Stranica 201 od 288 PrviPrvi ... 101151191199200201202203211251 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 10,001 do 10,050 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Evo mene s pregleda, sve super! Bebica je 3 cm i nesto, ciste nema i dalje utrici do 13 tt mi je rekao, u spekulima sve cisto i uredno, dao mi je up da se narucim za mjerenje tog nunhalnog nabora, kako se zove taj pregled?

Sybylle i ti si danas na pregledu??

Ja racunam tjedne po ZM...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

vatra bravo za bebicu!!!
    boss ja sam koristila crinone umjesto utrića, i iako nisam imala apsolutno nikakvih problema, moj mpo ginekolog je rekao da nek koristim i iza 12tt...a pošto mi je idući pregled kod soc. gin. bio tek na 15+3, koristila sam ih do tad. Uglavnom, mislim da nema potrebe tako dugo jer s 12tt posteljica preuzima funkciju.
    corinaII ja svog bebača na veliko osjećam, ali u 18tt nisam ništa! Gura se, rita - nešto prekrasno. Budi strpljiva... Meni je posteljica sprijeda pa je to uzrok zašto sam počela od 19/20tt osjećati pokrete.
    Svima vam šaljem puno morskih pusa!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Meni su za utrice u Pragu rekli da ih mogu uzimati do 32 tt (dvije prije spavanja) jer sprecavaju mozebitne prijevremene trudove pa se kod blizanaca koriste tako dugo. Naravno nije obavezno i bez toga trudnoca moze proci u redu.
    Sto se tice micanja beba ja svoje decke jos ne osjecam. Mozda zato što sam imala viska oko trbuha i prije trudnoce pa je teze osjetiti.. . Ma tko ce ga znat...i prosli put sam bebe pocela osjecati tek oko cca 22-23 tjedna..ovisi valjda i kako su namjesteni. Ma glavno da su ok a ostalo cemo vec docekati.
    pozz curke

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Zaboravila reci da sam u 18 tt

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Evo i ja se vratila s pregleda. Jedna bebica je 49mm, nosna kost pozitivna, NT 1.13mm; druga je 42mm, nosna kost pozitivna, NT 1.00mm. Sve je ok, malci su se razmahali rukama i nogama i bilo ih je super gledati tako da sam sad opet malo mirnija

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

vatrice super super

sybylle duplo super super - koji je tebi danas dan? kolike su sada bebice

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Mi smo danas napunili 11 tjedana. Baš su me iznenadile koliko su narasle od zadnji put Kad si ti opet na pregledu?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sybylle,vatra za bebice!!!!!!!!!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

vatra, sybylle bravo za bebice i za preglede

leeloo draga... pusu šaljem tebi i tvojim dečkima

ja se pakiram i ujutru u 5:30 buđenje i žurimo na trajekt za Dugi otok, pa onda malo Primošten.. nadam se da će biti signala pa vas čitam

za sve okruglice

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

bluebella pa onda malo do splita! lipo se zabavi,okupaj..................

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    sybylle,vatra za bebice!!!!!!!!!
    x!!!
    bluebella lijep provod i uživajte!
    leeloo
    muma i tebi pozz i kiss!
    i svima ostalima kissač!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sybylle za bebice!!

Blubella uzivaj!!
    I ja saljem pusu svima..

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

sybylle vatra cestitke vec na velikim bebama.
    leeloo znaci kod blizanaca se duze koristi utrogestan , a ja se nadala da cu ga se uskoro rjesiti dosadio mi je vec.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Blue lijepo se provedi

Sybylle ja sam danas 10+1 a pregled nisam još točno dogovorila, ali u 12 tjednu - pa sada i sama ne znam da li se misli 11+x ili 12+x - ja bi što ranije, zovem ih u utorak da se naručim. Ja inače trudnoću vodim u IVF poliklinici a jučer dobijem od njih poruku da su se preselili u Babonićevu, na fotki lijepa velka zgrada. Baš me zanima

Gdje su Snupi i Zima??
    Posljednje uređivanje od linalena : 15.08.2013. at 08:07

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj boss prvotno napisa Vidi poruku
    sybylle vatra cestitke vec na velikim bebama.
    leeloo znaci kod blizanaca se duze koristi utrogestan , a ja se nadala da cu ga se uskoro rjesiti dosadio mi je vec.
    Tako su meni rekli. Makar opet napominjem ,nije obavezno i mozes proci i bez njih. Vidjeti ces sto ce tvoj dr reci.

Bb uzivaj na moru ...curke pusa i cuvajte svoje bebice

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sybylle prvotno napisa Vidi poruku
    Ako joj je oplodnja bila 8.6., što je subota, a danas je srijeda, kako joj danas može biti točno 11 tjedana?
    Mislila sam da je netko napisao 11+2 pa sam samo oduzela 2 dana, nisam računala po kalkulatoru, samo sam joj htjela ukazati na to da bi po punkciji bilo najtočnije iako kažem samo su 2 dana razlike pa nije toliko bitno, i da obično se računa po zadnjoj m. jer ginekolozi ne znaju kad je bila oplodnja pa se uzima taj datum...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sad sam malo provjerila u biti ona nadodaje a ja oduzimam 2 dana, i mene zbunilo sve to, nov@ je jučer točno izračunala dakle bila je 11+2 a onda još 2 dana to je 11+4

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

jutro cure i veliki kiss bebicama ,evo mi danas zaokružujemo 24tt.

BB uživaj i lijepo se provedite, ovo je zadnje ljetovanje u dvoje!!!!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

dan dragice tu sam citam vas, u zadnje vrijeme vecinom samo ljencarim. Ja sam dobro nakon tjedan i pol danas ponovno rigala. Mom organizmu vise ne odgovara pojedina hrana- nista mljecno, cokoladno i kiselo.ja sam danas 9+2. I ja sam dobila od ivf da su na novoj adresi, Linus di je ta ulica? Vidim da svi rastete ii da se dobro! Ja sam bila jucer kod zubara, dobila tekucinu za ispiranje desni, rekla sam da dođem na ciscenje kamenca dok mi prođu mucnine. Sutra idem vadi kompletnu krvnu sliku i urino kulturu.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

baboniceva je odmah do petrove bolnice, iz smjera istoka, na krizanju prije bolnice -desno i polako uz brijeg

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

molim pomoć,dali je netko od vas u trudnoći dobio upalu bartolinijeve žlijezde???

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    molim pomoć,dali je netko od vas u trudnoći dobio upalu bartolinijeve žlijezde???
    ja bi ti rado pomogla al stvarno neznam ništa o tome nadam se da će se upalo brzo smirit,jel puno boli?

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ma ne boli bas nista,mislim da se nije upalilo nego je ful oteceno vec jedno tri dana pa me nervira. Sad stavljam rivanol i nadam se da ce se povuc. Znam da to inace skidaju kirurski ali sad mi stvarno nebi trebala anesezia.
    Ako ima netko iskustva molim savjet. Hvala

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutro svim bušama!
    Šaljem jednu kavicu na kontinent! A onda idem po doručak pa javite želje
    sybylle lijepe vijesti s pregleda, nek ih je još puno puno!
    Bluebella uživaj na moru. Ovo ti je zadnje soliranje s dragim na plaži. Mi baš uživamo u toj činjenici ali jako se veselimo idućem ljetovanju s bebačem!
    snupi, tina29, željkica i svima vam ostalima šaljem
    A gdje je medonija? Ili sam ja nešto preskočila?

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

jutro! muma hvala na kavici,baš je posebno dobra jer je morska!
    meni može slance i jogurt baš mi se to nekak jede!
    ja budna od pola šest,moj frajer ima rastezanje i neda mami spavati
    baš sam i ja htjela pitati di nam je medonija, a ni sanda nam se ništa ne javlja???

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

jutro!
    tu sam, čitam vas i uživam u vašim lijepim vijestima i prisjećam se tih tjedana: prva lupkanja, uzv...
    usput svima čestitam na odličnim nalazima zadnjih dana, sad se lijepo opustite i uživajte!

ah da, sigurno vas zanima : ne, nismo se još "raspakirali", još smo 3u1, danas 39+4tt, rušimo rekorde
    idemo danas na kontrolu i dogovor za prijem u bolnicu, jer u pon je puni termin i ako se ništa ne dogodi u narednih par dana, bit će indukcija ili carski...

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj medonija prvotno napisa Vidi poruku
    jutro!
    tu sam, čitam vas i uživam u vašim lijepim vijestima i prisjećam se tih tjedana: prva lupkanja, uzv...
    usput svima čestitam na odličnim nalazima zadnjih dana, sad se lijepo opustite i uživajte!

ah da, sigurno vas zanima : ne, nismo se još "raspakirali", još smo 3u1, danas 39+4tt, rušimo rekorde
    idemo danas na kontrolu i dogovor za prijem u bolnicu, jer u pon je puni termin i ako se ništa ne dogodi u narednih par dana, bit će indukcija ili carski...
    Moja susjeda je rodila blizance u 41. tt. Decko 3750 gr, cura 3650 gr. Cekamo tvoj izvjestaj, sretno!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

juuutrooo!

ja na poslu, bljak...al nadam se ne još zadugo....

medonija, fakat rušiš rekorde!
    nek ti i porod bude tako lijep i školski kao i trudnoća!

cure na moru - uživajte!
    i ja bih isto, da se maknem od ove us*ane ambrozije

mene moja ribica svako malo lupka i baš uživam
    al kontrakcije me i dalje muče, a često i probadanja dolje desno, kad sam umorna (što je uredno svaki dan, nakon 8h na poslu...)
    u ponedjeljak je kontrola i jedva čekam!

pusa svima

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

jutro,muma hvala na kavici i nadam se da uživaš!!!!!
    medonija bebicama se sviđa u kućici neka ti i porod bude brz i lagan!

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Dobro jutro svima i hvala na dašku morskog zraka
    muma, s obzirom da si iz Vž, zanima me da li vodiš trudnoću u Vž i gdje si radila anomaly scan (naravno, ako jesi)? Ja inače vodim trudnoću u Kc, čujem se telefonom sa svojim MPO doktorom, a sad sam na uzv probir išla u VŽ jer mi je duplo bliže nego do Zg. Čisto me zanimalo kakva su razmišljanja "domaćih" i upućenih o vašim doktorima (bila sam kod Jukića)?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jutro curke, tj. Dan..jutros sam isla vaditi krv na toxoplazmozu na moj zahtjev jer imam macku.
    I jos svasta nesto obavila po gradu.. I narucila se za taj probir ili kako se vec zove i narucili me vec za utorak a onda ce mi biti 10+6, sta nije to rano?

Butterfly stavi rivanol u frizider ima bolji ucinak, a i htjela sam ti predloziti da si s njim radis obloge, za drugo neznam

Pusa svima

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

sybylle u Varaždinu nemaš izbor možeš ići u Adartu ili Sunce. Ne znam kako si bila sad zadovoljna kod Jukića , ako si stekla povjerenje i u njeg idi ponovno tamo, to ti govori bivsi zaposlenik Adarte.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

medonija još malooooo, bravo

tako me glava boli još od jučer navečer da sam jedva pročitala kaj je novoga, tak da sorry kaj ne komentriram - no kaj smijemo popiti za glavu?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mislim da je 10+6 prerano za kombinirani. Svugdje pise da se radi od 11+1 do 13+6.
    Ja sam isla s 11+1 i dr je rekla da je to taman kad vec moze to raditi,ne prije...
    Pa daj jos provjeri

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Linalena,meni je mpo rekla lekadol ili lupocet, nista jace

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hvala Vrci, moram nekaj popiti jer nisam ništa spavala koliko me bolilo
    malo pomješana migrena i problem s vratnom kralježnicom

pitao mm tu u lokalnoj birtiji (apoteci) za utriće i kažu da nemaju problema

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mene isto jucer boljela,ali ne jako. Danas mi se opet vratio umor, jedva gledam. I sise opet bole.
    A 2 dana sam bila bas super

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala Vrci, i mislila sam si da je rano, ali su me narucili preko centralnog narucivanja,i mislila sam da se duze ceka a oni mene narucili odmah za utorak, da sam znala bila bi kasnije poslal up a sad je stalno zauzeto...

Linalena samo paracetamol mozes protiv bolova

Medonija & Sanda sretnooooooo!!!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

lina - paracetamol, sve drugo nikako uzimati bez dr

vatra, slazem se s Vrci, jer plod mora biti bar 45 mm

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Rijesila sam nakon 2 sata neprestanog zivkanja... Ipak su me narucili za 27.8 kad ce mi biti 11+6.. Dobro da vas imam i citam...

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Eve nas sa pregleda veliki smo 52mm,nn mjeri 1.5mm sve u redu cak smo I mahali mami I doktorici,kombinirani je u redu sad me zvala doktorica i sad a samo uzivanje u dvoje. Moram napraviti koagulogram jer znate gdje i zasto je to pozdravljamo vas sve ja I moj grahic

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Zima, bravo za tvojeg malca!Narastao je lijepi veliki već.

Znam da je već bilo dosta govora o smeđem iscjetku. Ali sad kad se pojavio i kod mene, ne mogu a da se ne zabrinem malo i da ne pitam: što bi to trebalo značiti?? (sad sam 11+2) Primjetila sam ga danas. Ništa obilno, ali je tu. Prije dva dana smo bili na uzv i sve je bilo ok s bebama.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Zima za velikog bebaca! I nama je moj mahao i taman ga je dr uslikao..

Sybylle stvarno nemam pojma zasto bi ti sad bio iscjedak..mozdas jave cure sa slicnim iskustvom.. Nadam se da se vise nece ponoviti... Is is iscjedak !!!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

sybylle moja ginekologica nije u Vž, nego cca 20km dalje, ali je odlična. Ona mi je radila anomaly. Kombinirani u 12tt sam radila u ZG kod svog mpo.

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Sybylle znam da je bilo cura koje su imale "brljavljenje" i u kasnijim tjednima, vjerujem da je ništa opasno, samo se malo primiri i lezi

mi obavili pregled i ctg, nema nikakvih novosti niti naznaka da će se nešto promijeniti, u ponedjeljak u 8h ujutro imamo zakazan check-in, pa ćemo vidjeti dalje...

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

medonija sretno i da se što prije mazite

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sybylle vjerovatno nije ništa ozbiljno ako je samo malo smeđarilo i nije popraćeno bolovima.....

Zima super za bebicu, lijepo napredujete

A finalisticama Medoniji (baš si rekorderka ) i Sandi sretno i što brži i bezbolniji porod želim i čekamo izvještaj naravno

A ja da se pohvalim, danas sam primjetila da cicke curkaju kolostrum ili što već, onako kao vodica.. Znači da cicke rade (svaka luda ima svoje veselje)

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I mi bili jučer na pregledu, ušli smo u 37 tt sad smo u terminu.
    Bebač je aktivan, bili smo prikopčani na CTG prvi put zabilježio je i neke kontrakcije ali nisu još to one prave za porod, dobra vijest je što sam još zatvorena, a loša da mi se BHSB vratio...
    Jučer me cijeli dan bolio želudac tj. crijeva onako ko da imam virozu i svi su me plašili da je tako i njima počelo prije poroda, ali danas se povuklo tako da je ipak bilo nešto drugo u pitanju

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sanda nam se možda i porodila pošto se ne javlja, medonija tebi sretno i Sandi ako još nije!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Jutro cure...
    nadam se da ste se lijepo naspavale, sada barem nije više onako toplo da moramo disati na škrge!

Mimi super, stvarno vrijeme kod tebe leti. Već 37tt, sta znači da si u terminu,da biš mogla od sada rodit kad god?

Inače sve sam istraživala vezano za Bartolinijevu žlijezdu i izgleda da sam ja jedna od 2% sretnica kojima se to desi u trudnoći. Makar mene ne boli i ne idem kod dr. do redovitog pregleda,pa kud puklo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •