Jutro cure! I ja danas malo duze spavala... Evo ako netko zeli umjesto muminih kolaca imam cheesecake pa se posluzite, odlican je..
I meni gin dao up za toxo..
I jos da kazem kako mi zeljno iscekujemo kisu a opet przi...
Pozzz iz Istre!
Jutro cure! I ja danas malo duze spavala... Evo ako netko zeli umjesto muminih kolaca imam cheesecake pa se posluzite, odlican je..
I meni gin dao up za toxo..
I jos da kazem kako mi zeljno iscekujemo kisu a opet przi...
Pozzz iz Istre!
muma pošteno kad su fešte u pitanju kolači se ne pravemogla bi se ja uputit ionako nisam nikad bila!
Jutro cure,znaci danas samo kava...
Pun je mjesec pa se sanjaju samo gluposti i ja sam nocas sanjala da imam ljubicasti iscjedak a da gin. nije htjela napravit pregled jer sam joj htjela platit sa karticom.
Bila ja prije tri godine na spanciranju,super festa! Bilo nam je bas prva liga i znam da je bilo uzasno vruce! Nadam se da kisa nece pokvarit dobro spanciranje!
Ginger tnx! ČK it is.
željkica ma iskreno, neću peći jer se nije pojelo ono kaj sam ispekla, i sad ih gledam u kuhinji spremne za bacanje. A to mi je muka raditi. Ali vatra dođem na cheescake, "me like it"!
Večeras Opća opasnost i Zabranjeno pušenje, pa dođite. Hesus kolko sam off topic. Neću više![]()
jutro cure, uz kavicu kiflica i argeta mmmmm baš mi paše,
Blago vama na španciranju,ja navikla uvijek u pokretu biti,a vidi me sada pravi kućni tip
Meni sve uputnice daje dr.obiteljske medicine,ginekolog samo na nalazu napiše preporuku,a tako je dobra da mi napiše bilo koju uputnicu koju zatražim
Ja vam svaku noć sanjam neko jelo,ova trudnoća mi je posve drukčija od prve,u prvoj same noćne more,a sada piceta,šaumrole.kremšnite
,stvarno živa istina,svaku noć nešto drugo,a na javi uopće nisam za slatkiše,bar do sada
crvenkapce moja, valjda oko 20.tt,sad ću ponoviti briseve,ako opet budu u redu idem u bolnicu.Dr. ništa nije rekao o mirovanju,neki kažu da ne moram strogo,vidjet ćemo.Na zadnjem preglede mi je rekao da mirujem jer mi je posteljica dosta nisko,ali ja se nadamn da će se ona povući
Hvala vam cure na savjetima. Vatra probat cu taj caj.
e sad sam se sjetila,mina španciru pili kavu i dobili klipiće....mmmmm,bas bi sad jedan,pase mi slano!![]()
Muma jel ti to nas zoveš da ti dođemo.Ehhhh ja bi tako rado u Varaždin predivan mi je grad......
corinaII naravno, dođite, bit će super. Samo vrijeme malo zeza. Imate ime za curku?
crvenkapice kakav je vaš plan? Nadam se da će biti treća sreća uskoro!
Imam ime za svoju princezu![]()
Oduvijek sam željela da mi se curica zove Korina ( od tuda i moj Nick na rodi )
Muma hvala![]()
![]()
E da mi je bliže Varaždin tako rado bi došla...
Željkice polako imate još vrimena, ja virujem da će i tvoj miš imati jedno lipo ime![]()
i mi smo za curu imali ali oko dečka nikako se složit , a valjda oćemo do 12 mj!
željkica mislim da bi se lako mogla oformiti i tema "problem s muškim imenima" jer mislim da je puno neodlučnih mamica. Evo mi se napokon složili oko imena, i sumnjam da ćemo mijenjati jer ja svoju ljubav već zovem tim imenomIdem se sad družiti s frajerom, uskoro je vrijeme da se javi mami
![]()
moj je mali vrlo aktivan cijeli dan se javlja, a od milja ga zovem miškoako nesmislimo neko ime ostat će miško
mislim da bi poludia kad bude frajer veliki da ga zovu miško!
Jutro pospanke, nudim kavicu i brios od cokolade!
Nadam se da ste lijepo spavale i uzivale u zvucima kise...
Veliki kiss svima od mene i mog frajerica!
hej cure, jutro
ja se zadnjih dana budim prije 6, i onda odem fino šetati s pesom - ajme kako mi paše ovo hladnije vrijeme. A možda i što smo bliži izlasku iz prvog tromjesječja ko da imam više energije. Mučnine nemam više ali žgaravica i podrigivanje su tu
Sinoć smo bili kod mm sestrične koja je u 6om mjesecu trudnoće, tako da ćemo imati još jednu malu bebicu u familiji a možda i nekoga da naslijedimo koju stvarčicu za bebu. I pričala mi je da joj je taj UZV u 12tt bio skoro pa najposebniji jer odjedanput vidiš bebicu koja maše, miče se. Jedva čekam <3 . Al joj kako me je frka
hej curke samo da nabrzinu javim da je 21.8 u 11 i 30 stigla naša Marija 3 550 g i 51 duga....porod je trajao svega sat vremena konstantnih bolova i sve je ok prošlo.....ja sam dosta popucala,ali nema veze....rekla sam mužu da me negldea narednih 10 god. prije poroda sam završila na patologiji hitno....12.8. jer su mi pri pregledu rekli da imam crnu plodnu vodu,otišla sam hitno u rađaonu,ali na kraju je došla normalna dr i vidjela da je voda mliječna.....ostala sam ležati tamo do poroda za svaki slučaj....eto na kraju je prošlo sve ok..... pusa
Dobro jutro!
Sanda1977 cestitam na curki! Uzivajte!
Sanda cestitam na maloj princezi kojoj saljem veeliku dobrodoslicu!
Jutro!
sanda čestitam od srca na velikoj princezi!!!
Ginger![]()
![]()
Sanda čestitke![]()
![]()
Joj Ginger koje sunce meni baš paše ovako vrime, kod nas jutros prolom oblaka i baš mi je lipo![]()
jutro!
sanda čestitke na malenoj princezi!
ajme kiše glupe,fuj!!! muma da imam auto mam bi dojurila na špancir,ali kad ga kupim dolazim ak niš na kolače onda
uživajte i nadam se da vam kiša neče poremetiti planove,![]()
hvala svima od srca
sad čekamo Medoniju....
Sanda cestitam na curici.![]()
Hvala na kavici...
Sanda cestitam na curici!!!!
I ja bih natrag sunce)
Sandra cestitke na pridncezici... Uzivajte zajedno
Sanda cestitam!
Sanda jupi za curetka, neka joj je sa srećom
a Mare kako su krasne curice![]()
cure samo na brzinu da vam mahnem.
sandi čestitam na curici. svim trudnicama želim mirne trudnoće do kraja.
uz našu curicu nemam vremena ni za vc. zato vas rijetko čitam. nadam se da će biti puno lijepih vijesti ovdje.
puse od moje male cmooooook!
Sanda terminuso cestitke na velikoj curi! <3
Kod nas i dalje nista novog, sutra punih 41tt and counting...
Ajme medonija... pa nije li već puno 41tt? Mislim da bih na tvom mjestu već pukla i tražila carski![]()
Dr-i kazu da nije puno, dokle god su svi nalazi skolski nema mjesta panici do 42tt, iako ne bi htjela bas toliko... Tu sam pod kontrolom, svaki dan ctg, nekad i 2, sutra opet pregled pa cemo vidjeti...
Sanda, čestitke na malenoj curi, uživajte!
Medonija, ti si zbilja jedna jako strpljiva trudnica, sretno....
A cuj, nekako si mislim da imaju pravo: zasto danas inducirati i "silovat" porod pa da se mucim 15 sati ili duzi oporavak od carskog, ako mozda sutra krene prirodno pa bude puno brze i lakse... I kolimo god je nama svima cudno toliko dogurat s blizancima, dr-i mi stalno govore da nisam ni prva ni zadnja i da mogu samo biti sretna sto je ovako a ne prerani porod![]()
Sanda čestitam na curici!!!!!
medonija svaka čast na strpljenju ja bih davno pukla!
i ja bi da je sunce bar bi bila na moru,ovako cijeli dan ležim i svađam se s mm i baš sam loše volje!