zeljkice sretna vam godisnjica braka , sledece godine da u troje slavite.
zeljkice sretna vam godisnjica braka , sledece godine da u troje slavite.
željkicasretna ti godišnjica!!! A tortu ti ne mogu nikako odbiti
![]()
Hvala, nadam se da će nam danas teta doktorica uljepšati ovaj dan!
Željkica sretna godišnjica braka!!!
Muma uživaj danas na druženju sa svojim dečkićem na UZV
Snupi to ti tlak pada kad nečeš slušati dok ti velim da se najedeš langoša, kulena isl
Ja kasnije častim kolačima, doduše nije torta vec OPET neki brzi s jabukama...neznam kaj s njima pa samo pečem, jedem, pečem, jedem....
Mi danas punimo 19tt![]()
željkice sretna godišnjica
muma 28tt je početak trećeg tromjesečja http://www.maminamaza.com/trudnoca/t...a-po-tjednima/
ja baš pijem ness pa idem do adax-a vidjeti krevetiće. imala sam izabran krevetić u Magic baby-ju dimenzija 140x70 u kombinaciji bijele i wenge boje i takav sam si naručila ormar za bebu, kad dođem jučer u magic baby a krevetić nije tih dimenzije nego neke manje, nešto 130x65 (tak nekaj) skroz van standarda. to mi je glupo kupovati jer onda nemam na izbor posteljinu... luda sam bila kad mi je teta prodavačica rekla dimenzije jer mi je njena kolegica rekla drugačije..i još su me kontrakcije počele par min poslije, samo sam svratila u zaru kupiti svom mišu nešto i gibaj doma.....
Jutro svima i željkici sretna godišnjica <3
linalena, možda bi mogla uskoro nešto osjetiti. Ja jesam već oko tog 16tt osjetila, ne svaki dan, ali baš je bila beba, sigurna sam. Ali eto, ja imam posteljicu iza, pa je zato valjda tako rano bilo
I ja cijelo vrijeme mislila da me udara nogama, s desne strane trbuha. A ono na uzv na desno glava i rukeI još se sva beba nabila dolje kod moje stidne kosti, namučila je doktora
Ali bitno da je cerviks 4,5 cm, sve zatvoreno
Sretna godišnjica Željkice,vjerojatno najljepša do sada.
Svima sretno na pregledima.
Di je Vatra,nadam je da je bolja situacija,neka nam se javi.
Zna li netko di je Ina? Već sam pitala na temi mpo Split ali nitko nije javio ništa?
Vatra draga kako si nam ti danas
Ja sam svoju malu mišicu počela osječati oko 20tt![]()
željkice, je l' to 3.? i nama je danas. ja ne pečem ništa i lijeno ću prepustiti mužu da me odvede na večeru. a koliko god je prošle dvije bilo krasno slaviti u troje, ove ću godine N. istorpedirati baki na spavanje da se mi možemo pošteno ispoklanjati. po cijelom stanu
(moram se maknut s ove teme. a što da radim kad sam ljubomornakad sam bila trudna, nije je bilo. ma baš vas je lijepo čitati
)
Hvala curke
Snupi nadam se da si bolje
Vrci i zeljkica super za preglede
Pusa
Bluebella ovisi kak se računa, ja sam danas punih 27, znači ulazim u 28tt...ili se podrazumijeva punih 28...?
Čini mi se da nisam pod nekim stresom zbog pregleda, a kad ono...dobila proljev![]()
Zeljkice sretna vam godisnjica, uzivajte u današnjem danu i sigurno najljepsoj godisnjici.
Cure sretno danas na pregledima,
Ja jutros po bolnici vadjenje krvi i tako,
i naravno povracala po putu, uf nadam se da ce uskoro smanjit se mucnine, mislim da je mrvicu bolje.
Boss danas sam ja ljubomorna na tebe malo za promjenuMi smo danas punih 17 ali mi se još ne javljaju, a vidjela sam na uzv-u da su živahni i stalno se koprcaju.
Ja pokupila upalu grla-čari rada u školi-svi te zakišu i zakašlju svojim virusima i bakterijama![]()
Evo me! Jel me netko trazio, pitao za mene?
Ginger moja sućut zbog dide
Zeljkice sretna ti godisnjica!
Cure super za preglede, neka.i danas bude dobrih vijesti
Kao sta je lina rekla mi danas usli u 16 tt, dobro smo, od preksinoc nema krvi, sve suho.. Mozda je neko zatisje pred buru. Ali sam koma danas, i mene glava boli, tlak u nizinama i samo mi se spava..
Ja ne ocekujem jos da osjetim bebicu jer je meni posteljica sprijeda..
Cure stvarno je ovo jedna od super tema, svidja mi se i odbrojavanje na prije zaceca, isto dobra ekipa..
Puse
Sretna godišnjica Željkice! Vidim da je veselo, muma ispeci nam nekaj finoga za danas!
Ja sam podosta daleko od punopravnog tipkanja na ovoj temi,al me to ne sprečava da vas tu i tam škicnem
Velika pusa svim bušastim okruglicama,želim vam mirno i lijepo proveden ostatak trudnoče i još ljepši susret sa stanarom/stanarima vaše kučice!
A za sretnu godišnjicu,
Ginger,moja sučut.
Blubella ma da se ja vratim na taj tvoj krevetic iz Magic Baby, ma kakve su ti to dimenzije 130x 65...
Ja sam skoro uvjerena na di je ova druga cura krivo izmjerila krevetic i da su ti ti dimenzije 140X70. A da sama uzmeš metar i zamjeriš ga još jednom ?
nažalost takve su dimenzije... neke čudne, mjerili ga jučer. baž bzvz.
radila sam sa baby opremom pa znam da su obično sve dimenzije 120x60 i 140x70... ovo je nešto između.
al mislim da će ipak odluka pasti na njega, ne mogu naći ništa drugo da mi se sviđa. u pet/su/ned je dječji sajam u Areni pa možda tamo nešto zgodno nađem.
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam brzo dođeš mi te čekamo!!!!!
ja sam ručala oko 13h i sad sam opet gladna ko pas,moj miško je pravi proždrljivko!
Blubella i ja radila s baby opremom, u turbo limaču davno![]()
Zato mi je i čudno kakve su to dimenzije?
evo ja palacinke pecem pa ako koja hoce nek navrati.
a ako ovako nastavimo bicemo sve u +35 kg na kraju
mada od svega danas ponudjenog ipak mi jos uvjek stvara ona torta od cokolade i narandze neznam samo cija je jutros bila , mozda zeljkicina? sto bi je sad pojela.
Blubella ja sam bila u TL 2006-2007.. bivša kolegicee i od onda znam koja ču kolica kupiti.... jedva čekam po njih
![]()
super mi je bilo dok sam tamo radila kad dođe nova baby oprema i katalog... uvijek sam si maštala koja ću kolica. u to vrijeme znala sam sve modele na tržištu.
iako TL nije baš kao poslodavac bila nešto posebno, ipak je to jedno veliko iskustvo koje evo sad jako dobro koristi....
tko zna, možda smo se i upoznale... ja sam uvijek ljetovala oko Zadra, pa sam jedne godine svratila do cura u TL u Zadru i upoznala se s njima, samo nisam ziher koje je to bilo god.... uh, kako odošmo offtopic![]()
vidim da se jede, pije i fešta - i od mene jedna velika štrudla s jabukama![]()
uf da baš smo off topic... ma samo malo... nečemo više![]()
![]()
Zeljkice i frka sretna vam godisnjica braka...lijepo se provedite
vatra ma samo se ti drzi pa makar bila i u minusu sa kilogramima , nego ti nagovori malca da ako moze kako da sutne nogom taj hematom da ga ne zeza vise i da mozete ici kuci debljati se.
butterfly a šta ću ja reć moj je još veći!
boss,da ja sam nudila tortu od naranče ima je još,stvarno je super ako želiš mogu ti poslat recept.
Vidim, jede se sve u šesnaest. Dobar tek! I ja bi malo
Mi se vratili s pregleda, mali ima 1 kilicu i držao je nogu na očima!Da, nogu a ne ruku, tako da imamo lijepu sliku noge koja zaklanja oči, a ispod nos i ustašca.
I još mi nije jasno kak je to uspio.
Zatvorena sam ali je ušće omekšano pa moram malo više mirovati nego do sad - još uvijek analiziram pojam "malo više mirovanja". Dobila sam za piti Nifedipin retard zbog kontrakcija pošto Duphastone ne pomaže. E sad, to je inače lijek za visoki tlak, i u uputama piše da ga ne smiju piti žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje.A meni gin objasnila da se navodno daje i kod kontrakcija, iako nije ziher da će pomoći...e sad, ja zbunjena ko magarac i ne znam kaj da radim - piti/ne-piti... I opet ja loše volje s pregleda...
Ako ti dr nešto preporuči - ja bih pila. Jer i po mpo znamo da postoji puno lijekova koji se onda koriste u druge svrhe (tipa estrofem)
Ali stvarno, noga kod očiju, svaka čast bebi![]()
Muma i za normabel mnogi misle krivo i šire dezinformacije, što u praksi nije tako.. Znaš i sama.
http://www.sretnodijete.net/infusion...=5&rowstart=80 evo pri dnu linka imaš upit o tom lijeku![]()
Hvala ti ljubilica, nisam još uspjela pročačkati net o tome. Nakupilo se svega danas s tim pregledom, predugo mi je za pisati, bilo je nekih nesporazuma i tako...pa nisam u elementu za pretraživanje.
hej haj,evo mene malo,joj danas mi tak težak dan,sva sam neka živčana i nikakva!
muma pa ti imaš pravog malog akrobata,a za lijek vidi i sama si napisala ako če ti škodit zovi doktoricu!
puse tebi i malcu i miruj sad da se ne pogorša stanje!
uživajte i mah mah svima!
evo i mene s pregledasve savršeno prošlo
bio mi je ovo prvi pregled kod nove doktorice (sa dr. R smo poslije na cugu da nazdravimo). zatvorena, malac je glavom već okrenut prema dole, procjenjen na 1500gr što je i po uzv mjera za 30tt , posteljica straga (veli doktorica jako lijepa i pravilna). upisala me odmah za trudnički tečaj u viogradskoj, krećem u ponbaš se veselim.
odmah sam dogovorila da me ona vodi privatno do samog kraja tak da ne moram čekati po trudničkim ambulantama.
poslala me na OGTT opet jer smo se dragi i ja "pohvalili" kako smo rođeni sa 4500gr... (jadne naše mame) pa da budemo i tu sigurni da je sve ok.
kile su na +12...
baš sam happy![]()
kontrola za tri tjedna....
Muma ako si tak nesigurna vezano za te tablete, možda nebi bilo loše da odeš negdje privatno na pregled (ako si to možeš priuštiti) pa da čuješ i drugo mišljenje.
Super Bluebella, baš je lijepo čuti dobre vijesti.Razmišljam i o tome, da odem platiti cervikometriju i popričam. Sutra ću biti pametnija.
Inače sam i ja na kontroli tek za 3 tjedna, 15.10.
Ja ću krenuti na tečaj 2.10.![]()
Ej cure! Mislim da mene ocekuje danas susret sa Emom!
Poceli su trudovi svake cetiri minute! Uzbudena sam i strah me,uglavnom zastekala sam sad vesmasinu da ne ostane zamazanog vesa.
( ja sam inace luc,,kcer mi je vratila telefon na tvornicke postave pa mi sad izbacilo taj stari nick)