crvenkapice i ja sam ti to imala već sam pisala corini,nemoj se brinut to je normalno malo više miruj i proći će za koji dan.
crvenkapice i ja sam ti to imala već sam pisala corini,nemoj se brinut to je normalno malo više miruj i proći će za koji dan.
Još jednom hvala svima na čestitkama!
Sretno svim novim i starim trudnicama. Mi smo se porodili sa 37+5 i sve je i redu. Al moj ginekolog kaže da sam ustala ranije, već bih prije rodila, jer je glavica bila toliko nisko i pritiskom uzrokovala pucanje vodenjaka.
Eto, ustala sam iz kreveta u subotu, a početni trudovi počeli već u nedjelju predveče.
Za kontrakcije najbolji je Biolectrin Mg direct u granulama!
Mare41 i bolje da ste u bolnici. I zbog tlaka i zbog curke koja je tako nisko. Tu je još dupli pritisak!![]()
je, u bolnici sam do kraja, i tako mi je draze jer sam sigurnija
mm, ja sam bh dobila i prije-stvrdne se trbuh pa pusti, dr mi reko da ih moze biti puno dok god ne otvaraju, sutra 33.tjedan i zatvorena sam, magnezij pomaze
cure, puno smo pisali o smedjarenju, puno nas je to imalo i bilo sve ok
Trudnice drage,osjecam uzasan pritisak dolje nisko..jedva se ustanem i jedva hodam..nije mi jos tako bilo..ali ocito da mi je sve teze i teze nositi trbuh..ulazem ogromne kolicine napora samo da se ustanem bilo iz sjedeceg,bilo iz lezeceg polozaja..
Divim se mamama duplica..
Sad smo usli u 34 tt..jel i vama tako? Jel me to treba posebno zabrinjavati?
Da se malo ubacim....nosila sam dosta nisko i na zadak pa me je curka sa nogicama stalno pikala po jajnicima i mjehuru ..... meni je pomogao pojas za trudnice koji sam kupila u ljekarni...nekih 180kn... probajte posudit ili kupit polovan pojas....
http://www.orthobrace.com/fla/category/matbelt.htm moji je izgledao ovako
Milasova meni je isto oko 34tt poceo taj pritisak. Rekli su mi da se beba spustila pa zato
Sad gledam na otpusnom pismu da sam dan prije induciranog bila 5cm otvorena. A nikakve naznake prirodnim trudovima nije bilo. A lezala sam u bolnici 4 tjedna. Znaci nisam se otvarala zbog napora. A te bh kontrakcije ja nisam tokom cijele t uopce osjetila..ili nisam znala prepoznati.
ima smeđeg i zilicu krvi![]()
imale ste tako i u ovim tjednima ?
Crvenkapica,ja sam zadnji put prokrvarila u 15tt..
Desava se to jako cesto,samo miruj i bez napora..i odi na pregled radi svog mira..
crvenkapice tako je meni bilo u osmom tjednu zvala ginekologa i reka mi da popijem normabel i odmaram,nažalost meni se nije smirilo prestalo je kucat srce moja trudnoča neslavno završila u subotu...još mi nije jasno da je sve izgubljeno mojoj tuzi sad nema kraja....
cvjet, jako mi je žao, suosjećam, prošla sam i sama isto; kad zacijeli srce i fizički se oporaviš, krenuti ćeš dalje, samo hrabro![]()
Ne trebam vam pričati kako je ponekad teško i koliko puta izgubim nadu. Sad sam u tom glupom, odvratnom stadiju...
Ali ono što me "digne iz mrtvih" je ova tema i vaši postovi. Ne možete zamisliti kako ohrabrujuće djeluju na mene i koliko vas obožavam čitati i zamišljati vaše slatke muke, Hvala vam što djelite sa nama svoju sreću.
zubić vila, čestitam na sinčiću, ustvari momčini
mare, sigurno nije lako u bolnici, ali zbog sigurnosti, bolje se i strpiti i malo namučiti..
ginger, divno za srčeko, malo, hrabro
kapice, odi ti možda dr.da se smiriš...vibram iz sveg srca da sve bude ok...
milasova, mali mimi, malama, i ostale ženskice, želim vam svu sreću svijeta, i čuvam fige da se do kraja bude za pet...uživajte![]()
Nema toga puno
Malo izlazi ali mi nije svejedno,ne želim ovu trudnoću izgubiti ..strah me
.vidjet ću kako če biti do sutra ,manje ili više,najradije bi čekala pregled koji je u srijedu
Idem leci sa utricima pozdrav
Crvenkapo idi sutra na uzv umisto u srijedu da budeš mirna, vidit češ da je sve u redu.
cvjet, jako mi je zao
mostarka, saljem puse, puno sam sigurnija u bolnici í drago mi da sam tu, lakse je negó doma
crvenkapice, bit ce ok sve!
Mostarka,zelim da nam se sto prije prikljucis sa malim kuckajucim srcem.ispod tvog..
Cvjeta,zao mi je![]()
Pusa svima
cvjeta jako mi je zao
mare nek ste vi pod nadzorom,jos malo i curke su tu![]()
Tko ce vas sve pohvatati s mobitela...
Zubic cestitam na sincicu
Mare drzi nam se...
Maco jos koji dan do upoznavanja
Milasova da nam i vi izdrzite jos par tjedana ovako..
Cestitam na novim srcekima
Mostarkai da nam se sto prije prikljucis...
Kapice nadam se da bude sve ok
Ako sam koga zaboravila sorry, kiss svima!
jutro!evo kavica
veliki poljubac svima a posebno našim mamicama u bolnici da im šta prije vrijeme prođe i da sve bude uredu!
crvenkapice kakvo je stanje jutros?
Umm željkice, kavica baš paše u ovo hladno i tmurno jutro.
Velikisvima, posebno našim trudnicama u bolnicama, te mojim terminušama, kojih vidim ima dosta. Evo i mi polako odbrojavamo još 26 dana, i što je manje dana to je moj strah sve veći
, pitanja je sve više, ali onda samo zamislim taj susret na koji čekam već godinama i sva pitanja, sumnje i strahovi nestanu.
Danas će nam biti gotov nalaz na BHSB, koji nam je prije dva mjeseca bio negativan pa se nadam da je takav i danas, a u ponedjeljak čekamo prvi pregled u bolnici i zeleno svjetlo za konačno skidanje s partusistena. Curka je ovog ponedjeljka na 35+5 tt bila procijenjena na 2700 gr - velika mamina cura (a to mi i sama svako malo dokazuje svojim udarcima koji su sve jači i bolniji).
cimo, sve će biti super.
a na ljeto ima da ti dođemo na babine.![]()
anddu ja i ti isti dan imamo termin i ja brojim jos 26 dana,ali mene pocelo gadno saragit u ledjima i trbuhu,bojim se da bi moglo krenuti
Jutros je bolje ,nema smedjeg hdB
Samo da tako ostane
Kad je cvjet napisala šta je njoj bilo sve sam u strahu :/
Cvjet žao mi je![]()
Pozdrav svim zenicama i svima puno srece, citan svaki dan i na svaku mislim velikom pozitivom
, cvijet jako mi je zao i nemoj odustat,
crvenkapice bit ce sve ok ja san sad u 31 tjednu i uglavnom moramo mirovat al san i ja krvarila tako kao i ti i sve je bilo ok,
mare41 sretno i neka vas pod kontrolom svi su mirniji
anddu vec je to velika curica i ide prema kraju bit ce sve super i nezaboravan trenutak vaseg susreta
ja iden u utorak na kontrolu i nadam se dobrim vijestima, sta duze izdrzimo
sretnooo![]()
terminuse ~~~~~~~~
crvenkapo ~~~~~~~ za srijedu
Cvijet zao mi je
mare41 ~~~~~~~~ da jos izdrzite, nek ste vi pod kontrolom
Svima~~~~~~~~~
Hope sretno..pratim te od pocetka..
Ostalim curama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sta god vam treba..
hvala mare cini se da smo i u jednakim godinama![]()
cure sve ste divne i neznam šta da vam kažem,moj mozak trenutno neradi jako je tužan al idemo dalje nema predaje ....crvenkapice ja sam na samom početku prije izvađene bete imala krvarenje pa mi je promjenia dr.terapiju pila sam dufaston umjesto utrogestana i bilo mi je prestalo al nažalost ponovno se pojavilo i nije više prestalo.hope31 sretno ja te uvjek ćirkam mi smo bile na jednom u postupku zajedno na vv sječam se tvoje priče pozdrav...
vatra86 hvala ti draga,i zelim ti sto prije da se veselimo skupa s tobom
cvjet ajd javi mi se na pp ja ne mogu prva jer sam stalno na mobu pa mi ne da,ne znam zasto,da skuzim tko si![]()
dobro jutro drage moje! evo kuhane kavice, kakaoa, čaja... pa se poslužite!![]()
oho sad smo i tu otvorili šank
Evo ja ću jednu kavicu
Cvjet žao mi je
Svim curama blizu terminama i onima u bolnici šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da izdržite i da prođe sve kako treba
Crvenkapo javi se poslije UZV ja sam sigurna da nije ništa opasno to smeđarenje
mimi nisam isla na uzv , cekam redovni pregled koji je za 4 dana -izdrzat cu ja to samo da ovako ostane ,
nema vise smeđeg ,bilo samo onaj dan par sati ...
pozdrav svima , crvenkapice bit ce sve ok, ne brini, ako je trajalo samo par sati, meni je tako bilo zadnji put u 23 tjednu , malo mirovanja i sve je nestalo, razlozi mogu bit svasta, al se ne triba s tim zamarat, bitno je da ti sad nema nista, ipak odmaraj sta vise do pregleda i osluskuj svoju bebicu, svima drugima ugodan dan, uz kavicu svakako
![]()
drage moje dame, evo mene nakon par dana i jedva da popratim sve... Vidim, šank je u funkciji, pa živjele vi meni!!!!
crvenkapice, šaljem puuuuuuunoooooooo ~~~~~~~~~~~~~~~ da ovo brljavljenje prestane i da možeš dalje smireno uživati!
Poseban pozdrav svim curama u bolnicama!!!!!!!! Mare, kako si nam ti?
Ja danas tako uživam u rastezanju svoje curke i nekako jedva čekam da ju mogu zagrliti i ljubitiali i to će brzo... do sada mi je vrijeme proletilo pa pretpostavljam da će tako i do sredine 7. mj
![]()
od zadnjeg uzv prošli utorak pa do danas mojoj "curici" narastao pišopa odmah da provjerim ima li koja slobodna curka za njega (bit ću dobra sveki
).
išli smo danas napraviti briseve koje moram prije amniocenteze jer mi je kombinirani jako loše ispao, veli doktor da je to i očekivao zbog obilnog krvarenja, ali uzv pokazuje zdravu bebu, sve je na svom mjestu i mjere su savršene tak da nema panike, sad čekam 16 ili 17tt pa idem na AC kod dr. Kosa.
opet sam dobila CD sa 3D/4D slikama i snimkama, već cijeli album mogu složiti![]()
p.s. molim lokalne paničare da me na plaše sa amniocentezom jer me ne zanimaju slučajevi od prijateljicine prijateljice ili susjedine poznanice koja je išla na AC pa bla bla bla....
Posljednje uređivanje od Bluebella : 03.06.2013. at 14:04
Draga Bluebella, vjerujem da će sve biti super s nalazom, i sviđa mi se tvoj stav!
Vidim da je 14. tjedan u pitanju, mislim da se tvoja beba stigne još nekoliko puta predomisliti oko spola
Sretno do samog kraja!![]()
Ajme meni, za tjedan dana u ovo doba očekujem zagrliti svoju ljepoticu. Nevjerojatan osjećaj![]()
BB, super za stav! nisam znala da krvarenje može utjecati na nalaz kombiniranog... a kakav ti je bio? ma sigurno ni nije baš tako loš...
Moe AltGr+1 za skori susret!
Bluebella, neka visuljka, bit ce to pravi mamin sin
Naravno da te nitko nece plasiti u vezi AC! Upoznata si sa svime u vezi samog zahvata i rezultata, odradit ces to i nastaviti uzivati u trudnoci znajuc da cekate zdravog momcica (a mozda ipak gimnasticarku)
Moe, terminusice nasa, dijelim tvoje uzbudenje i nevjericu!
Nas maleni se poceo opasno gurati glavicom prema izlazu, odguruje se i nogicama tako da polako pocinjem sumnjati da ce se ispuniti moje prorocanstvo da ce Klemponja doci na svijet u petak, 13.6.2013. (u 13 h)
A kako su nam ostale okruglice? Nase lezalice u bolnici?
molim lijepo, broj 13 je najljepši na svijetu (vidi potpis)!
Jest i meni uspio 13. IVF, pa mogu reći da je i meni sretan (ja dosad brojala 14 ali izgleda da sam ubrojila i onaj neuspjeli FET sa smrznutim j.s.)
Bluebella mislim da to nikome ovdje ne pada na pamet-plašiti trudnice, ovdje koliko sam vidjela možeš dobiti samo podršku!
evo ja nudim ruku svoje cure ako je gimnastičarka otpala
naravno da te nitko ovdje neće poplašiti s AC, sigurna sam da si i više nego informirana i upoznata s postupkom, bravo za stav, još koji tjedan do AC + još neko vrijeme za rezultat (u koji uopće ne sumnjam, em te dr. R. vodi ,em ideš dr. Kosu na anomaly scan i AC - sjajan je, ja sam bila jako zadovoljna pregledom prije 2 tjedna)
uživaj i obavezno javi ako pišo otpadne...
moe i maco, još samo malo i mirisni smotulci stižu
nek bude brzo i što manje bolno, da što prije idete svojoj kućici sa pojačanjem...
p.s. 13. je definitivno sretan broj, barem meni (a i svi neparni, općenito...)
BB sretno na AC , mozda mislis na mene ali zanemari molim te, ja sam ti veliki panicar i to je tako i to ne mogu promjenit.....
Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 03.06.2013. at 17:37