Stranica 223 od 288 PrviPrvi ... 123173213221222223224225233273 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 11,101 do 11,150 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    Zeljkice jeste vi danas zaokruzili 28tt?
    sutra ulazimo u 28tt!

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je najljepša tema na ovom forumu, uopće tu ne spadam, ali uživati s vama u sreći tako željene trudnoće je lijek za dušu.
    Zato sam i našla ovaj link:

Ova kolica su PREDIVNA! Oduševljena sam! Obožavam napredak. Hajde otvori temu s njima u uvodnom postu. To je sasvim nešto novo.
    ekolica gdje ste bila do sada????bašto mi treba)
    curke sretno sa trudnoćama i želim vam svima što manje brige...pokušajte ne misliti...pokušajte ne informirati se previše..možda zvuči glupo-..alponekad čovjek ode u krajnost te se nepotrebno sekira..neka vammisli budu pozitivne...jer je opuštenost dio zdravlja trudnoće....
    pozz puno beti3..ti si mi bila najjajča podrška dok sam bila trudna..samo jedna tvoja utješba riječ i ja bih bila u sedmom nebu..)ali zaista...
    šaljempusa svima i iskreno se nadam da se vidimo uskoro za godinu dvije ovdje na ovoj temi

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Meni neće otvoriti taj linkić za kolica, ali sama ideja mi je već odlična!
    tina bitno da se ti znaš utješiti nakon svega, dok šuška u novčaniku (makar i malo) svako se loše raspoloženje razbije! I ne slušaj uopće kumu, čemu te brige, tvoja beba u tvojoj buši - ti znaš najbolje!
    željkica joooj, znam kako ti je, želim ti da sutra poplaviš od boli kad te mazne pa nam se žali cijeli dan! Šalim se, ali evo iskreno ti želim da te sutra više puta nježno izlupa. Čisto da ti čestita ulazak u 3.tromjesečje
    Bluebella a čuj, jesi pokušala s malo pive navečer? mali normabelček za bebu...

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Bluebella a čuj, jesi pokušala s malo pive navečer? mali normabelček za bebu...
    a nekak mi je žao umirivati bebu normabelom. popila sam jedan do sada, baš je divljao a bilo je 4h ujutro.
    ok je što nakon ne prospavane noći nisam umorna.

a što se pive tiče....

tina29 ovo je za tvoju kumu
    Posljednje uređivanje od Bluebella : 16.09.2013. at 21:22

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Zeljkica ima sexa ali rijetko...al je 100x bolji nego prije T. Nema pritiska to je bitno

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

bluebella baš si me nasmijala i ja bi ju tak sigurno da mi je bila blizu! muma šoping liječi sve
    cure moje laka van noč,naspavajte se kolko možete od vaših malih srečica koje vas lupkaju,ja znam da ču dva puta sigurno na wc

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dobro jutro cure evo ja jutros tj jos nocas pravim ness
    mi jutros poranili u 7 imamo opet kontrolu , pa nam se ne da spavati. a poslije kontrole shoping , stize zahladjenje a kod mene sve hlace lagane lanene. tako da ako bude srece mozda dobijemo nove hlace i jos koju majicu za jesen (naravno ukoliko uspijemo ista naci da nam se svidja).

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro, hvala na kavici, paše mmmmm

za preglede~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Boss nadam se da ćeš naći lijepe hlače i neke majčice iako je pitanje dal je ono kaj nosimo majčica tj umanjenica ili plahta. Ja probam zasada da ne hodam u širokom ali već mi je dosta toga kratko, no pomaže onaj pojas na trud.hlačama. Ajme kolika ću ja biti ako tako nastavim

Jučer nisam spavala teškom mukon popodne već sam otišli u grad na kolače, i konačno odspavala do jutra, od 20 do pol 7 s buđenjem samo za wc. Iako me muče kosti u guzici, zdjelica valjda, baš me bolila desna strana. A sada me počelo baš jako boliti kraj rebara s obje strrane onak ispod sisa
    I definitivno mi danas dolazi Nerica, opet smo kompletni

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutro!
    Ja vam ostavljam kavicu, idem van kafenisat sa snupi samo terasu zamjenjujemo bircem, vrijeme je bljakić!
    boss sretno u shoppingu!
    linalena pa lijepo si ti odspavala ovaj put! Svaka čast. Nadam se da su kremšnite bile fiiiiine. I ja bi jednu. Ali ti fakat osjećaš čari trudnoće od samog početka - ti tvoji bolovi, da nisi trudna rekla bi da imaš reumu ili sl.
    Bluebella i mislila sam pivo = baby normabel (ne onaj pravi, i ja ih izbjegavam u širokom luku)
    željkica za današnji tulu-lu-lu-luuuuum!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

uživajte na kavici
    mi ćemo sutra

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

jutroooo curke evo i mene nakon još jedne ne prospavane noći, čekam dragog da se spremi pa pravac Ikea u shopping
    slučajno snioć naletila dok je dragi gledao film "ljudožder vegetarijanac" i to baš na najgoru scenu... uh, baš sam se bila uznemirila.
    tko nije gledao film nikako ne preporučavam!

svima ~~~~~~~~~~~~~~~~ za što lijepše preglede i ostatku cura...
    vatra kakva je situacija?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Izvjestaj: 5. Dan u bolnici: simptomi isti bolovi u trbuhu + krvavi iscjedak...ukinuli su mi Cefalin pustili Klindamicin, UK sterilna i neki brisevi uredni. Jos nitko ne zna uzrok, kazu da je moguce da je meni takva fiziologija trudnoce.. Jos bi danas trebao doci neki nalaz brisa. Crp jos ne ponavljaju, ali sam ih nazicala da mi naprave Uzv da si barem dijete vidim. Tako da strogo mirujem, samo do wc mogu. I osudjeni na cekanje....

BB ja sam i knjigu i film gledala ali knjiga je gadnija...

Cure zavidim vam na shoppinzima, ja sam trebala u subotu ici..

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Pratim te od poz. bete i radujem se tako da sam sad baš tužna što ti se to dogadja,nadam se da će se smiriti i da će sve biti ok,mora,jer svi mislimo i molimo se za tebe i tvoju bebicu.Pozz.

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Vatra,pratim te od poz.bete i radujem se uspjehu,a sad sam baš tužna što se to dogadja,ali bit će sve ok,mora jer svi mislimo na tebe i molimo se za vas dvoje.

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj sretna 1506 prvotno napisa Vidi poruku
    Vatra,pratim te od poz.bete i radujem se uspjehu,a sad sam baš tužna što se to dogadja,ali bit će sve ok,mora jer svi mislimo na tebe i molimo se za vas dvoje.
    Mislla sam da nije otišlo,pa pisala 2-put.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Vatra

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

vatra ja se nadam da je to ipak nešto što neće dugo trajati i da ćeš uživati u svojoj trudnoći.... jel uzv uredan?
    bluebella sretno u ikei, i ja bi... možda uskoro
    vezano za te dušebrižnice koje osuđuju amnio, double i triple test i ostalo- i ja sam vjernik, i cijela moja obitelj i išla bi na sva testiranja. isto tako, ako netko ne želi poštujem. nije na meni da odlučujem umjesto drugih. pa 21 stoljeće je, hvala bogu na medicini i da imamo izbora. neznam zašto koriste bilo koju drugu pretragu ili lijekove. pretraga je pretraga i točka. ja jako brzo završim takve razgovore i kao što je tina 29 napisala-srezala sam te tuke i tukce iz svog života
    curke uživajte u trudnoćama, i ja jedva čekam da vam se pridružim

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ejla curke...mi nocas spavali kao male bebe kad su dobre!
    Vatra drz se,bit ce lakse kad vidis bebicu na uzv
    Bbella javi kako je bilo u Ikei

zeljkice dobro dosla u trece tromjesece

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

vatra drzi se ako treba ima da prelezite do kraja isplatice se.

cure moje kod mene opet po zlu krenu od jutros nista od shopinga vratila se kuci lezati. pokusala mi uzeti briseve i samo sto je dodirnula cerviks krenu krvarenje opet , tako da se vratih neobavljena posla sa krvarenjem. u cetvrtak uz pa cemo vidjeti sta dalje.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

o boze kaj se događa? držite se curke , šaljem pusu i zagrjaj jednoj i drugoj!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Izjestaj drugi dio...

Mikoplazma i ureaplazna nisu nadjene. Uzv da se rastopis, mali radi akrobacije i uziva, ima feeling kao da mi je sad lakse disati i smirenija sam zbog toga sta je s bebicom sve super. Dr je ipak vidio mali hematomcic, i kaze da je moguce da se sirim sta je normalno jer sad maternica i beba brzo rastu pa da pukne koja zilica ali da ipak pricekamo jos nalaze i da s obzirom da je crp bio povisen nastavimo s terapijom. Ugl ja happy, sad mogu i cijelu T prelezat.

Sretna- nisi se javljala, ali mi je drago da me pratis. Mozes pisati i na pp

Boss sta da ti kazem, lezi i budi strpljiva, kaze moj dr, da je normalno do nekih 20 tt malo krvariti... Drzi se...bitno da su bebaci dobro...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

vatra, boss drž'te se cure! Nek se sve što prije stabilizira da možete uživati u ostatku trudnoće!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

vatra mojim nista nefali samo su izgleda zajebani samo ih dirni oni odmah upozoravaju.
    vatra sve ce to proci , a ti samo lezi i ne mrdaj

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

vatra draga baš te zeza i zeza to krvarenje,nikako ti dati mira,ali eto vidjela si svoju bebu pa je odmah sve lakše,neka je ona dobro a ti budeš sigurna sam sve izdržala za nju/njega! drži se,šaljemo ti velike puse ja i moj malac!

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

linalena tek sada sam vidjela da si trudna...malo sam spora..jako mi je drago iod srca ti čestitam....sjećam te se još dok smo pričale o simptomimanakon transfera....želim ti sreću da sve bude u najboljem redu do kraja....puse od nas

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

butterflay hvala , evo maleni te isto pozdravlja napokon lupka,nije kao inače lagano se javi valjda mu je takav period!

vatra i boss bit će sve uredu samo mirujte!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mirna hvala, a kako ste vi?

Vatra bude se sve to sredilo, moćžda hematom izaziva taj krvavi iscjedak. No kako kažeš, glavno da si vidla bebu, sada se može lakše

Boss a i tebi nekaj kvari dane, valjda će ubuduće paziti na cervix

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

vatra, boss ~~~~~~~~~~~

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Vatra bitno da je bebolino dobro, nadam se da ce se uskoro i to krvaruckanje smiriti i da ces bit potpuno bezbrizna, sve ove dane pratim sta se dogadja i znas da drzim fige da sve bude ok.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Saljem vam svima veliku pusu!
    Nezgodama nikad kraja, dok je mm bio kod mene u posjeti, zvali su nas da je njegov tata imao prometnu s motorom i najvjerojatnije ide na operaciju... grrrr...
    E da,dosao je zadnji nalaz brisa, na aerobe, i cista sam ko suza...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    vatra, boss ~~~~~~~~~~~
    Drž' te se!
    Ja bila na kombiniranom probiru, bebač za 5

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Drž' te se!
    Potpis na prvi dio, bravooooooo za bebača!!!
    Posljednje uređivanje od innu : 17.09.2013. at 19:30

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ma na mamu, nema se tu kaj za reci
    Uzivaj tigrice!

vatra, jooj, grlim

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ginger pusa!

Jedino me malo preplašila s dijagnozom placenta previa...kaže da mi je posteljica straga, blizu ušća maternice, nema sexa i ako se ne podigne moram na carski. Ma, sve 5 ali čitam da se takve dijagnoze daju nakon 30 tjedna jer do tada se posteljica diže...kud meni ranije dijagnoza?!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tigrica,
    koliko si ti trudna? 10 tjedana? Ili malo više?

Ma, svakako je rano za tu dijagnozu. Sve će se to podignut prema gore kako maternica bude rasla.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Tigrice za bebaca
    Meni je isto to rekla, samo je meni sprijeda, ali se je vec podigla.. a dobro, nemoj se sexat onda... kao do sad jesi .... hahahahahaha... ljubim te!

E a mogla bi se Argente malo javit,da vidimo novi avatar...

P.s. pucam po savovima...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Danas smo 12+1.

Vatra, šta je to sex?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Vatra draga moja drži se, puno vibra da ti ostatak trudnoće prođe mirno! Nadam se da svekiju nije toliko loše?!
    tigrice već 12+1? Wooow! brzo ćeš ti to! pusa bebici!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

tigre, lezi sad i malo se primiri
    meni je na proslom pregledu posteljica bila straga nisko, blizu usca
    jucer doc kaze samo da je straga
    rano je za konacnu dijagnozu, jer kako raste maternica, tako se i posteljica pomice
    uspori, al ne opterecuj se carskim (nije ni to nista strasno, meni je moj cr bio puno ljepsi od vbaca)

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Jasno mi je da je rano za konačnu dijagnozu zato me i čudi šta mi je to već sad sve navela. Nije bed u carskom niti u mirovanju ako se mora...ali ako se ne mora...mislila sam krenut na vježbe, nemam nikakvih negativnih simptoma trudnoće i ne kužim zašto bi mirovala. Počekat ću slijedeći pregled kod moje dr. i pitat nju pa kako bude. Tnx svima!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Meni na svakom pregledu kaze posteljica straga...sta je to lose?

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    mirna hvala, a kako ste vi?
    Ne smijem se zachatavati pa ću biti vrlo kratka...mi smo jako dobro i dosta smo već narasli....i sjetimo se svih vas ovdje svaki dan i zato vam dajemo svima podršku i sretni smo zbog svih vas...sada kada je veći i sve vec počinje razumjeti i komunicirati...shvatiš još više da su djeca nešto najvažnije..sve drugo je sekundarno...želim vam svima da uskoro ugledate svoj najdraži prvi osmjeh..puse

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo i mene doma iz shoppinga sve bilo super, svašta nešto ja pokupovala, valjda me tzv. "gnježđenje" uhvatilo pa sam svu novu posteljinu, poplune i jastuke pokupovala, ručnike, za bebu svašta nešto, svakavih gluparijica za stan.... baš volim shopping. odmah sam posteljinu u perilicu pa u sušilicu tak da ju odmah večeras stavim, još da može biti seksa
    dragi mi je kao i obično pokupio kaznu u Austriji na cesti, mislim da do sada niti jednom nismo prošli kroz austriju da nas murija nije zaustavila zbog brze vožnje, ovaj put zbog prelaska preko pune crte, a lijepo sam mu rekla da je murija ispred nas, al ne, mora on po svom. više mi uopće nije žao kad plaća te sve silne kazne jer nikad ne vozi po pravilu.

vatra i boss puse šaljem, čuvajte se! vatra jesu ti rekli kad te puštaju doma?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Leptiricu, nije straga lose, nego nisko i na uscu maternice.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Leptiricu, nije straga lose, nego nisko i na uscu maternice.
    Tocno
    Meni je u sve tri trudnoce straga

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

tigre, bravo za nalaz! potpisujem cure - waaaay too early je za dg placente previe, ali ako je sad na ušću, zaboravi na vježbanje. ima vremena za to kad se podigne.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro komadi, ja se za 15+0 častim čajekom u rano jutro - jedino kaj su mi kauč u dnevnom zauzeli pesi pa sam se jedva zgurala
    tigrical za kombinirani i tjedne

plan za danas : prijepodnevno čišćenje cijelog stana a ja samo nadgledam i pazim da pesi ne smetaju; oko 2 na depilaciju i opet se probat okuražit na brazilku i navečer pol6 i kavica OK sokić od borovnice npr no to se tak kaže

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jutro curke...
    Moj svekrv operiran, pukla mu je slezena pa su je morali vaditi, pukle neke kosti lica i natucena rebra..kazu da je stabilan..jadan mm, prvo ja pa njegov stari...uh..

Inace ja se osjecam dobro, manje me boli onako menstrualno, a krvi ima jos.. ma bit ce to dobro..ne znam kad.bi me mogli pustiti doma, nekako se pripremam za drugi tjedan, jer antibiotik se prima 7 dana. Mogu ja to!tj. Mozemo!

Tigrice sex je kad se decko i cura voliju i onda se u krevetu maziju i ljubiju... he he.. imam osjecaj da tebi tjedni idu brze nego meni, vec si 12 tt

I nama kao Lini danas 15+0 i ja bi bas jedan dobar caj jer ovaj bolnicki nema secera, fuj...

Cure budite pozzz i pusa

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Jutro cure, evo i ja sam skuhala pola litre kamiloce jer me grlo rastura. Sad se idem uredit za trudnicki tecaj.

Ginger i tigrica hvala za odgovore
    Vatra beba ok,t lezi i dalje i nemoj se previse stresirat,bit se svakar ok.
    Bluebella super za shoping,ma bitno da si zadovoljna kupljenim,znaci kazna ide u paketu sa ikeom

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dobro jutro cure jutros niko da ponudi kafom a meni se bas pije nes pa ako hoce ko nek mi se pridruzi.
    kod nas nakon prelezanog dana i noci jutros sve ok ko da nista nije bilo .
    vatra drzi se izguracete vi to idemo dan za danom .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •