Stranica 229 od 288 PrviPrvi ... 129179219227228229230231239279 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 11,401 do 11,450 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Danas smo 15+6 tt.. To krvarenje izaziva hematom, a maternica radi kontrakcije da tu krv izbaci, tako su mi objasnili i da bi to trebalo proci, samo moram biti strpljiva, sto i jesam.. Na viziti su rekli da ce*pogledati kasnije, samo da se izredaju trudnice u terminu jer ih bas ima...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

tina29 jesi preživjela jučerašnje muke po imenu? Meni na kraju fakat nije jasno čemu se uzbuđivati, pa promijeni ime i amen. Recimo, ne znam zašt ne bi nazvala bebonju Štrumpf? Vidiš da je jako popularno a ionak će malac vjerojatno biti plavkast kad izađe

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Joj vatra, skroz mi promaknuo onaj tvoj post... a fakat bemu miša i hematomu, pošteno zajebava. Ali beba je vjerujem sad već velika i sigurna, u bolnici si i miruješ, i sve bude ok...

tina, ja sam do prošle godine mrzila spavaćice. Ali mislim da ću morati uskoro u njih, moje pidžame mi počele smješno stajati oko trbuha

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

muke po imenu završene,ma joj boli me briga!!! Štrumpf nije loše,ionak mu skupljam album Štrumpfova
    vrci a ja još u piđami,smiješno stoji ali bar se ne probudim gola kao kad spavam u spavačici

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj tina29 prvotno napisa Vidi poruku
    muke po imenu završene,ma joj boli me briga!!! Štrumpf nije loše,ionak mu skupljam album Štrumpfova
    vrci a ja još u piđami,smiješno stoji ali bar se ne probudim gola kao kad spavam u spavačici
    ako će željkicin sin biti Željko ili Željan tvoj bi trebao biti Tino ili Tin
    pitam se samo kako se bi se moj trebao zvati po toj logici

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

I ja sam bacila malo pogled iz znatiželje na temu s imenima...bez komentara sam na takve ˝izljeve˝,ljudi često zaborave na osnove kulture.
    Mi kad odaberemo ime,baš me briga kome će se sviđati a kome ne... ipak je to moje dijete i bitno da se mm i meni sviđa

Tek sad vidim kak su preslatke ove spavaćice iz mama nove....hm....sad bi i ja jednu
    Vidim tamo i steznik za poslije poroda, ima ko i to u planu kupiti? Pomaže to uopće?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    ako će željkicin sin biti Željko ili Željan tvoj bi trebao biti Tino ili Tin
    pitam se samo kako se bi se moj trebao zvati po toj logici
    A moj Tigran...

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ah ta imena mene je moja teta izludila sa imenom.a da zašto Korina, da nju podsječa to na koru ka nešto staro, da je dugo ime da ovo da ono a da zašto ne bi dali ime :Ema ili Mija ili Eni itd...a zašto se ipak ne bi zvala po mužu Nina a ja sam nju lipo poslala khmmm u onu stvar i rekla da ona svojoj dici može davati ime koje god ona hoče, a da smo moj muž i ja izabrali i da če tako biti i ostati i nije me brige što ko misli.
    Ja sam već odavno htjela imati curicu Korinu i od tud moj nick na rodi

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

cure samo da vas pozdravim i zaželim mirnu trudnoću i lagane porode.... mi smo prošli već mjesec dana...malena je dobra bebica nema grčava...eto baš uživamo! pozdrav i pusa

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

corina, izgleda da te tetke samo seruckaju. rekla sam već da je mojoj Noli rekla Nula. a da je N. bila dečko, bila bi Niko. vjerovatno bi ga onda zvala Nitko

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Prema mojem nicku sin bi bio Vrc, ali to je već mužev nadimak među njegovom ekipom

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

mi smo danas išli prijaviti našu djevojčicu i za pojmove nekih ovdje "prepametnih", a i nažalost mnogih drugih u mojoj okolini koji su nas pitali kako će se zvati, najvjerojatnije sam naružila svoju curu za cijeli život, jer sam izmislila izvedenicu jednog muškog imena koje mi se sviđa, a slučajno ga nosi moj svekar.....nedavno sam pisala na temi "Imena za cure" ako koga zanima kako se zove ili ako bi netko želio vidjeti to "čudnovanzemaljskoime" pošaljite mi pp

hoću reći ima nas svakakvih, meni se puno imena ne sviđa, ali ne pada mi na pamet nekoga uvrijediti i reći mu da je ime ružno, da to nije ime i sl. šta sve čovijek može izgovoriti
    iako, potpuno vas razumijem kad vam takvi komentari zasmetaju, jer je i meni smetalo od kad smo počeli govoriti kako će se cura zvati (gledajući njihove zabezeknute face) pa tek do prije neki dan
    kad sam baš mužu rekla da mi je skroz počelo sjedati to ime i da me prvi put zaboli što netko drugi misli i o imenu, fijuuuu baš sam se oslobodila i ustvari su mi oni učvrstili želju da se cura eto BAŠ TAKO zove!
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 24.09.2013. at 15:07

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Blekonja ja sam čirnula ime i baš mi je fora, neobično nastalo iz starog dalmatinskog imena .

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nista se posebno kod
    mene ne dogadja... Kad bude nesto zanimljivo pisem....

Blekonja ime je bas super!
    Iako se meni sva imena nekako svidjaju, ne mogu se sjetiti nekog a da mi je bas ruzno...

Bas sam pricala s curama ovim sta moraju roditi, jedna trecerotka dala je imena bas za istarsko podrucje sinovi Pino i Ive a cura Pia.. Dok njena cimerica ce svoj curi dati ima Aelyn.. Fora mi je to s imenima...

Pozz lipe moje!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

kod mene i mog dragog je bio dogovor da on daje ime ako je curica, a ja ako je dečko.
    njegov izbor za curicu bi bio Lenći, svi su se zgražali kad bi čuli jer to kao eto nije hrvatsko ime a riječnik hrv imena veli suprotno http://imehrvatsko.net/namepages/view/first_name/lenci

iskreno... baš me briga kaj tko misli o izboru izmena za moje dijete, sad isto svi govore da Maks nije hrv ime, a riječnik opet kaže suprotno http://imehrvatsko.net/namepages/view/first_name/maks.
    iako ne kužim tu spiku sa hrv imenima, zašto mora biti hrv

ja sam se totalno sljubila s činjicom da ću imati malog puzavca kojeg ću loviti po stanu i vikati za njim Maks već sad kad je nemiran u trbuhu mu govorim: Maksiću smiri se

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni je Lena predivno ime, Lenči je slično... ali ako se potvrdi danas, onda će vjerojatno biti Leon

Maks mi je isto fora, ja znam jednog Maksimilijana. Ali ga svi zovu skraćeno

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Blekonja, ime mi je totalno fora, bas posebno!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

samo da vam mahnem...
    Ja sam u banani...
    Jucer mi je umro dida a na sprovod ne mogu jer je daleko (duga voznja me dotuce, tj kontrakcije)
    Onda me primila takva zubobolja da sam vristala i danas zavrsila hitno kod zubara, i to ne svoje zubarke, jer nje nema - i pazi, dva zuba!! A prije mjesec dana sve bilo ok...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ginger, žao mi za didu Drž se...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

evo ja danas obavila pregled sve je super i jako smo veliki dr ga je procjenio da ima 1900 g kaže dr da toliko imaju bebe u 32 tt ! veliko-mali miško moj bit će pravi buco!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Super za pregled, i velikog bebača

Ja krećem na svoj

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

hvala cure
    ginger žao mi je zbog dida iskrena sućut!
    željkice neka bebica pupa!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo danas išli prijaviti našu djevojčicu i za pojmove nekih ovdje "prepametnih", a i nažalost mnogih drugih u mojoj okolini koji su nas pitali kako će se zvati, najvjerojatnije sam naružila svoju curu za cijeli život, jer sam izmislila izvedenicu jednog muškog imena koje mi se sviđa, a slučajno ga nosi moj svekar.....nedavno sam pisala na temi "Imena za cure" ako koga zanima kako se zove ili ako bi netko želio vidjeti to "čudnovanzemaljskoime" pošaljite mi pp

hoću reći ima nas svakakvih, meni se puno imena ne sviđa, ali ne pada mi na pamet nekoga uvrijediti i reći mu da je ime ružno, da to nije ime i sl. šta sve čovijek može izgovoriti
    iako, potpuno vas razumijem kad vam takvi komentari zasmetaju, jer je i meni smetalo od kad smo počeli govoriti kako će se cura zvati (gledajući njihove zabezeknute face) pa tek do prije neki dan
    kad sam baš mužu rekla da mi je skroz počelo sjedati to ime i da me prvi put zaboli što netko drugi misli i o imenu, fijuuuu baš sam se oslobodila i ustvari su mi oni učvrstili želju da se cura eto BAŠ TAKO zove!
    Blekonja, cestitam od na malenoj strucici predivnog, posebnog imena!
    Tko sisa lokalna naklapala! Ime se vama svida, izabrali ste ga za svoju posebnu djevojcicu, ona ce ga nositi, nekad obozavati, nekad mrziti, kao uostalom i svi mi. Zivjela mala B!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ginger žao mi je zbog dide moja sućut!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja sinoc sam otisla spavati ali nsam spavala, boljela me glava ali samo jedna strana, nemam nikakve tablete doma, uneko vrijeme me ulovila mucnina isla sam se ispovracati, negdje oko 6 h isla sam zamotati glavu rucnikom jer vise nisam mogla izdrzati. Nakon toga sam spavala do 9 i 30. Dan je poceo dobro ali oko 12 sam pocela drhtati i cijela se tresti- tlak mi je pao valjda na 70, inace imam niski mislila sam da budem pala u nesvijest, sreca kaj imam ducan u zgradi ispod sebe odvukla sam se do dolje i kupila cokoladu, sad mi je malo lakse , makar osjecam umor. Ginger moja sucut za didu, ni ja ljetos baki nisam bila na sprovodu taman sam imala one najgore mucnine!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ginger grlimo....
    Za ostalo veliki x na macin post

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

I nemojte se muciti sa imenima djece, koje se vama sviđaju tako ih nazovite, bas vas briga , kako se budu zvali to su vasa djeca a ne njihova! Ja vec imam izbarana imena i za curicu i za decka, dok budem znala spol reci cu vam imena!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ginger sućut za dedu, drž se

Željkice super bebonja
    Vrci nak biude lijepo na pregledu i nadamo se slikicama

nisam si našla spavačicu, išla sam na Borongaj na buvljak al sranje a u CC1east nisam našla nijedan spešl dućan za trudnice. Jel mi može koja napisati gdje ima tih dućana jer ovaj kaj smo ranije spomenula je u west gate a to ću za vikend kada odemo malo na izlet u zagorje usput
    Glava me rastura i sada sam si napravila drugu kavu danas, dobro da je mm ošo van s pesima jer mi nebi dao

kaj se imena tiče, mi smo se dogovorili obratno od BB, ja žensko mm muško s time da on uopće još neće razmišljati. Mislim da će on onak nekaj nabrzaka izmisliti, a ja svako malo neke druge kombinacije : trenutno Dorotea i Filip, s time da će krsno ime biti sigurno Valentin po mome pokojnom tati. Iako mi se još jako sviđa Marta a prezime mi počinje na MAR... pa je možda to bezveze ono tipa Pero Perić. A i Magda mi je divno ali ipak možda malo pregrubo uz prezime
    Moje je ime Katarina i jako budem tužna kada me zovu Katica ili Kata, ne znam baš mi je to smeta, jasno mi je za dječje doba ali i dan danas neke ljude moram iznova i iznova moliti da me ne zovu Kata. Recimo šogorica, kaže da je u njenom kraju to uobičajeno - no koliko god bilo nekaj uobičajeno pa ako te netko zamoli nešto što je to teško ispoštovati.Moja me familija zove Nina ali to je moram reći ljudima koje upoznajem kao odrasla teško prihvatiti. Tako da ću sigurno paziti kakvi su nadimci mogući direktno iz imena

Ma zapravo najvažnije mi je podignuti zdravo, sretno i odgovorno dijete

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo mene Frajer je narastao i ima 280 grama . Svi organi na broju i sve u redu. Piškio je pred nama, sram ga bilo

Meni preporučena omega, uzela sam omegu 3 od Natural Wealtha, valjda je to ok

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ginger moja sućut!

cure koje ste rodile koliko su vaše bebe bile teške u 29 tt ako se sjećate? Muma,butterfly,bluebella a vaše ? mi smo sve tu blizu.

Vrci super za frajera ,ma vidi ti momčinu kako se ništa ne srami.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    cure koje ste rodile koliko su vaše bebe bile teške u 29 tt ako se sjećate? Muma,butterfly,bluebella a vaše ? mi smo sve tu blizu.
    sutra popodne sam na pregledu pa javim....

Vrci... mali popišanko se pokazao u punom sjaju bez imalo srama

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Zeljkice i Vrci super za preglede, bitno da je sve u redu, i ja bila i sve je super, bebica raste i živahna je, i dalje imam gljivice, vjerojatno mi je imunitet pao.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nas frajer je sa 30 tt procijenjen na 1800 gr sto su mjere za 32 tt, vidjet cemo u petak koliki smo sad sa 34 tt...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Tonkice za bebicu!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Bravo cure za lijepe vijesti s pregleda!!! I ja sam sutra popodne na pregledu, pa ćemo vidjeti. Ali željkica, stvarno ti je veeeliki bebonja - ja očekujem oko 1 kilice.
    Ginger a joj, baš ti se skupilo, iskrena sućut!
    snupi nadam se da si sad već super. Priča ne zvuči baš dobro ...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Muma da malo sam ostala u šoku kad je reka 1900 ali ja se nisam puno udebljala 6 kg sam dobila ,čisto me strah koliko će dobit do kraja i poroda!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ginger iskrena sučut!
    cure lijepe vijesti sa pregleda,bravo,željkice veliki bebač,ali neka samo on bude dobro! moj imao na 35+4 2700g! zanima me kolko je do sad dobio!
    bb,muma čekamo vaše izvješče sutra!
    ja sam u petak na kontroli!
    snupi di si nam???

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku

baš gledam svoju trudničku, ali upozoravam moja cura i nije neko mjerilo jer je sitna bila kroz trudnoću i rođena sitna

sa 29+6 smo imali tek 1200 gr

ne brini nosiš dečkićai sigurno je krupnija beba od moje curke sićušnice !

ps a i na kraju smo vođeni i kao neki blagi zastoj u rastu, tako da...
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 24.09.2013. at 23:03

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zeljkice nemoj se opterecivati mjerama. Moja M je od pocetka bila kao naprednija 2 tjedna a glava 3 t cijelo vrijeme su mi svi dr. govorili da ce imati veliku glavu i da ce biti krupna. Rodjena 3150 grama i minijaturne glavice,takva je i sada sa 13 mjeseci

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Koliko sam vidjela,mom malcu je bedrena kost jedino manja od stvarnih tjedana, ostali je malo vece. Ali kazu da bebe razlicito rastu, tako da se nemoj brinuti

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    snupi nadam se da si sad već super. Priča ne zvuči baš dobro ...
    nadam se da si fulala

a eto opet mjesečarim, prehladila sam se, onak se baš prehlađeno osjećam. Danas nejdem nikamo pa samo čajek i ležanje a dolaze mi svekići i opet mi ode Nera papa.

cure dobrojutro i da danas budu lijepi pregledi, Vrci jel ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dobro jutro cure stize kafa
    mi smo sinoc odlucili da se napokon javimo, tj mala beba je odlucila da bude malo aktivna i da pocne udarati , izgleda da ce biti borac pravi (na mamu)
    dok velikoj lijencugi ne pada na pamet jos da se pomjera ( izgleda na tatu) nego samo lezi i jede.
    a sto se tice te price o imanima meni se ni jedno ime ne svidja , nadam se da cemo bar do nove godine uspjeti naci koje da mi se svidja.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutarce. Može kavica, hvala! Danas je jutro "uljepšavanja" - do 14h ima da sam sva glatka i da mirišim
    linalena mislila sam na njenu glavobolju, bljuv-bljuv, tlak itd...tak da nisam fulala. A ti opet po starom noćas...ništa te ne plaše ovakve fine spravice ? Ma ako nisi crknuta kroz dan, onda je ok. Ali ja bi sigurno bila luda od tih neprospavanih noći.
    Vrci mojem bebaču je na jednom pregledu bila glava veća za 6 dana, trbuh najmanji, a za 2 tjedna suprotno! Tako daaaa, it's ok
    Cure, danas samo lijepe vijesti s pregleda nosimo, možeeeee?
    Posljednje uređivanje od Muma : 25.09.2013. at 07:53

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

samo lijepe vijesti, dogovoreno

Boss a vi još morate 2 imena izmajmunirati, no budete vi to

Ćornem ja preko dana jedno sat vremena jedino kaj me tlak muči ako se ne naspavam bude onak u peti pa nikak da se zdigne, no bolje da je niski.
    Inače znam baš osjetiti kako mi srce brzo radi, no to je normalno jel. Opet me pomalo sise muče, ovaj put peku i svrbe iako ih navečer mažem bdemovim uljem a ujutro neutrogenom/dovom tak nekom kremom. I bradavice su mi ful tvrde i malo bole

a vatrica i ja danas 16+0, jel bi sada već terbale početi osluškivati prvo predivne pokrete
    ima još danas napunjenih tjedana pa svima

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mažeš i bradavice? Čula sam da se to ne radi, nešto kao da se ne začepe mliječne žlijezde I nemoj jaaaako čekati pokrete, ja sam "nešto" registrirala tek s punih 19tt, a lupkanje tek u 21tt.
    Mi smo danas punih 27tt...ulazimo u 3. tromjesečje!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

linalena kod nas sinoc prvi put 17+3 iako su blizanci kazu ranije se osjete , pa eto mi dogurali zamalo do 18 tt da nista ne osjetimo . i to vrti se samo jedno i to manje a ovo vece nista. tako da si ti sledeca na redu bar ako cemo gledati po sedmicama , znaci i kod tebe ce brzo.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ovo za nemazanje bradavica nisam znala, opet moram učiti

e za 3 mjeseca Božić i otpakiravanje poklona - Muma će imati special one a ja ću taman ući u treće tromjesječje

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

jutro!
    kavica-hvala!
    boss bravo za manju bebu,a imena ma več čete vi smislit!
    cure koje idu ne preglede sretno i javite kakvi su bebači!!!
    ja idem do grada obavit neke stvari,sve mi muka kad se sjetim burze ali moram......

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

jutro pošto je kava poslužena ja vam nudim jednu predivnu tortu od naranče i čokolade bez brašna je predobra je i mm je obožava za to sam je i napravila jer nam je danas godišnjica braka!

Muma i dobrodošla u trećetromjesjećje!
    Cure sretno danas na pregledima!!!!!!!!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

željkice sretna godišnjica,ova vam je stvarno posebna sa malim bebačem u buši!!!
    muma tebi sretan ulazak u trečetromjesečje!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •