Stranica 149 od 288 PrviPrvi ... 4999139147148149150151159199249 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,401 do 7,450 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

BB drzim fige da glupi hematomi odu

zeljkice ja sam tek 4+5 , znaci pijem jos do 6tj

beilana, sretno.....ja kakva sam ja bi trazila carski da bebu vade van ( jel se to moze ?) pa sta je tim dr. 37 +4 tj je a takvo stanje

duga30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

BEILANA, mene su zadnja tri tjedna prije poroda izludjivali s zastojom u razvoju i manjkom plodne vode. Svaka dva dana sam morala na uzv i ctg. Bio mi je fi 6, s donja granica je bila 5. Negdje sam citala da treba piti puno vode i lezati na lijevom boku da bi se voda obnovila. Fi mi je porastao na 12, e sad jel od toga ili samo od sebe ne znam. A kad je manjak vode ne moze se normalno izmjeriti trbuscic i automatski je manja procjena tezine. Dva dana prije poroda bebaca su procijenili na 2690 a rodio se sa 3340g. Nadam se da ce sve biti u redu i kod tebe. Nemoj se nervirati i sretno!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mala mimi uputnice za štitnjaču ti piše dr opće prakse. valjda se blekonja neće ljutit šta sam ja odgovorila.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

beilana, drzim fige!
    bbella, uvjerena sam da ce biti sve ok!
    legal, prvi lup je bio na 19+5, al puno prije poceli mjehurici, titranje, skakljanje
    cure, drzite se!

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pitala sam. Kazu da im je beba pod kontrolom. Ctg je u redu znaci da je i ona u redu. I da budu kroz par dana odlucili kaj budu, cekali ili poradali. Zvala sam svog privat dr. Kaze da bi cekao on jos max tjedan dana. Ak je s ctgom sve ok. Sad mi je muz tu, on ce sve ispitat. Mozda njemu recu detaljnije.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Mala mimi uputnice za štitnjaču ti piše dr opće prakse. valjda se blekonja neće ljutit šta sam ja odgovorila.
    Jesi ti sigurna da nam u trudnoći piše o. praksa jer su me ovi uputili ka giniću a i čudno mi je jer meni su ove sestre sa nuklearne m. rekle kako za šifru treba pisati trudnoća a ne hipotireoza kao do sada...a sve što je vezano za trudnoću bi ipak trebao ginekolog po nekoj logici?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi ti sigurna da nam u trudnoći piše o. praksa jer su me ovi uputili ka giniću a i čudno mi je jer meni su ove sestre sa nuklearne m. rekle kako za šifru treba pisati trudnoća a ne hipotireoza kao do sada...a sve što je vezano za trudnoću bi ipak trebao ginekolog po nekoj logici?
    ja sam prošli tjedan bila kod dr opće prakse po uputnice i nije ništa govorila da odem kod gin.

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

curke imam i ja jedno pitanje kao i legal vezano za lupkanje bebe...danas smo 16+1 i znam da je rano ali me muči to kaj sam čitala da ako je posteljica sprijeda ko što je kod mene slučaj da se lupkanje puno kasnije osjeti
    jel ima koja od vas sa tim iskustva ako imate sprijeda posteljicu kad ste počele osječati svoje bebonje?
    znam da je rano ali jedva čekam tak nešto osjetiti !!!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    Pitala sam. Kazu da im je beba pod kontrolom. Ctg je u redu znaci da je i ona u redu. I da budu kroz par dana odlucili kaj budu, cekali ili poradali. Zvala sam svog privat dr. Kaze da bi cekao on jos max tjedan dana. Ak je s ctgom sve ok. Sad mi je muz tu, on ce sve ispitat. Mozda njemu recu detaljnije.
    ma bit će to sve ok....vidjet ćeš...samo,znam da je igra živaca....
    ja bila na pregledau sve ok...zatvorena,imam te BH kontrakcije.....dr kaže da je ne moguće da je rano,ajds dobro...ja uvijek naletim na neke pametnjakuše....mirovanje lagano i to je to.....

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj tina29 prvotno napisa Vidi poruku
    curke imam i ja jedno pitanje kao i legal vezano za lupkanje bebe...danas smo 16+1 i znam da je rano ali me muči to kaj sam čitala da ako je posteljica sprijeda ko što je kod mene slučaj da se lupkanje puno kasnije osjeti
    jel ima koja od vas sa tim iskustva ako imate sprijeda posteljicu kad ste počele osječati svoje bebonje?
    znam da je rano ali jedva čekam tak nešto osjetiti !!!
    ja sam s 13+4 osjetila,posteljica srijeda...pa negdje do 16 tt bio mir pa od onda mala lupka sve jaće i jeće! ali ja sam drugorotkinja,a prvo sam osjetila s 16 tt

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tina, nemoj da te to muci, javit ce se kad bude vrijeme, nek ide sve svojim tokom

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tina29 meni je posteljica sprijeda i tek sam sa 19 tt osjetila udarcice

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hvala vam cure moje! znam da če se javit kad bude vrijeme samo sam ja malo nestrpljiva.
    cure uživajte i pazite i mazite svoje bušice,puse!

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

i meni sprijeda, osjetila na ravnih 20tt

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Blekonja molim te reci tko tebi piše uputnice za kontrolu štitnjače sad u trudnoći opća p ili ginekolog?
    Čula sam da u drugoj trudnoći to bujanje krene puno ranije valjda su mišići već rastegnuti od 1. puta?

Mali mimi meni dr. opće prakse piše uputnice za štitnjaču i prije trudnoće i sad u trudnoći i od kad sam trudna nije ništa prigovarala da ne može, tj. da idem u ginekologa, ali uglavnom sve drugo što je vezano za trudnoću piše mi soc. ginekolog npr. KKS, krvna grupa i sl.

a to za brže bujanje u drugoj trudnoći sam i ja čula pa se tješim da je od toga, a ne od papice

beilana drži se, ja bi već bila napola, ako ne i skroz luda, svaka ti čast, nije utješno, ali samo iskreno kažem kakav sam ja trtaroš
    mislim na tebe i Alt+gr da sve bude u najboljem redu

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

u prvoj trudnoći sprijeda, u drugoj straga
    osjetila kao i sad u drugoj oko 17 tjedna, ali mi se čini da su mi
    udarci bili intezivniji puno nakon tog prvog osjeta u prvoj trudnoći
    nego nakon prvog osjeta u drugoj trudnoći
    tek evo baš danas curka baš onako intezivnije lupka istodobno i gore i dole (dole čak malo i bolucka)
    ali neka lupa, znam da sam ludila onih prvih 6-7 dana i više nakon što se javila koliko je to slabo i rijetko bilo, čak po 1-2 dan ništa

malo sam se raspisala, nadam se da ste polovili što sam htjela reći
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 30.04.2013. at 23:14

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Blekonja vjeruj mi. Luda sam skroz. Danas je na viziti rekao da ce cekat dokle god ja il beba mozemo izdrzati. A najbolje da u 40tjednu dobijem trudove i rodim prirodno. Da, i meni bi to bilo najbolje DA JE S MOJOM BEBOM SVE OK. osjecam se kao da vristim a nitko me ne zeli cuti...i ne cuje. Strepim od ctg-a do ctg-a nadajuci se da bu jos 3 tjedna sve ok. Molim se za svoje malo zlato..da mi bude veliki borac. Toliko mi je tesko da mi se srce para na milijun komadica.
    Hvala vam svima za vibrice. Puno pusa vam saljemo ja i moja sicusna smjehuljica

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

MM meni je sve ginekologica pisala kaj je R preporucio

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Blekonja vjeruj mi. Luda sam skroz. Danas je na viziti rekao da ce cekat dokle god ja il beba mozemo izdrzati. A najbolje da u 40tjednu dobijem trudove i rodim prirodno. Da, i meni bi to bilo najbolje DA JE S MOJOM BEBOM SVE OK. osjecam se kao da vristim a nitko me ne zeli cuti...i ne cuje. Strepim od ctg-a do ctg-a nadajuci se da bu jos 3 tjedna sve ok. Molim se za svoje malo zlato..da mi bude veliki borac. Toliko mi je tesko da mi se srce para na milijun komadica.
    Hvala vam svima za vibrice. Puno pusa vam saljemo ja i moja sicusna smjehuljica
    beilana,vidim da ste 37+4,ja sam rodila na 36+3 i sve je ispalo super,nemoj se brinuti,bit će sa bebom sve ok da i sutra rodiš
    (nedavno je moja poznanica koja je bila isto toliko trudna kao ti sada hodočastila svaki dan na ctg jer joj je ginekologica rekla da nema plodne vode i da beba ne napreduje,nakraju je prošla termin,zadnjih desetak dana se stabiliziralo)

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

beilana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem vam puno puno vibrica! Nek je sve ok s bebicom!
    Bluebella, ivana83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe vijesti nakon idućeg pregleda!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Beilana~~~~~~ za tebe i tvoju curku,bit ce ok

Bbella~~~ da hematom ode sto bezbolnije pa da napokon uzivas

Ivana,javi nam lijepe vijesti sa UZV-a

Sto se tice prvih pokreta,prave udarce sam osjetila tek u 22 tt,i od tada bas svaki dan ga osjetim mali je pravi divljak,pogotovo po noci..ali uzivam
    Posteljica sprijeda i stvarno ga intezivno osjecam..
    Evo bas vas pozdravlja

Da se pohvalim da sam regulirala kolko-tolko stolicu..
    Kupila u bio&bio amarant i zobeno mlijeko i to doruckujem u zadnjr vrijeme..kazu da je to najbolja zitarica,vrh..eto,preporucujem.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Beilana i Bluebella puno vibrica za obje~~~~~~~~~~~~~

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

evo i mene da ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za naše ljepotice Bellana u Bluebella da bude sve ok!!!!!!!!!1
    šta se tiče micanja ne paničite u mene je posteljica otraga pa sam osjetila ek u 20tom tj neka kuckanja nije svakak bebe ni mama iste ....sad se javi po potrebi al isto tek kad se ja smirim !!!!!!!!
    i da moram se pohvalit da sam jučer svojoj curi kupila par bodića, jedan kompletić i dekicu hihihi krenula sam pomalo ,,,rekla sam mm u da malo pripazi na mene i da mi ograniči financije

ivana83 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Još jednom Beilani i Bluebelli ~~~~~~~~~~~~~~~!!!
    Hvala svima na vibricama, nekako sam se smirila i nadam se da će ipak ispasti dobro...

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala cure. Nekak je jutro uvijek pametnije, pa eto danas sam sigurna da bude sve ok. Upravo moj mali mis stuca, uopce ne znam od cega jadnica mala tolko stuca, po 3x na dan, a plodne vode skoro i nema. Mozda ima tam negdje dolje zalihu sokica od marelice i breskvice pa pije

Gabi, tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se drzite i kaj dulje izdrzite
    Bbella~~~~~~~~~~~~~~~~~tvoja mrva je veliki borac, to je dokazala. Lezi, uzivaj, sigurna sam da bude sve super
    Milasova bas mi je drago da si nasla lijek za problemcek
    Ivana ~~~~~~~~~~~~~~~za uzv

svima, hvala na podrsci, zbilja puno znaci. Samo uzivajte iz dana u dan u svojim trudnocama, jer nedao Bog u jednoj sekundi se sve preokrene.
    Uzivajte ovaj neradni dan sa svojim obiteljima, i ja cu sa svojima par sati koliko su mi dozvolili

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

recite vi meni kako da se ja ponasam prvih tjedana , da mirujem , da lezim, ja stvarno ne znam.....cim me nesto pikne lijevo ili desno , gore ili dole odmah se prikujem za krevet i krenem molit

nista me ne boli , nemam krvarenja hdB cekam taj 1 uzv i pojma nemam kako da se ponasam, strah me dugo setat, strah me dugo sjedit , slijede krizme i pricesti ja odbila bilo di ici - jesam ja normalna zene moje ??
    prvu trudnocu sam od pocetka lezala jer sam krvarila ....

ivana83 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ako nema krvarenja i ako se osjećaš dobro, ponašaj se normalno, ali bez pretjeranog naprezanja ili umaranja. Tako je meni
    rekla moja mpo doktorica.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    recite vi meni kako da se ja ponasam prvih tjedana , da mirujem , da lezim, ja stvarno ne znam.....cim me nesto pikne lijevo ili desno , gore ili dole odmah se prikujem za krevet i krenem molit

nista me ne boli , nemam krvarenja hdB cekam taj 1 uzv i pojma nemam kako da se ponasam, strah me dugo setat, strah me dugo sjedit , slijede krizme i pricesti ja odbila bilo di ici - jesam ja normalna zene moje ??
    prvu trudnocu sam od pocetka lezala jer sam krvarila ....
    naravno da te strah nakon svega šta si prošla,i naravno da si normalna!!!!!!!!!!!!!
    ja ti ne radim ništa teško sve lagano ,prošetam, nešto malo po kući.........šta ti je dr reka?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

crvenkapice, bit ćeš pametnija nakon uzv-a, a do tad i nakon toga (osim ako nije preporučeno drugačije), radi ono što ti paše-šetaj ako ti se šeta, skuhaj ručak ako želiš, legni kad ti se leži itd...onako kako ti odgovara (napominjem, u slučaju da nije preporuka strogo mirovanje)
    ja sam radila do 18 tt jer mi je tako pasalo

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

osjecam blagu menstrualnu bol jel to normalno ?

hehe ima da vas pilam svaki dan ......

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    osjecam blagu menstrualnu bol jel to normalno ?

hehe ima da vas pilam svaki dan ......
    je,ja još uvik imam tu bol!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

bokić curke ! dali je kojoj od vas 2 dana trajala menstruacija? zadnja mi je bila 25.03 i tada mi je bila samo 2 dana i to normalna nisam puno krvarila dali da napravim test ili da prićekam još malo, još nemam nikakvih simptoma

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    crvenkapice, bit ćeš pametnija nakon uzv-a, a do tad i nakon toga (osim ako nije preporučeno drugačije), radi ono što ti paše-šetaj ako ti se šeta, skuhaj ručak ako želiš, legni kad ti se leži itd...onako kako ti odgovara (napominjem, u slučaju da nije preporuka strogo mirovanje)
    ja sam radila do 18 tt jer mi je tako pasalo
    Potpis...pokusaj da radis nesto sto ce ti skrenuti da ne mislis i brines se toliko...Bice sve to kako treba....samo polako...
    Gabi, da se drzite i hrabro sto duze izdrzite....samo pozitivno...
    Bbella tvoja mrva je veliki borac, to je dokazala. Taj glupavi hematom ima da se izgubi iznenada kao sto se i pojavio....
    Milasova bas mi je drago da si nasla lijek...ja sam sam poslije 12 tj pocela jako da budem malokrvna tako da sam bila prinudjena da pijem neke konjske doze gvozdja...kada sam pocela terapiju babica mi je preporucila i probiotik....Tako da nisam imala nikakvih problema a i dan danas pijem probiotik i stolica i varenje su mi savrseni iako vise gvozdje ne pijem..
    Ivana ~~~~~~~~~~~~~~~za uzv

Beilana~~~~~~ za tebe i tvoju curku,bit ce ok...cvrsto vjerujem....

Poljubac svima...zelim mirne dane pred nama svima...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pipi, svima vam saljem puse!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

crvenkapice sad sam tek vidjela da imas lijepu betu,cestitam od srca. Samo sto laganije i bez analiziranja svakog udisaja Bice to jedna skolska trudnoca,vjerujem u to

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kratko izvjesce od danas: plodna voda bistra, otvorena 1.5-2cm. Pisalo mi je otvorena prst pa sam pitala kolko cm je to. Danas idem i na protoke, vjerujem da su ok. Pusa

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

cure da pitam nešto,jel kome uk bila pozitivna na bakterije u trudnoći'? ja sam je danas radila pa sam sad na

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

cure da pitam nešto,jel kome uk bila pozitivna na bakterije u trudnoći'? ja sam je danas radila pa sam sad na
    nemoj se muciti unaprijed dok ne dobijes nalaz.... nema smisla...

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Meni. Sad imam proteus, il tak nekak se zove. Nikakav problem. Ak ima kaj izlijecit ce te. Al ja nemam nikakve tegobe. Valjda je u stanju mirovanja

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    nemoj se muciti unaprijed dok ne dobijes nalaz.... nema smisla...
    znam da nema al ovako je lakše.

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

beilana nadam se da je krenulo ~~~~~~ da mrvica uskoro uživa u maminom naručju.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Kratko izvjesce od danas: plodna voda bistra, otvorena 1.5-2cm. Pisalo mi je otvorena prst pa sam pitala kolko cm je to. Danas idem i na protoke, vjerujem da su ok. Pusa
    još malo draga...bit će to sve dobro....
    cure ja ne znam kako vi ali ja skapavam od vručine...
    moja curka ja po cijeli dan aktivna lupka me okreće se stalno....neka,bar znam da je sve u redu....stalno mi maica skakuće....hehehe

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

alt+gr bit će sve ok

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo nas s divnim vjestima. U utorak mi je procjenu radil jedan doktor od 70g i po njemu je beba bila 2200g,a skuzila sam da mu uzv nije jaca strana. Zato sam danas jednu dobru dokt prosila da ona napravi procjenu jer sam ipak bila malo skepticna. Nasa curka je 50cm dugacka i ima 2650g. I dalje je malecka,al je po tome u 2tj ipak dobila 450g. Toliko sam happy. Pl.vode i dalje malo, al protoci su nam uredni

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Evo nas s divnim vjestima. U utorak mi je procjenu radil jedan doktor od 70g i po njemu je beba bila 2200g,a skuzila sam da mu uzv nije jaca strana. Zato sam danas jednu dobru dokt prosila da ona napravi procjenu jer sam ipak bila malo skepticna. Nasa curka je 50cm dugacka i ima 2650g. I dalje je malecka,al je po tome u 2tj ipak dobila 450g. Toliko sam happy. Pl.vode i dalje malo, al protoci su nam uredni
    Beilana to je super!

~~~~~~~~~~~~~~~ do kraja tebi i svim ostalim okruglicama koje brinu za svoje male ljubavi!
    Dan po dan i bit ce sve ok, brzo cete(mo) sve mirisati najdraze smotuljke

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

bravo beilana! bit će to sve uredu!!!!!!!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Beilana to je super!

~~~~~~~~~~~~~~~ do kraja tebi i svim ostalim okruglicama koje brinu za svoje male ljubavi!
    Dan po dan i bit ce sve ok, brzo cete(mo) sve mirisati najdraze smotuljke
    potpisujem!!!
    beilana bravo za tvoju princezu!

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

beilana ma to je prava cura...moja je bila 2600 i 45 cm

biti ce sve dobro

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

beilana bravo za curku! Mazi bušu a uskoro ćeš i nju uživo!

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala curke. Tak sam happy. Posebno!!! Jedva cekam da sve mazimo svoje mirisljave pokloncice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •