Stranica 180 od 288 PrviPrvi ... 80130170178179180181182190230280 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,951 do 9,000 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    MM kako tvoja leđa, jesi šta poduzimala?

Ja jedva čekam 4d uzv, idem krajem mjeseca i mm ide samnom. Jednostavno je drugačiji osiječaj kad ti vidiš kako se to malo čudo okreće na sve strane,nego kad ga gledaš na slici!
    A i dalje me bole idem sutra kod kiropraktičara pa ćemo vidjeti.
    A 4d mi bili 2 put pa ga nismo uspjeli vidjeti kako treba, ja ne znam valjda stvarno nemamo sreće, prvi put je bio okrenut glavom prema dole a drugi put nabijen uz placentu pa nije bilo ništa vode između a ona je potrebna da bi se lijepo vidjelo, koliko sam shvatila to je ipak malo drugačije nego 2 d jer ovaj snima ko rengen znači njemu ne smetaju zapreke a ovom 3d/4d smetaju npr. ako se ko naš okrene licem prema unutrašnjoj strani trbuha, i tako sad čekamo porod da ga konačno vidimo

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    samo da vam svima pošaljem velke pusa i naravno da se pokažem u novoj opravici (pogledaj ulijevo)
    juhuuu linalena, tek sad vidim što sam propustila , evo jedna za nazdraviti

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Linalena welcome, opravica je super

Sto se tice klope, ja sam kad sam prvi put ostala trudna za dorucak stalno tamanila sunku, majonezu i rajcicu, uzas...
    A sada nemam nikakvih posebnih zelja, tek u zadnjih tjedan-dva tamanim linoladu onak sa zlicom, pravi zdravi obroci

123 beba sta se ceka?!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

linalena, anddu avatarčići su vam prekrasni! Linin pokazuje početak nečeg prekrasnog, a avatar od anddu pokazuje prekrasan kraj! U to ime dižem jednu

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

linalena
    anddu
    ginger bravo za uzv,uživaj!
    123beba tvojoj curki se nejde van,lijepo joj je kod tebe! da uskoro nazdravimo njezinom dolasku na ovaj svijet,nek samo sve bude brzo i bezbolno i da što prije uživate jedna u drugoj!!!
    kaj se tiče klope ja sve jedem i sve mi paše,počela sam i jesti hranu koju prije nebi ni pogledala i s obzirom da pričamo o hrani odoh jesti jer ču umrijeti od gladi
    milasova
    puse svima i uživajte!!!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Hm...ne znam koliko smijem napisati da ne reklamiram, ali upravo sam naletjela na ponudu 4d uzv + snimka bebice - na 50% popusta! Jedan od onih oglašivača...

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

anddu za tvoji avatar , nadam se da ste super i uživate u druženju!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Moja cura je skuzila da je mama još uvijek u nekoj 5. brzini pa možda čeka da se ja još malo smirim danas smo nas dvije čitav dan u pokretu, iako moram priznati da sam se stvarno premorila... I puno mi je teže hodati jučer i danas nego prošlih dana... Izgleda da se pripremamo za susret...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

jutro evo , i uživajte u današnjem danu,a ja odoh kod dermatologa neke fleke mi izbacile po nogama ode meni 200 kn

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    jutro evo , i uživajte u današnjem danu,a ja odoh kod dermatologa neke fleke mi izbacile po nogama ode meni 200 kn
    I meni su neke smedje flekice izbile po listovima. Javi kaj ti je rekao da ustedim 200kn

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam primjetila neke bijele flekice,ali brzo jako nestanu..svasta mi primjecujemo u trudnoci

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ajme meni danas 8tt, kud to ide... Jedva čekam da dođe 9 pa uzv, i onda da prođem kritičnih 12...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Vrci strpljen-spašen

Nego kad smo kod primjecivanja, jel nekome odlakavio stomak?

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sporo idu dani, super kaj donekle spavam
    u spavaćoj imamo jednu sliku koja izgleda ho hrpa onih roršahovih mrlja, pa kad mi se niš ne radi onda buljim i istražujem

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Vrci, dočekati tih prvih 12 je najgore... Kasnije vrijeme leti... Samo uživaj i ne brini, još malo pa je to tu!

Inače, ja prijavljujem sve gore navedeno....
    Više dlaka po trbuhu - kaže moja kozmetičarka da to ne depiliram jer ce se nakon trudnoće povući same od sebe
    Bijele fleke po nogama - od kada više oticem pa mi se čini da je to od te nakupljene vode u nogama
    Smeđ flekice po licu - to su mi rekli da au trusdnicke pjege (iako ne izgledaju kao pjege nego kao mrlje) za koje isto kažu da se povuku nakon trudnoće...

Hvala na kavi!!!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Linalena, baš te je lijepo vidjeti ovdje!!!!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme meni danas 8tt, kud to ide... Jedva čekam da dođe 9 pa uzv, i onda da prođem kritičnih 12...
    pa onda 16tt, pa kriticni 28tt, pa 34tt, pa porod, pa prvi mjesec, pa prva godina, vrtic, skola, pubertet...
    I tako nikad kraja, vjeruj mi, govorim iz iskustva

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

meni se vratila pospanost, mislim, wtf?!!
    danas punih 12 tt

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

28tt kritičan? Ma zašto

mamaaaaa bolje da ne znam

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

123bebe thx, a tvojoj bebi ,daj se rodi mišica jedna

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

[QUOTE=Vrci;2444426]28tt kritičan? Ma zašto

da to i mene zanima???

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

[QUOTE=željkica;2444466]
    28tt kritičan? Ma zašto

da to i mene zanima???
    vjerojatno jer se beba moze poslije 28 tj prezivjet izvan maternice .....moje misljenje....
    pozdrav cure, trudnice )

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    I meni su neke smedje flekice izbile po listovima. Javi kaj ti je rekao da ustedim 200kn
    stigla ja dobila neki losion da koristim 10-tak dana pregled trajao 3 min još priče 5 i ode 300 kn!a da bar pomogne!
    ma ja sam u 4 mj dobila fleke/gljivice po tijelu od neke robe šta sam probala , koristila sam tekući puder i sve mi je prošlo al na nogama kao da nije pa sam zato ponovno išla dermatologu,kaže on da i trudnoća može sve to pospješit.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

28tt kritičan? Ma zašto

mamaaaaa bolje da ne znam
    bolje da nisam ništa pisala
    često se u literaturi spominje taj 28 tt
    recimo tu: http://www.poliklinika-harni.hr/Defa...raStranica=223
    i tu: http://www.poliklinika-harni.hr/Defa...raStranica=235
    uglavnom, ovo što je crvenkapica napisala...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ma nema tu ništa kritičnog. Odgulit ćemo 9-mjesečni staž kako spada i roditi naša mala čuda! Kritični su jedino simptomi - malo se zbucaš pa dobiješ špot-špot od ginićke, ili Ginger začori na poslu pa dobije po nosu od poslodavca i sl.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Nego kad smo kod primjecivanja, jel nekome odlakavio stomak?
    meni al baš jako, puno sitnih dlačica
    sve sam ih pobrijala iako svi vele da ih ne diram... al tko će na plažu i uzv dlakavog trbuha...
    doktor kaže da će to otići na nakon poroda, a ja se nadam da me ne mulja....

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hej cure, kad samo već kod nuspojava, meni fleke oko usana kao da sam musava, dala mi žena u apoteci neke testere ali ništa ne pomaže, dlakice jedva vidljive na trbušeku ali su mi simpa,prave trudnićke!
    Nego mene muči to j-b--o znojenje, užas, noge mi se znoje pa sam stalno bosa....sram me i na pedikuru otić da me ne proklinje

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

sve sam ih pobrijala iako svi vele da ih ne diram... al tko će na plažu i uzv dlakavog trbuha...
    Ja sam nemilosrdna kad su dlake u pitanju, imam ih i ja i sve ih uredno počupam čim je aparatić u ruci Pa ako ih ne želiš inače dirati, obrij ih kad ćeš ići na more, a kasnije ih pusti (osim ako voliš nositi majčice iznad pupka )

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ja mrzim dlake uf još kad mi uraste!

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure meni dlake s trbuha još nisu nestale. cura je prošla mj dana starosti. samo je trbuh podlakavio. stalno ga gledam kad ce se vratit u normalu.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

meni su u trudnoći nokti ful čvrsti i dlake na nogama sporije rastu...za sad samo pozitivne promjene

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

cure, nemojte dirati dlake na trbuhu ako ih se dugoročno želite riješiti - nestat će nakon poroda. ako ih brijete, samo ćete pospiješiti rast. MalaMa, nisu ni meni odmah nestale - trajalo je neko vrijeme. a smeđu mrlju sam imala iznad usnice još mjesecima nakon poroda - izgledala sam kao da imam brkove
    sve će se to vratiti na svoje nakon nekog vremena (pa čak i masa celulita ).

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    cure, nemojte dirati dlake na trbuhu ako ih se dugoročno želite riješiti - nestat će nakon poroda. ako ih brijete, samo ćete pospiješiti rast..
    već su zbrijane masu puta... tak da je gotovo...
    bumo vidjeli kaj će biti poslije poroda... ak ništa odem na trajno uklanjanje dlačica... sve si nekak velim da se dlačice mogu skinuti, kile i celulit se može riješiti, sve će biti ok, jedino me strija strah pa se mažem uljima i kremicama non stop...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mene danas baš poprilično boli desni jajnik
    ujutro sa fino pojela sendvič, sada juhu i gotovo nemam apetita više
    čudan neki osjećaj, želudac malo krulji al mi je neka knedla između želuca i usta, skoro da ne mogu zamisliti nekaj jesti
    više ko neka žgaravica, al je meni to prerano ha za takve probleme? negdje sam 5+2 cca

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

linalena,nije sve je to normalno u početku dok hormoni luduju.

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod mene je bilo sve od navedenog,najgore te trudnicke fleke.
    2-3 mjeseca poslije poroda sve je nestalo osim fleka po nogama ali nisu strasne pa mi ni ne smetaju.

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lino nije rano! Lijepo te citati ovdje

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

frka inbox ti je pun a ja te treeeeeeeeeebaaaaaaaam

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam do prije par dana imala manji apetit,jucer i danas sam stalno gladna...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nemam dlacica po trbuhu,nikakvih smedih fleka po licu,jos nema strija..ali celulita bome dosta..
    Prije ga nisam imala,a sad prek noci se pojavio..
    Nestat ce nakon poroda..
    Ie fascinantno mi je da yme brazilska depilacija uooopce ne boli,ali ono niti malo..

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ja sam dugo bila baš sretna kako mi se nisu napravile strije i čitavo vrijeme trudnoće se dosta mazem, a kad ono, zadnjih par dana sam sva ispucala i to onim ružnim, debelim, crveno-ljubičastim strijama... Tako da mislim da uz sve mackanje je bitno kakva je koža... Moja očito nije baš pogodna za ovako jako rastezanje... No, nema veze... Bitno da je moja curka tu, a izgled kako bude bude...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Ie fascinantno mi je da yme brazilska depilacija uooopce ne boli,ali ono niti malo..
    Ovo je dobro znati, bas sam si kontala opet krenuti s voskom, jer otkako mi je prijateljica/kozmeticarka ostala trudna ja se vratila britvici za prepone... Ali se predomisljam jer mi se ne vristi zbog cupanja dok sam ovolika...

Dlacice po trbuhu su mi skroz do grudi, bas po cijelom stomaku tako da nema sanse da ih diram, samo nisam cula do sad da se netko zalio na njih...

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Bubi, ja bih ti preporučila depilaciju šećernom pastom koja puno manje boli od voska samo trebaš otići k nekoj dobroj kozm.
    Ja kad sam ju prvi put isprobala ne bih vise nikada na vosak... Ako ti treba preporuka za dobru kozmeticarku mogut poslati kontakt svoje na pp.
    Kod nje sam čitavu trudnoću radila dep. i odlično mi je...

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

BB, šalji

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    ja mrzim dlake uf još kad mi uraste!
    baš tak!!!
    ja inače imam dlaka po trbuhu ali su skroz male i svijetle za razliku od ostalih dijelova tijela di su mi ful tamne,valjda mi neče i na trbuhu potamniti
    jednu jedinu fleku ali crvenu sam dobila na licu,nije tolko velika pa me ne smeta,a kaj se tiče celulita imam ga na izvoz po nogama,stalno se mljackam sa kremicama i nadam se da se strije neče pojaviti!!!
    e da i nokti su mi čvršči,to me jako veseli jer bi inače stalno pucali!!!
    no sve u svemu ne žalim se,glavno da je moj bebač tu i da je dobro!!! ostalo čemo sve nakon poroda riješavati.
    puse svima!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bubi,ja ti idem na brazilsku sa secernom pastom..i odusevljena sam

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mene frka brazilke jer mi se i ovako dosta upale folikuli u preponama,a opet jedna mi frendica kaže da joj je tako u trudnoći puno lakše
    sutra baš idem ujutro na depilaciju ali za sada još običnu i samo prepone

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ja baš neznam kako da se rješavam dlaka u trudnoći pogotovo kad trbuh bude velik jer sam imala velikih problema na preponama.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Da, šećernu pastu mi je ona i preporučila, ali totalno sam se odvikla od tog čupanja prepona... A ništa, pretrpit ćemo, bitno mi je da sam mirna nakon poroda bar neko vrijeme s obzirom da će biti carski pa da baš ne rastu dlačice preko ožiljka..

123 beba hvala ti, ali ja sam u Osijeku, ne da mi se baš skoknuti do Zgb pred porod samo na depilaciju

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    mene frka brazilke jer mi se i ovako dosta upale folikuli u preponama,a opet jedna mi frendica kaže da joj je tako u trudnoći puno lakše
    sutra baš idem ujutro na depilaciju ali za sada još običnu i samo prepone
    meni su se poslije voska isto znali upaliti no sa egipatskom depilacijom mi se to nikada nije dogodilo... a i kad sam išla na vosak onda još i drugi dan osjećam da sam bila na depilaciji, a poslije paste ništa...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •