Stranica 194 od 288 PrviPrvi ... 94144184192193194195196204244 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,651 do 9,700 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ako je tako ti nije puno, mislim cure po forumu govore o cijeni uzv-a oko 500kn pa mi se to čini malo?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pozdrav sanda i sretno do kraja!

moram prijaviti da ja već tjedan dana osjećam malu ribicu iznutra, al nisam bila 100% sigurna
    e, od danas sam 100% sigurna da je to moja mrvica

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

I mi obavili pregled, sva sreća da nisam čupala kosu do danas (malo je falilo), al eto nasreću sve je ok, beba je super, lijepo se razbacuje po trbuhu...dalje samo pozitivno!!!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav sanda i sretno do kraja!

moram prijaviti da ja već tjedan dana osjećam malu ribicu iznutra, al nisam bila 100% sigurna
    e, od danas sam 100% sigurna da je to moja mrvica
    sretno i tebi!
    neka samo pliva mala ribica1 lijepo joj je kod mame....

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

vidim sve lijepe vijesti sa uzv,neka samo nek su nam bebači živahni i zdravi!
    cure uživajte mi,velike puse!

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

sanda, sitno brojimo. kako si?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

sanda1977 sretno! Joj kako mi je brzo prošla tvoja trudnoća, sjećam se kad si zatrudnila. Još malo...
    Bluebella samo laganini, najvažnije je da je maleni dobro. Drugo će se posložiti.
    Ginger ti već osjećaš A ja nemam pojma, još ništa posebno, imam neki feeling da se možda i javi (par puta je bilo neko neko lupkanje ali poslije toga opet ništa), tako da me uvijek zbuni i ne mogu biti ziher. Ali ne paničarim oko toga.
    nov@ samo bez strahova dalje, bit će sve super!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Hej cure lijepo je citat lijepe vijesti prije spavanja!
    Corina kod nas je uzv 4d 550 kn.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Nema kave danas
    evo ja brzinski pravim jednu forumsku iako tek doručkujem pa nudim uz kavu i palačinke i jogurt

ajmo trudnice.... buđenje

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja se išla naručiti internistii za EKG i rekli mi da moram u bolnicu jer da oni u DZ ne gledaju trudnice , tak da sutra nosim urinokulturu na Rebro

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ajme PALAČINKE!!!!!!
    sad si mi bacila bubu uho i već vidim da ću cijeli dan toliko maštati o palačinkamam i navečer su ih sigurno peći čim malo popusti sunce! da, gotovo, odluka donesena, danas pečem palačinke, otpor nema smisla

drago mi je vidjeti puno ljepih vijesti s jučerašnjih pregleda i da ste mi sve dobro a bebači živahni i zdravi, sad samo laganini, opušteno do sljedećih pregleda, pogotovo ko može nek uživa u kupanju i moru!

snupi nadam se da si bolje, da su se mučnine malo smirile ja nisam imala mučninu ni jedne sekunde pa ne znam što bi ti savjetovala, ali ako se nije smirilo trebala bi se savjetovat s dr, više od par povraćanja dnevno nije ok, na ovim vručinama je i opasno zbog dehidracije...
    javi kako si

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

jutro trudnice! evo i ja doručkujem pa ču usput i kavicu,hvala bluebela!
    sva sam strgana i ukočena od spavanja ko da me traktor pregazi svako jutro,prepone me bole pa se teško okrečem,
    a ukočim se sva od spavanja na boku,pa se malo prebacim na drugu stranu ali opet isto.a ništa mi ne preostaje nego da istrpim,glavno da je malcu dobro!!!
    vi sve idete na preglede,a ja moram čekati tek 23.08.predug mi je ovaj period između uzv,ali kaj je tu je,veselim se 23.
    linalena tebi stvarno ne bude dosadno dok obaviš sve te pretrage
    cure uživajte,mazite buše i čuvajte mališane!
    puse!!!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Curke, jel vama doktori uvijek rade 3d uzv, ili samo standardni 2d? Nešto si razmišljam, nevezano

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

pusa kaj ste uz mene! Noc je protekla relativno mirno , vise ne mogu pti vodu pa sam molila dragog da mi kupi šipak čaj u rinfuzi. SKuhala caj popila vi se i od pla salice(bas mi je pasao) , pojela koricu kruha i pola bromergona i opet pocele rigancije. Odem natrag među zobije u krevet.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

snupi a zašto i dalje uzimaš bromergon? Meni je dr. savjetovao da prestanem kad se potvrde otkucaji

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

evo mene dugo nije bilo pa ne znam sto se eve izdogadjalo ali novim mamama cestitam,novim trudnicama takodjer i svima ostalima puno~~~~~~~ za sto god treba.moj mali mis se rodio 10.07. sa puna 42 tjedna 3600gr i 55 cm i uzivamo s njimepricu s potoda necu pricati jer nije lijepa ali nek je on sad s nama tu

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

hope 31 cestitke na bebici sad uzivajte i mazite se

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj hope31 prvotno napisa Vidi poruku
    evo mene dugo nije bilo pa ne znam sto se eve izdogadjalo ali novim mamama cestitam,novim trudnicama takodjer i svima ostalima puno~~~~~~~ za sto god treba.moj mali mis se rodio 10.07. sa puna 42 tjedna 3600gr i 55 cm i uzivamo s njimepricu s potoda necu pricati jer nije lijepa ali nek je on sad s nama tu
    Draga hope31 čestitam a mali miš je presladak!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

hope31 draga, napokon ste dočekali i svoj smotuljak! Mazite se, pazite i volite najviše na svijetu! Šaljem puse tvojem malom/velikom mišu!
    Bluebella ajme, i ja sam kao i medonija zastala na riječi palačinke, i nikak se maknuti iz tog filma!
    Vrci za sad samo 2d. Pa ne može se na svakom uzv-u na 3d koliko mi je poznato. Stvar je i u sondi.
    snupi nek ti što brže prođu mučnine! Ja ti isto, nažalost, nemam pametan savjet jer nisam imala takvih problema. Ali javit će se cure...

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Bluebella ajme, i ja sam kao i medonija zastala na riječi palačinke, i nikak se maknuti iz tog filma!
    kad je tako morat ću organizirati neki palačinka party i sve vas pozvati

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Vrci za sad samo 2d. Pa ne može se na svakom uzv-u na 3d koliko mi je poznato. Stvar je i u sondi.
    Meni je svaki puta do sad uključila i 3d, čak i malo 4d sa 9tt. Ali to je privatnica, pa možda zato.
    Ma baš me zanimalo, čini mi se da ni moja soc ne može raditi 3d

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

hope31, prošla si svašta u trudnoći koliko se sjećam, pa eto - kažeš i porod nije bio naj;
    Ali najveća nagrada je sada uz vas, sretno vam, uživajte!
    Malenome želim dobrodošlicu na ovaj svijet!

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala vam drage moje
    Moe porod je nazalost zavrsio hitnim carskim ali necu pisati da ne plasim buduce mame jer kao sto kazes najbitnije je da je on sada s nama

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hope miš je presladak,čestitke i uživajte!
    bluebela mislim da češ stvarno morati organizirati palačinka party jer i ja cijeli dan razmišljam o palačinkama

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Curee..ja danas nekako down.. Nekako me bolucka trbuh..vise kao da se ligamenti stezu a opet kao da imam uroinfekt..valjda ce sutra biti bolje..

Citala sam vas i jucer i super na lijepim vijestima sa pregleda, neka i ostale vijesti sa buducih pregleda svih cura budu lijepe i pozitivne

Snupi draga..ja znam da je moja seka imala krekere kraj kreveta i da je pila caj od đumbira...pa valjda ce brzo proci..

I secer na kraju! Hope draga neka je sve ruzno iza tebe i da sad samo uzivate jedan u drugome.. Cestitam ti od srca!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Njam, palacinka party...

Hope, čestitam ti na pedivnom smotuljku! Nadam se da si se uspjela oporaviti do sada i da sad konačno uživate... Niti ja neću dijeliti svoju priču sa poroda i isto sam sretna samo što je moja curka ok i što je tu sa nama... Uglavnom, na kraju se sve isplati za naše male ljubavi...

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Hope draga...cestitke na malom mišiću,sad uzivajte sa njime... Sretno

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

cure, protiv mucnina probajte umeboshi kuglice, ima u bio&bio.
    velii kiss svima!
    Posljednje uređivanje od bubekica : 01.08.2013. at 17:44

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala vam svima
    123beba tvoj smotuljak je preslatki
    cure svima vam zelim da sro vise uzivate u trudnoci jer stvarno brzo proleti,zelim vam sto brze porode i najljepse smotuljke na svijetu koji ce vas cijeli zivit uveseljavati..ja sam zbilja prosla svega kroz ovu trudnocu da ne gnjavim detaljima samo vam zelim reci da je vas instikt najispravniji,vjerujte sebi

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

sanda1977 sretno! Joj kako mi je brzo prošla tvoja trudnoća, sjećam se kad si zatrudnila. Još malo...
    Bluebella samo laganini, najvažnije je da je maleni dobro. Drugo će se posložiti.
    Ginger ti već osjećaš A ja nemam pojma, još ništa posebno, imam neki feeling da se možda i javi (par puta je bilo neko neko lupkanje ali poslije toga opet ništa), tako da me uvijek zbuni i ne mogu biti ziher. Ali ne paničarim oko toga.
    nov@ samo bez strahova dalje, bit će sve super!
    pa da još malo.,..meni je nekako išla sporo do 30-tog tj...ali sada mi je brzo.....
    anabanana evo dobro samo da nije tih sparina i vručina....užas....a kako si ti?!
    hope31

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

pijem bromergone po nalogu doktora i to jedan- pola ujutro , pola navecer.Mislim da mi ih budu maknuli u utorak. I folacin mi izaziva uzasne muke i od njega mi je jako zlo.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hope cestitam ti imas brekrasnog bebolinca! Velika pusa!!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hope, Beba123 bebice su vam preslatke

Snupi zao mi je radi mucnina, nadam se da ce ti sto prije proci .......

Bb i ja dolazim na palacinke

Vrci i meni kao kod tebe svaki put upali 3D (Muma, sonda je ista)

A mi smo obavili pregled neki dan, beba je super, mjere sve idealne, srce, bubrezi, mozak i sve ostalo.... Brisevi, urin takodjer.. Nismo ni puno kg dobili u ovih 6 mjeseci, svega 5 kg (ja zadovoljna) tako da mama i tata putuju na more za koji dan

Puse svima

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Eh da, recite mi da sam "normalna" (Lastane pomagaj)
    Jel imate nekad fazu da vam se bas i ne ide roditi? Mene je tak uhvatilo vec po drugi put da mi je bas lijepo ovako i uzivam biti trudna i to me drzi danima... Kasnije naravno opet jedva cekam porod i tako sad u krug.....o

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ma ja bih odmah potpisala još jedno 5 godina ovako, samo da mi netko garantira da neću probit 90 kila

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo i ja obavila još jedan pregled. Sve je super, beba se razmahala i micala kao neki veliki sportaš. Možda planira u plivanje
    Iduća kontrola za 5tj, trebalo je biti za 4tj, ali nije više bilo termina kod doktora. Taman mjesec dana, kao što mi je unaprijed već dr rekla u planu pregleda.

Sad mogu planirati malo odmora na moru, jedva čekam biti trudnica na plaži. Nek samo još malo trbuh dobije trudnički oblik

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Jel imate nekad fazu da vam se bas i ne ide roditi? Mene je tak uhvatilo vec po drugi put da mi je bas lijepo ovako i uzivam biti trudna i to me drzi danima... Kasnije naravno opet jedva cekam porod i tako sad u krug.....o
    meni te faze traju svaki dan... nekad bi da sam trudna zauvijek, nekad bi rukama izvukla malca iz trbuha i izljubila ga i tak u krug kak veliš

Vrci bravo za pregled... sad na more i ponosno u badiću prošetaj trbuščić

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Hope31 cestitam,a malom bebacu zelim dobrodoslicu.Uzivajte

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

cure evo ja jutros pravim kaficu za sve , pogotovo za spavalice.
    ja se upravo spremam za kontrolu kod interniste i endokrinologa i imam osjecaj da ce biti ludo i nezaboravno posto mi je jos uvjek sve u fazi haosa . cak mi je uspio tsh spasti sa 14,5 na 0,14 tako da pocinjem razmisljati da su moje bebice od celika sta sve izdrzavaju sa mnom.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jutro svima! Jucer obavila pregled na 16 tj . Sat vremena mi je mjerila sve zivo (vecinom preko trbuha) i mjere odgovaraju tjednima i sve je super. I da...cekamo 2 prelijepa deckica .

Pozz svima i uzivajte u trudnocama i/ili bebicama
    Posljednje uređivanje od leeloo77 : 02.08.2013. at 08:28

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutro!
    Oho, pa imali smo puno pregleda i lijepih vijesti! Bravo mamice i, naravno, bebice!
    boss hvala na kavici! Ja ću priložiti bounty kolač - u friđu je pa samo navalite ako vam zatreba jedna doza šećera da se trgnu mališani u bušama!
    Bubimitka imam i ja tih faza, u biti cijela trudnoća mi je takva faza ...super mi je s bušom! Naravno da jedva čekam i da vidim svoje malo čudo, ali ovak mi je suuuuuper i uživam podjednako!
    Što se tiče 4d, rekao mi je ginekolog da ima veze čak i sa sondom. To su one stvari koje mi ni ne znamo, valjda. A nisam se ni ja petljala dalje u tu priču

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

jutro!
    same divne vijesti,prekrasno,bravo za uzv i naravno za bebolince!
    boss hvala na kavici!
    bubimitka i ja imam te faze,dođe mi da budem stalno trudna a nekad bi da sam več rodila i da se mazim da bebeačem,faze i tako u krug
    muma kaj reči bounty kolač eh da si mi bliže nebi ga više bilo u friđu!!!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Samo da pozdravim moje najdraže trudnice , a posebno mamicu hope31, žao mi je draga da si se izmučila, ali sad se mazi i uživaj sa svojom bebicom

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

leeloo77 čestitam na prelijepim dečkičima!!!! uživaj!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj leeloo77 prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro svima! Jucer obavila pregled na 16 tj . Sat vremena mi je mjerila sve zivo (vecinom preko trbuha) i mjere odgovaraju tjednima i sve je super. I da...cekamo 2 prelijepa deckica .

Pozz svima i uzivajte u trudnocama i/ili bebicama
    leeloo česttam na dečkićima super da je sve ok i da malci lijepo napreduju...

u zadnje vrijeme svi dečke prijavljuju... vrijeme je za koju curku

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

anddu pozdrav tebi i tvojoj ljepoticiporod je vec lagano u proslosti bitno da je moj mis kraj mene
    lello cestitkesvima ostalima pozdrav veliki

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ohohooo vidim ja da je veselo tu kod nas, jučer palačinke danas kavica..sve u svemu slako je u điru ali pošto ja volim i dobar komad mesa a pogotovo gradele sve vas lipo častim sa :piletinom,čevapima, ražnjičima, tikvicama i patliđanima naravno s gradela

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Samo cu vam mahnuti... Meni opet mucnina danas i neka glavobolja.. To mi tako kvari raspolozenje, jos danas idem na kampiranje u Karlovac... Uh..valjda ce bit ok... Pozz i cujemo se kad se vratim!! Budite dobre i mazite buse!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

da ja i ja lijepo sve pozdravim i kisnem bebice

Ja pak smeđarim, ali eto to mi je već treći PETAK koji se to zbiva. Prvi put kad sam trebala dobiti M, pa za 2 tjedna kada je trebala biti O i sada opet kada sam trebala dobiti M - vjerujem da je to razlog, jer sise stišću, u bolnici sam se skoro onesvijestila, mučnina je tu, glad i dalje ogromna a glava i mene rastura

i da krvnu sliku radim u DZ prema općoj praksi a ne prema ginicu iako me ona poslala
    malo se našetala po Rebru dok nisam našla internistu koji bi me pregledao, al eto već sljedeći četvrtak imam zakazano
    a za urino kulturu sam se napatila

cure jel se za krv u Petrovoj 3 moramo naručivati ili samo dođemo??

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Pozdrav svima! Samo da se pridružim lijepom nizu izvještaja s pregleda. Ja sam sad na 9tj +2 i moje bebice su 2.4cm tj. 2.7cm. Bio je prekrasan osjećaj vidjeti ih danas i čuti kako srčeka kucaju
    Vidim da vas većina ovdje dosta spava...ima li još koga da ga muči nesanica??

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •