Stranica 203 od 288 PrviPrvi ... 103153193201202203204205213253 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 10,101 do 10,150 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Argente i
    medonija
    babe jedne, rascmoljile ste me na poslu, tcccccc

denii čestitam na curki!

snupi sad počinje uživancija, a? samo daj, do špancira ćeš biti totalno u formi

nas čeka poslijepodnevni pregled i jedva čekam, čak sam malo i nervozna...
    ribica je baš jako aktivna i nadam se da će pregled pokazati da je sve ok

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

dobro ginger kad ti i ja idemo napokon na sladoled posto zivis Nju Jorku?

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Pozdrav drage moje, pa raznjezih se do boli....hormoni naravno...medonija,argente sretno na porodu i naravno cekamo isto tako lijepu pricu kad budete sa bebicama u zagrljaju!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    I moj frajer nekad po cijeli dan lupka ja bar mislim da je to on da nisu kontrakcije,premda ja i neznam baš puno o njima,kako ih prepoznat i koliko su štetne!?
    zeljkice ja sam mislila da se moj mali nesto jako uznemirio,ali kako sam po cijelom trbuhu osjecala kao neke grceve koji su trajali cijelu noc i umirili se tek pred jutro zakljucila sam da su to kontrakcije. Malo sam citala po netu i dobro se us....la kad sam o tome procitala vise nego sto treba. Uglavnom od jucer lezim,povremeno se jave i jedva cekam sutra jer idem na pregled. Samo se nadam da ce mi dr. reci kako je to normalno i umiriti me.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav drage moje, pa raznjezih se do boli....hormoni naravno...medonija,argente sretno na porodu i naravno cekamo isto tako lijepu pricu kad budete sa bebicama u zagrljaju!
    ovo je tako lipo napisano da se ja moram švercati

Gonger pregled popodne super onda če mo i saznati kojeg je spola tvoj mali miš

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Medonija..ne zamijeri..mozak mi radi bez razmisljanja... Mislim na tebe..

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Argente, medonija, Mali Mimi nemam što dodati - prekrasne ste! Uživajte drage moje u onome što slijedi, majčinstvo! Ja sam na pola puta, uživam u apsolutno svakom danu ali i jedva čekam dan da postanem mama!
    Ginger sretno popodne! Javi nam se čim stigneš. I potpisujem snupi za sladoleeeeeed! Ili ćemo ga nas dvije doći lizat tebi pod prozor

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    dobro ginger kad ti i ja idemo napokon na sladoled posto zivis Nju Jorku?

Javim se cim odem na go
    Muma, susjedo iz twinsa (kad smo vec kod NY) vrijedi i za tebe
    Bit ce to jedan trostruko trbusasti sladoled

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Iako ne spadam na ovu temu, to je jedna od onih koje najradije i uvijek čitam i zamišljam dan kada ću i ja ovdje tipkati "s punim pravom".

Argente, medonija vaši postovi su me totalno rasplakali, prekrasni su. I hvala vam cure što se sjetite i nas "u čekaonici".

Sretno na porodu i neka vam i nastavak priče bude još samo lijepši nego što su vam bili trudnicki dani! Veeelike puse drage moje!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    Iako ne spadam na ovu temu, to je jedna od onih koje najradije i uvijek čitam i zamišljam dan kada ću i ja ovdje tipkati "s punim pravom".

Argente, medonija vaši postovi su me totalno rasplakali, prekrasni su. I hvala vam cure što se sjetite i nas "u čekaonici".

Draga tikki, od srca ti želim kao i svim dragim curama iz "čekaonice" da nam se što prije pridružite na ovoj temi.
    Zanimljivo kod mene je to da sam mj. dana prije nego sam ostala trudna zalutala ovdje i isto uživala čitajući što me čeka,a sa velikim strahom da nikad na mene neće doći red.
    Neka ti broj 13 donese uspjeh i sreću najveću

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

tikki

evo, mi bili na pregledu
    moje maleno ne zeli pokazati sto je izmedju nogica
    nije nam mjerila duzinu i tezinu (iako bih rado znala) al je gledala organe i tu je sve ok
    zapravo, bebica je bila tako zivahna da ju je jedva lovila
    posteljica je dosta nisko i definitivno se moram malo primiriti
    dobila sam i normabel kad imam bas jake kontrakcije, al to cu probati izbjegavati
    uzeli i briseve i to je to...
    kontrola nesto ranije zbog kontrakcija
    moram priznati da mi znatizelja nije bas zadovoljena sto se tice velicine bebe i spola, al dobro...ostalo izgleda ok, pa se nadam i da jest

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Živa neka bebica

Gdje si bila na pregledu i gdje vodiš trudnoću? Jesi ostala u Betaplusu ili?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

tikki doći češ i ti nama brzo tu!!!!!!!!!!
    ginger, ma glavno da je sve ok,uf mogu mislit koliko si bila znatiželjna a bebica se sakrila!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Super ginger samo da je sve ok. Sad sa nestrpljenjem cekas slijedeci uzv da vidis sto beba skriva, dizem okladicu da je sramezljiva curka...
    Odmaraj i puno lezi da izbjegnes kontrakcije i normabelcice

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

i ja mislim da će kod ginger bit curka! aaa šta će se naši frajeri borit za nju!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

thnx cure

Vrci, vodim trudnocu kod svoje soc.ginicke i kod dr. Radoncica (nisam vezana za polikliniku, nego za njega pa di je on-tam i ja, he he)

je, i meni se cini da je curka kad je tak sramezljiva
    ma samo nek je dobro, spol cemo saznati najkasnije u sijecnju

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ma mene vise zanimalo kolika je bebica, al fakat je bila tak nemirna da je to za ne povjerovat
    mislim, vec mi trbuh zna poskocit dok lezim, pa si mozete misliti

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ginger a ja ti držim fige za jednog frajera nakon 2 cure! Uostalom, da i moj frajer dobije ekipicu za druženje na trgu. Ali i curka je dobrodošla!
    Vjerujem da ti znatiželja nije zadovoljena. I ja sam rekla da ću biti razočarana ako ne saznamo spol odmah. Ali kaj možeš...strpljen spašen.
    tikki nek ti je 13. sretan broj i dođi nam brzo!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Muma, ja mislim da sam predodredjena za curke
    Zapravo, ak je musko, ja ni ne znam kak bi s njim
    Al velim, vise me muci kolika je beba...ah, nikad zadovoljna...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutro girls!
    Ja se podružila sa svojim frajerom u pola 6 pa na noge lagane
    Doručak i kava/kakao... a onda peglanje i pita od šljiva za popodne

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ginger bravo za pregled i za živahnu bebu, a i ja bi da ti sada bude dečkić - taj bi se nauživao u životu uz dvije starije seke

A kak je meni navečer bilo slabo, em mučnina, skoro povratila, em žgaravica da bi vatru rigala, nos zaštopan pa jedva dišem...blaženo stanje...joj kak to volem, samo da mi sise još malo nabujaju ili nekaj kaj je nedvojbeni znak da sam trudna i ja zadovoljna

Važem se jutros i 73,5 a na pregledu s 8tt 71, kada jedem ko prasica. Moram doć na pregled s manje od 73, a kada mi je tako fino pecivo s putrom i maminim pekmezom od šljiva ili čokolino pa onda malo kiselih krastavaca

jutro

Muma daj mi pošalji recept za tu pitu pliz
    Posljednje uređivanje od linalena : 20.08.2013. at 07:38

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

jutro, ja ću duplu kavicu nemogu se razbudit spavala sam ko top noćas!

joj Muma kako ti mamiš sa tim kolačima znaš kako bi sad jedan smazala, pošalji poštom bar 2-3!
    linalena i ja muku mučim s kilama evo baš sam se sad vagala i udebljala sam se 1,5 kg u ovih mjesec dana znači sve skupa 3,5 kg,a šta bi bilo da ne pazim, kad rodim jedan dan ma dva ću samo jest cijeli dan
    e Muma ma daj i meni pošalji taj recept baš imam šljiva i nitko ih ne jede.

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Jutro curke uzivate u carima trudnoce ,ja vec dva Dana muku mucim s povracanjem Ali proci ce I to zanima me da li se treba naruciti za petrovu 3 trebam vaditi koagulogram,,,,lp

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ginger tako je i naš bio hiperaktivan od samog početka, jučer mi je bilo tako fora kako odgovara na dodir ili zvuk ono kad smo probali malo stisnuti trbuh pa se pomaknuo, prvi znakovi komunikacije sa djetetom koje je još u maternici

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

dan , vidim veselo je ! Muma posalji kolac, ginger navijam da dobijes sineka. Zima ja sam se svojeg riganja rjesila, nadam se da i tvoje bude brzo proslo.,Ja sam neki dan popila kau nakon dva mjeseca i vise to nije to(pila sam bijelu) . A mljecni proizvodi isto vise nisu mi fini, ja sam "ljeceni mljekoholicar" a sad mi mlijeko stoji u frizideru i fuj mi je.Bas me veseli slusati kak vas bebeki lupkaju, jedva cekam da i ja prvi osjetim taj osjecaj.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bokic..
    Bas sam ja htjela napisati kako je i meni lijepo citati o vasim hiperaktivnim bebicama i kako lupkaju..jedva cekam to osjetiti, a i da mi busa pocne rasti...

Linalena i ja se tako osjecam cekam neke znakove da se pocnem osjecati trudno..cike malo narasle i guza i to je to... I dobila sam 2 kg i rekli mi da je to uredu..

Zima nek ti sto prije prestane to riganje... I da pocnes uzivati...

Medonija mislimo na tebe!

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Noćas je pun mjesec, možda istjera Medonijine ljenjivce van

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam tek sad dobila na kilaži, do sad sam stagnirala. Prvih pola kile-kila je tu
    I trbuh je krenuo, baš mi se čude i muž i mama kako se sad vidi

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

evo ja ljenčarim na poslu...još koji dan i pa-pa

Zima, nadam se da će to povraćanje proći što prije
    Mali Mimi i meni je to super, totalna interakcija, ma mrak!
    Vrci super za trbuh, još kad te počne lupkati, joj sreće. a di ti vodiš trudoću?

kilaža - ja sam na +5
    a skoro i ne jedem slatko... to mi je inače više za tjedne u odnosu na prethodne trudnoće, al ne brigam previše...
    ispod kojih 16-17 kg neće biti, a i briga me koliko je, sve dok je beba dobro

a kaj vam je sa sinekom
    pa curke su zaaakooon

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Joj neeeee, opet kile. Ma sve je to za bebice Ja sam nekih 5-6kg dobila, tek sad izgledam pristojno, a vidjet ćemo koliko će još biti do kraja
    lina, željkica poslala sam vam receptić, kad smo kod kila... A moja pita skoro izgorila jer se nisam htjela dići s kutne i prekidati tulum svojeg mališana, baš me nježno izudarao Pozivam vas njupati

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja se konačno malo pokrenula, moram iskoristiti prijepodne jer mi je popodne loše
    bila na placu pa malo pospremila ladice po kuhinji i usput skuhala
    sada idem prošetat pesa i do apoteke po alkohol - dal čistite kožu prije pikice?
    pa ručat i hrkavela bez imalo grižnje savjesti

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

muma opet ti sa kolačima mamiš,hm nije ni čudo da se samo debljam jer jedem na svakom čošku,kad sam ostala trudna imala sam negdje 54kg,a sad mi vaga u ljekarni pokazala 68,8kg,ali ne bunim se jer je meni kilaža i bila potrebna jer sam bila premršava sad sam taman dobila svugdje di treba
    ginger za bebicu,samo da je sve ok! kak ti sa svojom alergijom? gledam neki dan reportažu i govore baš o tvom kraju kak ima puno ambrozije i kak su velike koncentracije peludi,odmah sam se tebe sjetila,mene muči ali ne tolko hb!!!
    odoh i ja ručati i jedan mumin kolač za zasladiti i vjerojatno onda knjiga i spavanac!

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    Bokic..
    Bas sam ja htjela napisati kako je i meni lijepo citati o vasim hiperaktivnim bebicama i kako lupkaju..jedva cekam to osjetiti, a i da mi busa pocne rasti...

Linalena i ja se tako osjecam cekam neke znakove da se pocnem osjecati trudno..cike malo narasle i guza i to je to... I dobila sam 2 kg i rekli mi da je to uredu..

Zima nek ti sto prije prestane to riganje... I da pocnes uzivati...

Medonija mislimo na tebe!
    Danas se švercam i potpisujem sve od riječi do riječi
    I mislim da bi bilo baš slatko da dobiješ još jednu curicu Ginger Potpisujem i to da ću biti dosta zbunjena ak moji ispadnu dečki jer sam cijeli život okružena većinom curkama-od sestri, sestrični do nećakinja

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ako je ko slučajno gladan nek dođe k meni na tortilje super su ispale i baš sam se dobro najela bit će danas koji kg gori a bit će i palačinki za poslije!

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

mmmmmmm fino!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Linalena a šta si daješ fragmine, ja sam obavezno prije bilo kakve inekcije čistila kožu alkoholom i poslije bi još malo prošla, nemoj se s tim igrati.
    Prije par godina sam zaradila takav apsces zbog brijanja a u biti nisam ni skužila da sam se porezala možda je bila kap krvi a poslije sam imala 2 mjeseca problema s tim i popila more antibiotika...od tad malo više pazim da dezinficiram prije i poslije

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

da MM ma na par mjesta sam reagirala kao nekom alergijom pa me dosta svrbi i nakom mazanja kremom mi dosta pocrveni

probudila se nakon sat vremena i joj kaj sam sada gladna a jedino mi se jede pekmez i kruh

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

arđo, pročitah tvoj post (zanimalo me zašto svi cmolje), i kod mene slično-još pred kraj trudnoće stalno sam razmišljala-ja bih opet...uživajte cure u čarima trudnoće

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dobro jutro cure stize kafa .
    kod mene da se pohvalim juce pale tj mama mi kupila prve hlace koje su mi sad za sad taman, al ako ovako nastavim bujati pitanje hocu li ih uspjeti obuci vise od dva tri puta , kod mene stomak vec ogroman non stop ga gledam i nemogu da vjerujem kako moze tako brzo rasti, dostigla sam trudnice u 6 mjesecu .
    medonija nadam se da se vec mazis sa svijim malim pilicima.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro komadi, mi brojimo 12+0

boss za bušek - jel ti ono imaš blizance?
    a i ja se pitam jel moguće da mi se već trbuh pokazao, stoji mi potpuno drugačije nego kada sam prije bila debela, baš nekako u špic napred. Od kuka ide prvo mala udubina i onda puf trbuh i čini mi se da čim zahladi moram tražiti trudničke tajce

noćas sam slabo spavala, budila se i gledala TV

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

linalena za 12tt sad bi ti mučnine i umor trebali prestat! a mi smo danas točno 24+1!

ee jutro meni treba trodupla kava osjećam se kao da me vlak zgazija.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jutro cure i mene je vlak zgazija..sad idem psa prosetati da se razbudim..

Linalena malo si pozurila..danas smo 11+0..

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav s 14+0 kako mi to puno vec zvuci

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ajme je da istina, 11+0 a 12 tjedan, sramota

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

aaaa danas punimo tjedne
    mi smo 18+0

tina29 hvala na pitanju, alergija me ubija
    ima da crknem dok ne prođe....

svima

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutro!
    Kod mene nije bilo vlaka, ja sam danas baš super! Naspavana - uspjela sam ubiti oko od 22h do 8h . S obzirom na moje nekadašnje spavanje od max 6 sati, ovo je melem za moju dušu - po prvi put u životu ustvari spavaaaam.
    linalena, vatra vi se poklapate na dan? Ma nema veze, izlazite iz famoznog kritičnog perioda Zaboravih pa da pitam možda ponovno - sad prestajete s progesternom?
    Ja baš volim svoju bušu! Samo je meni bio problem naviknuti se na nju dok sam u kuhinji. Prije sam bila ko daska, pa sad još uvijek moj mališan redovito dobije dozu tuširanja ispred sudopera, pa se nađe tu i brašna i jaja dok mijesim tijesto i sl Samo još mm ne uspjeva odložiti napitke na nju kad smo pred TV-om a to mu je želja

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

di nam je butterfly? Nadam se da je sve uredu...
    Mene sve češće šarafaju kontrakcije ali mislim da su to još uvijek BH, danas smo 37+4

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

He he, a ja sam danas točno 22+0 prema tickeru (prema gin sam 22+1). I moram priznati da, od kad sam trudna, moj tjedan počinje u utorak/srijedu...tko više broji radne dane, ovi su daleko važniji

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ajme sad gledam svoj ticker koji je došao skoro do kraja, ostala još jedna točkica sve mi nekako čudno da je kraj tako blizu

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

joj muma jesi me sad nasmijala za ovo sa napitcima i mm , meni je stomak postao drzac flasa iako se mom dragom to ne svidja al meni bas zgodno.
    linalena i ja se zacudi kako ti 12 tt kad ja brojim oko nedelju i po ispred tebe, a kod mene stomak nije bas okrugao nego vise strci naprijed , sve je nekako otislo naprijed i na lijevu stranu , imam osjecaj da su obe bebe se zakacile na lijevom djelu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •