje ili se hematom još čisti? Nisam uspjela pohvatati ima li neki uobičajeni rok koliko dugo treba tim hematomima da se isčiste...

Legal alien, i trebaš biti ljenguza... iskoristi ovo vrijeme za sebe i uživanje u trudnoći... poslije će ionako biti veselo, ali bez puno odmora!

Milasova, što su ti rekli za urinokulturu?

Moe, imale smo isti plan za subotu... prošetat ćemo tvoju mini moe i moju mini bebolinu po gradu... žao mi je što baš moraš mirovati, no čuvaj svoju curku pa da ste vas dvije dobro... a za šetnje će biti vremena!

Beilana, da dani što brže prolaze i da uživaš u igranju svoje beboline u buši! I naravno, da čim prije možete van iz bolnice!

MalaMa, ~~~~~~~~~~~~ za kontrolu u pon i šetnje nakon toga!

Gabi, kako si nam ti? Što kažu dr. ima li šanse da uskoro dođete kući?

ja danas ulazim u 30 tt i moram priznati da mi se čini da je sve to vrijeme proletilo... Baš smo jučer imali majstora da nam okreči sobičak za našu bebolinu pa da polako mogu posložiti stvari... Baš se veselim tome!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ne vjerujem da cu ja doma sa curkom u busi već u rukama
    Sad smo u 32. tt, do punih 34 će me držati na tokolizi a budući da moram na carski vjerojatno će me držati ovdje dok ne krenu trudovi ili do 37. tt
    Takav je neki plan, ne žele apsolutno ništa riskirati jer većina doktora zna moju anamnezu sa 2 vanmatericne i hrpom ivf-ova.

Svima puno vibrica za sto god vam treba~~~~~~~~~~~~~

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

kod mene je krvarenje stalo... još samo neke smeđe žilice ispadaju. ležim i mirujem. išla sam danas samo do Vilija da mi sestra bocne injekciju i to je to.

svim curama

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

123beba još malo proletit će i to.

gabi želim da vam dani što brže lete. znam kako je to kad moraš mirovat, još u bolnici. al brzo će to proć. ~~~~~~

svima malo dobrih ~~~~~~~~~~

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Gabi na istom smo, iz bolnice doma s bebom u rukama.
    Cure koje ste rodile, kad pocinju oni lazni bolni trudovi? Ja vec nekih 5 dana imam strasan pritisak dolje od bebe, jako me boli stidna kost i prepone, a imam svaki dan po 2-3 lazna trudica. Il me prime u krizima i sire se do trbuha, il me grci dolje trbuh pa mi se nakratko preseli do kriza. Jel to normalno, u 37 sam tjednu, ili je ipak rano? Vecinom je to oko ponoci.
    Bila na protocima opet, sve ok. Nisu mi htjeli rec koliko je sad teska.
    Citam i citam pa ne znam kaj se dogada, toliko nas je u bolnici.. drzim palceve da kaj duze izdrzimo i sve bude ok

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

beilana, sve je to normalno u tim tjednima - što bi bilo prerano? a i da sutra rodiš, to je sasvim ok - gotovo ste u terminu.

štikla lady, AltGr+1 da se ne ponovi

cure, svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Gabi25, beilana da vam što brže vrijeme proleti u bolnici

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Evo i nas sa mjesecnog druzenja sa Klempicem putem malog ekrana!

Danas smo 32+4, mali veliki djecak ima 2300 g, i i dalje jaaako voli svoju posteljicu i skrivanje iza rucice, tako da nam je ova fotkica iz avatara izgleda jedina dok se ne rodi.
    Ostalo sve 5, zatvorena, cerviks uredne duzine, oblika i cvrstoce, posteljica zdrava, Klempo "dise" plodnu vodicu, stucka i uglavnom flegmaticno odbija suradnju. Za ctg su ga morali izvibrirati sa onom spravicom da malo zivne pa da mozemo ocitati nalaz.
    Sljedece druzenje zakazano za tri tjedna, a dotad mogu nastaviti setat, uzivat i papati puuuno sparoga

Polako koracamo prema cilju, samo neka i dalje bude ovako blazeno...

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Gdje nam je Bab i njezine ljubavice!?
    Sramilice javi nam se!

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

beilana nemaj brigu, ja sam rodila sa 36+6 koliko si ti danas, sitnija beba al brzo je to nadoknadila, odmah je bila samnom, malo je više spavala od drugih bebica i trebalo joj je jedno 3 tjedna da može pocicati kolko joj treba al ja sam joj pomogla izdajanjem i to je to..

cure na mirovanju nek vam vrijeme brže prođe,uskoro ćete nadoknaditi šetnjama sa svojim smotuljcima!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

draga naša Gabi šaljem puno pusa tebi i bebi!!!! I da nam izdržite što duže pa da sretne i velike zajedno izađete van! Drži nam se! A i nije još dugo do 37 tt!

Ja već par dana isto razmišljem kako dugo nisam vidjela Bab da se javlja i baš mi fali! Bab, jaaaaaaaaaaaaavi seeeeeeeeee!!!!!!

Bluebella, super da je stalo... ~~~~~~~~~ da sve bude super i bebica sigurna!

Beilana, ja isto mislim da ti to uopće nije rano... ipak ste 37 tt! Evo malo ~~~~~~~~~ za skorašnji susret sa tvojom malom princezom! Da sve prođe odlično i da se uskoro mazite u naručju!

maco, pa tvoj klempic je izgleda mirna beba... eto, neka vam bude tako miran i noćima kada dođe! Moja curka je opet pre aktivna da bi ju mogli uslikati pa niti mi nemamo nikakvu lijepu sliku... No, već sam si ionako smislila da ću ju slikati kao luda kad se rodi i sve to nadoknaditi!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jel me netko tražio?????
    Drage moje, tu smo mi ali se slabije javljamo.
    Uživamo ko nikad do sad, dječica me (malo je reć) lupkaju...a ja svaki put razvučem blaženi kes i mislim si dal ću se sad probudit i skužit da je sva ova moja sreća zapravo samo jedan san???

Ušli smo u 27 tjedan i ja još ne vjerujem šta nas je "snašlo".
    Neki dan mm ljubi trbuh prije odlaska na posao i kaže dječici tata vam sad ide raditi a vi čuvajte svoju mamicu...meni su samo suze krenule...od miline.

Odlično smo svi skupa, bila sam ovaj tjedan u petrovoj na guk profilu i nalaz je savršen tak da sam baš sretna.

Prošli utorak je dečkić bio procjenjen na 703 grama, a princezica na 675.
    Stalno se stišću jedno uz drugo sa glavicama...ko da se maze, baš su mi slatki.
    Za sad su nogama prema dolje i rekla mi dr da ima još šanse da sd okrenu ali da možda i ne budu ali tak mi je svejedno kad ću na carski.
    Po njenim riječima cilj nam je doći do 35 tt i onda je rekla da se slobodno mogu rodit. Ameeee..pa to je za 9 tjedana!?!?!?!?

Kolko god ih jedva čekam vidjet i izljubit i stisnut uz sebe tolko bi da moja trudnoća još malo potraje jer baš istinski uživam. Ponosno šećem svoj trbuh i uživam u svakoj sekundi.
    Nisam puno kila dobila tak da se baš osjećam poletno.

Kupili smo im kolica i kindače, još nam fale as i komoda za presvlačenje i to je onda to od većih stvari.

Eto, rekla bi da je ovo ukratko od mene/nas ali kad bacim pogled na duljinu posta nekak mi to ne paše...

Svim dragim curama koje su u bolnicama želim da im vrijeme što prije prođe i da što dulje ostanete zajedno sa vašim bebicama.
    A kad i dođe vrijeme poroda želim vam da to bude najljepši dan u vašim životima.

Velika pusa svima od nas troje

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bab

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Bab, predivno. Uživaj i dalje u trudnoći, i sretno!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

bab tako te je lijepo citat

znaci ti ne mirujes doma vec setas ? odlicno

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bab divno!! ~~~~~~~~~~~ da prešišate 35 tt!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Hvala vam curke puno.
    Je, kapice, nismo na nikakvom mirovanju. Dapače, preporučeno nam je lagano šetanje ali ne mogu baš dugo jer me trbuh i leđa počnu stiskat. Ipak je tebušina ogromna.
    Jučer me sestra u petrovoj pitala dal sam došla na ctg kad me vidla kolka sam
    uživajte sve sa svojim bebicama...

Kapice, za tebe potiho skačemo nas troje i držimo male i velike fige za sutra.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

bab, mjerkat cemo se u subotu, dvije duple koturaljke
    kiss svima!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bab Beilana mene lažnjaci držali skoro mjesec dana. Valjda zato nisam odmah reagovala kada su krenuli pravi Mare,Bab i ostale curke jedva čekam da vas vidim u subotu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •