vatra i meni utrogestan ispadne i bjela sluz ja kontam da je to normalno
vatra i meni utrogestan ispadne i bjela sluz ja kontam da je to normalno
Ali ova danas je bila zuta bas kao nekakva trakica od 2 cm..
I ja cu si sad pastetu, razmisljam o njoj od kad sam oci otvorila..
E Boss zanima me koliko si ti to mala? Znam da si spominjala..![]()
vatra 161 cm i 53 kg sitnija sam i na tu kilazu i visinu skontaj jos dvojke i uvecane jajnike pa onda mozes pretpostaviti koliki mi je stomak i kako se primjeti.
to zuto nemora nista znaciti a aj ga znaj , s obzirom da mi prste dole guramo svakih 8 sati nije ni za cuditi se , jer koliko god da operes ruke opet su prljave.
Jutro cure
123beba ja se castim,hvala!
lina sreeeetno,vjerojarno si bas na pregledu....
vatra i ja jos uvijek uzimam utrogestan,to zuto kao sluz moglo bi biti od sinocnjeg utrica koji se skroz otopio
drage moje uzivajte u danasnjem,lijepom,vedrom i ne onako sparnom danu....
eto me, sve je OK
bebač 1,67cm, srčeko fino pulsira, ja zatvorena, sve je super i sljedeća kontrola tek za 4 tjedna
koliko god da je to daleko, ja si opet mantram da samo ne trebam ići ranije, ne ići ranije, iz niakkavog razloga
moram napraviti komplentnu krvnu sliku, urin, SGOT, SGPT, urea, kreatinin, sediment, GUK, EKG, internistički pregled - pol mi toga nije jasno kaj je ni gdje, niš popodne kod soc.ginice po uputnice
i da , pregled i UZV 600kn fijuuuuu
Super
EKG, zašto njega? To još nisam čula... I baš skup pregled, meni će toliko doći cijeli kombinirani...
Bravo linalena!Sad samo think pink mjesec dana! Ja ću popodne na druženje s mojim malim mušketirom
![]()
ko će ga znat zakaj EKG, nisam pitala, možda godine?
ono kad piškimo mi piše ALB + kyj to znači?
linalena čestitam na trudnoći!!!!
komunicirale smo na jednom drugom forumu prije par god i sad ovdje vidim da si trudna!!! super!!!!
linalena to su proteini u mokraći, albumini. Mora biti negativno.
Linalena super za pregled (600 kn i mora bit sve ok) i sad si stvarno mirna mjesec dana,ne razbijati glavu previse, dobila si dosta posla sa nalazim...niti ja ne kuzim zasto ekg i inernista,kakav ti je bio tlak?
Tnx cure, valjda nije nis opasno..
Linalenaza pregled... Sad ti nece biti dosadno sa svim tim pretragama..
Ja sam vadila kks, jetrene enzime, secer, zeljezo i urin za pocetak i sve je ok za sad.. Briseve i markere je rekao da nije hitno jer sam ih vadila u 5 mj a nalazi su mi na humanoj..tako da to cemo naknadno
Boss a ja 155 cm i 44 kg.. Ne znam ni kako cu jedno a bogami ni tebi nije lako.. Cuvaj se!
curke da vas samo pozdarvim i odem se natrag druzti sa wc skoljkom¨!
linalena da se sad malo nadopunim dok imam vremena - dr ti valjda nije reagirao na te pozitivne proteine jer ih možda nema puno, a problem s pozitivnim proteinima nastaje ako ti je i tlak povišen pa može doći do preeklampsije. Ako je sve ok, onda samo trebaš piti više tekućine zbog tih proteina.
snupi drži se!!!!
Snupi drzi se draga!! Sta tako gadno ti je? Jooj ..nek ti sta prije prodje..
ma imam ja inače nizak tlak, ujutro mjerim 90/60 a danas je kod njih bio 114/77
a ne znam, pijem ja jako puno i stalno pišam
Bravo linalena!
Meni je isto dugo izmedju pregleda, navikla sam u prve dvije trudnoce hodocastitu svako malo...uf...
I ja si stalno govorim da to znaci da je sve ok i nek je tako i dalje...
Isto sam imala pozitivne proteine, meni su rekli ili premalo vode ili urinoinfekt
Pila sam caj od brusnice, nisam jos kontrolirala urin pa cemo vidjeti hoce li i sutra biti pozitivni...
Tlak je bio ok
Posljednje uređivanje od Ginger : 30.07.2013. at 17:29
trebam da mi preporucite nekaj jer umirem. Imam osjecaj da je sve izaslo van iz mene van. kaj god stavim u usta(bilo tekucina- voda ili caj) , keksic, stiropor od rize sve povracam, danas sam povracala 10 puta. Pijem caj od maticnjaka protiv mucnina. Jako me ovo iscrpljuje ne znam kaj da napravim, mislila sam otici na hitnu da me natoce sa infuzijom.
Snupi kazu caj od Đumbira..joooj ne znam vise sta da kazem... Ako mislis da dehidriras svakako se javi na hitnu jer 10 puta nije malo.. Bas mi je zao da ti je ovako..
A joj snupi, kaj je tak loše? Užas, baš mi te žao. Ako treba, otiđi na hitnu!
Da javim novosti, stigli smo s uzv-a. Sve je super savršeno. Frajer je u 18 dana narasao sa 158 na 277 grama. Sve mjere su idealne i dobili smo sliku pišeBaš sam uživala!
Laku noć vama i vašim bebicama!
Snupi, kakva ti je situacija? Dobro cure kažu, ako osjećaš da bi trebalo, svakako odi na hitnu. Sad je vruće pa posebno moraš pazit da ne dehidriraš. Imamo slične tegobe, i ni ja više nisam znala šta, meni je dosta pomagao dvopek između obroka, a pit probaj polako i ne više od dec u šutu, ali svakako pazi na dnevnu količinu, tj. da bude dovoljno. U svakom slučaju, drži se, znam kako je, i javi obavezno kako ti je.
Bravo za malog frajera... lijepo napreduje
ja se spremam sutra za uzv iako sam prošli tjedan bila. od noći ned/pon me boli dole nisko u zdjelici, al baš oštra bol. u pon ujutro je prestala bol odmah ujutro, jučer ujutro je malo duže trajala pa mi je doktor rekao da idem provjeriti urin, danas me ne prestaje bolitiišla sam do Breyera na urinokulturu i vaditi još kks, željezo i feritin i dok sam se vraćala prema stanu nisam mogla nogu pomicati s kočnice na gas nego sam ju rukom pridržavala.
moj doktor je na godišnjem, čuli smo se telefonom, idem sutra do Vilija, rekla mi sestra da dođem ujutro, nekog će biti. naručila sam se na sve moguće briseve. malac se vrti non stop tak da znam da je on ok....
snupi javi se na hitnu ako ti je jako lose
moja dr.op.pr. radi i akupunkturu za to, znam da ima uspjeha s tim
mogu ti sutra saznati vise informacija
Bbella, ajme komamoze biti da je mjehur- imala ja cistitis krajem prosle godine, mislila sam da cu riknuti
I ja sam tamo sutra narucena, al i ako ti bude dobro, ne mogu te pozvati na kavu, jer zurim natrag na posao (a treba doci do vz)
drzim fige da sto prije prestane
Posljednje uređivanje od Ginger : 30.07.2013. at 22:44
A joj snupi daraga....nek sta prije prodju te mucnine
Bluebella bitno da je malac ok, javi sutra kako je proslo,mislimo na tebe
Muma mali frajer stvarno lijepo i brzo raste.
Jutro kokice!
Evo kafica, caj, kakao, sokic....
Mi picimo u zg na pregled
Muma, bravo za malog muskica, ma rastu nase mrvice ko gljive poslije kise![]()
Posljednje uređivanje od Ginger : 31.07.2013. at 06:44
Ginger thx na zajurtku psrmsh ups doručku (zajutrak, zajutrku, zakujurtku??)
eh gramatika
kak sam fino spavala, konačno susjedi nisu palili klimu pa mi nije kapalo čitavu noć pred spavaćom, no ipak sam se ja budila na wc, pa se nikako namjestiti. Inače imam problema s tim, jer najrađe spavam na trbuhu, sada više ne mogu, ko da imam neku kvrgu ispod pupka - no to mislim da osjetim kvrge od heparina, i hlače mi smetaju. Na lijevom boku mi se zna pojačati žgaravica a desni to mi je najzadnija opcija. Mislim si kupiti u Lidlu onaj neki dugi jastuk za bočno spavanje, mislim da je cijena do 100 kn
pusa svima posebno za preglede danas a Bluebella ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve uredu
Dobro jutro svima iz cekaone, bas sam se upoznala sa Gingerskuzile smo se... sad je ona na pregedu pa ja ...
Ginger i Bluebella sretno cure! Hoćemo samo lijepe vijesti kad izađete iz zgrade! Čekamo vas!
curke ~~~~~~~~~~~ za današnje preglede!
linalena ja kupila taj jastuk u Lidlu i ima moju apsolutnu preporuku! ja sam ga kupila, bio na nekoj akciji 79,99 +29,99 jastučnica, pa rekoh ajde, možda dobro dođe za spavanje u trudnoći, a učinio mi se zgodan i za kasnije za onako, za popodnevno izležavanje pred TV, a vidila sam njegovu budućnost i kao pregrada na krevetu ili podu kad klinci počnu plazit okolo uskoro i tako...
već je i više nego opravdao uloženih 100 kn jer zadnjih mjesec dana ne znam kako bi spavala bez njega!
Juuuhuuuu evo me!
Bbellicelijepa trudnice
Bebica je super, za spol dr nije sigurna pa necu ni pisati
Mrvica ima 140 g i jako je zivahno djetesce
Jedino ja imam ceste kontrakcije pa mi je preporuceno vise mirovanja, mg i duphaston opet...
Eto, jos malo cu izdrzati na poslu pa na odmor...
svima
bok cure! evo napokon mi proradio komp1! nisam baš u toku...mobitel mi nije htio očitaavati temu.....čestitam novim trudnicama i vidim da i medonija odbrojava kad i ja!
mi danas 37+2...sve ok...kaže dr moglo bi i prije termina...![]()
odlično Sanda baš sam se pitala gdje si i da nisi možda rodila već...
Ginger super za živahnog klinca ili klincezu
Mi idemo u subotu na pregled jedva čekam, joj ovaj moj je isto živac totalni, stalno se miče
pa di si Sanda, kućo stara!
ja se iskreno nadam da neću dogurat do punog termina jer ovo već sad je ...uf... iskreno, koliko vidim po TA čekaoni, nije mi općenito puno teže nego "single" trudnicama, ali guranje i lupanje moje dječice sad već jaaaako bolnoA sve mi se čini da su zapravo Zlo i Zlo
a i iskreno vam kažem priče o umirivanju beba nakon ca 35-36tt i da blizanci više nemaju toliko mjesta su u mom slučaju čista laž!
![]()
mislim neka su oni meni zdravi i živahni, ali ja trebam moje unutarnje organe bar još 30-40 god![]()
Ginger super za zivhnu bebicu, ma samo neka on/ona uzivaju dok ima mjesta u busi!
Linalena i ja sam kupila taj jastuk i stvarno je super,samo se mm zali da sad vise njega ne grlim nego cijelu noc visim na tom kusinu. Kod nas je bio neke 74kn ali u svojoj jastucnici!
Mimi zivjela subota, ja idem u petak i bas sam nestrpljiva vidjeti ga!
eeeeej...hehehe evo kuće stare...znaći i ti po TA boraviš kao i ja...hehehe istina i meni se vrti isto me sve boli....a imam stomačinu ogromnu...pitaju me da li nosim blizance....mogu misliti kako je tebi njih dvoje kad opale drmež
ma samo nek lupaju onda znam da je sve ok....ali kad sam na ctg-u uredno ga izudara i čak su me jednom htjeli ostaviti u bolnici jer je kao jako nemirna....
sada po zadnjem pregledu mi je rečeno da je glavica skroz nisko...jako nisko....i da ćemo ipak ići na vaginalni porod a ne carski....carski je trebao biti zbog tahikardije,ali hvala Bogu smirila se....
još i bolje vaginalni...
imam već dva dana neke lagane trudove.....ništa ozbiljno...ali polako su tu već....samo da sve dobro završi...
evo i mene s pregleda... veli dr. Latin da koliko vidi sve je ok, uzela je briseve na ureaplazmu, mykoplazmu, klamidiju, aerobe i anaerobe pa možda u tom grmu leži zec. misli da su bolovi od rastezanja mišića i ligamenatai i da bi se trebali postupno smiriti, ali ako ne prođu da idem u bolnicu. imam blage kontrakcije pa mi je dala normabel.
nalaz urina isto ne pokazuje ništa .. tak da sad čekam briseve pa budemo vidjeli... valjda se budu smirili... meni je samo bitno da je sve ok, ako su bolovi od rastezanja mišića i ligamenata budem preživjela, samo nek malac napreduje i nek mu ništa ne smeta.
dobila sam i Spasmex protiv bolova, ali to ne budem pila... mirovanje doma i bolovi moraju proći![]()
je, i mm je taj jastuk prozvao "ljubavnik", ili mi kaže "da ti dodam tvog frajera"a onda ga je kad ja ustanem ujutro počeo i on grlit i skužio koliko je udobno i već jedva čeka kad ga ja pustim da malo on prisvoji, pa sad jastuku tepamo "naša drolja"
Sanda ja sam u TA jednom tjedno već mjesec dana, ali i dalje je svaki put isto: cerviks zatvoren, nalazi svi sve 5, ... nisam do sad radila ctg, dogovor je za idući pregled i baš me zanima kako će ih "polovit", trudovi još uvijek ništa...
ja sam s 30 bila prst otvorena...sad ne znam koliko sam...u utorak idem ponovo na kontrolu...s 33 me dr pregledala vag pa mi rekla da je glavica jako nisko i sad kad sam bila na uzv u ponedjeljak mi je rekla da je jako nisko da ne može vidjeti nešto...nisam zapamtila šta...da je već jako nisko...
123beba čestitam na ljepotici!!!
Pozdrav svim trudnjačama, mamama i bebama i gibam evo već plače mišica.
Imali tko da vidi trudnoču u Cita-St
Ma zanima me koliko dođe kod njih 4d Uzv i koliko dođu brisevi. Ma da se znam pripremiti kad budem išla kod Poljaka poslije ljeta. Na njihov stranici našla sam samo cijenik za MPO.
A mogu i cijene iz neke druge privatne poliklinike kažem čisto okvirno da se znam pripremiti.
ja sam 4d platila 300kn prošle god a briseve dodatno 100kn na onu jednu bakteriju pred kraj trudnoće,a one briseve po sredini trudnoće mi se čini da nisam platila ništa,da je to u sklopu pregleda,koji je svaki put bio 250kn