Luc ja se ne bih kupala u hladnom moru, što ni inače ne volim i kad nisam trudna, a znam da babske priče uvijek govore kako to nije dobro radi mogućnosti od kakve upalea. E sad, po meni ti nitko osim doktora ne može dati pametan savjet
Luc ja se ne bih kupala u hladnom moru, što ni inače ne volim i kad nisam trudna, a znam da babske priče uvijek govore kako to nije dobro radi mogućnosti od kakve upalea. E sad, po meni ti nitko osim doktora ne može dati pametan savjet
pozdrav drage moje da se i ja napokon javim
danas sam ulovila koju minuticu pa da javim kako smo dobili Tea prije 6 tjedanasuper smo, upoznajemo se i plaćemo samo kad smo gladni i kad imamo grčeve (onda svi plaćemo)
želim vam svima ovoliku sreću, nisam ni mislila da će mi stvari bez kojih do sada nisam mogla postati totlano nebitne, a mala buftlica najbitnija
pusa svima od Tea i mame![]()
Mare curice sujedva čekamo još koji detalj više...
mishica_zg čestitam na sinu![]()
trudnice drage gdje ste
u zadnje vrijeme dosta cura s ovog pdf-a su postale mame i lagano se prebacile na druge teme a nove nam nisu došle
gdje nam je Vrci.. nikako da nam se pridruži? imamo još koju novu forumašicu-trudnicu?
Ajmo cure, Bluebella traži snahuili ćemo vas ići ganjati na listi trudnica na Odbrojavanju
anddu ima nešto novo?
Eto da se malo javim kad se traže trudniceja sitno brojim ali nemam takav osjećaj... Nekako mi se čini da je pred nama još puno vremena u komadu iako je službeni termin za 10 dana.
uglavnom , zadnjih dana kao da me netko tjeraa da iskoristim još ovo vrijeme za hodanje okolo, kavice, druženja i slično... I tako ja u pokretu većinu vremena
iako, sve me već boli, ali to sam zamislila da mora tako I da za to nema neke pomoći
![]()
Tu sam ja, čitam...ali nikako da ništa napišem.
Još nisam svjesna da sam trudna, i nekako se još uvijek bojim da to sve nekako ne "ureknem"... ali to je valjda sve normalno
mare41 cure su kao bombončić i preslatko mi je kako su zajedno. Ljubim vas sve tri.
mishica_zg čestitke na sinu.
Za kupanje u moru ne znam nisam niti jednom trudna išla na more ali mislim da je bitno da nije niti prehladno a niti one pješčane plitke uvale u kojima se često svašta može pobrati. I mislim da je najvažnije nakon izlaska presvući mokar kupaći da se ne prehladi (ja to i ne trudna radim jer mi je koma biti mokrih gaća, smočiti ručnik/ležaljku i to pogotovo što sa djetetom u pravilu sjedim u hladu). Uživajte sve koje možete na more i kupanac.
Mi ćemo ako bude sve pet u devetom u novom sastavu malo loviti sunca.
Danas mi predstoji pregled, brisevi, ctg pa ćemo vidjeti.
hej trudničice moje!
mareee koji šećeri mali
mishica čestitam!!!!
mi bili na kratkom go, pa nisam sve polovila....
nadam se da ste sve dobro
BBella kad će rezultati?
ja se još dvoumim hoćemo li kombinirani ili ne...
mi smo već u 11. tjednu, kontrola slijedeći tjedan
a trbuh mi izgleda kao da sam u 20 tt
one lagane mučnine su mi prestale, vratio se apetit u velikom stilu (ajme), umor više nije onako strašan, tako da će sad jedno vrijeme biti malo lakše, nadam se...
još mi je nevjerojatno da trudnoća može biti bez krvarenja, hematoma, komplikacija i šokova...sva sam u nevjerici - i neka samo tako ostane!!
pusa vam svima i tipkamo se!
e da, svi su u šoku kad skuže da čekamo treće dijete, ono
a ja si mislim da još znaju što smo sve morali proći, ajmeeečuđenju ne bi bilo kraja
najbolji su mi klijenti na poslu, pogledaju trbuh, pa facu, pa opet trbuh, pa zbunjeni, a neugodnjak im pitati, ha ha
rezultati bi trebali biti do kraja ovog tjedna...
što se kombiniranog tiče.... nije mi žao što sam išla, al u slijedećoj trudnoći idem odmah na amnio bez ikakvih testova prije. ili ako opet budem išla u PFC tražit ću PGD (ukoliko je to moguće dobiti bez prethodne dijagnoze).
p.s. i ja se nadam idućoj trudnoći bez hematoma i šokova
uživaj dragasad slijedi najljepši dio trudnoće bez mučnina i umora ....
Mare draga iskrene čestitke na curama. Pratim te cijelo vrijeme, a sada bi mogla i ispuniti dato obećanje (ako me se uopće sjećaš jer sam se kratko javlja)da se vidimo. Ja sam isto u Petrovoj na PT2 pa ako imaš volje, vremena i snage 5 min, a ako ne razumjet ću te.
Sretno i dalje od srca
evo da se i ja javim mi smo danas 40+5 i nema nikakvih naznaka da bi frajer vanu srijedu hospitalizacija ako se nesto u medjuvremenu ne promijeni...drzte fige
![]()
o hope, malcu se ne dasretno! možda se do srijede sam odluči.
hvala vam curkemm je mislio da on ceka da udjemo u EU da bude europsko dijete i rekao 100% ces sutra rodit ono nista,nadam se da ce sam odlucit do srijede..
Bok svima! Mislim da sam prije par tjedana ovdje napisala nešto, ali kako zovete nove trudnice da se jave eto I mene opet. Sad sam u 11 2/7 tt i čekam 2 mrvice. Zadnji pregled je bio na 9 tt i sve je bilo super. Sad bi trebala na 12 tt ići na kombinirani ili kak se već zove ali nekako nisam baš sigurna. Mjerenja i UZV definitivno želim napraviti ali nisam baš načisto da li da vadim i krv ili ne. Spomenula sam dr da koliko znam sa blizancima rezultati ionako nisu pouzdani tako da ne vidim što time mogu dobiti osim nerviranja jer sa 36 god su statistike vjerojatno lošije. Ona je na to rekla da je to istina ali da bi ona ipak vidjela kako stvari stoje ...kao možda su nalazi ok pa ćemo biti mirniji. Prošlu blizanačku trudnoću sam ga napravila i nalazi su bili super (imala sam 33 god). Eto nisam pametna. Ja ionako vjerujem da su bebice zdrave i dobre ,a oko mene i starije žene rađaju lijepe zdrave bebe tako da me sve to malo čak i nepotrebno opterećuje. Sve si mislim da ću napraviti dobar UZV sa svim tim mjerenjima nuhalnog i čega sve ne pa ako je sve ok neću ići dalje s pretragama. oprostite što sam malo produžila ovaj post.... svima pozzz![]()
Posljednje uređivanje od leeloo77 : 01.07.2013. at 18:10
Meni taako sporo ide. Jedva čekam doći u dvoznamenkate tjedne...ili barem još jedan uzv napraviti (za 2 i pol tjedna tek) da vidim da je i dalje sve ok
Hope za sto brzi i bezbolniji porod ~~~~~~~~~~~~~~
Vrci tocno znam kak se osjecas, mi smo isto sporo odbrojavali i odahnuli tek nakon onih prvih 12-13 tt, a pravo olaksanje je doslo nakon 16 tt, a sad evo nas u srijedu punih 22 tt, danas tocno 5 mjeseci i jos uvijek ne vjerujem dok ne pogledam u stomak![]()
Zapravo imam dva najveća straha: da ću prokrvariti, ili da ću doći na uzv, a srce više neće kucati
Nekako sam previše informirana oko svega, pa me zato tako strah. Iako znam da nema zašto biti, kaže mi dr da sam mlada zdrava trudnica. Trudim se tako i ponašati, ali opet se nađe povremeno koji trenutak straha
Sad jedva čekam idući uzv i da opet vidim svog mrveka, a onda da ga počnem i osjećati...
Vrci,cestitam ma trudnoci i probaj se opustiti,bez strahova-nema razloga za to..bit ce ti lakse
Hope,jos mrvicu pa slijedi susret - ako se u meduvremenu nisi porodila..
Bas,trudnoca proleti-doslovno..ne mogu vjerovat da mi je termin za 2 tjedna..
Jucer bila na pregledu i nikakvih znacajnijih promjena nema..hospitalizirana sam evo bec tri tjedna s tim da svaki vikend idem doma i to me spasava..
Frajerciv je procjenjen na 3200 i
Pobjego mi post..
Uglavnom,procjenjen je na 3200 i komotno mogu ic rodit..
Ali jos nis od toga..
Pusa svim trudnicama![]()
BBellai javi nalaz čim stigne
milasova8 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jedan ekspresni i ne pretežak porod
leelooi tvojim mrvicama
eh, draga, totalno te kužim, ovo su i moja dva najveća straha
sad već jedva čekam slijedeći tjedan i pregled
mislim, na trenutke sam totalno mirna i zen, a na trenutke se piram što ako...
milaspva to je pravi frajerja se sinoc ponadala da ce bit nesto poceo trbuh bolit i ledja ali nista
![]()
Ginger uh to je vec tako danima,zaboli pa prestane i nista a danas 40+6.preksinoc sam muza izludila idemo u bolnicu ne idemo idemo ne idemo,i tako do 5 ujutro.bolovi malo krenu pa stanu
pa to je to, priprema
još ćeš ti, kad krene, doći skoro skroz otvorena i samo za finish
i draga, ako je sve ok, ne žuri previše u bolnicu - savjet iz osobnog iskustva....
Hope,nasi klinci su isto polozeni dosta dugo,sa glavicom full nisko..a ne ide im se van..
Sve si mislim brzo ce on,a eto vidis ti si skoro u 42tt..
uh rijeci ti se pozlatile draga
bila sam jucer na ctg- u i amnio plodna voda cista,samo prst otvorena,ctg uredan,dr je rekao da ujutro dodjem na ctg i pregled i da ce me onda ostavit u bolnici jer je 41 tjedan.
milasova pa da vidis stalno su mi govorili da mi prijeti prijevremeni a ja ko slonica na kraju![]()
Ista stvar kao i kod mene..jedina promjena sto je cerviks skracen i uloziv za prst,ostalo nis..
A vidicemo..
Hope,u svakom slucaju zelim ti sto jednostavniji porod..