123beba i milasova![]()
jeeeeeee, cestitam cure moje!! predivno!!!
milasova, al si ekspresna! i ja bih tako, ha ha
Jao jaoooooo... ovo je prekrasno iznenađenje!milasova8, 123beba čestitam od srca vama i vašim najdražima! Uživajte s vašim bebicama!
![]()
![]()
Drage moje,moj porod je stvarno bio za pozeljet..
Od prvog truda do bebice u narucju ukupno 3 sata..doktori se cudili.
Bebica je super,mama odlicno
Svima zelim takav porod,potpuno fizioloski..bez dripa i bilo kakvih lijekova..bez rezanja..
Ma milina
Petrova
Ajd super, tebe se još sjećam s postupka i ne mogu vjerovati da si već postala mama, brzo je to![]()
jutro cure, vijesti za poželjet!!!!
Čestitam beba i milasova,znači sve ste lijepo i školski to odradile! Molim Vas nemojte nam zaboravit prezentirati pričicu,dali su mužići bili sa vama?
Malim bebicama sve najbolje na ovome svijetu![]()
123beba i Milasova8 CESTITKE NA SMOTULJCIMA!
123 beba i Milasova od srca cestitam na princezi i princu, napokon uzivancija
Milasova zbog tvog brzog i laganog poroda mi je posebno drago, nakon svih tegoba i nesto dobro![]()
Cure, smijem li u trudnoći piti čaj od brusnice? Da probam malo urin srediti...
Ajme kakve lijepe vijesti ovdje!!! 123beba i Milasova8-čestitke!!!
milasova,123beba ajme prekrasno,cure moje čestitke od srca,a malenima velika dobrodošlica!!!![]()
Cure sretno vama i vašim obiteljima uživajte jer ste zasluzile
[QUOTE=Zima77;2448770]Cure sretno vama i vašim obiteljima uživajte jer ste zasluzile[/QUOi
hej cure da vas pitam. u borbi protiv komaraca koristim tablete, ali mi netko reče da nije preporučljivo u trudnoći,pokušala sam bez nijh ali je nemoguće. Je li baš toliko štetno,što vi koristite?
to i mene zanima. Vidjela sam u dm-u apartatic i na ambalaži je nacrtan dječiji krevetić pa pretpostavljam da ako je dobar za bebe dobar je i za trudnice.
btw.. danas sam izbrojala 15 uboda komaraca po nogamaa moj dragi koji spava pored mene ništa..... grrr ... očito komarci vole trudnice
Ja koristim aparatić s tekućinom, ali mama dolje u boravku zna staviti tablete
Nema šanse da spavam bez toga. Uključim navečer, a tijekom noći ga isključim, da ne radi predugo
eh ja sam pak on onih kaj isture nogu samo da se tam napikne i ode negdje spat umjesto da mi zuji pored uha
skoro uopće ne reagiram dapače čak me i neće makar im se nudim
a mm izbodu poštenjski
123beba i milasova, čestitam!
Novopečene mame, čestitam...![]()
![]()
milasova, super za porod! Bravo!
Ljubite smotuljke i uživajte!
![]()
Milasova bravo i čestitam na smotuljku i beba tebi jos jednom!
Lijepe vijesti123beba i milasova,čestitam na bebuškama!
Milasova i 123beba... Čestitam od srca na bebama)))
Hvala Ginger. Još ću sutra provjeriti s gin. Nikad nisam u životu imala problema s mokraćom, nikakve bakterije. A sad nikako da se riješim doktora...![]()
Da, meni je u prosloj trudnoci moja dr.op.pr. rekla da pijem brusnice, nikako uvin
Ti javi sta ti je tvoja gin rekla
Jedva čekam da sutra vidim bebu, a istovremeno me taaako frka... valjda je sve ok![]()
beba i milasova čestitke odi dobrodošlica bebicama!
milasova, reci gdje se treba prijavit i ja hoću isto takav porod
btw, molim pomoć: mene čopava neka viroza ili upala grla ili ne znam šta! pa kud sad hebemu miša!
jučer sam se probudila s užasnom grloboljom, onako kad gutam, odmah sam jučer popila par šalica vrućeg čaja s medopm, pa med žlicom...
danas ne boli kod gutanja ali me sve žari u grlu i kao da mi je pjesak i 100 stupnjeva u grlu! magistra u apoteci mi je dala neke pastile na biljnoj bazi, pocuclala sam već par komada, ali ne čini mi se baš nešto bolje
i dalje pijem vrući čaj s medom... imate još neki prijedlog-lijek brzo i efikasno? ne bi baš htjela sad da to preraste baš u temperaturu i baš neku bolest, obzirom da realno mogu rodit svaki čas... nešto čime to mogu srezat sad odmah "u startu"?
jooj medonija!
svaki dan ovdje tražiš savjete u vezi svog zdravstvenog stanja.
nitko, ama baš nitko ovdje ne može ništa ti pametno napisati što se tiče tvojih zdravstvenih tegoba i problema.
jedini koji to mogu su tvoji liečnici.
okeeej, sorry... možda sam off sa ovakvim pitanjima ali mislila sam da ovdje razmjenujemo iskustva, pitanja i savjete kako je kome... očito moja greška...
inače cijela trudnoća mi je bila apsolutno čista uživancija i mogu samo poželjet tako svakoj! posljednjih dana javile su se neke "klasične trudničke nuspojave" tipa nateknutosti i trnci u rukama što mislim da je više-manje normalno obzirom da sam ušla u 9.mjesec blizanačke trudnoće, pa ne trčim na preglede a pogotovo ne mislim zvati liječnika jer me, zamisli, boli grlo
nego eto, pitam ovdje trudnice da li netko ima sličnih iskustva, kako se nosite, kako si olakšavate takve probleme... mislila sam da tome služi forum
Milasova, čestitam!!!!!!! Uživaj i mazi se sa svojom bebicom!!!!
Ja se nažalost ne mogu pohvaliti sa lijepim porodom pa mi je i današnji dan prošao poprilično teško, no sve je lakše kada vidim svoju curku kada se s njom pomazim...
Ja iskreno nemam osjećaj još da sam trudna. Osjećam se kao netrudnjača...
Neki dan sam se probudila, još kako sam bila u snu zaboravila sam zašto sam doma i ne idem na posao... psiha
Možda mi sutra bude jasnije, ako je beba ok i maše ručicama i miče se... Al valjda je![]()
Vrciiako znam da ti ne trebaju! Bit će sve za 5, ma za 10! Javi nam lijepe vijesti čim prije da te ne prozivamo čitav dan
![]()