Maco go, go!
mislimo na tebe![]()
Maco go, go!
mislimo na tebe![]()
Maco, sretno draga!
Maco sretno draga!
Jutro drage moje dame! Evo, poslužujem kavicu, čaj, kakao... Kolačice, kekse ili cokolinopa se posluzite
Želim vam predivan dan!
Nadam se da se Maca i Klempo sada maze ili spavaju![]()
123beba hvala na napitcima, mada bi mi jutros najviše pasala hrpa leda jer umirem od vrućine. Maco, nadam se da se maziš s klempićem i jedva čekamo izvještaj. Hope, čini mi se da smo nas dvije sad na redu. I mi jučer bili na pregledu ali mojoj se bebi nakon svega izgleda ne žuri van. Ja za divno čudo zatvorena iako sam već u tri navrata imala pripremne bolove/trudove, a ni beba se još nije spustila, ostalo sve ok. Za šest dana smo opet na pregledu, jedino me brine što mi nisu radili CTG ni ovaj put, odnosno niti jedan put dosad. Valjda je to normalno.
anddu i ja skapavam od vrucine,koma je..tvom bebacu je izgleda lijepo kod mame,ne brini spustit ce se kad bude spremnoa ja idem na ctg svaka 2 dana tjedan dana,cudi me da te nisu slali na ctg..premda meni stalno ctg nesto biljezi ali kaze sestra nisu trudovi jer je slabo dosta
Ajme macooooooo, jel to "već" Klempo stigao?Nadam se da sve ide po planu i da se već grlite!
anddu, hope31 čekamo vassamo polako i smireno.
Maco,sretno!!!
Moj mali se skroz spustio,glavica jako nisko..cerviks skracen,V oblik,zatvorena izvana..
Cekamo barem jos 3 tjedna bi ja..sutra 36 tt
Bebica je dosta mala,sa 35 tjedana 2300..ali to je zato sto nijr mogla dobro glavicu izmjeriti..
Hope,anddu- jos maloooo![]()
macooooooooooooo
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
čitam ja jučer novosti i hoću se javiti, al tuka zaboravila pass i zaključala se (trudnički mozak, he he)
milasova pa meni se to uopće ne čini malim bebicom sa 35 tt, moja frendica je rodila u 37tt pa joj je imao 2300
jutro cure!
Maco nadam se već satima maziš s Klempom
meni su upravo otišli serviseri klime i sad valjda mogu preživjet do termina!zadnja 2 dana sam mislila da ću šviknut! više sam provela pod tušem nego "na suhom"! noćas sam oko 2-3h mislila da se odem bacit pod tuš, ali mi je bilo žao da ću probudit mm...
nije mi u životu bilo ovako vruće, a ja stvarno inače volim ljeto, vručine i super to podnosim...sad mi je stvarno žao ljudi koji ne podnose vručine i ovako im je cijeli život...
pusa svim "škembicama", nadam se da vam nije previše vruće i da se hladite u moru, s klilmom, sladoledom...
ćekamo Klempića da nam se javi!![]()
ja kasno palim, ali macoooooo i klemmmpoooo, nadam se da je sve ok i da se lijepo mazite !!!!
Maco, nadam se da već uživate u maženju![]()
Gabi25 bebica je preslatkaJoooj, kad je moja bila tako mala.....
maco, nadam se da se već mazuljkate i da je sve prošlo lagano i školski.
A mi smo danas bili na uzv-u i imamo svako po 2 kile. Danas smo 33+5.
Veli dr da je to skolska tezina kao i sve ostale mjere.
Milasova, ja tek sad skuzila tvoju poruku
vidim ja da ti šajbaš okolo ko velika...aj kad si u prolazu ak ti se da navrati...ja sam u 113 na srednjem krevetu
pusa svim okruglicama...
Cestitke novopečenim mamama!
Bab, baš lijepo da si se javila. Još mjesec dana i bebe su kraj tebe, predivno!
eto bab, stigla si nas, tak smo i mi bili teski u to vrijeme
maco, cekamo!
cure drage sretno vam~~~~~
je li nam maca rodila?
Klempo, jesi stigao sretno na ovaj svijet?
Najdraže moje okruglice!
Jučer u 14:24 postala sam mama najljepšeg neklempavog Klempića na svijetu!
Naša mala ljubav rođen je sa 4 180 g i 54 cm.
Jedva čekam da napišem našu priču, nije bilo jako brzo, ali je bilo čarobno i točno onako kako sam sanjala!
Šaljemo vam poljupce, moj Klempo i ja![]()
Čestitam maco!Baš je lijepo čuti da si zadovoljna i da je bilo kao što si i željela! Malom/velikom Klempiću želim prekrasno djetinjstvo!
![]()
Maco,cestitam na velikom deckicu!!
Maco cestitam, a neklempicu zelim toplu dobrodoslicu!
jejjjjjjjjjj jupijeeeee, Klempo dobrododoša, mama veeeelike čestitke![]()
Macoooocestitam!!! Klempi dobrodoslica i
![]()
maca prekrasno,čestitke i uživajte u vasem malom neklempiću!
Jedva čekam priču s poroda! kiss
Maco čestitam!! Velikom neklempiću želim dobrodošlicu
Želim vam što raniji oporavak i čekamo priču naravno![]()
Maco čestitami drago mi je da si imala porod kakav si željela, ovi naši u bolnici su dosta skloni raznim intervencijama a mene je najviše strah toga, ne samog poroda i trudova, voljela bih da poštuju malo više naše želje
Čestitke maco tebi i dragome! Želim ti brz oporavak!
Mini Moe želi dobrodošlicu svom prijatelju Klempiću!![]()
Hvala
Evo ovdje kratko: http://forum.roda.hr/threads/80621-M...t=#post2429481
A kad uhvatim vremena i inspiracije napisat ću priču s poroda. Il možda neću?Što da pišem kad sam prespavala porod?
![]()
Maco cestitam,malom neklempicu zelim dobrodoslicu i svu srecu ovog svijeta![]()
Maco čestitamo,sad se ljepo mazite zaslužili ste ...:
Šta je innu, prijavljuješ se na temu ili još uvijek samo virkaš?
ajde, prijavi se s jubilarnim 500.-tim
Last edited by Argente; 19.06.2013 at 11:46.
Moe,prekrasna je curka
Frajercic cim ju vidi ce se zaljubiti..
Moe, prelijepa je, čestitam i želim vam što skoriji odlazak svojoj kućici (i tati, sigurno je nestrpljiv...)
Maco, čestitke i puse NE-Klempi, čekamo priču!