Stranica 228 od 288 PrviPrvi ... 128178218226227228229230238278 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 11,351 do 11,400 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Jutro cure, vidim vi ste vrijedne jutros i ja loše spavam, pa stalno piskit i to me budi, da i mene zanima zašto nije dobro spavat na ledjima?
    Vatra nadam se da ce te pustiti kuci i biti će sve u redu samo se cuvaj i neka te mazu i pazu.
    Zeljkice i ja sam sutra na pregledu, sad nam je 12 + 3 tt, ja jedva cekam zadnji put sam bila prije četiri tjedna.
    Pozdrav svima

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

snupi i ti si od jutra na jabukama? Ja ih tamanim i po noći (onda se čudim zakaj me zubi muče )
    A da ne pričamo kolko sam već štrudla i pita ispekla sa puuuuno cimeta..i pojela naravno

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Na leđima kažu da nije dobro spavati kasnije, jer beba pritišće neku žilu, tako mi se čini

Ma da još i na to mislim, ne bih se nikako naspavala

O željkice, pa dijelimo dan pregleda

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

1. Koji je položaj najbolji za spavanje?
    Trudnice moraju spavati i odmarati se u onom položaju koji im najbolje odgovara.

2. Postoje li iznimke?
    Postoji nekoliko iznimaka. Ako majka ima rizičnu trudnoću, tada je najbolji položaj spavanje postrance. Ležanje na leđima se ne preporučuje.

3. Je li spavanje ne leđima sigurno?
    Ne preporučuje se cijele noći spavati na leđima. No pretpostavka je da će se trudnica nekoliko puta tijekom noći okrenuti. Spavanje na leđima bit će vjerojatno razlog češćem mokrenju tijekom noći.

4. Što je sa spavanjem na trbuhu?
    Čak i spavanje na trbuhu sigurno je pri normalnoj trudnoći. No ono u jednom periodu postaje neudobno. Možda ćete početkom drugog tromjesečja morati leći malo više postrance i gornju nogu poduprijeti jastukom.

5. Jesu li svi položaji uistinu sigurni za nerođenu bebu?
    Svaki položaj koji je udoban vama, siguran je i za vašu trudnoću. Žensko tijelo spremno je za svaki od tih položaja pa oni ne predstavljaju opasnost za bebu.

6. Hoće li bebi u nekom od tih položaja biti neudobno?
    Beba u trbuhu ne osjeća nelagodu. Ona pluta u bestežinskom okruženju i uvijek ima mjesta za protezanje. Ne brinite za bebinu, već za svoju udobnost.

7. Kako se dovoljno odmoriti?
    Morate spavati na kvalitetnom madracu koji će se dobro prilagođavati oblicima vašeg tijela. Pomaže ako stavite jastuk ili dva između nogu, tako da se gornja noga nalazi u visini kuka. Majke u visokoj trudnoći pri spavanju moraju češće mijenjati položaj, tako da se obično ne naspavaju dovoljno. Stoga se trudnice moraju odmarati i danju.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Većina začinskih trava koje se koriste u kulinarstvu, mogu da se koriste i tokom trudnoće, ali u malim količinama, da ne bi izazvale grčeve i prevremeni porođaj. Tu spadaju: celer, čili, cimet, komorač, oraščić, origano, peršun, nana, ruzmarin, šafran, žalfija, majčina dušica.

Neke začinske biljke, međutim, izazivaju kontrakcije uterusa, pa mogu da dovedu do spontanog pobačaja, prevremenog porođaja i da oštete fetus. Druge izazivaju povišen krvni pritisak, ali i defekte na rođenju.

U trudnoći se ne preporučuju:

♦ Bosiljak, a naročito njegovo ulje - koje je stimulator materice, pa može da se koristi jedino u toku porođaja.

♦ Kim može da izazove grčeve i prevremeni porođaj.

Prim. dr med. Jasminka Komnenović, pedijatar-nutricionista

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

eto tako kad je snupiju dosadno kopa po netu!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

slobodno spavaj na leđima (za sad). kad beba poraste, obično i samim trudnicama smeta taj položaj jer je pritisnuta vena cava pa otežano dišu, a samim time i beba dobiva manje kisika itd. zato se preporuča ležanje na lijevom boku. ali nekim ženama ne smeta položaj na leđima - to ćeš već sama vidjeti. ja nisam nikako mogla na leđa - odmah bi se počela gušiti.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

evo snupi već sve sredila

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    Većina začinskih trava koje se koriste u kulinarstvu, mogu da se koriste i tokom trudnoće, ali u malim količinama, da ne bi izazvale grčeve i prevremeni porođaj. Tu spadaju: celer, čili, cimet, komorač, oraščić, origano, peršun, nana, ruzmarin, šafran, žalfija, majčina dušica.

Neke začinske biljke, međutim, izazivaju kontrakcije uterusa, pa mogu da dovedu do spontanog pobačaja, prevremenog porođaja i da oštete fetus. Druge izazivaju povišen krvni pritisak, ali i defekte na rođenju.

U trudnoći se ne preporučuju:

♦ Bosiljak, a naročito njegovo ulje - koje je stimulator materice, pa može da se koristi jedino u toku porođaja.

♦ Kim može da izazove grčeve i prevremeni porođaj.

Prim. dr med. Jasminka Komnenović, pedijatar-nutricionista
    zanimljiv članak... sve te začine redovito koristim, pogotovo peršin, ružmarin, a cimet obožavam.
    bosiljak barem jednom tjedno jednem jer obožavam salatu sa cherry rajčicama, mozzarelom, bosiljkom i maslinovim uljem.
    kim često jedem u pecivima...

za mene su sve to gluposti, al svakom na volju!
    već sam nedavno pisala da bilo kaj ukucaš u google i napišeš u trudnoći naći ćeš neki članak koji kaže da to iz nekog razloga nije dobro...

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Znatiželja me obuzela pa sam pogledala taj forum s imenima-bolje da nisam. Ljudi zbilja svašta komentiraju i pri tom ne paze da li su korektni i pristojni.

A što se tiče začina, slažem se da ispada da je pola toga u trudnoći štetno, no vjerujem da su za to i potrebne malo veće količine navedenih začina tako da uopće ne brinem zbog bosiljka i origana koje redovito koristim u umacima od paradajza ili o malo cimeta u knedlama ili štruklima.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    a sto se tice avatara i problematike, i ja se slazem da je stvar izbora, iako smatram da je dojenje najbolje
    medjuim, ovo je forum udruge kojoj je jedan od glavnih ciljeva zastita i promocija dojenja pa u tom kontekstu smatram da je ok da se na to pazi, mislim, nije tu dozvoljeno nista vezano uz ad...
    al se tina nema za kaj ispricavati
    slažem se da je dojenje najbolje i treba ga promicati, ali bočica nije reklama za ne dojenje. često se bebi koja više nije isključivo na cici na bočicu daje čaj ili voda ili nešto drugo tekuće.

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    Blubella tako su mene oprale jer sam napisala da ce se moj sin zvati Nino i pocele su komentirati kako ce se deklinirati to ime...hellooo? To me bas iznerviralo..
    vidjela sam i to, žešća debilana, pročitala sam prvih par postova, za dalje više nisam imala živaca.
    iskreno ponekad mi se čini da je tema mpo trudnoće jedina pozitivna ovdje.
    dok sam se raspitivala za amnio otišla sam na trudnoći na temu prenatalne dijagnostike, ista osoba koja je popljuvala ime Patrik je toliko žestoko non stop pisala protiv prenatalne dijagnostike da mi zaista nije bilo jasno koji je njen cilj. ako se netko odluči za amnio/kombinirani/nifty ili bilo što drugo pa neće se predomisliti zbog toga što se netko na forumu protivi istom. i što je najgore, na svake dvije stranice se ista osoba ubacuje i piše protiv i svoje stavove prezentira kao jedine ispravne....

ma samo se živciram bespotrebno... ioanko samo otišla off topic.. neću više

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

bluebella upravo tako živciraš se bezveze,nije mi jasno a to sam ti i napisala čemu onda uopče postoji tema sa imenima kad se uredno popljuje svako novo ime koje netko napiše,svako ima pravo nazvati svoje dijete kako hoče sviđalo se to ostatku svijeta ili ne,a isto tako i neke druge teme na kojima neču ni slovo napisati jer mi ne djeluju druželjubivo ni pozitivno,slažem se da je mpo trudnoče najljepša tema foruma!!!
    pozz svima idem papati!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jao jao....
    Kao prvo, tina, vatra zanemarite takve komentare! To je tako nepristojno od jedne osobe. Zašto teško nađemo ime za našu bebu? Zašto ima toliko imena na tom, izgleda jadnom, svijetu? Zato jer se o ukusima ne raspravlja i svako želi dati svom djetetu jedno ime koje se njemu osobno sviđa. Ne sviđa nam se svako ime i to je normalno...ma ne sviđa nam se ni jedno koje nije "ono pravo" za našu bebu. Ali, zato ne blatimo ostala imena! Usput, moji bi starci najradije da se moj bebo zove Patrik! A ja se sad elegantno izvlačim činjenicom da je tatin najbolji frend postao djed Patriku "pa ne bi bilo pristojno".

Što se tiče začina u trudnoći - ja prije pazim na sireve, mlijeko, neobrađeno meso itd. Pa nećete pojesti kilu peršina i začinskog bilja!

Spavanje u položaju ovom ili onom... ma spavajte kako vama odgovara, ako vama paše onda je dobro i bebi. Meni inače uopće ne smeta ležanje na leđima, nikakve vrtoglavice i sl. ali izbjegavam leđa zbog kontrakcija. I sto posto sam sigurna da većinu noći prospavam na leđima jer se instinktivno tak okrenem, oduvijek tak spavam - neću se zbog toga vezati lancima na bok. Pretpostavljam da ljudsko tijelo i u snu zna ako mu nešto ne odgovara...pa što mislite zašto se u noći nesvjesno okrećemo? Zato jer tijelu ne odgovara predugo ležanje u jednom položaju.

Nisam nabrijana, to su samo moja mišljenja...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

eto mene u pon 30.9 na amnio

koliko sam se ja puta već osjećala da moram braniti želju da idemo na tu pretragu, pa i danas me med.sestra pita nakon kaj sam rekla da je IVF trudnoća pa zašto onda amnio??

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Muma

linalena ovo je za tu med. sestru

sad sam ja nabrijana odoh peglati, veš, ne kartice.....

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    Muma

linalena ovo je za tu med. sestru

sad sam ja nabrijana odoh peglati, veš, ne kartice.....
    potpis veliki!!! sa svime se slažem kaj su cure napisale,osim toga kaj bluebella ide peglat veš,imam ga i ja ali mi se tak neda nek čeka do sutra,a ja idem ipak malo speglat muževu karticu,taman sam se sjetila da mi još nekaj treba i tako stalno se ja nečega sjetim

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lino zasto da se branis ako imas zelju otici na amino? Sta koga briga hoces li je uraditi ili ne? To je tvoj zivot i tvoja trudnoca. Meni je dr. predlozio zbog godina ali ja sam odlucila da necu ici. Ljudima ne mozes ugoditi. Sta god odlucila uvijek ce biti onih za i protiv zato se ne trudi objasnjavati nikome. Ja cu ti samo pozeliti srecu i da sve bude savrseno.
    Vatrice nadam se da si bolje i da ces skoro biti doma.
    Trudnice meni je tako lijepo citati vas <3 Nadam se da ce biti sto manje problema i da uzivate u trudnoci.
    Sto se prepirki oko imena tice nemam komentara..
    M i ja vam saljemo veliki zagrljaj

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

cure, zaboli vas dupe što tko ima reći bilo o čemu - uživajte u trudnoćama, biranju imena, očekivanju dobrih nalaza kombiniranih i amnia (druge ne prihvaćamo na ovom topicu ) i ne dajte se smesti.

kad se samo sjetim kako je moja tetka Nolu nazvala Nula jer "kakvo je to ime?!". meni je sve to bilo smiješno i uopće me nije tangiralo. samo

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

I ja tučem po borovnicama?! Ma pretjeruju s tim šta ne smijemo...
    Vatra?!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Išla guglat, čak se preporučuju borovnice...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ma pustite te komentare za ime glavno da se vama sviđa! inače moj mali još nema ime he he

ima nas onda više sutra na pregledima,ja ,tonkica vrci pa neka nam je sretno i sve uredu!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    inače moj mali još nema ime he he
    nek se zove Željko (sorry, morala sam )

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

nek se zove Željko (sorry, morala sam )
    daaaaaaaa ma može i željan

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    daaaaaaaa ma može i željan

p.s. željan čega?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

nemogu se stat smijat tila sam ti reć al moram bit fina!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Napunio se odjel sa trudnicama u terminu pa smo morale sve cuti i viditi, cak imamo jednu koja ima trudove i 6 cm otvorena..fora...
    Pa jos dok sam sve procitala....... ja spavam na desnom boku....
    E da....rekli su da cu sutra KUCI!!!!

Sonja mah mah pusa tebi i M

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Bravo vatra!!! Ne zaboravi da i doma moraš odmarati a ne odmah u neki višesatni shopping I nadam se da te nisu prestrašile ove koje su došle rađati danas, da ne bi noćima sanjala njihovo vrištanje
    Sretno cure sutra!!! Koja fora, preklapaju nam se tjedni s pregledima, dani kad zaokružujemo trudničke tjedne itd. Dobro da nismo stalno istog raspoloženja jer bi bio ili totalni crnjak ili bi vladalo ludilo!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

slažem se da je dojenje najbolje i treba ga promicati, ali bočica nije reklama za ne dojenje. često se bebi koja više nije isključivo na cici na bočicu daje čaj ili voda ili nešto drugo tekuće.

vidjela sam i to, žešća debilana, pročitala sam prvih par postova, za dalje više nisam imala živaca.
    iskreno ponekad mi se čini da je tema mpo trudnoće jedina pozitivna ovdje.
    dok sam se raspitivala za amnio otišla sam na trudnoći na temu prenatalne dijagnostike, ista osoba koja je popljuvala ime Patrik je toliko žestoko non stop pisala protiv prenatalne dijagnostike da mi zaista nije bilo jasno koji je njen cilj. ako se netko odluči za amnio/kombinirani/nifty ili bilo što drugo pa neće se predomisliti zbog toga što se netko na forumu protivi istom. i što je najgore, na svake dvije stranice se ista osoba ubacuje i piše protiv i svoje stavove prezentira kao jedine ispravne....

ma samo se živciram bespotrebno... ioanko samo otišla off topic.. neću više
    bluebella ma kaj se sekiraš oko nekih nebitnih komentara??? nebitna je kao crno pod noktom
    tina29 daj molim te vrati taj avatar da ga i ja vidim i samo da napomenem Patrik je predivno ime za budućeg prekrasnog dječačića, a ona koja ti je onakav komentar napisala nek dobije ječmenac
    linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješnu amnio
    ova vaša tema je def najbolja jer je jedina iskrena i puna pozitivnih misli. nema glupih prepucavanja
    p.s. ja se ponekad bojim komentirati išta da me opet neka hrpa nebitnih ne napadne..
    Posljednje uređivanje od ljubilica : 23.09.2013. at 18:21

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

a priča o dojenju mi već izlazi na uši - tko hoće nek doji, tko neće njegova stvar...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja sam danas plačljiva, jadna, tužna
    probala se oraspoložiti s pečenjem rolade ali mi nije uspjela pa ni raspoloženje nije bolje

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ne radi se tu o "tko hoće, neka doji, tko ne želi, njegova stvar" već o tome da ljudi o dojenju nisu adekvatno informirani pa često odustanu čim naiđu na probleme ili čak misle da je AD bolji za dijete. slažem se da, ako netko uistinu ne želi, to je njegova stvar, ali promicanje dojenja je potrebno upravo zbog onih koji žele, a ne znaju kako i onih koji zapravo pojma nemaju i tek će se susreti s time. nije to baš "evo želim dojiti, stavim bebu na cicu i sve 5" - masa žena s dojenjem ima velike probleme i dovoljna je jedna dezinformacija da sve padne u vodu. a kod nas većinom kolaju baš dezinformacije (i to od tzv. stručnjaka poput patronažnih) i broj dojene djece je žalosno nizak. a udruga se, kako je i Ginger već napisala, među ostalim stvarima bavi upravo dojenjem - promicanjem, savjetovanjem, rušenjem mitova i rješavanjem problema. i radi to jako dobro. tako da, buduće mame koje želite dojiti - umemorirajte broj sos-a - te žene su stvarno zlata vrijedne.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ja sam danas bila po nalaze od hormona štitnjače i opet su van granica više sam luda s njima sad je tsh dobar 1,94 je ali je ft4 pao na 9,90 a prošli mj je tsh bio visok a ft4 dobar i tako se vrtim u krug,a sutra idem i kod endokrinologa cijelo jutro po doktorima.

lina takav ti je dan hormoni luduju dobro je dok se ne svađaš s mužem!
    vatra super šta ideš kući,ali moraš bit dobra!nema skitnje nego

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

vatra draga biti dobra i doma,da nebi bilo nismo znali,ne!!! inače
    drago mi je da ideš domeka,ipak je uz mužića ljepše,nek te mazi i pazi!!!
    ljubilica hvala na komplimentu!!! a avatar imaš na fejsu pa pogledaj,tamo mi niko nije zabranio da ga imam!!! medo sa bočicom.
    linalena sutra če biti bolje

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

linalena ajme moram ti se obratiti jer si me sad podsjetila na mene, pa samo da ti kažem - draga moja, ako sam nešto naučila u životu onda sam naučila da se kolači nikad, ali nikad, ne peku dok si neraspoložena! Takvo "popravljanje raspoloženja" kod mene je uvijek završilo ružnim riječima u kuhinji.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

curke.... evo serviram toplo mlijeko sa medom i cimetom .. mljac, taman vele da je to super za opuštanje pred spavanje, pa tko voli nek se posluži!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tko je ono imao bolove u ledima? Mene danas,tj.veceras ubija lijevi dio,kriza... ne znam jel od nezgodnog sjedenja/lezanja,il je nesto ozbiljnije...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Vrci trudnicke cari
    Bolje pitaj tko ih nije imao... Salu na stranu, ne znam sto bih ti rekla, nadam se da ce proci i vjerovatno je od krivog polozaja pa ce proci kroz par dana....

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

I gdje su sad nespavalice?!?! Mene u posljednjih tjedan-dva krevet samo izmuci, umjesto da mu se veselim ja se grozim kad moram na spavanje... nije da se zalim, to su mi prvi trudnicki "problemi", a i bilo je za ocekivati..... U biti ubijam vrijeme i odgadjam odlazak na spavanje pa rekoh ajd da se malo izjadam

Nego, jel rano za jednu ranojutarnju?

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

bubi jel može sada?

ja lijepo kako sam se probudila da opet ne buim mm zatvorim vrata od spavaćeg dijela stana i legnem u dnevni uz komp, i kaj se desi - Nera se lijepo odšeta, otvori vrata, prošeta u spavaću i vrati odma natrag, prasica jedna. Da šta ja imam njoj zatvarat vrata. I sada me tu moli da joj dam komad neuspjele rolade od jučer

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

evo da mahnem u prolazu na ovoj temi....
    mi smo u 37+4 i ni u snu nisam pomislila da cemo tako daleko dogurati i bog zna..mozda i docekati listopad, obzirom na skracen cervix koji je bio dobio V formu sredinom kolovoza. bili smo uveli mirovanje i utrice i relativno brzo je cervix dobio opet T formu i produzio se.
    na pregledu prije 12 dana je bio 2cm, ali sam bila zatvorena. evo me jos uvijek 2 in 1 , srcem kao luda caj od malinovog lista i jedem lanenen sjemenke. no nista se ne desava. ocajno lose spavam jer me od pola noci pocinje boliti sakralni dio kicme..lagano naoticem..i tako. do nedavno je T bila zaista lijepa da bi mogla biti stalno trudna, ali ovo sad vise nije zabavno.
    Posljednje uređivanje od spodoba : 24.09.2013. at 05:34

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dobro jutro cure tize kafa , caj , mlijeko sta ko pozeli po narudzbi.
    spodoba nadam se da ce ti i porodjaj onda biti kao i cjela trudnoca da sto lakse prodje .
    a vatra kod kuce MIRUJ nemoj da te djavo natjera da krenes skakati sad kad se sve smirilo.

a mi smo juce dobili nalaze cervikalnog i vaginalnog brisa i po obicaju uredan nalaz .

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro komadi

i nakon malo sređivanja morala bi do grada naći si koju spavačicu a zapravo mi se tak neda, ipak moram. Inače ne nosim baš spavačica, eventualno one ful kratke ljetne a pidžame me nekak stežu, Tako da sam trenutno u kratkim majcama ili jednoj jedinoj spavačici , a trebala bi valda kupiti koji broj veću i paziti da se može poslije koristiti za dojenje

spodoba kad ti je termin??
    Posljednje uređivanje od linalena : 24.09.2013. at 07:49

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jutro drage moje..meni bas
    dobro nije..sinoc lezim, i...prokrvarila onako fajn i poceli bolovi, kontrakcije, bolovi u sakralnom djelu ledja, gore nego kad sam imala mengu.. Usrala sam se ko grlica.. Bebica dobro, hematom isto dobro, cijedi se od nocas, glumim nepokretnog pacijenta, peru me u krevetu, piskim u krevetu, nema mrdanja... Dobila sam sinoc normabel 2 mg i spasmex u infuziji, sad nema bolova ali curi...tako da mislim da cu ipak ostati jos koji dan u bolnici.... Ali da nisam mirovala bi rekla ali vec 4 dana idem wc-krevet... Samo da nestane vise... Toliko o mom veselju i blazenom stanju... Ali ja sam dobro, bacam sve na zajebanciju...
    Puse svima...

P.s.Tina pa medvjedice koje ih mama napusti ljudi ih hrane na bocicu, nisi ti stavila sliku djeteta s bocicom nego zivotinju... He he...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

vatrice moja drž se i mora to brzo proći. A kaj kažu nakraju jel to taj hematom izaziva?

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

linalena - termin je 11.10.
    a glede spavacica, praktice su one na kopcanje. mada sam kasnije koristila muzeve siroke majice i samo je zadigla kad bi beba sisala..

vatra - ~~~~~ saljem sve vibre svijeta..koji si tjedan?

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

vatra drzi se i to ce proci i smirice se samo sto manje stresa i bice dobro.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

vatra draga, drži se! A baš te ne ide i ne ide... Tu smo za tebe. Ne želimo ponovno slušati kak nas ne želiš zamarati... piši, viči, psuj, zezaj se...kako ti je volja
    Što se tiče spavačica, ja sam dijete u duši pa su ko stvorene za mene one iz Mama Nova http://www.mama-nova.hr/index.php/hr...kli-za-dojenje

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Vrci trudnicke cari
    Bolje pitaj tko ih nije imao... Salu na stranu, ne znam sto bih ti rekla, nadam se da ce proci i vjerovatno je od krivog polozaja pa ce proci kroz par dana....
    Danas je malo bolje. Jučer sam bila u posjetima i očito predugo sjedila na neudobnoj stolici. Prvo me boljela guza To je mm malo izmasirao, ali onda krenulo prema leđima. Rano sam otišla leć, i sad je ok

I da, ja uzela spavaćicu u mama nova, preeeslatke su mi. Jedva sam odlučila koju bih. Mislim da sam uzela ovakvu crvenu http://www.mama-nova.hr/images/phoca...l_dsc00024.jpg, ne da mi se ić gledati
    I još ću uzeti jedan set s kućnim ogrtačem, jer njega nemam

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj boss prvotno napisa Vidi poruku
    kod mene je 3. 3. po zm
    Luc
    Legal Alien 10.10. blizanci
    spodoba 11.10.
    Tina29 15.10.
    Bubimitka 06.11. (Bit ce ranije zbog carskog)
    Bluebella 5.12.
    butterfly101 5.12
    željkica 11.12
    Muma 25.12
    corinaII 14.01
    Ginger 22.1. (al si želi 20.1)
    innu 27.01.
    đurđa76 18.2. blizanci
    Vrci 19.2. (po doku 18.2)
    nov@ 19.2
    boss 3. 3.
    sybylle 5.3. blizanci možda urane
    zima77 6.3
    vatra86 12.3
    linalena 12.3
    lovekd 17.3.
    snupi 18.03.
    mima235 19.03.
    tigrical 31.03
    tonkica 05.04.

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

jutreko!
    linalena nera ti je zakon!
    vatra joj neče te i neče,drži se,proči se,glavno da je bebo dobro,a mi smo tu uz tebe! puse!
    vrci lijepa ti je ta spavaćica,ja imam neke sa po tri gumba po sredini,valjda če mi biti dobre,inače mrzim spavačice!!!
    spodoba super da ste dogurali tako daleko,evo još malo onda,isto ko i ja par dana smo razlike.mi danas 37+1tt!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •