mali mimi kako si skinula taj tiker bas je fora, jos 18 dana do delozacije
mali mimi kako si skinula taj tiker bas je fora, jos 18 dana do delozacije
išla sam na neki link sa tickerima izabrala koji mi se sviđa, kopirala one šifre i stavila ga u potpis
jutro , ja sam se super naspavala samo sanjam nekakve bedastoce, da li se tko u međuvremenu porodio? Meni je danas 10+2 jer me Linus šiša za 5 dana. Jedino kaj me muci da vise ne budem uskoro mogla spavati na trbuhu sto je moja najdraza poza spavanja- ne zbog trbuha nego su me sise pocele boljeti!
ja se počela obrazovati, i ajme nemam pojma
recimo platnene pelene ili čak bespelenaštvo -moram malo podrobnije to proučiti no jako mi je zanimljivo
linalena i ja to krenula citati i stvarno interesantno medjutim meni izgleda neizvodljivo.
Linalena nije nikakva sramota malo fulati tjedan.. Zato ja imam aplikaciju na mobu koja to broji..
Cure mene poceo hvatati isijas prvi put u zivotu..moram naci neke vjezbe inace cu se ukociti.
Boss bas sam ja neki dan pricala s mojom sekom o tim platnenim jer je i ona o tome razmisljala kad je bila trudna i stvarno je komplicirano..
Muma linalena i ja smo po ZM isti tjedan, samo mislim da sam ja ranije imala punkciju i transfer..
Pozdrav curke jeste dobro mi brojimo danas 12+1 vidim da se pratimo uzivajte
Mumae baš si me nasmijala
malo je off topic, ali kao netko tko je dvoje djece imao u platnenim pelenama, a bome će i treće,
moram reći da korištenje platnenih pelena uopće nije komplicirano
ali stvarno, samo treba malo proučiti
ja ih nikad ne bih mijenjala za jednokratne
zapravo, kad idemo na neki kraći put od dva-tri dana pa ih nemam gdje prati, dođe mi muka od ovih jednokratnih...
je, je, ja sam totalni zaljubljenik u platnene![]()
I ja sam se odlučila za platnene pelene iako su me neki pokušali odgovoriti takvim komentarima da će mi biti komplicirano i teško, ali ja stvarno ne vidim neki problem nije da ih moram prati ručno, danas svi imamo vešmašinu još ću si nabaviti i sušilicu jer će mi i ovako trebati za dječju robicu koju po zimi teško možeš osušiti na zraku, tako da uz te 2 mašine ne bi trebalo biti većih problema, a glavni razlozi za njih su mi to što su zdravije za dječju kožu, jeftinije u konačnici...
MM ja ti iz iskustva mogu potvrditi sve navedeno
meni je na prvom mjestu bilo zdravlje djece
a ostale koristi (jeftinije u konačnici) su bile samo dodatni +
i sigurna sam da su i pp doprinjele tome da su moje curke pelene skinule sa svojih 20 mjeseci, jer su bile svjesne svojih fizioloških potreba
al odosmo mi u off...
i meni platnene zvuce kao najbolja opcija samo ja razmisljam koliko je to izvodljivo sa dvoje djece?
lijepe moje trbušaste dame pozz!
čim sam ginger pitala za alergiju mene je opasno počela mučiti,mislim da ču si danas oči iskopati kolko me svrbe,a nosek mi je ionako več sav crven i guli se od stalno g kihanja i brisanja-šmrc!!!
MM vrijeme stvarno prolazi ko ludo,još malo i ti se maziš sa svojim smotuljkom
muma meni je najdraže odložiti tanjur na bušu navečer kad pred tv-om nekaj ždrekam,a mm se smije ko lud,kaj bar mi ne treba krpa ili tacna ovak imam fino stalak
cure moje uživajte i big kiss svima!!!
Hehe![]()
Vidim ja da je jutros u điru hvaljenje s tjednima pa eto da se i ja pohvalim. Ja brojim 19 tt![]()
Još malo i na pola puta![]()
A stigli smo na temu platnene pelene...mm se zapalio za njih i proučava ih sve u šesnaest, a ja se samo brinem kak ću ih uspjeti skupiti da ih normalno operem. Generalno, znam da su zdravije, isplativije i imaju puno prednosti. Frendica je kupila platnene i nije bila oduševljena baš zbog tog skupljanja + vruće klincu ljeti s njima. E sad...ja nemam pojma kaj da radim i mislim
![]()
ja još ništa ne razmišljam o tome šta sve treba kao da 12 mj neće brzo doć,jeste vi već počele kupovat stvarčice za bebu?
ja sam pobornik platnenih svima sa kime se druzim ih upotrebljavaju, cak i dvije prijateljice sa kojima sam dobra ih sivaju!!
Drage moje, evo samo da vam kratko mahnemo... U pauzi od grceva sam kratko navratila da vidim što ima novog i kako su vam bebice!![]()
Moram priznati da sam i sama jedna od sretnica koja može u potpunosti potpisati Argentin post par str prije...
Nego, ima li kakvih novosti sa Medonijom?
Moja mala dama i ja vam šaljemo pozdrave i puse za mrvice! Uživajte jer sve to jako brzo prođe....
Kaj hvalimo se s tjednima!?
Danas 40 tt i 2dana
velikisvima, citamo vas redovno!
Ajme medonija, ne daju se malci
Ja bih najradije već sad kupila sve za bebuJedva čekam da dođe to vrijeme.
Muma, vruće u platnenim? baš obratno!
jel ti više vruće u tankoj plastici ili debelom pamuku?
ja se samo sjetim kak je meni u odvratnim plastičnim ulošcima i platnene imaju još jedan +
a zaštitne na platnenim dišu
plastika i kemija jednokratnih ne dišu
hebate, zvučim ko reklama
medonijakaj vele doktori
Medonijazakon su ti djecica!
Ginger ma ne znam ja, ja sam mali laik, never been mompa slušam druge. Ali eto, ti si ih već dvoje isprematala pa moram dobro razmisliti kaj ću. Uostalom, naletjela sam sad na neki članak pa sam ostala šokirana nad jednokratnim.
medonija uhhhh, jesi nervozna ovak čekajući?
A kaj da vam velim... Dr-i kazu da su nalazi odlicni pa necemo za sad nista forsirat, pricekat cemo jos majcicu prirodu da ih potjera... A tata i ja smo vec jako nestrpljivi, mislili smo da cemo jos prije 2-3 tjedna mazit djecicu!!!! Sutra cemo vjerojatno na uzv da vidimo kolike su nase mrcine narasle...
Btw ja si mislim nakon pocetnog uhodavanja probat s platnenim makar kombinirati uz jednokratne, ne znam samo kako ce to funkcionirati s njih dvoje... Ako nista drugo, sigurna sam da nece biti problem napunit vesmasinu![]()
Baš si me nasmijala, a dječica vas očito vole držati u neizvjesnosti
Evo da se i ja pridružim brojanju sa svojih 12+0. Boss zavidim ti na trbuhu-mi brojimo zajedno bliziće, a moj trbuh još uvijek mini...
Ja danas bila prvi službeni, ali ležerni dan na poslu nakon praznika. Puca me neka energija i baš se veselim školi, već mi je doma počelo biti lagano jednolično![]()
Da vas pitam malo sam odspavala popodne i probudila me neka tupa bol u donjem dijelu leđa na desnoj strani,malo je popustila al još osjećam da me nešto boli oko struka desno?????
Posljednje uređivanje od željkica : 21.08.2013. at 16:19
bila sam do dr sa bebicom je sve uredu sad mi je lakše , al isto moram ujutro odnit urin na analizu za svaki slučaj,dr pretpostavlja da je neki živac.
dobila sam 3 slikice od bebice tako da se ja i mm sad ne odvajamo od njih!!!!!!
e jedino mi nije jasno na njima piše sex-female????????????![]()
željkica morala sam sad ovo ispričati mm, i on na taj "sex female" kaže "pa možda misle na njen spol, ha ha ha"![]()
muma,dobar ti je mužpa ja i mm smo se samo pogledali , možda je dr falila napisat neznam u utorak imam redovan pregled pa ću ga pitat,uglavnom u čudu sam!!!!!!!
zeljkica, nek je s bebom sve ok, a za spol ionako svejedno (a mozda je ostalo upisano od nekoga prije)
btw, meni nikad na tim slikicama nije pisao spol
Muma, sto se tice pelena, svatko odlucuje prema svojim preferencijama, ja sam samo htjela reci da to nije tako komplicirano kao sto ljudi misle...
pusa svima, ja se odoh onesvjestit!
to je i meni palo napamet da je ostalo od nekog prije,jer se zadnji put sve jasno vidilo.
Željkice meni je uvik na slikicama pisalo female, ispod mog datuma rođenja i to se misli na tvoj spol, a ne na spol bebice![]()
evo baš gledam nigdi nepiše moj datum rođenja,ma ne bitno glavno da je beba uredu i da me manje boli a vidit ćemo šta će urin pokazat,
dobro jutro cure evo jedna kaficaza jutra .
mi danas idemo na kontrolu , trecinu prevalili .
i ja kažem dobro jutro komadi
boss ~~~~~~~~~~~~~~ za pregled, sigurno ste lijepo narasli - baš sam čitala da od 11 do 20tt beba ubrzano raste, utrostruči veličinu od prosječno 5cm do 15cm
danas sam malo cmoljiva jer bi inače danas počela s poslom, no znam zašto sam doma a i to mi je opet nevjerojatno. Dobro da mi se buša već malko pokazala pa pričamo. Joj samo da me s posla ne zivkaju svako malo
jutro koke!
linalena, ajde, ajde malo hormoni djelujuju... al rekla si.. znaš zašto si doma
jutro!
boss sretno na pregledu!
ja jutros nosila urin i sad čekam nalaze al ovo i dalje boli!
Jutro cure..hvala na kavici
Boss sretno na peegledu, javi nam lijepe vijesti
Zeljkice drzim fige da urin bude uredan i da to sta te boli nije nis strasno
Ja danas malcice nabrijana, dosao mi nalaz toxo IgG pozitivan 47 tako pise a nema ref.vrijednosti. I sad cekam popodne da zovem gin da vidim je li to ok...
ja popodne idem otvoriti komplikacije, valjda neće biti problema
išla bi ja raditi da imam samo nastavu a kako vodim maturu sada bi morala biti u školi po cijele dane + da je dio posla fizički
linalena ma poslije svega sto si prosla , sad se mani posla i napora i uzivaj u trudnoci kad vec mozes, bolovanje lezi i uzivaj.
joj cure ja lagano ludim ko ce docekati pola 4.
linalena, sigurno ne bude frke
Mene strah jer sam prekidala komplikacije zbog godišnjeg. Gin je rekla da mogu, da nema problema pogotovo zbog cijele situacije (valjda mislila na mpo). Sad me frka zbog ovih novih mjera, da me ne bi protjerali raditi od 1.9. Uf...
Linalena nece biti problema..samo ti otvori komplikacije i uzivaj...
Ja bi s gustom isla raditi ali je moj posao izrazito stresan i fizicki pa mi poslodavac neda a lakse radno mjesto kod nas ne postoji...
a di nam je muma jutros?sigurno peče opet neke kolače pa se nestigne javit!![]()