Da, meni je tvoj bebač baš veliki. Moj je bio na 6+1 4,3mm. Iako brzo rastu iz dana u dan
Ja ću poluditi, zadnjih par dana kao da moj želudac samo ispusti hranu - stalno sam gladna...
Da, meni je tvoj bebač baš veliki. Moj je bio na 6+1 4,3mm. Iako brzo rastu iz dana u dan
Ja ću poluditi, zadnjih par dana kao da moj želudac samo ispusti hranu - stalno sam gladna...
Vatra je 3D/4D (u cemu je uopce razlika!?!), nama isto doc svaki put uslika hrpu takvih slikica i snimi cd
Ova u mom avataru trenutno je slikica sa 12 tt
Snupi dobro nam dosla i nek te mucnine sto prije prodju.....
Mi sutra idemo na pregled pred godisnji, nadam se da ce nam dozvoliti kupanje![]()
4d je 3d plus vrijeme. Znaci video gdje gledate kako se beba mice, a sve je kao ove 3d slike
Ako sam dobro skuzila
Trudnice moje kako spavate? Meni se uopce ne spava, evo trenutno imam dojam da je podne, za poluditi... Nije da ne spavam, ali ono idem u krevet jer je kao vrijeme za spavanje i onda sto je najbolje uglavnom brzo zaspim
Samo me malo brine sto uvijek legnem na bok, a probudim se na ledjima jer tako inace najbolje spavam.... A namjestit se udobno postaje sve vise prava misija, sta ce tek biti kasnije, do poroda jos 3 mjeseca....
Evo i ja brojim zvijezde... kao spava mi se al nikako zaspat. Spavam na boku i ledjima,ne mogu vise na trbuhu....al da mi je zaspati!!!!
ja još niti ne pomišljam otići u krevet je sigurno ne budem zaspala... i tak svaku noća i kad zaspem oko 3h bude mi vruće, ako upalim klimu hladno mi je (iako nije u sobi), sanjam ružne snove.... tak da evo me u dnevnom, jednom rukom tipkam, drugu držim na buši jer se malac vrti
![]()
dobro jutro cure nadam se da ste se naspavale nocas.
mi juce bili kod cike doktora i bebe rastu mada jedna manja jedna veca, vec sad nisu isti. jedino jajnici jos uvijek ogromni od hiperstimulacije al valjda ce se i to smiriti.
dobro jutro dobri ljudi dobre volje i sa srcem ispod svoga srca
boss da tvoja dječica budu iliili
biti će tvoji bebosi
mi bili jučer u Esplanada na Soul Fingersima pa završili u gradu na večeri (crni rižoto mmm), jer smo s pola koncerta otišli koliko sam ja bila gladna, a onda sam pojela jedva pol tanjura, a ajme kak mi je bilo fino. Al nejde u me i nejde, probala ja na silu pa mi je postalo slabo. Nisam čak ni sladić mogla
Ja u 10 više ne mogu gledati koliko mi se spava, sinoć legli u 11 i onda sam spavala ko top do malo prije, uz naravno buđenja na wc. Zadnjih dana mi je baš pojačan umor, možda zbog vrućina. Danas idem na VV endokrincu
cure u kojim tjednima su vam cice dobile žile i potamnile bradavice? čini mi se da mi se žile počinju nazirati
Posljednje uređivanje od linalena : 26.07.2013. at 07:41
Jutro cure,
bluebella, spavas... Samo daj da nadoknadis nocno zujanje
Boss kiss bebicama i samo neka rastu
Linlena i mene prva dva mj drzao takav umor da sam mogla i na nogama zaspati. Ali to mi je naglo proslo. Meni nisu odma potamnile ali zile su iskocile i sad se jaaaaako vide negdje oko 9tt. Jako su mi cike narasle i ne stanem u niti jedan moji grudnjak od prije...mm sav ponosan,jucer bili na moru i kaze on "opa kako ti dobro stoji ovaj kupaci" a pogled lansirao u moje ponosno poprsje.
Meni se čini da su mi jedan dan bradavice tamnije, drugi da su normalne. Ali čitala sam da se to baš vidi već oko 12.tjedna
Žile imam osjećaj da su oduvijek vidljive...al ne znam, nisam prije toliko proučavala sise![]()
ja tek juce skontala kolike su moje kad sam krenula doktoru nisu uspjele stati ni u jedan grudnjak , jos kad sam obukla haljinu sa dekolteom jadni mi muz poludio nije mogao skinuti pogled sa njih. ja neznam kako je kod vas al ja vec sad muku mucim sa gacama kupila prije 15 dana xl i sad mi opet male stezu me.
Jutro curice, moze kavica?
Linalena meni su zile iskocile i bradavicd potamnile tek oko 10-12 tt, do tad sam i ja mogla stalno spavati i onda se sve unormalilo, a sad mi se i ne spava...
kavica,kavica,pa kako da ne!!!!! jooo ja zaboravila, usredotočila se na cike, hvala bubi!!!!
![]()
Jutro.. Ja bi mogla spavati cijeli dan... Spavam od 23 do 9-10. S naravno prekidima zbog nocnog pisanja i popodne otspavam 1-2 sata..a ostalo se izlezavam.. Meni cike narasle dovoljno da su mi grudnjaci mali, pa sam si kupila topice ali i to ce brzo doci malo, zile se kao malo nadziru ali ja sam mrsava pa... E i pitanje, kad maternica bude dovoljno velika da se osjeti da je trbuscic tvrd, jer ja kad stojim dole u predjelu maternice mi bude tvrdo a kad lezim ne.valjda ste skuzile pitanje..
E i ja castim cedevitom od grejpa ili narance, ledenom..
Jutrooo svima... danas svi nesto uranili i odmah o cicama
I ja uranila ... isla socijalcu po doznake kad on na godisnjem, pise mjenja ga taj i taj doktor... kad i on na godisnjem. bas im je super taj dogovor tko kad ide na godisnji....
Evo me u arena centru na kavi, pa idem kupiti novi grudnjak za moje nabujale (.)(.) Rastu ko lude...
ej trudničice!
ajme i ja muku mučim sa sisama,baš neki dan rekla mužu da su mi opet narasle,a on ko i vaši sav sretan
muku mučim i sa gačama,ne znam ni sama kolko sam ih več kupila,imama osječaj da stalno kupujem gače i to svaki put sve veče i veče
vidim i vi neke loše spavate,tak i ja,uopče mi se u zadnje vrijeme ne spava,pa onda čitam do jedno pol dva,dva i spavam onda do 11,12 s tim da idem jedno tri puta na wc!
ajme meni kaj če biti u ponedjeljak kad predviđaju 38 stupnjeva,moram si neki ratni plan složiti jer ču prošvikati od vručine,a klima mi smeta jer stalno kišem,kolko sam prije obožavala vručine sad mi i nisu tolko drage bar ne ove iznad 30,al to je tak kad si trudan!
cure uživajte mi i mazite bušeke! puse!
meni su izbili prištevi po preponama, rekla mi je kozmetičarka da je to od guranja u gaće koje sam prerasla![]()
Ha ha ha, ne daš se svom broju, ha?
Meni još donji dio paše, ali su mi cice počele ispadati iz grudnjaka. Žile su mi od početka vidljive ali mi bradavice nisu nešto posebno tamnije, ali su zato ekstremno velikeNije da sam im trenutno fan, ali kaj ću
Imat će mali ciconja posla kad se rodi, nadam se
Nadam se da uspješno riješavate ove vrućina, naročito cure koje su daleko dogurale i uskoro očekuju najslađi susret.
eto mene konačno na pc-u... Avatari su vam predivni svi od reda!!!!!!!!!!!!!!!
Vidim da se sve borite sa ovim ivnim trudničkim tegobicama... nema veze, sve će to proći, a onda stižu predivne mrvice!
Ja sam si uspjela naći gaće koje su dosta nisko rezane pa su mi bile dobre čitavu trudnoću... a bradavice su mi odmah u prvim tjednima počele zauzimati sve veći i veći teeritorij na mojim (.)(.)... baš mi se to nije svidjelo, no kako je tako je... isto tako su mi se po čitavom tijelu više vidjele sve žile (a pogotovo po sisiama).
Cure, samo uživajte i mazite mrvice! šaljemo vam puse moja curka i ja!
Dobila sam neki osip po buši. Neću dizati prašinu večeras, s nadom da ga sutra ujutro neće biti!![]()
123 beba, preslatka je!
i sada uživaj u tako željenom majčinstvu!!!
Jutro trbusaste.. Evo kava kuhana pa tko pije moze se posluziti, ima caja i hladne cedevite i sendvici..
Ja sam se probudila nocas u 4 i po i vise nikako zaspati, sad idem biti neodgovorna i ipak se malo bucnut u more jer mu ne mogu odoljeti i prevruce mi je...
Runa svidja mi se ime Tonka i ja mislim dati to ime ako bude cura.. Uzivajte!
Muma kakav osip? Jel prosao?
Runa čestitam na Tonki, meni je isto predivno ime i bilo mi je jedno od favorita za curu...
Ja se noćas nekoliko puta probudila sva u znoju baš je pretoplo a još ne mogu spavati sa otvorenim prozorom tako da sam se digla u 7 i upalila klimu
dobro jutro cure , ja juce skinula gace i rjesila se problema nosim siroke sorceve i divno mi je. jos malo pa ulazimo u 9 tt a izgledam ko da sam u 5 mjesecu ja mrsava i mala a stomak ogroman , a nije ni cudo s obzirom da ih je dvoje a pored njih jos ogromni jajnici koji se jos nisu smirili od hiperstimulacije. cure cuvajte se vrucine.
Jutro cure,evo ja nocas do dva nisam ni pokusala spavati,sad sam se digla pa odmaram na kaucu! neznam sta bi po ovoj vrucini kuhala,ufa!
Mimi jucer sam bas mislila na tebe,kako si i dali moras stalno mirovati? U kojem si sad tocno tjadnu?
Jutro svim bušama, velikim i malim!
Ništa ni od mog spavanja noćas, i još sam od jutra bljak raspoloženja. Još bi i shoppihg možda popravio stvar da nije suša na računu
vatra prošao je osip, nemam pojma od čega je to bilo ali se nadam da neće više!
Runa čestitam na curki!
Mali Mimi jesi nam ti to slijedeća za dočekati malenu guzu? A gdje nam je medonija, nije njoj termin sad negdje, i s obzirom na bliziće....?
Ne moram uopće mirovati zasad, kupam se čak sam bila malo i na fešti pred neki dan....ma dobro mi je, trudnoća mi stvarno nije nešto problematična osim što sam imala problema s kičmom ali mi je kiropraktičar pomogao, sad sam punih 34 t. imam ja još do poroda vremena. Samo mi se spava puno više nego inače i jako mi je vruće.
Muma vještice jedna, baš si mislim idem se javit curama .... čitam ja vas sve redovito, ali nemam niš "pametnog" za reći
da vas utješim što se tiče spavanja, sad kad se sjetim, to su valjda neke hormonalne faze: 1.tromjesečje sam bila sva "potrgana", nisam se mogla naspavat nikako, od 7navečer do 7 ujutro nije bilo dosta, a još sam tad radila i nisam stigla ništa drugo osim ili biti na poslu ili doma spavati...
onda u 2. trom. sam ponoći gledala filmove, čitala knjige, surfala... uredno bi nakon wc oko 2h bila budna do ca 5h... a onda opet 3.trom. svakim danom sve više spavanja, da sad na kraju zadnjih ca 2 tjedna mogu samo spavat i nikad dosta.... mislila sam da je zbog normabela, ali ni njih ne pijem već danima(rekao dr da pustimo kontrakcije, vrijeme je da odrade svoje) i svejedno samo spavam... od 22-23h do 8-9h pa još tokom dana ca 2sata... ovo tokom noći naravno da idem na wc nekoliko puta, sigurno 4-5, ali vjerujte mi da je to u nekom polusnu, kao da i nisam bila... znam da idem, ali ne znam čak ni koliko puta
btw.Muma osip može biti od znoja, vručine, ja se svako jutro probudim sa crvenim vratom i "međusisjem"i svrbi ko vrag ali nakon tuširanja prođe, eventualno namažem malo nevenom kremom
![]()
pa cure, koliko vas je budno po noći, mogle ste neki tulum dogovorit!
tko može neka uživa na moru, a tko ne, neka se spašava klimom! Što se tiče kuhanja, meni su idealne one hladne salate po ovakvom vremenu...
Citam vas i cudim se. Ja sam spavala stalno i samo sam umorna bila. Zadnjih mjesec dana u bolnici samo s budna bila za jelo posjete i vizitu. Sve ostalo sam prespavala
Zile nna sisama su mi se pocele vidjet nakon poroda a bradavice mi uopce nisu potamnile. Jos uvijek su ruzicaste svijetle ko i prije poroda
Runa čestitke na curici, baš ima lijepo ime
Curke, slikice su prekrasne!
Posljednje uređivanje od innu : 27.07.2013. at 10:41
123 beba curka je med medeni!
runa čestike na tonki,ime je predivno!
ostale trudnice uživajte i pazite se vručina,ja odoh bakici na ručak,imendan joj je pa časti
puse!
Stvarno su bebice preslatke! Dajte nam se malo češće javite da možemo gledati te slatkiše i guštati dok ne stignu naši!
medonija hvala, ne znam kak mi nije sinulo, izgleda da je izbio od vrućine jer sam imala dugotrajno druženje s pećnicom jučer, iako meni osobno nije bilo uopće strašno. Ja sam cijelo vrijeme razmišljala da nisam nešto krivo pojelaJesi spremna da upoznaš svoju malenu ekipu?
Posljednje uređivanje od Muma : 27.07.2013. at 11:11
medonija pa ti bi mogla svaki čas ako ti je puni termin 19.8.
da, da, mi smo "u visokom startu", ali ja sam se davnih dana dogovorila s mojom dječicom da je susret 01.08. i izgleda da bu tak i bilo
u ponedjeljak nam je punih 37tt i imamo kontrolu u TA, nekak imam osjećaj da bude dr rekao da sam se počela otvarat i da dođem odem doma po stvari, iako tako sam mislila i za prošlu kontrolu prije tjedan dana pa niš od toga...
ali obzirom na virozu 2-3 dana ovaj tjedan i priličan kašalj, ako me naprezanje od kašlja nije otvorilo onda stvarno ne znam, na trenutke sam mislila da će mi koja beba izletit
šalu na stranu, ali predviđam scenarij: u pon mi dr kaže da dođem sa stvarima uto ili sri, tamo ležim dan-dva i u čet se mazim s mojom dječicom(naravno nakon ekspresnog i bezbolnog poroda)
he,he medonija ti si već sve isplanirala ali mogla bi ranije već si dosta i dogurala s obzirom na blizance, meni je dr. rekao da je za blizanačku t. 35 tt već ko da si u terminu
medonija naravno da će biti ekspresan i bezbolan
još malo i grlite se
pa da, 90% blizanaca se rodi 36-38tt...
ali je meni na zadnjoj kontroli rekao da obzirom kak ja to nosim i da sam skroz zatvorena da se njemu čini da ne bu prije 38tt...čak je htjeo tek tad kontrolu, ali je onda ipak rekao ajde vidimo se za svaki slulčaj na 37tt
e da i zaboravila sam reći za trnce i utrnute ruke, meni pomogle vježbe za vratnu kralježnicu koje mi je dala dr
istina još su mi utrnuta jagodica kažiprsta i srednjaka, ali to je ništa naspram prije je bila cijela ruka od lakta
pa eto, ako netko ima sličnih problema za ove vježbe pogledajte malo na netu "vježbe za vratnu kralježnicu", otprilike je to to što je meni dala u brošuri, ponovit 3-5 puta tokom dana
medonijama bravo za plan, nadam se da će biti sve po ps-u !
Puno sreće!