a sorry Bubi, ja sam malo pobrkala...ipak je malo daleko
![]()
a sorry Bubi, ja sam malo pobrkala...ipak je malo daleko
![]()
Drage moje,evo ne izdrzim do jutra pa moram odmah javiti da se moj mali frajeric danas konacno udostojio javiti!!! Sad su mi ruke stalno na trbuhu i sa nestrpljenjem ocekujem svaki novi mic-mic. Najbolje osijetim kad lezim mirno na ledjima...ju-hu napokon
jutro komadi
Blue idete na more, uživajte, nadam se da ćeš se javljati
mi smo odlučili da nećemo nigdje ići, možda u 10 mjesecu, kada prođe ovaj prvi dio. A baš smo našli robinzonski na kornatima, ono da si čitav dan u gaćama(kupaćim ili običnim) i samo buć more, sjedni za stol i tako to. No jedne druge godine
Linalena, ma stignes iduće ljeto sa svojim malim robinzonima na taj odmor!nego, kad ti je idući pregled?
Ja planiram more krajem 8.mjeseca, onda ću preći onih 12tt... joj jedva se čekam okupati u moru
Jutro! Danas ja nudim kavicu, čaj, sokiće...a i fridge je pun pa slobodno svratite
Ja sam navikla na tradicionalno brijanje prepona, malo sam konzerva po pitanju toga da mi nepoznata osoba uređuje gospodičnuAli razmišljam o nekoj toj dugotrajnijoj metodi uklanjanja dlačica koju mogu obaviti sama doma - vidim da više nije tako jednostavno čim je buša malo veća.
butterfly101 jako lijepe vijesti! Sad uživaj u druženju sa svojom bebicom! (jedva čekaaaaaam)
Bluebella lijepo se provedi i nakupaj i za nas! Ja ću na more 10.8. ali čak do MakarskeNije me briga, stat ćemo više puta putem, a barem nisam na otoku....
Ja ne znam uopće gdje da idemo...da nije na otoku ili daleko od civilizacije, da ima lijepe plaže s hladom, i da nije baš predaleko od zg. Najbitnije, da nije ogromna gužva, iako već 19.8. ne bi trebalo biti...
Trudnice drage,uzivajte u kupanju na moru,u.planiranju ljetovanja..
Meni jako fali more ove godine,ali iduce budemo isli sa nasim.frajerom![]()
cure drage,vi bi na more...ja sam dobila dozvolu za kupanje ali sam jako ljena jer bi trebala rano ustati i otić da sam do 9 sati doma ili navečer. Tako da još nisam niti prste umočila pa ga samo gledam preko prozora. Ali nemojte se brinuti zbog otkazanih godišnjih, druge godine uživati ćete na plaži u jako liepom društvu.
muma kava mi je dobro sjela, hvala!
je sama kupujem
samo kaj me ljute jer su mi prevo rekli od prve bete, pa od trudnoće u maternici pa od srčeka.....
jučer se ošišala, danas zdepilirala
sada si još srediti obrve i nalakirat nokte i fijuuu
Te smedje fleke se cesto javljaju u trudnoci uslijed rada hormona, a zovu se melasma. Pojacava ih sunce pa zastitite lice kremom i sesirom.
Evo da se javim... Još uvijek u komadu, za dva dana pregled i to je to... Ctg ocitava lagane kontrakcije no znam da su ih neke cure znale imati danima dok nisu krenuli pravi trudovi... Pa tako ja i dalje čekam da se curka odluči izaći na upoznavanje i mazenje
Vidim da ste vi skoro sve krenule sa sređivanjemmeni bi sad pasala masaza stopala
![]()
123beba ~~~~~~~~ za skori susret
leptiricu, bravo za pokrete! uzivaj!
more, mi bili kad sam bila izmedju 9-10tt i idemo sad opet, jedva cekam!
samo, meni mora biti poprilicno toplo da bih se bucnula
mi danas bili opet na pregledu, ovaj put kod mog MPO-vca
mrvica ima 6,5 mm, nn je 1mm, ima nosnu kost, ductus uredan i sve ostalo za 5
kombinirani na kraju nismo radili
mrvica je bas zivahna i jedva cekam osjetiti te udarce
pusa svima i odoh se strovaliti u krevet, opet sam stalno umorna
Posljednje uređivanje od Ginger : 11.07.2013. at 20:43
depilacija gotova,nokti nalakirani,sve spremno za sutrašnji uzv...
jedva čekam vidjet svog mališana!
cure uživajte i puse!
šta ste mi se lipo sredile neka neka,tina sretno sutra!
ma ko je to lijen za na more,ja svaki dan idem danas čak 2 puta!
ajme kako ste se sve sredile!
Ginger, kako je lijepo čitati ovako super nalaz uzv-a... samo i dalje uživaj sa svojom mrvom!
Tina, uživaj sutra sa svojim dečkićem! I javi što mali frajer radi!
Butterfly, uživaj u pokretima svoje bebice... to je nešto najljepše...
Cure ja sam vam se mislila pridruziti nakon 1.uzv, ali dok ja napravim 1.uzv Linalena ce ih 3 iako smo isti tt..
Cesto vas citam, posebno mi se svidjaju postovi cura koje su pred porod
e pa svima zelim mirne i skolske trudnoce!!![]()
Jutrooooo!
vatra dobrodošla!
tina29, linalena sretno danas na pregledu! I ja sam spremna za popodnevno gledanje bebice, jedva čekam, baš sam uzbuđena!
123beba ima novosti?
Kavica za sve![]()
Ne znam.gdje bi pitala,a vi ste iskusne, pa cu pitati tu.Nama nitko
nije rekao da li smijemo ili nesmijemo imati odnose,pa smo se dogovorili da cemo se strpit do 1. Uzv.ali moj organizam nije strpljiv, pa dozivljavam orgazme u snu svaku drugu noc. E mene zanima koliko je to opasno za plod u 5 tt?
Svima koje danas idu na pregled zelim da bude sve uredu.
I curama koje su pred porod neka to bude porod skolski.
Tina, lina, muma.... sretno curejedva čekam izvjestaje, a pogotovo Mumin dali je curka ili decko
Mojim dragim trudnicamasa Cresa
vatra pa na ono što se događa u snu ne možeš utjecati, zar ne
a gle, u spontanim trudnoćama ne pazi se baš na to, ljudi normalno imaju odnose i sve je ok
u prve dvije trudnoće smo čekali više od pola trudnoće zbog krvarenja, a u ovoj do 12 tt
iako mislim da se baš ništa ne bi dogodilo da smo i prije, jel...
Vatra draga meni je moj MPO doktor Poljak zabranio odnose prva 3 mj. Ali mene nekako strah sad i imati odnose tako da ih nemamo. Ali to ne znaci da se ne igramo malo na druge načine.
Pa valjda ne bude nis strasno.. Sto se tice odnosa strpit cemo se,samo me je bilo strah da orgazam ne uzrokuje spontani ili nesto..hvala vam cure na odgovorima.
Meni je dr rekla da slobodno imam odnose. Ali ja se ne usudim, zbog bebe
No mislim da sam par puta imala kontrakcije u snu
ih ja više ni ne sanjam sex onak za prav, već i sanjam kak samo jelte "ljubim" maleckog
noćas se probudim u 2 i gledam muža s leđa, tak mi je mirišao da sam se jako teško othrvala potrebi da ga naprosto silujem, e i onda jel zaspim i sanjam ono kaj sam gore napisala
a tak bi htjela da me dira, posvuda ljubi, uff prekini, prekiniiiii
bila na pregledu ali nakraju nismo radili pregled jer sad sam imala u utorak, pa ću ponovo u utorak, nema smisla. no pita on mene jelste imala samo uzv ili i pregled, a ja se zblesirala, da kakav pregled, pa uzv? uglavnom kakav pregled?
al sam dobila fraxiparin preko bolnice
Ha ha ha, Linalena tvoji su mi postovi prava zabava
Ja sam sanjala sexy snove samo u početku, sad više ništa.. Ni u snu ni u javi.. I sad ste me potakle da napadnem muža čim se vrati
mi apstiniramo od početka, ne znam tko se više boji![]()
Lena da samo znas koliko puta meni dodje da napadnem muza, i isto tako si govorim: dosta! Prekini! Bas sam napaljena!
Bubimitka javi kako je proslo.![]()
evo vam nesto prigodno , malo smjeha!!
mala sam zakazani pregled kod ginekologa na kraju tjedna. Rano ujutro sam dobila poziv iz ordinacije da mi je pregled pomaknut za to jutro u 09:30.
Dok sam klince spremila za školu..složila im užine..otpravila muža na posao..već je bilo oko 08:45.
Do ordinacije mi treba dobrih 35 minuta... tako da nisam imala vremena na pretek.
Kao i većina žena..kad idem na takve preglede..volim uložiti malo više truda oko higijene.... ali ovaj put neću biti u mogućnosti napraviti puni tretman.
Žene znaju o čemu pričam...silna depilacija..mazanje..i slične stvari sad su pale u drugi plan
Potrčala sam na kat, na brzinu svukla pidžamu,uletjela u kupaonu i uzela prvo što mi je palo pod ruku..jer nemam puno vremena..
Uzela sam mokri ručnik koji je visio pokraj umivaonika, i na brzinu sam sam se oprala u tom području kako bi bila sigurna da sam čista jer za druge stvari nemam vremena
Bacila sam ručnik u košaru za prljavi veš... obukla se, uskočila u auto i krenula konačno.
Srećom...uspjela sam stići par minuta prije nego što me sestra trebala pozvati. Znajući postupak, kao što sam sigurna da i Vi učinite, skočila sam se na stol, pogledala na drugu stranu prostorije i zamislila sam si da sam u Parizu ili nekom drugom mjesto milijun milja dalje od stvarne situacije.
Sve je bilo super...odahnula sam dok me doktor nije kao upitao:
-Ooo.., puno smo truda uložili jutros,jel da?
Ostala sam malo zatečena..vrteći film u glavi i brzinu u kojoj je proteklo moje spremanje..al nisam ništa odgovorila na njegov komentar
Poslije pregleda ...samo sam si odahnula i otišla kući.
Ostatak dana je prolazio sasvim uobičajeno..kao i svaki dan .,
Kupnja namirnica.... čišćenje, kuhanje...dolazak klinaca iz škole..muža sa posla...sasvim običan dan
Predvečer...kada se moja 6-ogodišnja kćerka igrala, zovne me iz kupaonice:
"Mama, gdje je moj ručnik?"
Rekla sam sam joj neka uzme čisti iz ormarića.
A ona mi je odgovorila:
"Ne, trebam onaj koji je bio ovdje uz umivaonik...ostavila sam ga jučer tu da se dobro osuši..jer sam ga ukrasila silnim šljokicama i sjajilom da bude ljepši..i da se svjetluca
Mrak mi je pao na oči...i odmah se sjetila ginekologovog komentara
curke evo meeeeeeeeeeee! moj je frajer spavao dok sam ja bila na uzv,malo se ispretegnuo i to je to,ali glavno da je sve super i da smo mi dobro!
naručena na sljedeči uzv 23.08.pa ko bu izdržao do tad,kao nema potrebe ranije a i doktor mi se tad taman vrača sa godišnjeg! tak da ču morati biti strpljiva,nema mi druge!
muma javi nam se odmah da čujemo izvješče!
vatra dobro nam došla!!!
kaj se tiče keksa,sad kad možemo i kad bi ja htjela moj muž neče,pa za poludit
123beba,kaj ima novoga,curka miruje još???
linalena da sam znala da ideš danas u petrovu mogle smo kafenisati!! drugi put!
snupi stvarno sam se sad nasmijala od srca!!!
cure uživajte!
željkice kad je tvoj uzv?
![]()
ooooo snupi starno si me nasmijala
vatra dobro nam došla!!!!!!!!!
baš je slatka mala mine moe!
sex?hm hm ja vam se divin al ja uopće nemam volje za njim,jesam li ja normalna?
tina ja ti imam pregled 22.7!!!!!!!!!
snupi baš si me nasmijalada mi je znat šta si je dr mislio kad "ju" je vidio šljokičavu, to sigurno ne vidi često
drago mi je vidjeti svakodnevno pridruživanje novih trudnica![]()
a sexić?! joooj, ja sanjam skoro skoro svaku noć, ne preostaje drugo...
s tim da sam prije sanjala baš "dobar, stari sex" a onda su mi orgazmi u snu počeli biti neugodni, čak bolne kontrakcije, pa sad sanjam kako se ljubimo, mazimo i jedan drugo nagovaramo "a daj, samo malo...a znaš da ne smijemo...a daj samo malo, budemo nježno...a ne, ne smijemo, strpi se još malo..."
isusek, kad se dočepamo nakon poroda i svega! mislim da ćemo "renovirat pol stana"!joooooj nadrapao je!
Mini Moe je stvarno prava manekenkica
Nadam se da ju naš frajer nece razocarati..
Tina,bas mi je drago da je sve ok..
Uzivajte!
special kiss dragoj linaleni!
cure pred porodom-sretno!
Evo meeeeee. Moja nesramežljiva beba nas je dočekala na uzv-u s raširenim nožicama pokazujući svoja jaja i pišulinca! He he he. Imamo dečka!I pišu smo gledali većinu vremena jer je gospodin tak htio. Jako sam sretna!
Inače, sve je super, veliki smo oko 16cm i teški 158 grama. Izvodimo gimnastiku u buši, zijevamo, ritamo itd. (čak je i za uzv sličicu morao zijevati)
I ukidamo crinone, uvodimo sex
Malo me bolucka dolje jer su me pipkali vaginalno i doktorica i još neki lik koji uči, a baš mi i nije bilo nježno sad dok se dolje skupljala prašina mjesecima!
Mini Moe je prekrasna, ko i tvoje djevojčice Mare!
Posljednje uređivanje od Muma : 12.07.2013. at 17:15