Stranica 170 od 288 PrviPrvi ... 70120160168169170171172180220270 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,451 do 8,500 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hedoniza ja imam isto iskustvo. Prokrvarila sa 11+1. To je bio petak. Odmah sam zavrsila na hitnom pregledu u bolnici. Rekli mi da mirujem I nastavim sa istom terapijim (bila sam vec na utrogestanima) + normabel. Sutra dan mi je izasao ugrusak velicine pola sake. Ja sam bila sokirana I uvjerena da su to malci izasli. Ma grozno. Opet otisla u bolnicu kad tamo dva srca jos kucaju. Ali dr ne vidi zasto krvarim. Doduse ovaj drugi je rekao da predjem na duphastone I ostanem u bolnici ili doma na strogo mirovanje. Odabrala sam lezati kuci. Uglavnom nakon neka 3 ipo tjedna sve se smirilo. Vec nakon 7 dana rijetko bi
    bilo friske crvene krvi, vecinom smedjarenje. Moj soc ginic je rekao da mi je posteljica nisko I da nije skroz formirana, odnosno uhvacena. Ja mislim da je mozda bio hematom. Jer mi posteljica ne objasnjava toliki ugrusak.
    Sad smo 22+4.

Miruj, lezi I slusaj doktore. Gledaj neke opustajuce filmove, serije, citaj knjige...Mislit cu na tebe. Bit ce sve dobro.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Legal,hvala ti puno na odg, ista stvar je i kod mene izletilo mi je malo više tih ugrušaka, ali maloprije mi je bas veliki izasao, sad mi se cini da je malo stalo ali vidjeticemo.. Dr mi je rekao da ako su bebe ok da ne treba praviti veliku paniku, uzimam isto utrogestane, sad mi je jos dao eritromicin. Uglavnom nemam nikakvi bolova, vrtoglavica, ne osjecam se lose. Bit ces mi sad zvjezda vodilja.. Nadam se da ce i meni biti sve u redu. Sva sam u soku..

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hedoniza, nekako sam propustila tvoju objavu trudnoće. Čuvaj se i neka bude sve dobro!

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Draga Konfuzija, nisam ni bila nikako na forumu.. Evo molim se za svoje dupliće... Hvala ti..

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Bubi, hvala na kavi... Ja svoju jutros popila u čekaoni kod gin gdje sam obavila zadnji pregled u domu zdravlja i dobila uputnicu za trudnicku ambulantu... Baš mi je to sve brzo prošlo,, ali jedva čekam da još tih par tjedana prođe pa da se mazim sa svojom srećicom Inače je sve ok, zatvorena sam, curka je vesela, u petak će biti nalaz briseva koji se nadam da je ok jer su svi do sada bili i to je to...

Kako su nam naše dame u bolnicama?
    Moe, javi se!
    O draga beba, ovo je stvarno brzo prošlo! Sretno i puno pusa!!!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Čestitam Moe na bebici , curke vama kojima je ostalo sitno držite se i nedajte da vas da izdrogiraju i induciraju prije vremena! Hedoniza miruj i sve bude ok drzimo ti za dalje!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

hedoniza nek se sve posloži što prije da možeš dalje uživati sa svojim bebicama Samo odmaraj i bit će sve ok.

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    hedoniza nek se sve posloži što prije da možeš dalje uživati sa svojim bebicama Samo odmaraj i bit će sve ok.
    pridružujem se muminim željama!!! i držim fige da bude sve ok!

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala vam drage moje na zeljama i dobrim vibrama, nadam se da ce ovo krvarenje prestat da ne zivim u ovoj nedoumici i strahu..

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Hedoniza, želim ti da bebice budu dobroii da ti čim prije prestane krvarenje... Drži se! Sretno!

Piki, draga, da već je toliko vremena prošlo... Meni nekako proletilo... Kako si mi ti?

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

O Hedoniza, čestitam i dobrodošla!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hedoniza nek ove poteskoce sto prije prodju da mozes uzivati u trudnoci

Znas sta Maco, vec danima sam u soku kako je tvoja trudnoca proletila.. Sjecam se kad si stavila u potpis da beba stize u 6. mjesecu (svi uglavnom imaju tickere) i to mi se cinilo tako daaaalekooo, a vidi sada

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Dobro jutro drage dame i dobro jutro mrvice! evo da nam i ja "skuham" jednom kavicu, čaj, kakao... Što god vam srce poželi! želim vam lijep dan bez ikakvih problema i sa veselim mrvicama pod srcem!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Hedoniza nek ove poteskoce sto prije prodju da mozes uzivati u trudnoci

Znas sta Maco, vec danima sam u soku kako je tvoja trudnoca proletila.. Sjecam se kad si stavila u potpis da beba stize u 6. mjesecu (svi uglavnom imaju tickere) i to mi se cinilo tako daaaalekooo, a vidi sada
    Imam i ja ticker, i to jako lijepi ali je zakamufliran u mom Klempi
    I meni je proletjelo!

Hedoniza, cestitam na duplicima i vibram da sto prije preskocite sve probleme i uzivate u mirnoj trudnoci!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo mene opet s pitanjem, od jučer sam već tri puta primijetila da mi se trbuh skupio u loptu - gornji dio ispod prsiju kao da je netko spljoštio prema dolje pa trbuh dobije oblik lopte - potraje kratko i opusti se, ne boli samo je užasno za vidjeti kad ne znaš što se događa. Jesu li to BH kontrakcije ili? Ovo su u zadnja dva i pol mjeseca treća vrsta kontrakcija koje doživljavam, pa koliko ih ima???!!!
    Posljednje uređivanje od anddu : 11.06.2013. at 16:56

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

anddu i meni isto tako izgleda trbuh,skroz cudno da,skupi se ko u loptu i otvrdne jedno minutu i prodje..izgleda onako mali kad se skupi ali to su BH meni je tako dr rekla

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Upravo to, kako si opisala Hope. Ma i mislila sam da su BH kontrakcije ali skroz mi je to čudno izgledalo, odjednom mi se trbuh smanjio. Vas dvoje, kako ste?

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ma da to su ti BH,meni je tako vec jako dugo i bude bas smijesan trbuh,ne brinimi smo danas 37+6,bila na ctg-u sve mirno zasada,vidjet cemo kad ce frajer odlucit izaci samo mi je trbuh jaaako visoko josa vi kako se drzite?nas dvije imamo isti dan termin cini mi se

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Da, isti smo dan . Osim tih kontrakcija, i lažnih trudova prošlog petka sve je čini mi se ok. Pregled tek u ponedjeljak pa ćemo vidjeti što i kako dalje

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

i ja imam u ponedjeljak pregledna zadnjem sam bila zatvorena ko sef narodne bankevidjet cemo sad kako ce biti

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje evo da vam se javim, danas mi je krvarenje potpuno stalo, mozda malo ima skroz ali skroz zanemarivo. Sretna sam radi toga i nadam se da od sad pa nadalje ce napokon biti sve u redu, dr mi je odredio do daljnjega strogo mirovanje. Hvala vam na potpori i lijepim željama. Svim tudnicama zelim školsku trudnocu i da uzivaju u njoj..

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

hedoniza samo tako nastavite, odmaraj i nek su crveni dani iza tebe!
    Ja sam danas bila na pregledu, prema uzv danas smo 12+4, vrlo živahni, veliki 6cm, NN je 1.4 (nadam se da je to ok). Obavila kombinirani a rezultati će stići poštom. Baš sam sretna. Svaki put me uzv iznenadi. Nisam mislila da će se bebica toliko vrtjeti, lijepo je za gledati i potpuno uživati te (nažalost samo ) 2-3 minute

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Muma bravo za bebicu da lijepo raste,moj uz je tek 24 poludit ću do tada!za kombinirani nema sraha vjerujem da će bit uredu!!!!!!!!!!inače kako si,jel ti se vidi trbušćić?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Vidi se vidi željkice, neki kažu da je samo malo ispupčen a neki kažu da je baš veliki za tu fazu. Samo nek raste. Još čekam da se lijepo podigne i zaokruži . Kako si ti?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

malo ću se nepozvana uključiti u raspravu o veličini trbuha
    moj je već lijepi trudnički, više se ne može reći da sam se napuhala od jela.... baš se vidi . a danas sam morala i piercing iz pupka izvaditi, bliži se amnio a ubod će biti tu negdje, baš si sad čudno izgledam u ogledalu bez piercinga iako sam ga stalno gledala kad bi bila u postupcima i jedva čekala da dođe trenutak skidanja sad mi nekako teško

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo da se i ja ubacim na temu veličine trbuščića. Moj se itekako vidi za ovih 9tjedana
    I meni doktor prekjučer dao papire ako hoću ići na triple test i ove ostale testove ali ja odlučila da necu ništa raditi osim mjeriti nuhalni nabor. Jel nedaj Bože ako testovi ne budu u redu na amino ni ne pomišljala ići. A ti testovi su svi dosta nepouzdani.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

bravo Muma!

moj trbuscic se vec od proslog tjedna jako vidi
    izgledam kao na pola prve trudnoce
    u drugoj trudnoci mi je ispao u 9.tjednu, a sad vec u 8.tt
    stanem samo u trudnicko, za ne povjerovati...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Koliko sam lijepih proljetnih hlača maknula na stranu, al nije mi žao Samo nek nam trbuščići rastu MM mi svaku večer diže majicu i gleda ga.
    I da, zaboravih pripomenuti, i dalje crinone i no sex. Unatoč tome što je sve savršeno od početka. Nema veze...sve za bebicu!

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

drage moje, evo na brzinu da vas samo pozdravim! šaljem svima puno~~~~~~~~~~~~ za sve. nek su vam mirne trudnoće i da što prije držite svoje zamotuljke. moj zamotuljak sad malo spava pa imam koji tren. inače smo po njenom rasporedu.

moe čestitam na rođenju mini moe!!!!!!!

nisam stigla sad čitati stare postove pa mi oprostite ako sam nekog ili nešto zanemarila.

puse od moje male L i mene <3

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala na cestitkama. Poseban pozdrav mojim terminusicama koje cekaju dan D. Divno je biti roditelj! Ljubim vas sve!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko sam lijepih proljetnih hlača maknula na stranu, al nije mi žao Samo nek nam trbuščići rastu MM mi svaku večer diže majicu i gleda ga.
    I da, zaboravih pripomenuti, i dalje crinone i no sex. Unatoč tome što je sve savršeno od početka. Nema veze...sve za bebicu!

hehehe, ma i meni je sad odjednom trbuh iskočio, a meni nekako bed jer mi se čini kao da mi je to od previše papanja... ja sam u 15tt,i iskreno se nadam da je to pravi trudnićki trbuščić., izgleda da još nisam baš svijesna !
    a joj i mi smo na no sex, žao mi mm!
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 13.06.2013. at 16:35

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

veliki kiss mamicama i njihovim smotuljcima!!!
    meni izgleda taj dan jaaaako daleko!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Uh butterfly već si u 15 tt, a to za no sex meni je skoro pa normala na ovom PDF-u

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Hello okruglice!
    Evo i nas sa jos jednog pregleda na koji nisam racunala da cemo stici
    Stanje super-ctg, protoci, plodna voda, posteljica, cerviks se skroz skratio, otvorena 2 cm i cekamo trudove i daljnje otvaranje! Termin za 2 dana.
    Kaze dr da postoji realna sansa da nam Klempic dode ovaj vikend, a ako ne, u pon smo na amnioskopjii!

Ljubim sve trudnicice i mrvice u trbuscicima!

Javim se ako bude kakvih promjena

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

maco sretno

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    maco sretno
    Tnx draga Kapice!
    Svaka ti cast sto nakon svih nedaca jos pronades snage popratiti sve nas

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

maco, sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Maco sretno!
    Svima kiss!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Maco..... sretno... stiže mali Klempo <3

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

butterflay nisi jedina bez sexa nema ga ni kod mene,ja uopće nemam volje jadan mm,neki dan sam mu se smilovala al mene je strašno peklo pa smo odustali a jadničak!zašto mi je tako bilo neznam!

maco sretno nek porod brzo prođe i bude šta manje bolan,ako se rodi u subotu može s menom slavit ročkaš!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

maco još malo...

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

maco sretno,puse! nek bude bezbolno i brzo!
    puse svim velikim i malim okruglicama!

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Hello okruglice!
    Evo i nas sa jos jednog pregleda na koji nisam racunala da cemo stici
    Stanje super-ctg, protoci, plodna voda, posteljica, cerviks se skroz skratio, otvorena 2 cm i cekamo trudove i daljnje otvaranje! Termin za 2 dana.
    Kaze dr da postoji realna sansa da nam Klempic dode ovaj vikend, a ako ne, u pon smo na amnioskopjii!

Ljubim sve trudnicice i mrvice u trbuscicima!

Javim se ako bude kakvih promjena
    Finale draga! Sretno!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

maco ~~~~~~~~~~~

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Maco napokon jos malo, sretno

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

maco sretno!!!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Maco, Javljaj nam novosti i SRETNO!!!!!!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

proradilo mi ovo! juhuhu! nisam sve citala,ali svima sve zelim najbolje.ja sam danas 30+4. sve je u redu. malecka me lupa cijeli dan. cak su mi i tahikardije stale,juhu. sto se tice stomaka,ja izgledam kao da svaki cas trebam roditi! hehe i ja imam te BH povremene kontrakcije.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

maco! sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Maco,jos maloooo sretno!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor