Stranica 192 od 288 PrviPrvi ... 92142182190191192193194202242 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,551 do 9,600 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hvala curke!

vidim nema nikog popodne online... nadam se da ili njonjate pod klimom ili se brčkate u moru... ove "morske" molim da umoće malo guzu i za mene, to mi jedino fali, ali to bi valjda stvarno bilo "kruha preko pogače" u ovako odličnoj trudnoći...

Mini Moe me svaki put obori s nogu izgleda da je prava pozerica za fotkanje!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutarce!!!
    Kavica je skuhana, kuhače uvalite mužićima ili svekrvama i danas samo hladovina, klima, cedevite, limunade, dobra knjiga ili kupanac!
    Za nas koje nemamo izbora što se tiče kuhinje, nek nam je veselo

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Hehe jutro... Svidja mi se kako nam muma lijep dan isplanirala,super i ja te vec pocinjem slusati. Kiss svima i malim bebicama!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

jutro drage moje... nakon jučerašnje subote meni bi jedna rakijica dobro došla imali smo upoznavanje moje obitelji sa obitelji od MD... s obzirom da nismo vjenčani nisu se do sada ni upoznali... aime meni, nek je i to prošlo. osim što smo slušali non stop kak nije u redu da se nećemo vjenčati i kak nije u redu da nećemo krstiti dijete (iako ni moji ni njegovi ne idu crkvu niti su ikad išli) ostalo je prošlo ok. dragi i ja se ko neka dva školarca osječali inače temu vjenčanja nam roditelji više ne smiju spominjati, al sad u duetu su jedni drugima bili "vjetar u leđa"...
    al ok, i to smo morali preživjeti, od mojih smo otišli, njegove smo iskipali usput i vratili se doma u zg u našu oazu mira daleko od svih!

123beba Tonkica ti je prekrasna
    Muma i ti imaš novi avatar... kockice su se posložile pa je i za to došlo vrijeme

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam se malo zeznula Tonka je Runina curica ...
    Runa čestitam na Tonkici.. a 123beba curica je preslatka

p.s. previše postova je bilo od petka pa sam sve pobrkala

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

bluebella a joj, pa bio je to naporan dan... sad samo uživajte jer formalnost je riješena, sva sreća da ste u svojem gnjezdu daleko od svih! kiss malom frajeriću u buši

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

He he Bluebella, vidim da smo u sličnim situacijama, samo smo mi malo više "požurili" od vas pa smo starce upoznali tik prije nego sam zatrudnila Da, vjerojatno su takve priče šok za ostale cure, ali sad bi trebala na široko o tome zašto se nisu upoznali ranije (ukratko, ne žive u istom gradu, njegovi gotovo ne izlaze iz kuće a kamo li grada , niti je itko pokazivao želju itd itd itd). Uglavnom, mi ćemo se i vjenčati i krstiti bebača jer ja to želim.
    I da, kockice su se napokon posložile pa je drugi avatar

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hej trudnice jedno pitanje, da ne pijem samo vodu dragi mi je kupio sok od ananasa(vindijin) sad sad sam nasla niz podataka da ga ne smijemo piti a vec sa popila pola case, drugo jeden juhu jer mi najvise pase sad dok su vucnine i mucnine(pojela sam i dva peršina) , inace prije trudnoce sav korijen persina iz juhe bio je moj sad me muci jer sam procitala da je i on stetan. Valjda mi se se ne bude nista dogodilo. Imate li kakav popis namirnica koje bi trebalo izbjegavati?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

snupi, ne brigaj, nista ti nece biti
    ja sam uvijek jela juhe u hektolitirma, sve 5
    izbjegavaj sirovi meso i bilo sto sirovo, peri dobro voce i povrce, izbjegavaj salatu od svjezeg kupusa, tj. bilo kakve salate po vani zbog higijenskih uvjeta
    ne preporucuju se velike kolicine jetrica i velike ribe tipa tune i morskog psa
    sve ostalo umjereno

Bluebella, sad kad si to prezivjela mozes uzivati u miru u ostatku trudnoce

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

snupi ne smiješ ni nepasterizirano mlijeko i svježe sireve s placa, mozzarelu, fetu... Tvrde sireve smiješ. Ja si mlijeko prokuham.
    Ali neće ti ništa biti, samo ako ne pretjeruješ s nečim nedozvoljenim. Ja sam jela i salamu i paštetu i boli me đon, ne jedem to često.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja jedem sve, umjereno. Jedem i paštetu i salame i slatko... nakon svega, ne treba mi još živciranje što i koliko je zabranjeno ili dopušteno

Mlijeko prokuham, voće i povrće dobro operem, i to je to

Inače ja zadnjih par dana budem gladna, i to jako. Kad krenem jesti, ne mogu puno pojesti. Valjda od vrućina. Fakat užas osjećaj. Prije nikad nisam tako loše podnosila ljeto

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj medonija prvotno napisa Vidi poruku
    Mini Moe me svaki put obori s nogu izgleda da je prava pozerica za fotkanje!
    Je, je, voli se fotkati
    Hvala!
    Jedva čekamo Zlo i Naopako!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

nešto mi nije jasno, zašto ne ananas a kad sam krenula u mpo vode svugdje sam nailazila kako je ananas preporučljiv i zdrav!

inače ja jedem baš sve! Rečeno mi je izbjegavati samo sirovo meso i školjke,a za vrijeme dojenja izbaciti te neke namirnice!
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 28.07.2013. at 14:33

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Samo da posaljemo veliki poljubac svim okruglicama i dragocjenim tereticima koje nose, cestitamo svim mamicama, a terminusicama pozelimo najljepsi skori susret!

Dugujem vam pricu sa poroda, uskoro...

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Maco pa baš sam se u zadnje vrijeme pitala gdje si... javila si da si rodila i nestala.. drago mi je da je sve ok
    Klempo je preslatki i uopce nije "klempo"
    uživajte doma u maženju

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Maco pa baš sam se u zadnje vrijeme pitala gdje si... javila si da si rodila i nestala.. drago mi je da je sve ok
    Klempo je preslatki i uopce nije "klempo"
    uživajte doma u maženju
    Bb, hranim, presvlacim, mazim, uspavljujem pa onda sve ispocetka...vidjet ces uskoro

A, iskreno, i trebala sam mali predah od ovog divnog foruma na kojem sam provela velik dio od zadnje 2 i pol godine svog zivota.

I falili ste mi

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

jutro drage moje... nakon jučerašnje subote meni bi jedna rakijica dobro došla imali smo upoznavanje moje obitelji sa obitelji od MD... s obzirom da nismo vjenčani nisu se do sada ni upoznali... aime meni, nek je i to prošlo. osim što smo slušali non stop kak nije u redu da se nećemo vjenčati i kak nije u redu da nećemo krstiti dijete (iako ni moji ni njegovi ne idu crkvu niti su ikad išli) ostalo je prošlo ok. dragi i ja se ko neka dva školarca osječali inače temu vjenčanja nam roditelji više ne smiju spominjati, al sad u duetu su jedni drugima bili "vjetar u leđa"...
    al ok, i to smo morali preživjeti, od mojih smo otišli, njegove smo iskipali usput i vratili se doma u zg u našu oazu mira daleko od svih!

Muma i ti imaš novi avatar... kockice su se posložile pa je i za to došlo vrijeme
    meni je to bio jedan od najgorih dana u životu apsolutno nepotreban... gluma sve u 16 (ne doslovno) i komplementiranje sve u 16. još je kod nas običaj da oni mene darivaju ali i ja njih sve al to je već OT.. trebalo bi otvoriti novi temu

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Pozdrav trudnice, evo mene u sobi na 39.8 C, neznam kak vi preživljavate ali ja umirem od vručine, čak se i voda u bazenčeku vani uspjela pregrijati
    medonijasretno!
    mumanadam se da ne pečeš kolače po ovoj vručini i pregrijavaš bušu
    snupijesu se smirile mučnine?

Ja sam inače u 10+4tt, u srijedu imamo UZV i sva sam na trncima OPET! Svi simptomi mi opet nestali, cice se smanjile jaaako, jedino su mi ostale jake glavobolje svaki dan....
    inače, i prosli put prije UZV mi se to sve desilo, sve lađe mi potonule a bilo je nakraju sve ok. mozda je stres kriv??
    Sad bi trebali ti simptomi i popuštati već....ili? Da živčanim do srijede?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj nov@ prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam inače u 10+4tt, u srijedu imamo UZV i sva sam na trncima OPET! Svi simptomi mi opet nestali, cice se smanjile jaaako, jedino su mi ostale jake glavobolje svaki dan....
    inače, i prosli put prije UZV mi se to sve desilo, sve lađe mi potonule a bilo je nakraju sve ok. mozda je stres kriv??
    Sad bi trebali ti simptomi i popuštati već....ili? Da živčanim do srijede?
    nemoj živčaniti nego samo polako... i srijeda će doći i bit će sve ok. meni se isto dešavala da mi se činilo da su se cike smanjile i mjerkala sam ih i gledala, pa jedan dan bradavice tamnije, sutra svijetlije i tak bude te prošlo to mjerkanje iza 12.. 13tt..
    jedna mi je frendica rekla (izgubila je dvije trudnoće): da nešto nije u redu vjeruj mi znala bi.. tak da, opusti se malo, stres ti sada ne treba!

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

nemoj živčaniti nego samo polako... i srijeda će doći i bit će sve ok. meni se isto dešavala da mi se činilo da su se cike smanjile i mjerkala sam ih i gledala, pa jedan dan bradavice tamnije, sutra svijetlije i tak bude te prošlo to mjerkanje iza 12.. 13tt..
    jedna mi je frendica rekla (izgubila je dvije trudnoće): da nešto nije u redu vjeruj mi znala bi.. tak da, opusti se malo, stres ti sada ne treba!
    nooo stalno to mjerkanje, proučavanje hehehe već idem i sebi na nerve a i mužu polako kad mu počnem iznositi svoje teorije

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo ja u 16 tt i ponekad još uvijek osjetim neku blagu bol u predjelu maternice- nešto kao da ću dobiti m ali to traje kratko i nije neka jaka bol. Dali se trebam zabrinuti ili se to maternica širi?

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

nov@ ne živčanit i čupat kosu, naravno da je sve ok! i ne stalno preispitivat kojekakve simptome i ne-simptome, jedini ispravan stav je " ja sam trudna i to je to!" znam da je to lako ovako reči, ali probajte se opustit....
    isto vrijedi i za razne bolove i probadanja u maternici i jajnicima, pogotovo kod nas koje smo imale stimulacije...
    mene kad god su počele "lovit" neke zle misli, samo sam ponavljala ko mantru rječi mog gina: "sve je to normalno, maternica se rasteže, tijelo se mijenja, hormoni rade, to je DRUGO stanje. sve je to ok. jedino što treba zabrinuti je krvavi ili sl. iscjedak i jaka, ali baš JAKA bol, sve drugo je potpuno uredu"
    zato cure THINK PINK!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

corina, ništa ne brini... to je normalno za trudnoću... Sretno!

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cure izivajte u trudnoci. Brzo prode, prebrzo. Sad mi zao kaj nisam mm-a vise iskoristavala :D
    Maco napokon vidimo tvog klempica koj je presladak. Vi ste malo mladi od nas, jel tako?
    Saljemo vam pusa ja i moja princez krafnica

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

maco "klempo" je prekrasan! Nek si ti uzela malo odmora od nas, pa uživala si sa svojom malom mazom.
    nov@ sve će biti ok. Ali normalno je da nismo flegma. Meni su izgleda počele BH kontrakcije, ali pokušavam gledati na to ko na normalan simptom trudnoće. Uzimam magnezij i to je to. Ja idem u utorak na uzv i jeeeedva čekam! To je "neslužbeni" uzv (privilegije) pa će biti lakše dogurati do onog 9.8.
    beilana pusa tvojoj krafnici! Slatka je mala bucka!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

maco preslatki frajerčić mali!!!!

Tako su mi predivni svi vaši avatarčići sa toliko željenim i iščekivanim bebicama da ja jedva čekam doći na red! Čini mi se tako daleko kaoda sam uvijek u istom tjednu trudnoće,nikako ne prolazi!

corina draga nemoj se brinuti, iskreno i ja sam bila sva na trncima, možda si počela osiječati prve pomake bebe. Ja sam ih osjetila u 18tt kao nekakvo štecanje živca,neznam kako da to opišem,ali kao tik-tik-tik. Čitala sam da žene sitnije građe i mršavice mogu ranije osijetiti pomake (ja tu ne spadam).

nov@ srijeda če brzo, makar ja idem u petak na 4d i već sad stalno mislim na taj dan, pa da te utješim, ti si ipak dva dana prije mene! kiss

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam u četvrtak, čeka me kombinirani. Već sad sve na veliko planiram za bebu, nadam se da će uz potvrditi da je sve u redu

Mene isto najviše strah dok stavi uzv i dok se ne pojavi slika da se vidi da je sve ok...uf ti trenuci dugo traju

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

jutro curke!

evo da i ja poslužim ranojutarnju kavu, čaj, limunadu, sokić i doručak po željama
    ja upravo doručkujem, kavica se kuha, pa idem probudit dragog, sebe uredit i idemo u Petrovu!
    jooj jedva čekam, baš me zanima kaj bu bilo!
    kad sam se probudila nešto me štrecnulo i baš sam si pomislila kak bi me mogli ulovit trudovi ili otić voda tamo u čekaoni!

danas lijepo hladite bušice, ko može u moru, ko ne u kadi, papajte salatice i voće i čuvajte se!
    javim vjesti!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

jutro cure
    i medonija sretno .

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro

medonija sretno

a ja zadnjih dana nikada umornija, valjda sam jučer odspavala pol dana, jedino idem na wc (a još se najela lubenice)

Meni je sutra pregled , biti će 8+0, i već si stalno razmišljam kako ću odmah s vrata reć ajmo prvo UZV, onda ostali bakrači. Danas bi se trebala depilirati, pedikirati, ufff kozmetičarka na g.o

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj medonija prvotno napisa Vidi poruku
    jedino što treba zabrinuti je krvavi ili sl. iscjedak i jaka, ali baš JAKA bol, sve drugo je potpuno uredu"
    zato cure THINK PINK!
    Moram se referirati na ovo, kao prvo cure mi ovdje nismo liječnici, i za sve nedoumice koje imate savjetujte se s liječnikom koji vam vodi tudnoću. Mene je iskustvo naučilo da je bolje puhati na hladno nego doći prekasno. Hospitaliziana sam zbog otvaranja unutarnjeg ušća u 27 tt a nije mi Medonija bila JAKA bol. Osjećala sam PMS bolove i kontrakcije, za koje sam prvo mislila da su BH kontrakcije, kad ono ja završila na tokolizi. Ne želim nikoga plašiti, ali slušajte svoje instinkte. Bolje pitati i otići na ontrolu više nego ništa ne napraviti

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

medonija sretnooooo!

Sve smo nešto u pregledima ovaj tjedan, nadam se da će to biti lijep tjedan! Ja isto idem na 4d (imam već uplaćeno) samo ne znam kad da odem

Svima želim lijep dan!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Slažem se s anddu ima puno toga što ne znamo i bolje sve provjeriti. Ja sam isto tako imala neki glupi iscjedak dosta dugo i pitala sam dr.za to, uzeo mi je briseve i ispalo da imam bakteriju koja je mogla uzrokovati preuranjeni porod, a nisam imala bolove samo iscjedak za koji sam mislila da je candida.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

meni jako paše svježi sir, no ne znam da li je siguran onaj s placa? Iako najčešće kupujemo od Veronike, koji dolazi u plastičnoj kutijici, s datumom i vjerujem da je prošao kontrolu.
    Jedem oko 6 obroka: doručak ili večera - ili sendvič s jogurtom, ili zdjelica sira s jogurtom i mekinjama
    ručak razdijelim u 2 obroka, jedan oko 1-2 a drugi oko 4-5
    i još 2 obroka - voće ili sladoled
    i dalje sam na 70kg (165cm) - vjerujem da je to kaj sam smršavila 10 kg itekako zaslužno za T - i mm i ja bili na Dukanu

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Linalena, ne svježem siru koji kupuješ od "kumica" na placu. Može sadržavati bakteriju Listeriu koja može izazvati spontani pobačaj. Inudsutrijski svježi sirevi trebali bi biti sigurni za konzumaciju.

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

evo nas već nazad iz Petrove, ali nismo obavili ništa
    takva je gužva ko da su sve trudnice zagreba danas došle na pregled! rade od 8 i tad sam već bila tamo i do 9 i 15 sam čekala samo za vaganje, tlak i piškenje trakice!(inače je to ca 2 minute nakon što se prijaviš)
    obzirom da mi je do tada od sjedenja tako natekla noga da nisam mogla skinuti japanku koliko se urezala i obzirom da me "dole" počelo sve rasturat od sjedenja dogovorila sam se sa super ljubaznom sestrom da idem doma leći i dignut noge i vratit ću se oko 12h pa da joj se onda javim

što se tiče ovog:
    kao prvo cure mi ovdje nismo liječnici, i za sve nedoumice koje imate savjetujte se s liječnikom koji vam vodi tudnoću. Mene je iskustvo naučilo da je bolje puhati na hladno nego doći prekasno. Hospitaliziana sam zbog otvaranja unutarnjeg ušća u 27 tt a nije mi Medonija bila JAKA bol
    i ovog:
    Ja sam isto tako imala neki glupi iscjedak dosta dugo i pitala sam dr.za to, uzeo mi je briseve i ispalo da imam bakteriju koja je mogla uzrokovati preuranjeni porod, a nisam imala bolove samo iscjedak za koji sam mislila da je candida.
    naravno da sam mislila da treba se redovito na preglede, kontrolirati i napraviti sve potrebne nalaze, ali ako je sve to ok, brisevi, KS i ostalo ne treba paničariti na svako probadanje, zatezanje ili žilu na cici.
    Dakle, isprike, da ne bi krivo shvatile, trebala sam ispred dodati: ako su svi nalazi i pregledi uredu jedino što treba zabrinuti je krvavi ili sl. iscjedak i jaka, ali baš JAKA bol, sve drugo je potpuno uredu"
    ali ako ćete lakše i mirnije spavati, naravno nnajbolje je zvrcnuti i provjeriti s dr

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dobro jutro curke.. Evo a na cokolinu, ubija me ta mucnina i odbojnost hrane, ne znam vise sta da jedem, jedem jako malo a stalno sam gladna..uh..samo da sto prije prodju da pocnem uzivati plunim plucima..
    Ima dosta pregleda ovaj tjedan pa ~~~~~~~~~~~~ za dobre vijesti
    Medonija dobro si se snasla, da dodjes kasnije ako je takvo stanje..cekamo vijesti onakve kakve si si sama isplanirala..

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

medonija tko ti vodi T u Petrovoj?

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    medonija tko ti vodi T u Petrovoj?
    Zlopaša, ali mislim da je još na go... mislila sam danas pitat kad se vraća... na kontroli prije 10 dana ga nije bilo pa me pregledao... zaboravila sam ime... htjela sam sad pogledat na zadnjem nalazu, ali sam sve ostavila tamo dok se ne vratim

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

evo nas nazad! novosti su da novosti nema, i dalje zatvoreno, moja dječica očito ne misle van, barem dok je maminih 36-37 stupnjeva ugodnije nego vanjskih 40+

čisto za info koga zanima, dr Zlopaša je idući tjedan nazad
    danas me pregledao dr Goluža i čini mi se da je vrlo bahat i neugodan i onako- drži se jako s visine. Ja razumijem da je danas bila užasna gužva i da je i njemu jako vruće i sve to, ali mislim da mu ipak prilično fali takta s pacijenticama... neću u detalje, reći ću samo da nakon njegovih odgovora na moja 2 pitanja, odustala sam od daljnjih pitanja i odlučila da ću sad za inat "stisnut noge" i neću rodit ovaj tjedan da mi slučajno ne bi on bio u rađaoni, nego čekamo Zlopašu idući tjedan
    čisto za ilustraciju, iz kabine sam čula kako se dere na pacijenticu ispred mene "bolje bi vam bilo da rodite vaginalno jer ste za carski visoko rizičan pacijent zato što ste tako bolesno debeli! koliko imate? sigurno 100 kg!"

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

kažeš fini gospon dr.Goluža
    čekajte vi Zlopašu, kaj je sigurno, sigurno je

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

o Bože moj , medonija draga, ne bi niti ja volila ovakvog dr. izgleda za danas loša biometerološka prognoza,bit će da utjeće i na ovog dr.
    Stvarno stisni noge i to jako da dočekaš svoju dr. Vidim,danas naporan dan!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mene danas nešto bole leđa, donji dio (križa jelte...). Jutros sam bila na VV, ne znam jel od njihovih stolica tamo, ili je to do trudnoće...

Je li to normalno? (danas 10+5)

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

medonija ajme tvrdoglave dječice
    a dr. neću ni komentirati....

linalena nemoj sir s placa

Vrci, normalno je

meni danas prvi radni dan nakon go
    koji kaos me dočekao, ajmeee
    sad mi fakat žao kaj nisam išla na bolovanje...
    mi smo na pregledu u srijedu, jedva čekam i strah me, uf

nego, konačno sam se dočepala kompa i vidim sve ove predivne avatare

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

medonija sretno i izdržite još malo dok vam se doktor ne vrati jer ovaj je neki totalni k....n!
    ostale trbušaste dame uživajte!
    ja odoh pod tuš po ne znam koji put jer mi je neizdrživo! puse!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro komadi, meni u 10 pregled

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

linalena sretno

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Linalena, sretno na pregledu i uživaj u pogledu na svoju mrvicu!
    Evo, ja vas častim kavom, sokom, čajem, kakaom... pa tko što voli!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jutro!
    Linalena javi nam lijepe vijesti, sretno!

Imam pitanje... Kad se obrisem nakon pisanja izadje i utrogestan i kao neke bijele zilice, pretpostavljam da je to od njega a danas kad sam se obrisala bilo je i zuckasta takva zilica, nesto kao smrkalj.. bas znam opisivati..jel netko imao slicno? Jel to mozda neka bolestina?

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dobro jutro cure
    linalena sretno
    ja sam jutros se pocastila pastetom argetom pa kud puklo puklo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •