innu bravo za malog pišulincamislim da sad imamo dovoljno pišulinaca za jednu nogometnu momčad
![]()
innu bravo za malog pišulincamislim da sad imamo dovoljno pišulinaca za jednu nogometnu momčad
![]()
innuznala sam!
Čestitam! Jao što će nam se klipani lijepo tući na kavicama!
znači i za porodiljni onda koriste te iste prosjeke koje im donesem kod otvaranja komplikacija? hvala curke !
bome puno dečkića dolazi![]()
Posljednje uređivanje od leeloo77 : 03.09.2013. at 20:52
innu čestitam na frajeru!!!!! i ja mislim da imamo nogometnu momčad!![]()
innu čestitke na pišonji! Vidim da nastaje gužva...moj se mališan bilježi za napadača, da ga ne spadne gola vi se dalje gurajte. I usput, traži se navijačica za napadača
da i tu ne izvisimo
![]()
evo drage moje bila! moja beba je ziva zdava, napredna , prema uzv je velika za 13 tj iako je danas 12 tj. Nuhalni je 1,25. Vidjeli smo se malog aliena koji je bio hiperaktivan , kontrola je za 3 tjedna. m2 ovo mi se cini poprilicno velika beta , mozda vas cekaju blizanci. Innu i mala mini cestiitke na mailim princevima! Bila na kavi sa linolenom i tetom doktor- cure bilo je super- ponavljamo!!
Evo još jedan
U 12.tj doktor nagađao da bi bio dečko, danas na kraju 16.tj opet drugi doktor rekao da mu izgleda kao muško
Moja beba je u nekim mjerama napredna, u nekima točna za tjedan. Idući pregled za 4tj, ako dr. H ne ode iz BetaplusaOnda ne znam gdje ćemo i što ćemo, taman se ponadala kod njega ići na sve preglede, i poslije na SD
Ajme pisulinaca, bit ce ovdje dovoljno i za suparnicku momcad
Cestitam cure![]()
A kaže da tako izgleda, muško... Danas nije radio 3d pa nisam ja ništa previše skužila
Iako sam prvo više naginjala curici, od kad je prije mjesec dana bilo da je dečko, sad mi se baš sviđa ideja sinčića
Posljednje uređivanje od Vrci : 03.09.2013. at 22:42
ma to je zaista tako nebitno. moj dragi je silno želio curicu, pa se privikao na činjenicu da je dečko,
prije predzadnjeg pregleda sam ga zezala da možda sad ispadne curica na pregledu (iako nakon što amniocenteza pokaže spol nema više greške) pa je samo rekao da bi se osjećao kao da mu je netko sina uzeo. tak da... bitno da je sve ok, a curica ili dečko.. ah, bit će i drugo![]()
Točno... koliko strepim od pregleda do pregleda, bitno je da je sve ok. I nakon 2 godine i 3 negativne bete, bitno je samo da stiže beba
Muž je sretan, on od početka želi sina. Iako sam ja nakon transfera rekla: ako se primi, mislim da će biti muško. A inače mi kažu da sam vještica s takvim stvarima![]()
toliko lijepih vijesti pa za sve njihsamo kaj je u mojoj šalici toplo mlijeko s medom i ostatkom čokoladnog mlijeka od sinoć, cure predivno
ali ajme koliko dečeca, sada je vrijeme na kliku djevojčica , uostalom moraju imati s kime dečki plesati
Ja si doduše stalno govorim da mi je svejedno jer će ovo dijete nama biti jedino ali me tako žulja neizvjesnost i znatiželja. A i jučer sam "slučajno" malo gledala robicu i naravno nekkako najviše stajala na dijelu za curice, a zapravo sam sebi išla kupiti grudnjak.
Usput mjerila se jučer malo, cice 110, trbuh 106
(da mi je znat od čega), bokovi 106
![]()
dobro jutro cure
cestitke na momcima , sad je red da malo krenu cure da se pojavljuju cisto prosjek da poprave .
linalena ako tvoja bude cure moci ce da bira , posto je konkurencija sa deckima bas se povecala.
Jutrooooo!!!
Ajme koliko lijepih vijesti
I koliko deckica, cestitke svima!!!
Ja bih mogla slijedeci tjedan popraviti prosjek, mislim da je moje maleno curka
E da, danas nam je okruglih 20 tt, tocno smo na pola![]()
Cure, jel vas puno pije zeljezo?
Ja prestala piti neko vrijeme zbog stolice i bas sam bila malaksala
Otkad sam ga opet pocela piti, osjecam se bolje i srce mi vise ne nabija
jutro komadi
danas nas nekoliko zaokružuje tjedna, mi smo na 13+0
još koji dan pa smu u drugom tromjesječju, no ja sam već sigurna tamo - žgaravica se smanjila, koliko god da mi se spava imam dosta energije (i pssst sprema mi se, imam zapravo potrebu sve raskrčiti i pobacati nepotrebne stvari), trbušček se pokazuje i osjećam se lagano euforična i neizmjerno sretna
Meni je čudno da mi je jučer dr računao da mi je termin dan prije, tj. da sam jučer bila 16tt. Po prvoj računici sam jučer 15+6. On to nekako računa od transfera, ne znam kako je dobio taj dan više
Kao ne računa po mengi, iako mi je punkcija bila na 14dc, njemu je kao školska 15dc... Totalno me zbunio. No ajd, dan simo-tamo. Ja ću si računati po mengi da sam danas puni tjedan![]()
innu , vrcima bravo za pišonje .... a stvarno ih ima, al kad krenu curke bit će natjecanja ko će koju!
prag drž se
snupi super za bebicu, možda kod idućeg pregleda otkrijete spol....hm,možda curka!
curke!!
cestitam na pišonjima! stvarno ih ima...
Vrci super da je curka da malo rauzbije tu "monotoniju"...
ooooo vidi naše Tigrice!!!
i ja bi curicu, jer su oko nas same cure, ali nekako ipak osjecam da je dečko, jedva cekam da dodje taj tjedan da se vidi..
ja pijem željezo od Twinlaba i još ga ima u prentalu.Cure, jel vas puno pije zeljezo?
Ja prestala piti neko vrijeme zbog stolice i bas sam bila malaksala
Otkad sam ga opet pocela piti, osjecam se bolje i srce mi vise ne nabija
nemam problema sa stolicom jer jedem puno grožđa, šljiva, jabuka i smokavaipak je sad sezona toga svega.. a u pričuvi imam još i sirup od šljiva i smokava ako zapne kaj
![]()
vatra vidim da se mijenjaju avatari...bravo!
snupi super za lijepe vijesti s pregleda! Još sad riješiš taj urin i bit će sve 5.
Ja sam mami danas preotela stetoskop da se malo družim sa svojim mališanom. Naletjela sam na kalendaru trudnoće da bi sad već mogli i čuti srčeko preko trbuha golih uhom...pa stoga... da ja pokušam malo detaljnije. I evo...slušam i ništa, čak me lupa direktno u stetić i apsolutno ništa ne čujemPokušat ću još, baš me zanima...
OooooooVrci na frajeru, koja će to ekipa bit!!!!!!!!
snupi super za bebicu![]()
hvala curke, ja sam dr rekla ako vidi spol da mi ne kaze jedino ako mu samo ne izleti! Ja bi sina a moj mouz navija za curicu. Jos dok smo bili u mb na prvom postupku rekao jer na mogu "spol" i da bude curica pa se biologica nasmijala rekla jos mi i boju ociju birali, :D.Vidim da ste skupile vec cjelu musku momčad!
Bbella ma meni ni to silno voce nije pomoglo, ne znam kaj je bilo...
Al meni je izgleda stvarno falilo zeljeza, jer sam bila bas malaksala
E da, grozdje uopce ne jedem jer mi izaziva stravicne grceve- u prvoj t sam mislila da sam dobila trudove
Tigricesto te lijepo vidjeti ovdje
Ginger, Mojca je spominjala neko željezo koje ne ometa probavu. mislim da se zove Tot-hema i čini mi se da se tu teže nabavlja...
Moram opet raditi ogtt,tlak dobar a ja u tjedan dana dobila tri kile.
jutro komadi
Luc samo ti to ponovi a mi držimo fige da je samo fina papica u pitanju. Ja znam za trudnicu koja trpa u sebe a nije dobila niš kila i to bilo sumnjivo i ostavili je u bolnici zbog dijabetesa. Ja ne kužim zakaj je sumnjivi prirast težine ako jedemo??
Ja isto jedem dosta voća, ali i stvari koje zatvaraju tipa čokoladni sladoled, i zasada sam zadovolnja jer najčešće imam stolicu ujutro kada popijem laganu slatku kavicu; no ako to ne krene onda me čitav dan šrafa unutra. A kada se jednom zatvorim tak zna biti i 3 dana. I ajme, vjetrovi me muče bez obzira na stolicu i kaj jedem. Baš sam svinja, prdim podrigujem - veli meni muž: da se bar ja mogu podrignut na običnu vodu
tigrice
koja se od vas nada doć na forumsku kavicu?
Jutro cure!
luc držim fige da je sve super! Javi nam rezultat.
snupi valjda si prva koja ne želi saznati spol - svaka čast. Ja ne bih mogla da me ubiješ.
tigricaljavi nam se češće!
Ja imam problema s probavom u zadnje vrijeme. Dok nisam pila magnezij bilo je sve 5, a od kad sam ga uvela, sami problemi sa stolicom - ko da sam ukleta. Ne pomaže ni hrpa voća koju pojedem, ni sjemenke,ni kava...ništa. Eto brojim dane od kad me wc vidio.Uz sve to, izgleda da mi se upalila bartholinijeva žlijezda
pa planiram napad na nju...
Ja bih rado na kavicu, ali da je za vikend, tjedan mi baš ne paše...osim ako se uspijem izorganizirati (uvijek se tome nadam, i uvijek nešto iskrsne)
jutro ja ću duplu kavicu da me razbudi opet sam loše spavala leđa i bubreg me rasturali
Snupi svaka čast šta ne želiš znat spol ja nisam mogla dočekat da saznam!
ja isto jedva čekam, jer onda idem polako gledati najljepše stvarčice koje sam kupovala u životu. Iako mi je doista svejedno, samo da je živo, zdravo i sretno
Sinoć ležimo i tako malo se grlimo prije spavanja i ajme kako me obuzelo veselje da će uskoro između nas biti bebica, mislim da ću prvih mjeseci samo gledati u to djetešce. I ozbiljno razmišljam nabaviti ono kaj se stavi u kindač ispod bebe da provjerava dal beba diše
Jutro cure... Vidim problemi sa "stolicom"! Ja od kad pijem mg obavljam i po dva puta. Muma probaj jesti manje voca,ono ipak nadima i teze se probavlja.
Linalena prvi put cujem za taj aparat,pojasni malo,sta je to?
Jutro curke!
Snupi meni je oduvijek bila zelja da me spol iznenadi na porodu, ali s obzirom da svi govore da je decko a to bi bilo kod nas kao da si dobio na lotu, zeljela bih znati, a i vidjela bi na ultrazvuku jer uvijek gledam u ekran, i dosta se kuzim.. ali svaka ti cast!!
Ja nemam problema sa stolicom za sad, jedem voce, jabuke, narance, kruske, smokve... i imam svaki dan stolicu, nego ja imam problem s mokrenjem, kad mi se mokri, sjednem na skoljku i cekam jedno jednu minutu da krenem piskiti, da li je to normalno ili da idem na neki pregledic, nista me ne pece, niti boli, jedino kad se popiskim osjetim ligamente..
Linalena daj malo vise info o tom aparaticu...![]()
Joj ja sam isto mislila o tome, kao i o onom uzv kojim mogu čuti srce bebe dok sam trudna. Ali bojim se da bih time još više hranila svoje paranoje...
Argenteeee???? Ste jos u komadu??
Luc ja isto mislim da nije stvar u seceeru ako zena malo vise kila dobije, ne brini nista, sve ce biti ok
Vrci, skroz si u pravu
I da znate, brige nikad ne prestaju, samo jedna zamijeni drugu...
Mame imaju posebnu sposobnost za to, vjerujte mi
Evo, ja se od jutra zderem kak je moja malena u vrticu, je li jako tuzna, jer je jutros plakala
Onda, neki dan padne starija na bok, a ja muzu odmah: da joj nije pukla slezena :ludjakinja:
Tako da...nikakvi aparati niti bilo sto drugo vam nece pomoci da se manje brinete
Frka, thnx, zaboravila sam na to..
Ma inace sam ga dobro podnosila, al ne znam sta sad bi...6 dana nisam imala stolicu
Na kraju sam i prokrvarila dok je krenulo, a ja se smrzla da nije vaginalno krvarenje-srecom nije bilo
Muma sad stvarno moramo na kaficu, da se izjadamo
I nagovorimo snupi da pita za spol![]()
dobro jutro cure
ginger sad me bas ubi u pojam ja jedva cekam da se sve zavrsi pa da malo odmorim mozak od svega , od glupih strahova i razmisljanja a ti tako utjesi kako nema odmora.
mi se spremamo u setnju kod cike dr imamo danas sastanak i po obicaju vrijeme uzaaaaaaaaaaaaaaaaaasnooooo spoooooooro prolazi , i da ovo nam je prvi put da sami idemo na uz bez mm.
Imam secer 8.7 a danas sam 35+4. Valjda necu morat u bolnicu.
i, oce bit koja trudnica?
http://forum.roda.hr/threads/81793-Post-GO-ZG-kavica
Aha, malo poboljšani babyphone. Ja ću svakak kupiti babyphone, samo zato da maknem paranoju virkanja u sobu i konstantnog provjeravanja bebe.
Ginger je, stvarno bi morale, nađemo se negdje na pola puta da nije daleko ni tebi ni meniA snupi se prošeta tih 5 minuta. Inače, sjetila sam te se jučer dok je tetkica govorila prognozu navečer, ambrozija na vrhuncu
![]()
Uh luc, hvala Bogu da si pred kraj. Nadam se da ćeš samo doma regulirati prehranu još tih par tjedana.
Ma ja imam babyphone, kad mi necakinja dodje i kad ide spavati ukljucimo to i super stvar, ne moras stalno provjeravati, a cujes kad se probudi.
Jel me netko tražio
Sinek se još ne da od mamice, a i ja volim da je tu na sigurnom.
Hej curke! Tu sam ja, čitam vas svaki dan ali sam opet otišla na moj otok uživat u čarima ljeta još malo, pa mi se neda palit komp a na mobu ne mogu puno pisat (izbriše mi nekad).
Kod mene sve super. Kao da mi nije ništa...tu i tamo mi zasmrdi ili zamiriši nešto previše pa mi se digne želudac. Ali noć...užas stalno pišam i bole me cice kad spavam potrbuške a drugačije ne mogu.
Naručila sam se u Zg na kombinirani probir. Jel' bila koja? Kako izgleda pregled?