Stranica 198 od 288 PrviPrvi ... 98148188196197198199200208248 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,851 do 9,900 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

sandric sretno za sto bezbolniji porod , bez intervencija i medikamenata! Nadam se da budes imala i dobru pratnju!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sandra ako krene za vikend, zelim ti srecu i brz skolski porod..

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure dobro vam ipak malo svijezije jutro..nadam se da lakse disete i da ste za jednu kavicu, nes, mozda caj, kakao, ili neki osvjezavajuci sok. Za dorucak... Vec mi je muka od pomisli na hranu...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure drage dobro jutro,
    Nekako mi se učinilo najbolje da ode pitam, i da vam se pridruzim, u 6 tjednu sam bila sam prekjučer na pregledu i sve je ok samo imam gljivice i dala mi je vaginalete, sinoc sam stavila prvu i jutros mi je bilo dvije kapljice krvi i kasnije nista više, jeli to od toga ili nije dobro, bas sam se pripala jutros čak su mi suze krenule.
    Svima želim sve naj najbolje i brz i lagan porod curama kojima je termin.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Tonkice cestitam jos jednom i dobro nam dosla.Mozda si se malo ozljedila prilikom stavljanja, ako sad vise nema krvi, mislim da nemas brige.malo prati tokom dana i malo vise miruj za svaki slucaj.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Tonkice ovdje je jako puno cura imalo krvarenje u tako ranoj trudnoci ukljucujuci i mene. Moze biti svasta, od toga da si se ozlijedila pri stavljanju vaginaleta do hematoma, a kod nekih nije bilo razloga.
    Moj savjet ti je da mirujes i odi slijedeci tjedan doktoru na pregled.
    Ako ti se opet pojavi krv i frka te imas uvijek opciju da odes na hitnu.
    Nadam se da ce sve biti ok.. sretno

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dobro jutro cure
    tonkice ako te nista ne boli samo se opusti i ja sam krvarila u 6 i u 7 tjednu bez razloga , to si se najvjerovatnije noktom ogrebala ili nesto slicno bezazleno jer da je nesto ozbiljno nebi bilo dve kapi vec mnogo vise od toga.
    joj cure taman zahladilo al meni pao pritisak skroz nisko pa opet ne mogu ustati iz kreveta kako je krenulo ima da prelezim citavih 9 mjeseci ,uvjek mi nesto fali.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Vatra, Bluebella, Boss hvala vam cure, smirile ste me, uf ja sam grozna, morat cu se opustit stalno sam u strahu. Hug

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hvala curke...jedva čekam da se mazimo s našom curkom
    želim vam uredne i dosadne trudnoće i da ta krvaruckanja prestanu

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Nakon rucka i par bombona mi je kolegica izmjerila seser i bio je 6. to znaci da nemam secer ili oni u labu nakon onog popijenog secera izmjere drugaciju vrjednost

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

niš se nisam naspavala, samo sam se vrtila
    i sada me križa rasturaju, glava boli i naravno da mi se spava

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja zadnje dvije noći dobro spavam...ali imam problema sa želucem. Što god pojedem, teško mi padne. Onda moram popiti mineralnu, ili još bolje colu, da izazovem podrigivanje. Inače mi je muka
    Mislim kakva su to sad čudesa

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja uvijek nakon većeg obroka moram popiti colu
    znam da kažu da nije dobra u trudnoći ali nekako se držim da 2 šače na dan ne mogu škoditi a kavu sam izbacila tako i tako

cure kada je vama počela smetati odjeća u struku, ja sam danas 9+4 i baš me žuljaju hlače i to one meke za po doma. sada sam našla neku široku haljinu koju mi je donjela teta iz kanade (to da znate kak zgleda) i muž veli da idemo nekaj kupiti poodne. a mene sram da već sada. jer mi se nekak čini rano, moram ić na trudnički odjel. no možda mi smetaju i ubodi od heparina

i da, jel zna koja dal je Canesten krema protiv gljivica na koži OK u trudnoći - napalo me na leđima a imam samo to no bez uputa

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Lina i meni su brzo sve hlače bile male tj. Nisam ih mogla zakopcati i ja se prebacila u tanku trenerku s širokom pasicom, mislim već od 7-8 tjedna.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma ja sam stavljala canesten i u rodnicu po preporuci ginekologa tako da mislim da možeš.
    Linalena mene su isto većinom sve one uže stvari na kopčanje počele žuljati pa sam većinom bila u trenirkama u to vrijeme, pa šta nemaš neke ljetne haljinice i hlačice s lastikom u pojasu ja to cijelo vrijeme nosim...šta se tiče cole bolje da popiješ mineralnu nego to osim što je nezdrava još je i puna šećera a 2 čaše svaki dan nije baš malo...mislim ne unosim ni ja apsolutno sve zdravo u organizam ali te stvari tipa cole, hrenovke, tunu iz konzerve...sam srezala na minimum, zdravije ti je popit kavu svaki dan

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja već imam kupljene dvoje trudničke hlače za jesen i kad zahladi. Kupila u MamaNova dućanu, njihove su mi preudobne, i imaju pasicu koja se može širiti i suziti, ovisno kako je velik trbuh. Za razliku od svega što sam vidjela/probala u C&A, H&M i sličnim dućanima, ovo je vrh. Tamo mi je sve bilo kao ružna xxl roba
    Meni su isto rano počele smetati hlače oko struka, kad sam sjedila morala sam ih otkopčati

Odjeća za po doma mi je ok, jer je na lastiku i šira je. A budući da je ljeto, za nekud ići sam uglavnom u haljinama

E što se tiče cole, meni manja količina cole pomogne više nego mineralna. 2-3 gutljaja cole mi je kao čaša mineralne. Tako da ja svaka 2-3 dana popijem sve skupa pola čaše ili čašu cole. Ne smatram da se time previše trujem
    Posljednje uređivanje od Vrci : 11.08.2013. at 12:07

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

E da, nije to svaka 2-3 dana, nego tako je kad mi je loše. Bilo je par tjedana kad ništa takvo nisam ni okusila

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja isto moram piti colu ili mineralnu jer mi stvarno bude loše. Cola me defenitivno bolje digne.

Jel koja od vas imala neki žućkasto smeđi iscjedak bez tragova krvi?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

E meni pomogne i cedevita,ali odmah uz obrok. Djeluje mi kao i cola

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Ja sam 10+4tj. i već neko vrijeme me sve hlače tiskaju u struku tako da ih isto otkopčavam kad sjednem No, s obzirom da sam sad na praznicima i uglavnom doma, nosim kratke pamučne spavačice cijeli dan No s obzirom da se početak nastave približava, morat ću učiniti nešto po pitanju garderobe...čim zahladi mislim se trajno ubacit u tajice i tunike.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Vratija se Šime!!!!!!!!!!!
    evo mene nakon 20-tak dana kući bilo mi je super iskupala sam se nauživala baš sam guštala da bi opet nazad,vas sam uglavnom čitala al nisam mogla pisat jer imam šašavi mobitel i baš ste mi falilile!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

počela se vraćat ekipa s mora pa dobro jutro svima i pohani kruh od sinoć

mima ja sam imala nekako oker-smeđi i scjedak, dok rekao da može biti ozljeda od utrića ili razvoj posteljice. s obzirom da je brzo stalo nije bio hematom. a žućkasto, jako nježno, mi je skooro pa stalno
    uglavnom tjedan dana sam jače mirovala a dalje ću laganiini
    Posljednje uređivanje od linalena : 12.08.2013. at 07:39

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutrooooo!
    Ja vam samo svima šaljem morske pozdrave s juga! Vidim da se željkica vratila pa će me ona zamijeniti
    Nadam se da vam nije više toliko vruće, mi uživamo u kupanju, napokon, i šaljemo vam svima puse!
    sanda, medonija sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dobro jutro cure
    muma okupaj se za mene jednom zeljna sam mora , to je jedina stvar koja mi bas bas nedostaje.
    moj dragi se sprema uveliko iako je meni sve jos uvjek prerano ide danas kupiti karavana , a ja jos uvjek ne mogu da vjerujem da ce nama uskoro trebati karavan da se mozemo svi potrpati . juce sam cijeli dan sjedila i razmisljala kakav je zivot nismo planirali da cemo ikad imati ni jedno djete a danas kupujemo karavan . meni jos uvijek to nemoze doci do mozga.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

boss da, tako nas fino preokrene
    i meni ipak fali more, nadam se krrajem 9og otići na koji dan

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

jutro!

blago vama "okupanima", meni to fali ovo ljeto....

mi smo i dalje u paketu, danas punih 39tt!
    ne znam više šta da si mislim: već 2 dana imam kontrakcije, nekakve valjda trudove ali to ništa nije pravilno, nemožeš ih ulovit "ni za glavu ni za rep", i niti to nešto posebno boli, niti se pojačavaju...kontrakcije se zaredaju nekad po 5 komada na svakih 10min, pa onda 2 sata ništa, ali bude ih preko 20ak dnevno, neda mi se više ni brojat... već treći dan mi je i stolica "tekuća"... svi simptomi su tu, samo nikako da krene ono pravo!
    Bebice su i dalje aktivne, pa si nekako mislim dok je tako, znači da je uredu
    samo, zato što mi svi od početka pune glavu s tim da blizanci "moraju" ranije van, da nema šanse do punog termina, sad se već počinjem brinut da nekaj nije u redu...
    mislim da ću danas zvrcnut mog gina da vidim kaj on misli o tome svemu... ovo me polako izluđuje... noćas sam više bila budna nego spavala i stalno mi se razni svcenariji motaju po glavi...
    Posljednje uređivanje od medonija : 12.08.2013. at 09:07

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

sanda i medonija sretno
    I meni se čini da imam lažne trudove, noćas me čak i maternica bolila ono kao PMS, ne znam što je to jel se još rasteže ili?

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

medonija tvoja situacija meni je i za smijati i za plakati , molis boga da doguras do 35 sedmice a kad doguras onda klinci nece van ni u 40.

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

pa baš! ja sam mislila da sam ja najtvrdoglavija osoba, ali iuzgleda da mi stiže opasna konkurencija
    uh, bit će to zanimljivo tamo npr. u pubertetu...

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

bas su zasluzili imena zlo i naopako , sta ce tek biti kad stanu na svoje noge kad su sad tako tvrdoglavi

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

curke pred porod - sretno!

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Sanda kakvo je kod tebe stanje? Ima li jos cura "u finalu" ali mi je promaknulo?!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

medonija, ti si najfinalnija

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Mah, ja sam u finalu vec 2 tjedna, sad me vise ne bi cudilo ni da prenesem! Ko je rekao da blizanci nemogu 40tt!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma to neće bebe van dok je onako jako vruće bilo Sad će se one pokrenuti

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

o dragice jos ste u jos jednom komadu, ja od kad sam pocela jesti sve mi ima nekakve nove okuse, pojedne stavri koje su mi bile fine sad vise nisu. danas idem ponovno na pikanje. Od proslog ponedjeljka povracala sam samo dva puta to je napredak.Muma okupaj se i za mene,mali mini kakvo je stanje sad si stopala sat vremena u kojem su razmaku?željkice i ti si nama falila. Kaj ste vadile od pretraga do sad(vrci, boss, ginger,sybylle)?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

htjela sam pitati da li su brojila trudove(ako jesu) , na sat vremena i u kojem intervalu dolaze?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pretrage:
    prije uzv sa 9tt sam vadila krvnu sliku, urin i guk. Urin je bio lošiji, pa sam radila i urinokulturu, ali to je ispalo ok.
    Na tom uzv me pitala za papu, budući da sam radila prije par mjeseci nisam trebala ponavljati
    Pitala sam za briseve, rekla je da ako nemam indikacije sad, da ih oni u pravilu ne rade. Ali ako hoću, mogu ih napraviti. Nisam htjela, prošli su bili čisti, vidjet ću što će mi reći dr koji će mi voditi trudnoću

Ništa drugo nisam radila

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hvala vrci da se znam pripremiti kaj me ceka ovaj tjedan!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bok cure..
    Medonija ti i tvoje curke obarate rekord..ma ovaj tjedan ces sigurno roditi.. Mozda da otvorimo kladionicu..he he.. Samo hrabro i sretno..

Ja cekam pregled koji je u srijedu, ne mogu ga docekati, nekako me strah hvata jer me ni cice vise ne bole, ni trbuh.. Nemam pojma sta se dogadja, nadam se da je sve ok.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Vrci a krvnu grupu? Toxoplazmozu?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja sam toksoplazmu i krvnu grupu vadila dok sam prije dvije godine isla u Maribor u postupak!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

jos da vas malo zagnjavim, jako mi ide krv iz desni i upaljene se da li je imala koja problem sa tim i kako ste to rjesavale?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa krvnu grupu imam u papirima koje smo dali za postupak. Za torch ću pitati...

Meni je zubarka rekla da su zubi u trudnoći osjetljiviji, pogotovo desni. Ja sam zato dobila savjet za korištenje interdentalne četkice, meni je pomoglo. Uglavnom kaže treba ih redovito prati i četkati, prođe to brzo

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    jos da vas malo zagnjavim, jako mi ide krv iz desni i upaljene se da li je imala koja problem sa tim i kako ste to rjesavale?

odvratno-groznog okusa - Paradontax pasta, probaj meni je dosta pomogla!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

snupi bravo!
    ja sam radila isto što i Vrci + toxo
    krvnu grupu imam još od prve trudnoće, a kako sam rh+ ne treba ponavljati zbog senzibilizacije
    ah da, vadila sam i hormone štitnjače prije pregleda u 12 tt (to me tražio mpo-vac, ne soc.ginićka)

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

za krvarenje iz desni mi je pomogao vitamin c (500mg dnevno) i ona skorz mekana četkica (cuporex, tako nešto)
    paradontax i inače koristim, tako da meni tu i nije pomogao
    redovito sam detaljno četkala i flaksala i dosta se smirilo
    ali su desni i dalje osjetljivije nego prije trudnoće

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    meni pomaže Paradontax pasta i obavezno koristi zubni konac ili neku interdentalnu četkicu poslije svakog obroka da počistiš ona nedostupna mjesta između zubiju jer ta zaostala hrana se brzo ˝ukiseli˝ i onda nastupaju problemi.
    inače, meni ta pasta nije uopće odvratna, iako svi pišu da je koma....valjda kako kome....

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kad se radi toxo?

Ja koristim elmex/aronal paste, curaprox cetkicu i curaprox interdentalnu

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Meni su mpo muke donijele kroničnu parodontozu i morat ću na neku operaciju navlačenja zubnog mesa. I "pojela" sam si zubnu caklinu škrgutanjem u noći. Ja po preporuci zubarke koristim Elmex sensitive (zelenu) četkicu, pastu i vodicu, i nemam nikakvih problema s krvarenjima, bolovima i sl. I, naravno, uvijek konac. snupi nadam se da ćeš riješiti problem, evo imaš hrpu savjeta do sad

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •