Butterfly na kojoj si banci. Ja na Pbz-u....
Linalena naknada ti je max. oko 4.300 kn
Butterfly na kojoj si banci. Ja na Pbz-u....
Linalena naknada ti je max. oko 4.300 kn
[QUOTE=corinaII;2450671]Butterfly na kojoj si banci. Ja na Pbz-u....
ja sam isto na pbz-u al nisam dobila nikakvu obavjest na mobu!
I meni sjela naknada, u Zabi sam.
Plaća mi je dosta veća od ovog što oni daju kao maksimum, ali eto, sve za bebu. Radije sam doma, nego da riskiram za te pare...
E kad je bilo pitanje godišta, nekako mi se čini da sam tu među mlađima,ja prošli mj navršila 28. Kako ste vi?
Ja sam zvala prijateljicu koja je na splitskoj banci i isto još nije dobila naknadu. A valjda će u ponediljak, ajme cekam tu naknadu ka ozeblo sunce jer mi se tribaju isplatiti dvije naknade tako da sam u minusu do grla. Ma med. Sestra mi je bila nešto sprčkala.
Željkice ma biti će sve super na uzvajme jedva cekam da nam javiš sretne vjesti
![]()
Ja imam 31god![]()
ja isto 31 god!
meni je to naknada od 5 mj jer su mi u firmi nešto zeznuli tako da je očekujem isto ka i ti Corina!
Hahaha pa željkice kod nas sve istobaš se pratimo...
medonija super vijesti! Uživaj još malo sa svojim turbulencijama u trbuhu!
linalenanek se ne ponovi ništa smeđe!
meni je isto sjela naknada danas popodne, također drž. maksimum.... nisam baš imala izbora pri izboru dali ići na komplikacije ili ne, tak da mogu biti "sretna" s tim što država daje. Danas mi je sjelo i danas sam sve potrošila na benkice, bodiće, čarapice i ostale stvarčice za bebu.. nisam si mogla pomoći![]()
sad do slijedeće naknade žicam dragog![]()
Bluebellabravo! Moraš se pobrinuti i za svog drugog muškarca! Ja ću sutra malo do baby dućana pošto sam u Zg
moram malo vidjeti što se nudi.
Ja sam rekla da ću prvu stvar kupiti kada saznamo spol...ali sve se teže opirati. Prije 12tt ništa, a dalje ćemo vidjeti
Mislim da ću jedan dan ovaj vikend do westgatea i dječjih dućana malo škicati kolica i sve te stvari, treba se informirati jelte
Moje preporuke definitivno ima H&M, prekrasne stvarčice imaju, može se dosta toga naći dugih rukava što je za mog zimskog bebana.
Zara tak-tak, nisam ništa kupila tamo, Benetton sve ljetno uglavom, GAP samo basic bodiće dugih rukava trenutno imaju.
A prvi shopping za bebu je bio kad sam prošli mjesec dobila naknadu, nisam još znala ni spol sa sigurnošću ni dali će nalaz amniocenteze biti ok, ali nisam mogla odoliti. kad sam platila sve i izašla iz dućana pogledala sam u vrećicu i rekla si: ovo nisam kupila za poklon nego za svoju bebu. oči su mi bile pune suza od miksa emocija...
Ha ha Vrci, tak smo i mi, nakon pregleda sa 12 tt planirali, na kraju prvu stvarcicu kupili nakon pregleda sa 16 tt...
Ono kao makar carapice da kupim, tek toliko![]()
Bluebella, prekrasno
Ja isto mislim što ću sve morati kupiti za svoju zimsku bebicu, ali brzo će nama proljeće. Taman dok beba malo naraste, već ćemo šetati na veliko
Joj kako je čudno tako maštati...jučer me uhvatila panika jesmo li spremni biti roditelji
Bubi, ja sam mislila da si više trudna, sad vidim da i ti imaš još dosta. Ja si zamislila da si već skoro pred terminom dok nisam vidjela ispod![]()
Posljednje uređivanje od Vrci : 19.07.2013. at 23:15
Ja sam mastala jos dok nisam ni bila trudna, kako, sta, gdje...
I sad vec danima kako navecer ne mogu zaspati i dalje mastam, ali sad je vec bebica tu s nama pa makar i u stomaku
I meni se cini da h&m ima dobar izbor robice...
Bili smo nedavno u Ikei pa sam tamo kupila posteljinu i podloge za krevetic...
Je Vrci, ima jos ohoho... Ali stvarno to proleti, evo uskoro smo punih 6 mjeseci![]()
Ja sam maštala prije,ali sad je to nekako...čudnijeNe znam kako objasniti
I dalje si ne mogu povezati sliku s uzv, da je to sadržaj moje rastuće buše. Danas su mi svi rekli da mi se vidi. A tek sam u 10.tj. Još mi kaže mama, pa kako će ti rasti do kraja, ne budeš valjda jako velika...
Ne beri brigu, ja sam s 10 tt izgledala bas trudno (onako malo, ali trudno) i onda sa nekih 4 mjeseca bas vec kao prava trudnica
I krenule kile, svaki mjesec po jedna, sad evo stojim na istoj kilazi nekih 3 tjedna... A mislila sam da cu natuci do kraja ajme... A jos nije ni kasno![]()
Jutro evo
ja tako loše spavam zadnjih noći noćas sam se u 2 probudila pa se vrtila do 4 i u 6:30 opet budna skroz neki poremećaj!ja još ništa ni ne gledam a kamo li da kupujem za bebicu još mi je nekako rano a i strah me!
Jutro!!!
željkica hvala na kavici!
Da vam ispričam svoje iskustvo - saznala spol u petak, ništa spavala iduću noć nego sam samo razmišljala kak ću ići kupiti ujutro bebici nešto jer nisam mogla izdržati. I dođem u dućan do baby robice i naleti frendica, a ja počela robicu u ruci skrivati među vrećicama! I onda sam se pitala kaj ja radim!? Koliko nam je mozak zatrovan od cijelog tog vražjeg mpo-a![]()
Zeljkice ja sam bila jako nestrpljiva otkriti sta cemo imati,na kraju sam par noci pred uz sanjala da je sin i ostvarilo se!!!!!
Dobro jutro drage moje
Evo ja se spremam, danas idem na vjenčanje pa ću omastiti brk i za sve vas![]()
jutro lijepe moje trudnice!!!
željkice i mi sa tobom nestrpljivo čekamo saznati spol!
ja imam več večinu stvari,kolica,kinderbet,puuuunoooooo robice i još nekih ostalih stvarčica,ali to sam sve dobila i nije mi žao jer je sve ko novo,pogotovo robica,neka nije ni nošena! ali svaki put kad prođem pored nekog dječjeg dučana kupim nešto jer nemogu odoliti,tako sam svom frajeru kupila prekrasnu posteljinu za kinbač i jako lijepe bodiče,kompletiče,dudu i još neke stvari,me neka malac ima
sad mi slijedi kupovanje stvari za bolnicu.
cure uživajte u vikendu i ljubite i mazite buše!!!
Noćas sam užasno spavala, krepana sam već
Ne mogu više spavati na trbuhu, nije mi udobno. Znala sam da me to čeka, ali prerano je za to![]()
ja sam se upravo vratila iz lošeg shopinga išla sam nešto kupit za na more neke hlačice i haljinicu al nema ništa mislim ima al nema za trudnice užas baš sam ljuta!
Ja sam se razočarala trudničkom ponudom u H&M i C&A...sve kao xxl brojevi, a ne kroj za trudnice
Mislim ovaj vikend otići do mamanova dućana, trebaju mi tajice i neka tunika, za dane kad ne bude vrijeme za haljinice
nema ništai ja sam razočarana.. u h&m-u sve hlačice imaju onu navlaku za trbuh, a sad je vruče za to i sve je nekako babsko, tamnih i tumrnih boja. još uvijek nosim svoju staru robu, kupila sam si samo par rastezljivih majica. trudničku robu za zimu sam nasljedila od frendice, fali mi sad za ljeto.
medonija bravo za vas! pa ti si cudo jedno za duplicku
linalena, uspori, lezi... moze se to, govoriti jedna s debelim iskustvom
bit ce sve ok!
diranje trbuha mene nikad nije smetalo, pa ni ovaj put
osim od nepoznatih, a ti i ne pokusavaju
mislim, ja ni inace ne volim dodire nepoznatih ljudi![]()
robica-cekam spol pa cu tek onda u neku shopping
ak bude curka onda imam sve jer su cure rodjene u 11.mj, al naravno da cemo podebljati
ak bude decko, to me cekaju stvari od frendice, sve nesto fensi-smensi, al naravno da ce i tu pasti shopping
ja ne zelim ni o imenu razmisljati dok ne saznam spol he he
naknada-uf...
prva dva puta nisam imala izobra
sad radim, sve je ok, sefovi su mi malo olaksali i razlika u placi je znacajna...
al na prvi znak da mi je tesko ili tak nesto- pa pa, odoh ja...
Ja sam proslo ljeto, kad sam bila trudna, kupila duge i kratke hlace u Diademi. Sa sirokom pasicom, bez gumbica. Rastezljive su pa ih nosim i sada.
Ja sam prošla skoro cijelu trudnoću bez trudničkih hlača, nosila sam tajice i trenirke od prije dok je bilo hladnije, i trapke prva 4 mj (ali one koje su mi bile komotne) a sad sam u ljetnim komotnim haljinicama uglavnom, imam i par tunika i capri tajica ali ništa trudničko nisam kupila (dobila sam par trudničkih haljinica i 1 tuniku od frendica i sve mi dobro dođe).
A što se spavanja tiče i ja sam krepana pretoplo mi je, baš sam čitala kako su mi od ovog tjedna metabolički procesi veći za 20% zato i krepivam od vrućine i budim se u 6 ujutro
meni je trenutno češće hladno nego vruće , malo mi bude muka, više slinim i podrgiujem ko svinjica
linalena još si ti friška trudnica, a kad budeš u mojim mjesecima će zazimit...ja sam uvijek dobro podnosila vrućine ali sad mi je skroz drugačije
Linalena svinjice nasa, sto bi rekao MM "šuti i trpi.."
Vidim da nema kavice pa ajde da i ja ponudim jednu![]()
Meni je stalno od kad sam saznala da sam trudna vruće... Noći su mi užas.
A inače sam bila prilično zimogrozna i nikad mi nije bilo pretoplo
bubimitka hvala na kavici,paše skroz!
vidim problemi sa spavanjem,meni kako kad,ali recimo ovu noč dva puta se probudila mokra skoz,kosa,piđama sve.....pa palim kilmu,pa idem na balkon,pa jedem breskvu u četri ujutro i tak,sanjam gluposti i plačem,joj glupa noć skroz!
sad se osječam ko da me brdo kamiona pregazilo!
inače sam i ja bila zimogrozna a sad bi kožu oderala sa sebe.
cure uživajte u vikendu i mazite bušeke!![]()
tina29ali vjerujem da čim pomaziš svog frajera u buši odmah je sve super! Hormončići nam rade.
Ja spavam svakako, od toga da zaspim iza ponoći i budna sam već od pola 3, do toga da spavam 9 sati u komadu. Ali vrućine podnosim super!
Puse svima!
vatra bit će sve super!
Moe ajmeeeeeee meni, mala je preslatka princeza!
Hej cure, bit ce jos par ludih noci,mjesec je pun! Mene takvi dani izludjuju,ali sad znam da bisam jedina pa cu mislit na vas![]()
muma baš tako,kad ga pomazim sve je super!
Moe ajme koja slatkica,predivna je bebica!
puse svim trudnicama!
vatra sretno sutra!ja možda saznam sutra spol baš sam uzbuđena a mm ne želi znat ko će držat jezik za zubima!
mimi moe je predivna!!!!!!!!!!!
željkica sretno! Valjda ćete saznati napokon. Sigurno si uzbuđena! Javi nam se s lijepim vijestima!
vatra,željkice sretno sutra!
čekamo lijepe vijesti!