Stranica 196 od 288 PrviPrvi ... 96146186194195196197198206246 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,751 do 9,800 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo i mene vratila se iz mrtvih ! ova akupunktura me prepotodila nisam povracala od subote. nadam se da dobro podnosite vrucine, ja iidem sutra na kontrolu posto nam je 8 tjedana!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

snupi super da ti je bolje,napokon!!!
    vručine nekako uz klimu,pa je lakše!
    sretno na pregledu sutra i javi nam se sa lijepim vijestima!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hej cure!
    Vidim klime rade sve u 16, a kako je onima bez klime- ne mogu ni zamisliti
    Mi bili u planinama, a s obzirom na kontrakcije i preporuku da vise mirujem, ja sam gotovo cijeli obiteljski izlet- prespavala
    ne znam kako cu sutra na posao...jedva cekam dammi se kolegica vrati, mislim da cu i ja na bolovanje...

snupi super za akupunkturu!

medonija moj naklon! Duplici i punih 38 tt!!!!

Moe, ne brini, moja prva curka je rodjena s punih 38tt i imala je 2660g i 44 cm
    brzo je sve nadoknadila, i osim tih prvih mjeseci, nije bila manja od vrsnjaka

MM i sanda ~~~~~~~ za skori susret

svima

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

linalena lezi i miruj!
    sve ostalo moze bez tebe, govorim iz iskustva, tj. dvije prelezane trudnoce

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hej cure, mi brojimo 22+4, jako mi je trbuh napet,kao puška, iznad pupka skočila mi jedna žila i užasno peče i svrbi... pijem magnezij baš zbog napetog trbuha,kaže dr. da su to kao neke kontrakcije, ali mene brine šta me to pecka oko pupka?

Bluebella ja i ti brojimo isto, kakva je situacija kod tebe?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    hej cure, mi brojimo 22+4, jako mi je trbuh napet,kao puška, iznad pupka skočila mi jedna žila i užasno peče i svrbi... pijem magnezij baš zbog napetog trbuha,kaže dr. da su to kao neke kontrakcije, ali mene brine šta me to pecka oko pupka?

Bluebella ja i ti brojimo isto, kakva je situacija kod tebe?
    kod mene kako koji dan. trbuh mi je isto napet, pogtovo ako se natrpam hranom, ako slabije jedem onda je puno lakše. skužila sam da nakon što jedem lubenicu postanem si baš teška. jučer išla sa dragim u ljetno kino i jedva se uz stepenice popela (prije toga sam lubenicu jela).
    žile su mi vidljive po trbuhu, ali nisu iskočile i ne svrbe .. tak da ne znam..
    meni su na zadnjem uzv snimljene slabe kontrakcije, ail nisam ih još osjetila.

i da.., zar smo već 22+4.... bravo za nas sad mi se čini kako je svo ovo vrijeme zapravo proletilo..

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dobro jutro cure stize kafica
    ja jedva prezivljavam ovu vrucinu kojoj nema kraja, vise me sve boli od lezanja . ako ima koja blizu mora nek se okupa jednom za mene.
    medonija tvojima izgleda nije guzva cim nece vani svaka cast kad ste uspjeli toliko dogurati u kompletu.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutroooooo drage moje!
    Evo i mi stigli do polovice , još toliko i mazimo se!
    Ja sam jučer shoppingirala po ZG-u i kupila svom malom mišu njegov prvi bmw (kolica, jelte). Daaaa, znam da je rano, ali toliko su savršena pa zašto čekati. Naravno da smo usput zgrabili i nešto za obući, i za mamu i za frajerčića. A u subotu krećemo na moreeeeeee! Jedva čekam!
    Odmarajte uz puno vode i sokića!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Muma bravo za polovicu!!

Bluebella kako tvoji bolovi? jesu stigli nalazi?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dobro vam jutro cure... Imala sam edivan vikend i bas sam uzivala..a i citala sam vas redovito...
    Muma zar vec? Ma samo ti gustiraj..
    Vidim i da se sve borimo s vrucinama..ja kad stignem idem se bucnut u more bez plivanja, samo da se malo osvjezim...
    Kako su moje terminuse.. Snupi drago mi je da su se mucnine i povracanje smirilo.
    Linalena? Boss? Zima? Jel ima kakvih novih simptoma, znakova??
    Pozz svima!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Jutroooooo drage moje!
    Evo i mi stigli do polovice , još toliko i mazimo se!
    Ja sam jučer shoppingirala po ZG-u i kupila svom malom mišu njegov prvi bmw (kolica, jelte). Daaaa, znam da je rano, ali toliko su savršena pa zašto čekati.
    Bravo za polovicu t još toliko i evo mališe u ruke!
    daj se hvali malo... koja kolica, koja boja... zanima me

ja sam već sve odabrala, čekam 9mj da okrečimo bebinu sobu pa mogu u shopping.. jedva čekam

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Bluebella kako tvoji bolovi? jesu stigli nalazi?
    sutra trebam nazvati za briseve.
    Bolovi se bili smirili i sad se opet vratili. al skužila sam od čega su. oba put su se pojavili nakon naprezanja nogu. prošli put sam išla na groblje i bilo je jako puno stepenica + dugo za hodati, ovaj put išla kod frendice na 8kat a dizalo u kvaru i opet su se pojavili. tak da je to istezanje ligamenata kak je doktorica i rekla. bitno da je sa bebom sve u redu, bolovi će se smiriti...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Hvala cure. Nek nam je i druga polovica jednako lagana kao i prva
    Bluebella pričale smo o tim kolicima, ne smijem baš reklamirati, iliiii.... Ti si mi poslala linkić - za dečka
    A nisam si mogla pomoći, tj odoljeti. Ali ostatak planiram za jesen...prvo krečenje, pa ugradbeni ormar i onda sobica...
    snupi dobrodošla među žive!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav cure, čestitke kome trebaju

Ja jutros bila u gradu, išla sam zatvoriti bolovanje da iskoristim godišnji. Skoro sam umrla od vrućine, baš je teško vrijeme. Sad me frka da ne bude problema s prosjekom plaća, iako prekidam na manje od 30 dana i to su mi u hzzo-u potvrdili. Paranoja

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Evo o nas sa pregleda. Moram ponoviti ogtt.
    Radila sam ga u 20 tjednu i bio je super a beba dosta raste. Danas sa 31+2 ima 2080 g. Tri tjedna je u naprjed,inace je stalno naprednija. Koji uopce jesu simptomi secera,nista posebno ne jedem niti se prezderavam i do sad sam dobila 8 kila.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma je ne znam luc meni se čini da je težina bebe sasvim OK meni je isto bila s 31 tt procjenjena na 2000 g. i moj ginekolog je rekao da je to sasvim uredu, sad mi je sa 35 procjenjena na 2500 g. isto kaže da je to u normali, kile su ti isto ko i meni u tim tjednima...tako da mislim da to dosta ovisi i o tumačenju ginekologa. Kod koga ideš?
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 06.08.2013. at 13:05

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Idem kod privatnika u zagorju a danas mi je uzv radila doktrica Kosec jer dolazi na zamjenu mom ginekologu. Neznam,svaka dva tjedna dobiva pol kile pa me malo i strah kolka ce pa bit za osam tjedana. Prva curica je u tim tjednima bila 70 dkg laksa pa se rodila na termin sa 3350. ponovit cu ogtt pa cu znati vise i moram se narucim na Sveti duh,tamo sam rodila prvo pa cu i drugo. Tamo se hodq od 35 tjedna?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pa eto vidiš ako se ravnaš po prvoj ne bi trebala preći 3500 kg. ali mislim da oni ne dobivaju baš pravilno na težini cijelo vrijeme

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

I to bi bilo idealno. Ipak cu ponovit cisto radi sigurnosti makar mislim da nemam seser.
    Meni cak i pase kad dojtori to sve skupa malo stroze kontroliraju. Bar imas neku sigurnost.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo vratila se sa izleta iz Petrove, dobro smo i rastemo. Sutra idem na 3 dana na godisnji u bolnicu, ketoni su mi jako poviseni i dehidrirana sam i odem malo na obnovu a do onda mi se drzite!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

snupi drži se, nadam se da u bolnici neće biti pretjerano vruće. Kad se vratiš budeš kao nova

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

snupi super za rast a za bolnicu boje tako nego ne, neka te oni malo prekontroliraju i nadziru
    drž se

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Snupi bolje da te natankaju i da se oporavis..brzo ce to proci..drzi se!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro komadi , može jedna hladna limunada i mala žemljica s parizerom i čašom mlijeka

što mene svrbi i peče šav od operacije, pa me smeta rub gaća, pa me smeta pasica od haljine za po kući (da ne govorimo o kratkim hlačama), pa me smetaju pikice od heparina
    baš mi se čini da mi je buša malo ispala, onak skroz nisko iznad dlačica taman gdje imam šav a danas smo 9+0 -jel to 10-ti tjedan i u trećem mjesecu??

i još cure, ja u zadnje vrijeme nemam problema sa stolicom, dapače otvorena sam , no zasmetaju me grčevi po crijevima koje ja naravno motam za grčeve u maternici pa sam u panici i onda kada me stisne skužim kaj je na stvari

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

da linalena sad si u 10 tt i u 3 mj.
    Ja se bockam cijelu trudnoću još uvijek u trbuh i moram priznati da mi super ide, nemam masnica uopće i niš mi to ne smeta, još malo pa prestajem
    Evo preživjeli još jednu pakleno vruću noć, jedva čekam rashlađenje koje najavljuju za čet. noć

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dobro jutro cure jos danas i sutra treba prezivjeti na ovom paklu .
    snupi drzi se sve se da izdrzati za krajnji cilj.
    linalena hvala na dorucku al nesto mi limunada i casa mlijeka ne idu skupa

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni je noćas zapravo bilo i pomalo hladno, omotala sam se plahtom. Barem to, kad je dan užasan

Ja danas navršila 12tt. Onaj dugo očekivani 12. Iako ni to nema garancije, sranje se može bilo kad dogoditi. No mislimo na najbolje

Inače ako nekome treba:
    4+3 tjedna- kraj 1 mjeseca
    8+5 tjedna- kraj 2 mjeseca
    13+1 tjedna- kraj 3 mjeseca
    17+4 tjedna- kraj 4 mjeseca
    21+6 tjedna- kraj 5 mjeseca
    26+2 tjedna- kraj 6 mjeseca
    30+4 tjedna- kraj 7 mjeseca
    35+0 tjedna-kraj 8 mjeseca
    40+0 tjedna- kraj 9 mjeseca

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Linalena taj pocetak 3 mj cemo proslaviti jednim kakaom..

Hvala Vrci na tablici, ja nisam imala pojma kako se ti mjeseci racunaju, dobro da imam aplikaciju na mobitelu koja mi racuna tjedne..

E cure jeste li skinule prstenje?meni nekako sad prsti naticu..

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Niti ja nisam kuzila te tjedne dok nisam to vidjela

Nosim oba prstena kao i do sad. Ako mi i malo prsti naoteknu,vrate se brzo u normalu

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

meni su prsti k'o ćevapi, eventualno bih ih mogla ukrasiti narukvicom...dobro, kod mene su se već poklopili tjedni, godine i celzijusi

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

joooj pakao....a nemam klimu....užasno mi je sada....danas sam 38+2...jučer bila na ctg sve ok..u petak ponovo na ctg,amnioskopiju i pregled...
    isto sam malo natekla,ne puno,ali prstenje već odavno nemam na rukama...noge,dolje isto u nekoj normali su natečeni....nije ni čudo na ove vručine a stanje...jedva čekam se riješim i da se mazim sa svojom curkom...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    da linalena sad si u 10 tt i u 3 mj.
    Ja se bockam cijelu trudnoću još uvijek u trbuh i moram priznati da mi super ide, nemam masnica uopće i niš mi to ne smeta, još malo pa prestajem
    Evo preživjeli još jednu pakleno vruću noć, jedva čekam rashlađenje koje najavljuju za čet. noć
    joj draga mimi jedva čekam to rashlađenje....imam neka 2 ventilatora,ali to ništa ne pomaže

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

dobila prve nalaze: u urino kulturi piše SAPROFITI , a krvna slika je koliko vidim OK osim povišenih leukocita (ja ih imam nečega 11 a granica je do 10)
    sutra idem internisti pa onda sa svim tim do ginica da vidim

možda mali urino infekt?? - idem česti pišat par kapi, i dole imam povremno neki pikavi osjećaj

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

joj cure, ja sinoc krepavala od vrucine od 3 i onda posustala i upalila klimu...
    Muma sjetila sam se kak si tu u mojoj blizini, a bez klime, uf...

prstenje-imam jos samo vjencani, a i taj ce uskoro letiti
    u prvoj trudnoci sam ih skinula negdje oko polovice t, onda smo isli na vjencanje pa se kokica htjela ukrasiti
    auuuu, vot a mistejka tu mejka....
    jeeeedva ih skinula, sve probala a oni ni makac...vec sam vidla kak ih pilom rezu
    skoro sam si prst strgala- zato, skinuti ih na vrijeme bi bilo pametno
    i ne stavljati opet, jel....ukrasite se lancicem

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    dobila prve nalaze: u urino kulturi piše SAPROFITI , a krvna slika je koliko vidim OK osim povišenih leukocita (ja ih imam nečega 11 a granica je do 10)
    sutra idem internisti pa onda sa svim tim do ginica da vidim

možda mali urino infekt?? - idem česti pišat par kapi, i dole imam povremno neki pikavi osjećaj
    Ja sam našla na ovaj odg doktora
    http://www.cybermed.hr/forum/specija...rofiti_10_na_3

Ne znam koliko ih ti imaš

Povišeni leukociti su normalni, to nije problem

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ma saprofiti su normalna flora koliko ja znam..a isto imam, linalena ,takav osjecaj kao da imam uroinfekt pa ga nemam..
    Ja svoj prsten ne mogu izvaditi od vjencanja, pa ni ne znam kako bi sad izasao kad su mi poceli naticati prsti..bit ce rezanja kod mene, vec vidim..

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

prstenje probajte skinuti uz sapunicu. Pomaže

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja kako sam smršavila morala skinuti vjenčati jer mi je 2 puta izletio samo tako, pa je bilo plača i traženja
    a zaručnički od prvog dana je jako tijesan ipak je s dijamnatićem, ali morati ću i njega uskoro

hvala za ove moje nalaze

sada sam poslala muža u dućan po mlijeko i čokolino, neda mi se kuhati griz

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja još nosim svoj prstenčić ali ima još mjesta. Imat ću na umu da ga na vrijeme skinem.
    Ginger strava mi je jučer i danas, a danas sam morala ujutro peglati stvari za more a onda u banku, ljekarnu itd. Došla sam toliko mrtva doma da sam spavala 2 i pol sata (to se nije NIKAD dogodilo, nema spavanja po danu kod mene).
    linalena ja ti ne znam ništa o tim leukocitima, ali nisu ti jako povišeni pa valjda nije neki problem.
    snupi ako nas čitaš ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dođi brzo doma!
    Kissam vas sve!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

i tako ja stavim mlijeko grijati u mikrovalnu, ostatak oko 2 dcl popijem, mmm baš mi paše hladno mlijeko
    i vadim posudicu i gle nekako čudno sjaji, pomaknem a ono kiselo mlijeko
    psmtr rok trajanja 9.8 a mlijeko se skiseli

nadam se da nije bilo "jako " pokvareno, jer ovo kaj sam pila je baš bilo fino

Snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od linalena : 07.08.2013. at 18:04

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ja svoj prsten skinula negdje oko polovice baš zbog toga da ga nemoram rezati jer su mi prsti počeli naoticati i baš mi je pusto bez njega.
    snupi big kiss,drži se i što prije dođi domeka!
    cure uživajte kolko možete dok ne dođu neke normalnije temperature!
    muma uživaj pakirajuči se za more,još malo i hladit češ se u slanoj vodici

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    sada sam poslala muža u dućan po mlijeko i čokolino, neda mi se kuhati griz
    baš si mi ideju dala... napravila sam si griz sa čokoladom, prelila preko nasjeckanih jabuka, šljiva, breskvi i marelica i posula cimetom...
    sad imam filing da ću eksplodirati, ko balon sam

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ma skinut cu ja nekako taj prsten

E kad smo kod hrane, ja sam si napravila palentu i prelila hladnim jogurtom..

E i zamislite, dodje moja mama doma i daje neki poklon mm a kad ono rucnik za bebaca na kojem pise "tatina ribica"..preslatko...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma skinut cu ja nekako taj prsten

E kad smo kod hrane, ja sam si napravila palentu i prelila hladnim jogurtom..

E i zamislite, dodje moja mama doma i daje neki poklon mm a kad ono rucnik za bebaca na kojem pise "tatina ribica"..preslatko...
    prava svekrva!

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Drage trudnice ( i mamice ), evo, moram naprosto podijeliti s nekim ovu vijest. Prošle godine ICSI, a ove godine spontana trudnoća i eto, trudna sam već 8+2 Još ne mogu vjerovati...malo me strah, s obzirom da imam bebu od skoro 9 mjeseci, al, valjda ću nekako izdržat. Sretno svima do kraja, a onima pred terminom čim brže i lakše porode

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

lovekd predivne vijesti Čestitam

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

lovekd čestitam, prekrasne vijesti

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala Vam žene drage

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Lovekd prekrasne vijesti, cestitke od srca

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Muma moram te ispraviti, nije svekrva nego punica.. Meni je to veelika razlika..

Lovekd stvarno predivne vijesti! Cestitam i sretno!

Ja se taman vratila sa stand up komedije zeljka pervana i tako sam se dobro nasmijala..

Laku vam noc!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutro za sve ranoranioce!!! Kavica, sokići s ledom, a kasnije će i neka konkretna papica...
    vatrice prihvaćam ispravak. Meni je to sve isto - i sveki i punica su nam super pa ne smišljamo zle priče o njima i uopće te pojmove ne razdvajam.
    lovekd čestitam ti sad i ovdje od srca! Nadam se da ćemo se družiti i da ćeš se uspjeti javiti češće ako ti to tvoje malo zlato dozvoli.
    Meni se mali frajerčić počeo lupkati, napokon osjećam udarce a ne leptiriće i danas me prvi put probudio takav grč u nozi da sam izletjela iz kreveta. Nadam se da je to samo puka slučajnost pošto pijem magnezij
    A sad trebam pomoć...kako točno razlikovati BH od pomicanja bebe? Jel osjećate da se baš maternica kontrahira? Meni se jako često stvrdne dio trbuha ali mislim da se to bebač nabije naprijed jer koji put onda na tom mjestu i osjetim te leptiriće (od jučer lupkanje). Ali ako nije nelagodno, bolno...kako sve to razlikovati? Dajte koji savjet laiku, bez zamjerke molim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •