Evo ja mirujem..![]()
I ja bi Mc jela, ponestalo mi apetita od ove bolnicke hrane, na svaku pomisao mi se digne zeludac, jos od ovog Klindamicina imam gorcinu u ustima...fuj, fuj,... Hocuuuuu domaaaaa!!!!
vatra budi dobra i slušaj dr.
Još malo izdrži pa će te mužić maziti doma! Naruči mu da ti donese jedan happy meal još će te i igračkica razveselit, da sam ti bliže ja bi ti donijela,ali pazila bi da svvveee pojedeš.
večer, sutra pregledsamo da bude sv uredu
Vatrice odmaraj, leži ! a kakva ti je soba? jel puno čuvalica
Last edited by linalena; 19.09.2013 at 19:16.
A cuvam se, majke mi....
ma zamolit cu nekog da mi donese iz grada, ima tu u puli..
Lina naravno da ce biti sve super na pregledu...
Cure![]()
Uh,baš ste mi otvorile apetit za Mc![]()
Vatra,čuvaj se!
Sretno svima na pregledima i dame drage,uživajte max u trudnoći![]()
curke pitanjce, ja svako jutro dok se probudim sam zedna ko pas, i popijem za dobro jutro pola litre vode dok se ustanem da li je to normalno?
snupi i ja sam ujutro žedna. Žedna sam i kad se dignem po noći na wc. Imam bocu vode uz krevet i obvezno malo popijem
U ranijim tjednima mi je to bilo izraženije, ali i sad se dogodi
isto tako, i ja stalno po noći gucnem - i ono kaj mi je najčudnije - popijem malo pišam puno
Kako rasčistiti trosjed u pol4 - upaliti svjetlo i komp i eto pesi se odma preselili u spavaću mužu. Boli me grlo pa si radim čaj. Otišla ja spavat u pol 10, mm ostao gledati TV, ne znam kada sam se probudila na wc, iz dnevnog ne dopire svjetlo televizora ja se usrala da gdje je ovaj, a on krmi normalno u krevetu samo ga ja ni vidla ni čula a nije baš mali čovjek da ga se može previdjeti. No možda ga ne vidim zbog brda od jastuka između nas
dobro jutro cure kafa nes caj izvolite pa ko sta hoce pravim po narudzbi.
mi juce isli da se malo gledamo i ja se pravo iznenadila ne mogu da vjerujem kako bebaci rastu vec su pravo veliki, i naravno lijeni . ustanovili smo da smo definitivno mirni, neznam na koga posto sam ja hiperaktivna a oni totalna suprotnost. i da beba dva dobila je nadimak mrcina posto je ogroman i tako gura i stiska bebu jedan da mi je juce doslo zao.
jutro
boss thx na kavici
mm išao jučer s pesom opet kod veta i kako je podizao zvijer od 35 kg na stol a ovaj je znao gdje je pa se trgao i tako ga je prerezala kičma da je ukočen, čak mu se na tom bolnom dijelu s vanjeske strane pokazali 2 mala hematoma - i tako sada smo oboje doma, uživamo u doručku
jedino ja rekla samo kava, bez klope jer sam se vagala i vaga pokazuje 78, ajme +8, no tješim se da će biti manje poslije stolice
nadam se daću biti jedna od onih trudnica koja navuče kile na početku a poslije ne
jutro,može kavica.
ja sam tako loše spavala i sva sam se bljak ustala bezvoljna ,još sam se noćas uhvatila kako spavam na leđima došlo mi je da istučem samu sebe!
bossza bebače !
vatra kako si nam?
Jutrooo curke.. moze i meni jedna kavicanocas sam cak uspjela odspavati od 3 do 7 woohooo
Idem sad van na druzenje frendica trudnica i mladih mama.. hahaha.. ima nas, ko da smo se dogovorile sve smo ostale trudne u razmaku od par mjeseci. Poslije druzenja pakiranje i odoh sa dragim na vikend izlet
Boss ja isto svog malca izmedju ostalih nadimaka zovem i mrcina. Bas mi je to smijesno iako me svi cudno gledaju da kakav je to nadimak.
Vatra kako si? Budu te pustili za vikend?
Jutro!
linalena 3:42h
Popijte koju kavicu i za mene, odoh ja do zubara![]()
Jutro cure,hvala za kavu...ma sta ste danas tako rano aktivne?! Sve negdje i nesto...
Ja sam iz kreveta preselila na kauc, htjela sam pitati dali koju od vas bole prepone, mene bole samo na desnoj strani i to me nocu budi.
Uzivajte u danasnjem danu!
butterfly,i ja sam na kauču odmaram se dug je bio put od sobe do kaučamene ne bole prepone nego noge,pogovotvo lijeva kako uglavnom spavam na lijevom boku.
e mislim da će mi se raspoloženje brzo popravit upravo mi banka javila da je plaćica/naknada sjela!![]()
jutro,hvala na kavici,baš paše!
butterfly prepone,uh bole me več odavno tak da sam se več skroz navikla na to,jako mi je bilo teško zbog toga ustat iz kreveta ali sad imam več usvojen način dizanja pa je lakše,jest da mi treba sto godina ali eto.........a i noge jer sva utrnem od spavanja na boku pa se moram stalno okretati a i to je dosta nemoguče,pogotovo sada me i listovi muče jer sam prestala piti magnezij i ubijaju me.....tješim se još malo,nekak ču izdržat!!!
ja danas idem sa mm do susjeda vidjet za neki auto da nam uveze iz inozemstva jer nam je prijeko potreban,trebali smo to i prije ali eto baš se veselim!
uživajte sve i mazite buše!
Ja se vagala neki dan i dobila sedam kg ali još se ne brinem šta ću kad mi je sve fino,,,
Jutro cure!
Meni raspolozenje bolje, dolje za sad mirno, cak sam se uspjela i otusirati...ne mogu me doma pustiti za vikend jer primam antibiotik 3x dnevno,mislim da mi je u pon ujutro zadnja doza,pa ce mi valjda vaditi crp.
Lina uuuuu + 8... ja.mislim da sam ja smrsavila od ove bolnicke hrane...
Snupi i ja budem zedna i preko noci i ujutro, isto imam bocu vode kod kreveta...
Boss super su ti malci, morat ces ih vec pocet odgajat da ovaj mrga bude dobar prema bratu ili seki... he he
Hvala na kavici, Lina ti si pravi ranoranilac
Ne brini za kile, mozda stvarno stanu, ja sam bila duuuugo +5, vec od negdje 17-18 tt i evo sad na 33 tt sam na +6, a zbilja jedem sve i svasta u bilo koje vrijeme....
Vatra drzi, nadam se da ce u ponedjeljak biti dobri nalazi i da ce te pustiti kuci....
Joj Tina mogu misliti kako ti je, pratim te, meni je isto sve teze i teze spavati... legnem na bok i uredno se probudim na ledjima i onda me zgaravica ubijaaaaaa..... Ajd barem pijem magnezij pa nemam grceve...
Vrijeme stvarno leti, ne mogu vjerovati da nam bebica uskoro stize
Pusa svima od nas dvoje![]()
Zeljkica hehe da dug put....a super si me sad obradovala za placicu...
Tina29 a joj,znaci ovo je tek pocetak...pa ti si slijedeca na redu,koji datum ti je termin? Drzim fige da nadjete neki super family autic![]()
butterfly termin je 15.10. a vidjet čemo do kad čemo izdržati!
i ja se nadam da čemo naći neki super autek!!!
bubimitka pusa i vama!
evo nas sa pregleda, i ne mogu presvući avatar jer nismo radili UZV jer ćemo ga raditi unutar sljedeća 2 tjedna na amnio
al sam čula srčeko, bumbumbum oko 150 i bu_bu pulsiranje posteljice
na pregledu sve OK, maternica mekana, dole zatvoreno i kak god već treba
sestra mi je točno pokazala gdje je sada beba, točno na dijelu iznad dlačica
popodne po uputnice i u pon dogovoriti amnio u petrovoj
sljedeći pregled oko 23.9 u 20 tt kada ćemo raditi 3D i imati valjda i nalaze amnio
a sada sam toliko pospana da sorry kaj niš ne čitam zaostatke budem popodne
Evo moji zubići su popravljeni i mogu u miru dočekati bebana u zimi, osim ako opet nešto ne pukne ko sad.
Prepone? Mene ništa za sad ne boli, ali mi je bilo smiješno prije koji dan...idem iz dućana i odjednom bol u desnoj preponi, počela ja šepati i nakon 5-10 koraka bol apsolutno nestala...vjerojatno je mališan malo čičnuo na živac pa se natrag pomaknuo.
tina29 ti si nam prva za rađaonu...doduše ima nekih cura koje se ne javljaju baš a mogle bi biti prije, tako da...jesi spremna?![]()
Lina super za bebaca,znaci radi bum bum, drzim fige za amnio bit ce ok,nadam se da nisi pod velikim stresom zbog toga.cuvaj se!
Muma pa brzo je tebe zubar sredio kad si vec doma. Ja nikako da idem na kontrolu a rekli su da moramo u trudnoci barem jednom,a meni se neeeda...
Lina super da je sve ok, i sigurno će amnio biti super. Valjda misliš idući pregled u 10.mjesecu, a ne sad idući tjedan? Za 3d mislim?
vidim da curke koje su trudne kao ja vec i podosta kila, da li da si ja onda pribrojim i one koje sam izgubila i vratila ili koliko sam sad u plusu?
Lina nam je ranoranioc u zadnje vrijeme, vatra nadam se da si ok?
Ja kilažu računam od prvog vaganja u trudnoći, to sam se sama doma počela mjeriti. Sad sam na +1,5 kg.
Znači gledaš početnu težinu, i koliko imaš sad...
linalena tek sam sad vidjela izvještaj s pregleda, super da je sve odlično, sad možeš biti mirna a amnio će biti super jer mora i to je to!
Vrci ti si samo 1.5kg u plusu u tim tjednima trudnoće?
butterfly ma brzo sam bila gotova sa zubarkom, ali me zato kvalitetno izgnjavila, trudnoća = osjetljive desni = bilo je krvi...
Ja sam na +5.5, +6...kako kad vaga pokaže. S time da mi je bmi na početku trudnoće bio na jedvite jade navučen na 18.5. Mene ja malo zabrinulo jer sam u mjesec i pol dobila samo 1/2 kg
I cure, lijepi su vam avatari! Drago mi je da ste se "preskinule"...
Za sad jesam... ja do negdje 13tt nisam ni dobila ni gubila. Sad ide svaki tjedan po malo.
A i pila sam metformin,mozda je i on pomogao tome na pocetku
Ja nisam smjela ići spavati. Jučer spavala popodne, pa sam navečer imala problema...nikako zaspati. Sad sam bila otišla sjesti malo na sunce, još me čeka odlazak kod dr po uputnicu i prođe kritično vrijeme
I da, malac me dva puta opalioDo sad se samo nježno micao, ovo je bilo nešto drugo
linada je sve super ma bit će i amnio nema straha!
a kako mene muči kiselina užas peče u grlo nenormalno,zvala sestru da pitam šta mogu popit ona kaže ništa nikakve tablete , pa ja sam mislila da se reni možetako da jedem dvopek i kamilicu pijem a u frižideru je tiramisu.............
Ejla curke, danas nis od popodnevnog nessa, necete vjerovat ali ja od jutros kako se iz kreveta prebacila na kauc prespavala sam cijelo dan. Imala sam malo povisen tlak pa sam lezala a to se pretvorilo u spavanje. Malo me sram
Nocas ako ne bidem mogla spavati ovdje cu sigurno sresti linalenu![]()
Zeljkica ma od jutros niste uspjeli potamanit tiramisu,cccc mozda da navalis na njega pa se kiselina povuce![]()
ja sam i u prvoj trudnoći imala od prvog dana užasnu žgaravicu,ovaj put je počelo od drugog tromjesečja,uglavnom meni je moja dr rekla da mogu reni,ali i da mogu po jedan gastal,tako da sam kroz dan nekako gurala sa donaticom,prije spavanja obaveznogastal,jer mi reni nisu pomagale,ali sam onda otkrila da mi dosta pomognu jabuke,tako da i njih tamanim,uzmem gala,delišes mi nisu bile dobre,pa probaj možda upali,mene sve zna tjeme peći od žgaravice,to se svi čude kad kažem
idem u uto na pregled pa ću baš pitat dr šta smijem ,ja sam danas spremala bakalar tako da mi je ovo od luka , butterfly misliš klin se klinom izbija pa da navalim,sve mi se vrti po glavi![]()
Za žgaravicu smiješ uzeti Gastl, Rupurut, Rennie. Najbolji je Rennie jer jedini ne sadrži aluminij koji se ako se uzima velika količina tableta taloži u organizmu, zato Gastal ili Rupurut možeš uzeti po jedan.
jutro/noć opet se razbudila nakon piškenja, utrne mi ruka na kojoj spavam pet nisam vježbala jedno tjedan dana - počinjem od sutra
velika čaša vrućeg mlijeka i neki fini keksići s kokosom - oni kao zdravi, bar su na toj polici
eto 2 zdrave odluke - vježbati i keksi bez bijelog šećera
ima još koja sovica
I se pridruzujem nespavalicama.. Sanjala sam nesto i probudila me cinjenica da bi od tog sna mogla dozivjeti orgazam u snu, a to nebi bilo pametno. A i neki komarac zuji, pa sam i tabletu protiv njega stavila i naravno pisanje usput...
I zasto sad nema nikoga??
Cure evo u 24 sata nije bilo krvi, a bolova nesto minimalno, mislim da su bolovi bili vise zbog probave..
E sad treba biti strpljiv i jos lezati...
dobro jutro
vatravska cast sto se malo smirilo, samo nemoj sad ustati i hodati po sobama ili ces dobiti
od nas.
Jutro cure! Ja se jutros keksnulajos imam 13 dana do termina ali malo me strah velicine posto je prije dva tjedna beba procjenjena na 3500 pa mozda se ranije nesto pokrene. Mislim da cu ovaj put uzet epi,ne stignem se bas informirat jer me moja dvogodisnjakinja svaki dan okupira pa ako neka od vas zna sto sa epi moze poc po zlu bila bi zahvalna! Moze i u inbox. Uzivajte u suncanom danu,ja idem kod sogora u berbu.
jutro! kavicaaaaaaaaaaa je posluženaaaaaaaaaaaa!
luc ajme ti si se keksnula,svaka čast,meni nije do toga ni malo,al tko zna možda me i uhvati želja još pred kraj!
i ja idem kod svojih u berbu,nadgledat samo a poslje roštilj
vatra potpisujem boss,miruj!!!!!!!!!!!!!
puce uživajte!!!