Stranica 164 od 288 PrviPrvi ... 64114154162163164165166174214264 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,151 do 8,200 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

crvenkapice i ja sam ti to imala već sam pisala corini,nemoj se brinut to je normalno malo više miruj i proći će za koji dan.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Još jednom hvala svima na čestitkama!
    Sretno svim novim i starim trudnicama. Mi smo se porodili sa 37+5 i sve je i redu. Al moj ginekolog kaže da sam ustala ranije, već bih prije rodila, jer je glavica bila toliko nisko i pritiskom uzrokovala pucanje vodenjaka.
    Eto, ustala sam iz kreveta u subotu, a početni trudovi počeli već u nedjelju predveče.
    Za kontrakcije najbolji je Biolectrin Mg direct u granulama!
    Mare41 i bolje da ste u bolnici. I zbog tlaka i zbog curke koja je tako nisko. Tu je još dupli pritisak!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

je, u bolnici sam do kraja, i tako mi je draze jer sam sigurnija
    mm, ja sam bh dobila i prije-stvrdne se trbuh pa pusti, dr mi reko da ih moze biti puno dok god ne otvaraju, sutra 33.tjedan i zatvorena sam, magnezij pomaze
    cure, puno smo pisali o smedjarenju, puno nas je to imalo i bilo sve ok

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Trudnice drage,osjecam uzasan pritisak dolje nisko..jedva se ustanem i jedva hodam..nije mi jos tako bilo..ali ocito da mi je sve teze i teze nositi trbuh..ulazem ogromne kolicine napora samo da se ustanem bilo iz sjedeceg,bilo iz lezeceg polozaja..
    Divim se mamama duplica..

Sad smo usli u 34 tt..jel i vama tako? Jel me to treba posebno zabrinjavati?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Da se malo ubacim....nosila sam dosta nisko i na zadak pa me je curka sa nogicama stalno pikala po jajnicima i mjehuru ..... meni je pomogao pojas za trudnice koji sam kupila u ljekarni...nekih 180kn... probajte posudit ili kupit polovan pojas....

http://www.orthobrace.com/fla/category/matbelt.htm moji je izgledao ovako

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Milasova meni je isto oko 34tt poceo taj pritisak. Rekli su mi da se beba spustila pa zato
    Sad gledam na otpusnom pismu da sam dan prije induciranog bila 5cm otvorena. A nikakve naznake prirodnim trudovima nije bilo. A lezala sam u bolnici 4 tjedna. Znaci nisam se otvarala zbog napora. A te bh kontrakcije ja nisam tokom cijele t uopce osjetila..ili nisam znala prepoznati.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ima smeđeg i zilicu krvi
    imale ste tako i u ovim tjednima ?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Crvenkapica,ja sam zadnji put prokrvarila u 15tt..
    Desava se to jako cesto,samo miruj i bez napora..i odi na pregled radi svog mira..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

crvenkapice tako je meni bilo u osmom tjednu zvala ginekologa i reka mi da popijem normabel i odmaram,nažalost meni se nije smirilo prestalo je kucat srce moja trudnoča neslavno završila u subotu...još mi nije jasno da je sve izgubljeno mojoj tuzi sad nema kraja....

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

cvjet, jako mi je žao, suosjećam, prošla sam i sama isto; kad zacijeli srce i fizički se oporaviš, krenuti ćeš dalje, samo hrabro

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ne trebam vam pričati kako je ponekad teško i koliko puta izgubim nadu. Sad sam u tom glupom, odvratnom stadiju...
    Ali ono što me "digne iz mrtvih" je ova tema i vaši postovi. Ne možete zamisliti kako ohrabrujuće djeluju na mene i koliko vas obožavam čitati i zamišljati vaše slatke muke, Hvala vam što djelite sa nama svoju sreću.
    zubić vila, čestitam na sinčiću, ustvari momčini
    mare, sigurno nije lako u bolnici, ali zbog sigurnosti, bolje se i strpiti i malo namučiti..
    ginger, divno za srčeko, malo, hrabro
    kapice, odi ti možda dr.da se smiriš...vibram iz sveg srca da sve bude ok...
    milasova, mali mimi, malama, i ostale ženskice, želim vam svu sreću svijeta, i čuvam fige da se do kraja bude za pet...uživajte

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj mostarka86 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne trebam vam pričati kako je ponekad teško i koliko puta izgubim nadu. Sad sam u tom glupom, odvratnom stadiju...
    Ali ono što me "digne iz mrtvih" je ova tema i vaši postovi. Ne možete zamisliti kako ohrabrujuće djeluju na mene i koliko vas obožavam čitati i zamišljati vaše slatke muke, Hvala vam što djelite sa nama svoju sreću.
    zubić vila, čestitam na sinčiću, ustvari momčini
    mare, sigurno nije lako u bolnici, ali zbog sigurnosti, bolje se i strpiti i malo namučiti..
    ginger, divno za srčeko, malo, hrabro
    kapice, odi ti možda dr.da se smiriš...vibram iz sveg srca da sve bude ok...
    milasova, mali mimi, malama, i ostale ženskice, želim vam svu sreću svijeta, i čuvam fige da se do kraja bude za pet...uživajte
    zaboravih hope, sandu, spodobu ~~~~~~~~~~~~~~~~~1
    lelloooo, čestitam

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Nema toga puno
    Malo izlazi ali mi nije svejedno,ne želim ovu trudnoću izgubiti ..strah me
    .vidjet ću kako če biti do sutra ,manje ili više,najradije bi čekala pregled koji je u srijedu

Idem leci sa utricima pozdrav

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Crvenkapo idi sutra na uzv umisto u srijedu da budeš mirna, vidit češ da je sve u redu.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

cvjet, jako mi je zao
    mostarka, saljem puse, puno sam sigurnija u bolnici í drago mi da sam tu, lakse je negó doma
    crvenkapice, bit ce ok sve!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mostarka,zelim da nam se sto prije prikljucis sa malim kuckajucim srcem.ispod tvog..

Cvjeta,zao mi je

Pusa svima

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

cvjeta jako mi je zao
    mare nek ste vi pod nadzorom,jos malo i curke su tu

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tko ce vas sve pohvatati s mobitela...

Zubic cestitam na sincicu
    Mare drzi nam se...
    Maco jos koji dan do upoznavanja
    Milasova da nam i vi izdrzite jos par tjedana ovako..

Cestitam na novim srcekima

Mostarka i da nam se sto prije prikljucis...
    Kapice nadam se da bude sve ok

Ako sam koga zaboravila sorry, kiss svima!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

jutro!evo kavica
    veliki poljubac svima a posebno našim mamicama u bolnici da im šta prije vrijeme prođe i da sve bude uredu!

crvenkapice kakvo je stanje jutros?

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Umm željkice, kavica baš paše u ovo hladno i tmurno jutro.
    Veliki svima, posebno našim trudnicama u bolnicama, te mojim terminušama, kojih vidim ima dosta. Evo i mi polako odbrojavamo još 26 dana, i što je manje dana to je moj strah sve veći , pitanja je sve više, ali onda samo zamislim taj susret na koji čekam već godinama i sva pitanja, sumnje i strahovi nestanu.
    Danas će nam biti gotov nalaz na BHSB, koji nam je prije dva mjeseca bio negativan pa se nadam da je takav i danas, a u ponedjeljak čekamo prvi pregled u bolnici i zeleno svjetlo za konačno skidanje s partusistena. Curka je ovog ponedjeljka na 35+5 tt bila procijenjena na 2700 gr - velika mamina cura (a to mi i sama svako malo dokazuje svojim udarcima koji su sve jači i bolniji ).

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

cimo, sve će biti super.

a na ljeto ima da ti dođemo na babine.

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

anddu ja i ti isti dan imamo termin i ja brojim jos 26 dana,ali mene pocelo gadno saragit u ledjima i trbuhu,bojim se da bi moglo krenuti

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Jutros je bolje ,nema smedjeg hdB
    Samo da tako ostane
    Kad je cvjet napisala šta je njoj bilo sve sam u strahu :/

Cvjet žao mi je

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hope, sretno!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    Jutros je bolje ,nema smedjeg hdB
    Samo da tako ostane
    Kad je cvjet napisala šta je njoj bilo sve sam u strahu :/

Cvjet žao mi je
    ali njoj se nažalost nije smirilo a tebi već je ,bit će to sve uredu!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Pozdrav svim zenicama i svima puno srece, citan svaki dan i na svaku mislim velikom pozitivom
    , cvijet jako mi je zao i nemoj odustat,
    crvenkapice bit ce sve ok ja san sad u 31 tjednu i uglavnom moramo mirovat al san i ja krvarila tako kao i ti i sve je bilo ok,
    mare41 sretno i neka vas pod kontrolom svi su mirniji
    anddu vec je to velika curica i ide prema kraju bit ce sve super i nezaboravan trenutak vaseg susreta
    ja iden u utorak na kontrolu i nadam se dobrim vijestima, sta duze izdrzimo
    sretnooo

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sretna, sretno i tebi do kraja

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

terminuse ~~~~~~~~
    crvenkapo ~~~~~~~ za srijedu
    Cvijet zao mi je
    mare41 ~~~~~~~~ da jos izdrzite, nek ste vi pod kontrolom
    Svima~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hope sretno..pratim te od pocetka..
    Ostalim curama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sta god vam treba..

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

hvala mare cini se da smo i u jednakim godinama

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

cure sve ste divne i neznam šta da vam kažem,moj mozak trenutno neradi jako je tužan al idemo dalje nema predaje ....crvenkapice ja sam na samom početku prije izvađene bete imala krvarenje pa mi je promjenia dr.terapiju pila sam dufaston umjesto utrogestana i bilo mi je prestalo al nažalost ponovno se pojavilo i nije više prestalo.hope31 sretno ja te uvjek ćirkam mi smo bile na jednom u postupku zajedno na vv sječam se tvoje priče pozdrav...

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

vatra86 hvala ti draga,i zelim ti sto prije da se veselimo skupa s tobom
    cvjet ajd javi mi se na pp ja ne mogu prva jer sam stalno na mobu pa mi ne da,ne znam zasto,da skuzim tko si

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

dobro jutro drage moje! evo kuhane kavice, kakaoa, čaja... pa se poslužite!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

oho sad smo i tu otvorili šank
    Evo ja ću jednu kavicu

Cvjet žao mi je
    Svim curama blizu terminama i onima u bolnici šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da izdržite i da prođe sve kako treba
    Crvenkapo javi se poslije UZV ja sam sigurna da nije ništa opasno to smeđarenje

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

mimi nisam isla na uzv , cekam redovni pregled koji je za 4 dana -izdrzat cu ja to samo da ovako ostane ,
    nema vise smeđeg ,bilo samo onaj dan par sati ...

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

pozdrav svima , crvenkapice bit ce sve ok, ne brini, ako je trajalo samo par sati, meni je tako bilo zadnji put u 23 tjednu , malo mirovanja i sve je nestalo, razlozi mogu bit svasta, al se ne triba s tim zamarat, bitno je da ti sad nema nista, ipak odmaraj sta vise do pregleda i osluskuj svoju bebicu, svima drugima ugodan dan, uz kavicu svakako

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

drage moje dame, evo mene nakon par dana i jedva da popratim sve... Vidim, šank je u funkciji, pa živjele vi meni!!!!

crvenkapice, šaljem puuuuuuunoooooooo ~~~~~~~~~~~~~~~ da ovo brljavljenje prestane i da možeš dalje smireno uživati!

Poseban pozdrav svim curama u bolnicama!!!!!!!! Mare, kako si nam ti?

Ja danas tako uživam u rastezanju svoje curke i nekako jedva čekam da ju mogu zagrliti i ljubiti ali i to će brzo... do sada mi je vrijeme proletilo pa pretpostavljam da će tako i do sredine 7. mj

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

od zadnjeg uzv prošli utorak pa do danas mojoj "curici" narastao pišo pa odmah da provjerim ima li koja slobodna curka za njega (bit ću dobra sveki ).

išli smo danas napraviti briseve koje moram prije amniocenteze jer mi je kombinirani jako loše ispao, veli doktor da je to i očekivao zbog obilnog krvarenja, ali uzv pokazuje zdravu bebu , sve je na svom mjestu i mjere su savršene tak da nema panike, sad čekam 16 ili 17tt pa idem na AC kod dr. Kosa.
    opet sam dobila CD sa 3D/4D slikama i snimkama, već cijeli album mogu složiti

p.s. molim lokalne paničare da me na plaše sa amniocentezom jer me ne zanimaju slučajevi od prijateljicine prijateljice ili susjedine poznanice koja je išla na AC pa bla bla bla....
    Posljednje uređivanje od Bluebella : 03.06.2013. at 14:04

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Draga Bluebella, vjerujem da će sve biti super s nalazom, i sviđa mi se tvoj stav!
    Vidim da je 14. tjedan u pitanju, mislim da se tvoja beba stigne još nekoliko puta predomisliti oko spola
    Sretno do samog kraja!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ajme meni, za tjedan dana u ovo doba očekujem zagrliti svoju ljepoticu. Nevjerojatan osjećaj

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme meni, za tjedan dana u ovo doba očekujem zagrliti svoju ljepoticu. Nevjerojatan osjećaj
    sretno i javi nam se iz box-a

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

BB, super za stav! nisam znala da krvarenje može utjecati na nalaz kombiniranog... a kakav ti je bio? ma sigurno ni nije baš tako loš...

Moe AltGr+1 za skori susret!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Bluebella, neka visuljka, bit ce to pravi mamin sin
    Naravno da te nitko nece plasiti u vezi AC! Upoznata si sa svime u vezi samog zahvata i rezultata, odradit ces to i nastaviti uzivati u trudnoci znajuc da cekate zdravog momcica (a mozda ipak gimnasticarku )

Moe, terminusice nasa, dijelim tvoje uzbudenje i nevjericu!
    Nas maleni se poceo opasno gurati glavicom prema izlazu, odguruje se i nogicama tako da polako pocinjem sumnjati da ce se ispuniti moje prorocanstvo da ce Klemponja doci na svijet u petak, 13.6.2013. (u 13 h)

A kako su nam ostale okruglice? Nase lezalice u bolnici?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

molim lijepo, broj 13 je najljepši na svijetu (vidi potpis )!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jest i meni uspio 13. IVF, pa mogu reći da je i meni sretan (ja dosad brojala 14 ali izgleda da sam ubrojila i onaj neuspjeli FET sa smrznutim j.s.)

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bluebella mislim da to nikome ovdje ne pada na pamet-plašiti trudnice, ovdje koliko sam vidjela možeš dobiti samo podršku!

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    od zadnjeg uzv prošli utorak pa do danas mojoj "curici" narastao pišo pa odmah da provjerim ima li koja slobodna curka za njega (bit ću dobra sveki ).

išli smo danas napraviti briseve koje moram prije amniocenteze jer mi je kombinirani jako loše ispao, veli doktor da je to i očekivao zbog obilnog krvarenja, ali uzv pokazuje zdravu bebu , sve je na svom mjestu i mjere su savršene tak da nema panike, sad čekam 16 ili 17tt pa idem na AC kod dr. Kosa.
    opet sam dobila CD sa 3D/4D slikama i snimkama, već cijeli album mogu složiti

p.s. molim lokalne paničare da me na plaše sa amniocentezom jer me ne zanimaju slučajevi od prijateljicine prijateljice ili susjedine poznanice koja je išla na AC pa bla bla bla....
    evo ja nudim ruku svoje cure ako je gimnastičarka otpala
    naravno da te nitko ovdje neće poplašiti s AC, sigurna sam da si i više nego informirana i upoznata s postupkom, bravo za stav, još koji tjedan do AC + još neko vrijeme za rezultat (u koji uopće ne sumnjam, em te dr. R. vodi ,em ideš dr. Kosu na anomaly scan i AC - sjajan je, ja sam bila jako zadovoljna pregledom prije 2 tjedna)
    uživaj i obavezno javi ako pišo otpadne...

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

moe i maco, još samo malo i mirisni smotulci stižu
    nek bude brzo i što manje bolno, da što prije idete svojoj kućici sa pojačanjem...

p.s. 13. je definitivno sretan broj, barem meni (a i svi neparni, općenito...)

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

BB sretno na AC , mozda mislis na mene ali zanemari molim te , ja sam ti veliki panicar i to je tako i to ne mogu promjenit.....
    Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 03.06.2013. at 17:37

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj kismet prvotno napisa Vidi poruku
    evo ja nudim ruku svoje cure ako je gimnastičarka otpala
    a miša mu... frka ga je već rezervirala za svoju N ... veli "mlađe je slađe"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •