Stranica 221 od 288 PrviPrvi ... 121171211219220221222223231271 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 11,001 do 11,050 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Pa jel mora biti trudničko željkica? Možda možeš nešto klasično kupiti, broj veće pa više iskoristiti...
    Ma trudnice su prekrasne šta god da obuku... Iskreno, jedan dan kad budem T, želim 2-3 majice na kojima je beba koja maše, ili izlazi iz jajeta..Ma sigurno znate koje su to majice samo ja neznam dobro opisati. I želim trudničke traperice

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

jutro okruglice.... evo jedne koja se tek sad probudila. do 4h sam ko zombie hodala u mraku po stanu jer mi malac nije dao spavati. kad legnem ne da poludi nego pobjesni, stalno se okretao i lupao me nogicama, ni jedan bok mu ne odgovara... ajme što sam luda bila. u 4h sam popila normabel jer mi je glava padala od umora a on miran samo kad hodam. već me strah kako će to izgledati kad rodim....

da sam znala da ste sve budne na forumu priključila bi se

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bluebella onda pripremi živce, moj ima otprilike isti raspored aktivnosti kao i dok je bio unutra

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Bluebella onda pripremi živce, moj ima otprilike isti raspored aktivnosti kao i dok je bio unutra
    i pretpostavljam da mu paše samo kad ga nosi ili tako nešto. ovaj moj se smiri čim se ustanem i hodam. ako cijeli dan skitam okolo onda se uopče ne javlja.
    evo ga i sad luduje, vjerojatno nije navikao na mirna jutra.
    Posljednje uređivanje od Bluebella : 14.09.2013. at 11:57

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

aktivne naše bemboline
    Ja prekjučer legla oko 23 sati i moja mala mišica lupa na sve strane. I ja se mislim dali da joj kucnem.I tako kucnem ja njoj i ona meni uzvrati i opet ja njoj kucnem i ona meni uzvrati... i tako smo se nas dvije igrale skoro 10minuta....aa rastopila sam se cila

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

corina tako i kod mene bilo ispočetka, preslatko... al to kucanje se pretvorilo u lupanje za još koji tjedan će mu noga izviriti iz buše

al što je najsmješnije, koliko god da sam noćas bila ljuta jer mi neda spavati, sad opet sva gledam u bušu....

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    boss jako normalno ,evo primjer ja nisam ni ponudila kavu a butterflay mi se zahvaljuje na kavi !
    možda se javi još netko naše struke pa ćemo nadjaćat profiće
    Da stvarno...bila je to Bubimitka,hvala za kavu.
    boss nemoj se brinut,mislim da je to normalno

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Corina,bluebella curke to je trening bas kao sto mimi kaze.
    Malimimi dali si u predradjaoni mogla pit vodu? Nesto sam cula da se nesmije piti nakon sto te srede i niti se dizat,pa me zanima da se znam pripremit?

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

evo da vam se javim,hvala vam svima,ja sam dobro i malac također i moj ctg kak kaže sestra prekrasan,bolji od onog jučer.ali ipak nek dođem i sutra jer da ona na svoju ruku nebi ništa poduzimala,pa neka vidim u ponedjeljak sa svojim doktorom a i tako mi je reko dežurni doktor koji mi je potpisao nalaz ctg-a,tako da sutra opet idem,am neka nije mi teško nek je moj malac dobro...........
    evo upravo vas pozdravlja!!!
    možda mi je jučer bio lošiji ctg zbog moje nervoze,gladi i toga kaj sam od 9 do 14 bila u bolnici,luda ko ris pa je klinac to osjetio,ko zna.
    ljubim vas sve!
    i da nemojte se brinuti zbog zaboravljanja,ja se ne sječam kaj sam jučer jela to je sve normalno!
    vatra super,drago mi je da te konačno ne boli,neka samo tako ostane!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Evo super...a toliko sati bit u bolnici bez jesti nije ni cudo da se mali pobunoi!
    Sad si barem mirna,hvala na pozdravima i ti njega malo poskakljaj

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

joj da htjela sam vam ispričati da dok sam čekala u rodilištu u ambulanti koja je odmah spojena sa boksevima doktora da mi da potpis na ctg,rodilo se jedno malo dijetešce,iz takve tišine se samo čuo njegov plač.još ja komentiram sa curom nekom kak se ništa nije čulo vikanje ni ništa nego samo plač malca,vjerojatno se onda samo u filmovima deru tak iz petnih žila
    baš je bilo lijepo čuti plač tog djetešca,suze su mi navrle na oči

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

jel tko za popodnevni nes? meni tako dosadno a hrpa robe čeka za peglat a baš me nije volje ić je peglat.
    moj mali je danas baš miran očito se ni njemu ništa neda!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

blubella a ja danas bas razmisljam sto nijedno mene nece da udari a sada posto sam procitala tvoje nocno dezurstvo ima da im se zahvalim sto su mirni i lijeni

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

željkice ja sam za popodnevni ness... baš razvrstavam baby stvarčice, dobila od šogorice hrpu toga, sve novo i očuvano pa sad to slažem, iako moram priznati nisam baš fan tog davanja robice, volim sve novo, jbg, i iako sam rekla da ne želim ništa ona mi ipak dofurala robicu. slatko je sve, al ne znam, takva sam, uzela sam pa nek stoji za po doma a s obzirom koliko sam ja nakupovala ovo neće ni stići nositi.
    a mom dragom uvalili frendovi baby opremu, to sam sve bez beda vratila....

boss i ja sam jedva čekala da se javi mali miš i uživala i super je to osjećaj, al kad ga uhvati žuta minuta (a uhvati ga skoro svaku noć) onda sam al vidim da me trenira za ubuduće... nema spavanja.. uh, sad jedva čekam da ga gnjavim, mazim, ljubim i svašta nešto
    kod tebe će biti dobule trouble

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ja isto baš ne volim uzimat robicu od svakoga već me je dosta njih pitalo nekad i nije zgodno reć da ne bi,jedino šta ću uzet je od nećakinja šta mogu malcu obuć da nije rozo.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

a meni sutra stize paket iz norveske tetka kako je cula zaletila se i pokupovala masu stvari kupila 40 bodica kaze bili na snizenju , a ja se nadam samo da nisu svih 40 iste velicine , dekice , posteljinu ma natrpala svega i poslala a meni glupo bilo reci rano je tek sam u 4 usla jos neznam ni pol . i da kupila sve pola pola pola plavo pola roze . tako da ce sutra meni biti ko nekom ko udje u bebi butik.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

joj a mi nemamo od koga dobiti jer najmlađe djete ima 3 godine i vjerojanto su sve već podijelili - nije da bi ja baš htjela sve dobiti ali nekako si mislim ako kaj dobiješ dobiješ to dosta rano pa bi već uskoro imala kaj gledati, slagati, zamišljati. Jer smo si rekli da tek iza 11 mj idemo prvo gledati za velike stvari a u 2014 robicu jer možda mm ide u SAD pa se nadamo da tamo obavi dobar šoping

http://www.4moms.com/origami kliknite video, sama se sastavljaju i rastavljaju, imaju ekran i punjač za mob, samo kaj još nemaju košaru biti će kroz neko vrijeme

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Hej curke..evo zeljkica popodne nudi ness a ja zakasnila!
    Sprema se robica znaci,ja bila danas opet do dm i opet kupila svega.nasla i one chicco uloske 30kom/40kn i pocastila se parfemom imaju popuste 40%. Sto se robice tice ja uzimam sve sta mi se nudi,samo sta niko ne nudi nis. Nesto malo dobila ali sve nekako poflekano i ispereno. Jedva cekam ici kupit. A posteljinu sam gledala i skoro se onesvjesrila 400-500kn B-)
    Ovi trgovci baby opremom bas znaju iskoristit kako zaradit na tim mini stvarcicama koje su svima tako slatke.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Vratia se Šime I toliko o trudničkom mozgu - ja zaboravila da nam ljubilica radi tamo, ajme ljubisorry! Kupila sam 2 hlače u H&M-u i nešto malo za bebača. Više nisam gola
    Moram priznati da mi je trenutno teško sve iščitati, mrtva sam. Ali ko naručen mi je upao u oko Bluebellin post - da malac miruje dok si aktivna, dok ga se nosi - apsolutno ista stvar kod mene pa me to malo zabrinulo. Evo danas ni jedan udarac! Samo kad gospodin dobije dovoljno "prostora", tj kad ja legnem ili sam mirnija...onda je tulum. A valjda je to normalno. Idem pod tuš, ponjupati nešto, i izazvati ga u ležećem položaju - nadam se da će se javiti mami. (usput, meni aktivnost pomaže za smirivanje kontrakcija - danas samo nekoliko....samo se nadam da se ne zavaravam pa da ustvari zbog aktivnosti ne osjećam kontrakcije, to ne bi bilo dobro).

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Muma i ja sam danas hodočastila po H&M u Areni ali nisam ništa našla... iako, nisam baš nešto bila niti zainteresirana za shopping....
    nego, našla sam način da malo smirim ovog nemirka pustila sam na youtube klasičnu glazbu za bebe i moram priznati da se smirio pa sam malo nadoknadila nedostatak sna od sinoć. baš ću vidjeti kako će to navečer djelovati, iako ne znam kak da pustim glazbu dok dragi spava pored mene...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jedva čekam osjetiti dijete, jel očekujem oko 18tt zar ne? još mjesec dana

česte riječi koje mi mm upućuje:

"jesu gaće čiste" ajd u zadnje vrijeme sve rijeđe
    "ne diraj se" svrbi me trbuh a onda mi nastanu plikovi kad se isčoham
    "da se bar ja mogu tak podrignut" pogotovo nakon kaj popijem vodu

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Muma ovaj put cu ti oprostiti i nadati se da si bila kad sam ja vec otisla doma, ne treba mi jecmenac
    Al da nisam vidjela kaj je mali misko dobio
    Nadam se da ces u jos jedan shopping pa da me neces zaboraviti

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ljubilica naravno, evo zapisat ću si na slijedeći popis za Arenu "odnijeti robicu teti ljubi na analizu"
    Bluebella kad sam ja bila samo su starije tetkice kopale na trudničkom odjelu pa ne vjerujem da smo se srele...ali opet, tko zna, na odjelu za bebače je bila jedna ali mislim da nisi ti
    linalena hahahahahahahahahaha, prva stavka - sasvim poznato, ali treća - hahahahaha, svaka čast!
    Odoh se sad pokušati družiti sa sinom...
    Posljednje uređivanje od Muma : 14.09.2013. at 21:02

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Bilo je danas shopingiranja neka neka,drago mi je Muma da si bar nešto kupila i da nisi skroz gola,,ja isto imam dvoje hlače iz H&M briga me nosit ću njih a gore ništa!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro komadi, okrugli u sisama, trbuhu i guzicama

šoping šoping joj kak je to lijepo, bili mi u četvrtak popodne u CC1 meni po trudne trapke i poludili od gužve tako da smo zaključili da šoping ja obavljam solo u prijepodnevnim satima, još kada bi radili od 7 ollala niko zadovoljniji od mene

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dobro jutro cure
    linalena mi cekamo hoce li nam se javiti bebaci i to zeljno iscekujemo dok ove starije nemogu spavati i moraju cijelu noc nosati, a za tri mjeseca ima da nam na nos izadju udarci.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

al opet jedva čekamo, ja se već počela preispitivati kod raznoraznih čudnih osjećaja dole dal je to TO
    Iskreno tek postajem svjesnija da sam trudna, al će potpuno sjesti valjda tek kada lupne da i tata osjeti

Cure meni su nokti ta super da mi ih je šteta rezati a opet ne lakiram ih jer sam negdje čitala da nije baš najbolje. Nisam ni inače imala problema s njima ali sada su još bolji jer rastu brzo

Jeste skužile link kaj sam stavila za kolica - 4mums origami, sama se slažu!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

linalena kad u decembru krenemo kukati ima da nadjem ovu stranicu i da je iskopam.
    evo ja usla u 17 tt 16 punih ,mrsava , blizanci , bas i nemaju mjesta po svim tim parametrima trebali bi vec se osjetiti al ovi moji izgleda lijeni neznam samo na koga.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Cure, i o položaju posteljice vam ovisi kad ćete osjetiti bebu. Ja sam tek u 20tt počela osjećati jer mi je posteljica sprijeda. Tako da...bez panike ako ne osjetite prije. Ali ja vam želim prave male boksače što prije!
    I da, dobro jutrooooooo!!!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    Cure meni su nokti ta super da mi ih je šteta rezati a opet ne lakiram ih jer sam negdje čitala da nije baš najbolje. Nisam ni inače imala problema s njima ali sada su još bolji jer rastu brzo
    jutroooo curke.. moj mali miš je noćas bio miran pa sam se naspavala odoh si sada doručak raditi

lina... što se tiče lakiranja noktiju, ja ih lakiram, 2x tjedno i nisam pomišljala da prestanem. previše je tih zabrana u trudnoći pa sam odlučila poslati to sve k vrapcu i slušati svoj instikt. ispočetka sam sve upute slijepo pratila i onda sam u fazi ludila za cimetom pročitala da se i cimet treba izbjegavati u trudnoći i skužila da zapravo kaj god da ukucaš u google i staviš nastavaka "u trudnoći" naići ćeš na neki tekst kako je neko istraživanje pokazalo da se to ne smije i bla bla bla. jedno istraživanje kaže da se izbjegava piti voda iz slavine, drugo istraživanje kaže da se izbjegava piti voda iz plastičnih boca zbog otrova koje te boce otpuštaju u vodu i sad ti budi pametan... tak da ja sad jedem svu hranu pa čak i tunu, pijem kavu kad mi se pije (1dnevno), odem i do mcdonaldsa kad mi dođe, popijem i po koji guc vina na nekoj dobroj večeri, čašu piva i moj doktor veli da je to ok ..... jedino što i dalje ne jedem su mliječni proizvodi od ne pasteriziranog mlijeka i termički neobrađenu hranu... na početku trudnoće nisam kosu bojala, samo sam pramenove stavljala, sad sam i to počela, od jednog bojanja mu niš nebu bilo
    previše je tih plašenja trudnica i zabrana... sve treba umjereno i po vlastitom instiktu.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

i ja sam u pocetku pazi na ovo pazi na ono dok mi nije puko film, e od tad moze se farbati da ne izgledam ko skitnica, moze se jesti jetrica posto je volim ma moze sve i nista mi jos ne fali . ko da je moja mama pazila na toliko stvari dok je mene nosila , ona se sminkala svaki dan i lakirala nokte pa meni nista ne fali.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

da tako ja neki dan na jednom rođendanu i jedem baš finu tortu od ananasa i kaže gazdarica joj to ti nije dobro u trudnoći (ananas) - nije me smela al onda si još poslije mislim bili smo defakto jedini gosti, zna da sam trudna, ako zna da je to loše kaj nije nekaj drugo uzela jer nije imala nikakav drugi desert
    Kada meni neko dolazi a znam da ne jede npr kolače s vrhnjem (slatkim, sirom ili sl) ja napravim još jedan, bar voće s topljenom čokoladom

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma ne vjerujem da će nam nešto biti od pola kriške ananasa u kolaču ili par komada jetrice. Meni se jedan dan jako jela jetrica (a inače ju jedem...2 puta godišnje? ako na poslu nema ničeg pametnijeg). Kupile smo svježu, taj dan došla friška roba. I to je to.

Inače ja mislim da se meni beba pomalo javlja. Osjećam te neobične stvari po trbuhu, a nisu crijeva

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Bluebella i ja sam izbacila cimet kad sad to pročitala, a baš sam voljela žličicu cimeta uroniti u probiotik i zasladiti ga - je, je, meni je to bilo odlično iako se čini čudna kombinacija, znam. Sad ga ne jedem jer mi se ipak čini previše. I nokte lakiram stalno. Pa napokon su mi lijepi! I stavljam pramenove. Neki dan sam popila prvu čašu Radlera u životu (ne volim pivo ni te mješavine) i frendica je to morala ovjekovječiti i zaljepiti na facebook, odmah sam dobila komentar jednog psihijatra "trudnice ne smiju piti Radler" wtf...nit ne znam tipa, kaj se javlja i kaj ga brigaaaaaa!!!!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

previše je toga zabranjeno po meni bezveze kako su žene prije jele sve i pola toga se nije znalo pa vidi nas!ja sam baš jela ananas odgovara mi je sad mi teško padne pa sam ga izbacila , sad jedem kruške,valjda ih mogu!?ja znam da se nesmije nepasterizirano mlijeko,tuna i školjke.

Vrci ajme super jel tako da je neobično, jupi ta bebicu

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ej curee.. Dobro jutro, evo mene opet s nekim bolovima, lezim i ne mrdam, jucer mi je bilo bolje pa sam mozda i pretjerala s mrdanjem..
    Citam vas stalno i super ste, pa mi je glupo kvarit ovako dobro raspolozenje..tako da ne pisem bas.ali sam tu...

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    Ej curee.. Dobro jutro, evo mene opet s nekim bolovima, lezim i ne mrdam, jucer mi je bilo bolje pa sam mozda i pretjerala s mrdanjem..
    Citam vas stalno i super ste, pa mi je glupo kvarit ovako dobro raspolozenje..tako da ne pisem bas.ali sam tu...
    vatra lezi i miruj

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Mene stalno svrbi trbuh i muči me stucanje valjda tako mora biti,,

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Vatra miruj i cuvaj sebe i svoju bebicu

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Vatra cuvaj se i lezi, zelim ti sto prije da prestanu bolovi.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

vatra lezi cuvaj se i mi smo sa tobom izguraces ti i to .
    zeljkice ja bas jutros citala u novinama da se kruske preporucuju trudnicama da jedu iz milion razloga zbog stolice zbog imunog sistema i jos 100 stvari.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

evo da se i ja javim, nakon dužeg vremena, ako me se tko još sjeća

bila sam terminuša sa mali mimi i usput joj čestitam od
    i ja sam evo na svijet donijela još jednu malu pišulju na 40+2
    nažalost zadnjih mjesec dana sumnjalo se na blagi zastoju u rastu, prvo sam malo mirovala kući,
    pa sam u dva navrata i hospitalizirana, (u bolnici su neki liječnici potpuno sumnjali u tu dijagnozu)
    doktor koji me je zadnji pregledao rekao je da oni prakticiraju čekati termin odnosno moje trudove i pokušati prirodan porod,
    a ako ne čekaju do 41+nešto i onda bi se najvjerojatnije išlo na carski, jer je i prethodni bio carski
    beba zaista i jest sitnija, rođena je sa 2760

o porodu ću samo kratko jer ga želim potisnuti (zaboraviti znam da neću nikada) negdje daaaaleko u primozgu
    krenuli su moji trudovi i to je trajalo i trajalo, forsiralo se i forsiralo satima i došlo do tiskanja, ali nažalost kao i moja prva ljubavica
    ni ova nije mogla kroz zdjelicu, nažalost tek kada se je na ctg i uzv kojeg su dovukli u boks skužilo da su otkucaji poprilično pali,
    krenula je jurnjava (ali doslovno, ne pretjerujem) prema sali, hitan carski rez, svašta se još tu događalo, ali neću vas opterećivati

rođena je curka 2760 i duga 49 cm, dobila apgar 10
    lijepo napreduje i jučer smo na izlasku iz bolnice bili već na 2720
    nakon što smo po rođenju pali na 2520
    siki i spava i baš je jedna prava mala dobrica!

eto toliko od mene sad idem popiti bezkofeinsku kavicu s mužićem
    dok naša dva spavaju u svojim krevetićima

čestitam novim mamama i onima koje će to tek postati svima

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

vatra miruj ,trebalo bi te malo

blekonja,prvo da ti čestitam na tvojoj srećici i žao mi je da si to sve morala proć baš me nerviraju sa tim čekanjem i mučenjem,mene već sad panika hvata,jel splitsko rodilište?
    najbitnije je da je tvoja cura dobro i da napreduje mrvica mala i da naravno da te se sjećam!!!!!!!!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Blekonja čestitam ❤

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Vatra pa kak si? Baš te uhvatilo...
    i malo manje tog mrdanja okolo, sve za viši cilj, jel tak???

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Blekonja čestitam tebi i mužiću od srca! I čestitke tvojoj princezi na borbi koju je prošla, želim joj prekrasno djetinjstvo. Znam da ćeš sve ostalo "zaboraviti".

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

blekonja čestitke od srca tebi i mužiču,a malenoj princezi velika dobrodošlica,uživajte!
    u potpunosti se slažem sa bluebellinim postom,treba slušati svoj instikt,ja isto imam lijepe nokte i lakiram ih,farbala se jednom i jedem sve kaj mi se jede,jedna kava ujutrom,a i čaša pive kad mi se baš hoče,stvarno je previše tog zastrašivanja i zabrana trudnicama!
    linalena link je super!
    vatra lezi i miruj inače dolazimo te sa oklagijom po guzi
    ja danas opet bila na ctg-u,uredan je,što je super,uh bio dežuran neki zgodan mladi doktor

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    dok naša dva spavaju u svojim krevetićima
    čestitam od srca!

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Blekonja,čestitke tebi i tm na malenoj princezi. Uživajte.

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Vecer curke...i laku noc
    nisam stigla prije nista procitat,ali vidim da je vladalo lijepo raspolozenje,znaci bebice su ok , vatru cemo za usi potegnut ako se bude previse mrdala!

blekonja cestitam na maloj princezi

ja danas po netu malo istrazivala hranilice,nekako mi od peg perega tatamia zapela za oko,dali ima neko bolju varijantu. Ovaj je stvarno skupa!?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •