Stranica 237 od 288 PrviPrvi ... 137187227235236237238239247287 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 11,801 do 11,850 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kod mene u frigu pol kile kesten pirea iz Vinceka i pol litrea slatkog vrhnje, mislim da je očito da za večeru imam bologneze

A kod hematologa sve OK, nije to neka strašna alergija, terapiju nastavljam a fleke da mažem antihistaminskom kremom. Samo mi je rekao da hitno provjerim željezo, a sada mi se ne da kod moje dokice a znam da neće htjeti napisati uputnicu bez preporuke specijaliste pa čak ni "samo" za željezo

snupi slika je mrak, predivno

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hvala draga!!

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kad se radi kombinirani to je koliko sam shvatila vise neka statistika, dosta igraju ulogu godine u dobivanju svih onih 1: x brojeva za rizike. Znam da su nekima nalazi bili grozni pa su radili amnio i ispalo je da je sve ok a znam nazalost i zenu iz Vz koju ginekolog nikad nije poslao ni na kombinirani ni spominjao nekakve rizike pa je na kraju dobila downica. I jos je dozivjela sikaniranja kad je rodila to dijete od strane ginekologa koji ju je porodio. Znam da sam za vrijeme prve trudnoce citala na portalu price jedne mame koja je radila amnio pa je dobila dvojbene nalaze. Tako da rijetkost, ali se nazalost i to desi. Potrazim link pa stavim.

http://www.roda.hr/article/read/yasm...o-amniocentezi
    Posljednje uređivanje od Kikica1 : 03.10.2013. at 14:41

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nikako da se javim danas..stalno neki muving na odjelu jos sam dobila cimu koja sutra ide na inducirani.ugl, danas opet vadili crp koji je 9, ali ipak dobivam antibiotik i opet su mi uveli klinda..eh..ali ono sta je dobro je da sam si danas dijete vidjela na uzv..veeeliko je,femur 27 mm...lipo oko mamino... ipak je vidjela hematom,ne veliki, posteljica se nije digla jos,ali ja osjecam da se sirim..ugl.. dr kaze da je moguce da je maternica tvrda i jos zbog moje konstitucije da maternica radi kontrakcije, pa mi daju infuzije da bude bolje protok kroz nju.. i da ona misli da cemo izgurati do kraja,a ja sa sam rekla da barem jos toliko izdrzimo...

Snupi za curku
    E meni je rekla da jos ne kuzi kojeg je spola,ali da misli da je cura,ali da je ne drzim za rijec..

I ja bi kestene!!!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bravo Vatra, sad mi se to čini konkretnije kad se zna šta je i šta rade.
    Ja ne volim kestene...ali zato jedem sve ostalo po cijele dane

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

snupi možeeeeee, za kestene sam na stand-by-u Sad bi trebala reći da ja donesem mošt, ali to ipak nećemo
    vatra napokon i koja lijepa vijest! Sve ostalo napisano ću barem u tom postu zanemariti.
    linalena ma kesten pire ne priznam Nije to to ako poslije runde kestena nisi sva crna i ne možeš se oprati

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja dugo nisam voljela kesten pire i kuhane kestene. Ali sad mi je i to fino. Ali ipak mi ide: pečeni, kuhani, pire.
    Danas i jučer sam imala želje za čokoladnim mlijekom... popila sveukupno litru. Valjda je malom sad dosta

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro , čajek, neki topli komad peciva (nemamam)

jel vi vidite to vrijeme vani, pa aute treba strugat tu kod mene, no OK ja nemam tih briga iako sam namjeravala ić u Petrovu po injekcije ali budem u pon

~~~~~~~~~~~~~~~ za današnje preglede i velik curama u bolnicama i svima onima koje moraju mirovati

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Dobro jutro! Samo da vas pozdravim u ovo hlaaaaaadno jutro, linalena može jedan veliki čajek za mene bez šećera

Idem obaviti jutarnje dužnosti i polako kod svoje gin po drugu terapiju, izgleda da je Candida u pitanju, ajme sve me strah kak ću se je riješiti... Izbacila sam sve moguće šećere iz prehrane, nema kolača, kruha, riže, krumpira...vidjet ćemo
    I naravno idem usput na plac virnuti dal ima kestena pa javim

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja večerala kesten pire al zahebala stvar s lošim šlagom

Jučer sam osjećala nekakv nepoznat pritisak oko mjehura, to je prošlo i sada pak neki osjet oko pupka - kada malo pipkam čini mi se rub maternice više pa možda malo preslaguje crijeva. Ja sam preloša u Anatomiji čovjeka, godinama (OK tamo negdje do 15te) sam vjerovala da je želudac tamo gdje raste salo

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Evo i nas!
    linalena ima kod mene peciva s višnjama, pa tko voli nek izvoli. Mene toliko tiska želudac da nema šanse da doručkujem. Ne mogu se ni malo nagnuti naprijed jer ću popi..... Za mene bi trudnoća bila najidealnija dijeta da mi je potrebna. Anatomiju mi ne spominji, počet ću povraćati, moj prof s faksa je pred koji mjesec završio u ćuzi, bilo na TV-u...i baš me razveselilo (ajme grozna sam )
    nov@ javi nam stanje s placa da znam natjerati mm!
    Čitam jučer temu kako sve curke dobivaju neke paketiće, poklončiće, promo materijale za trudnice, a ja šipak. Uglavnom, za neznalice, evo linkić barem za nešto http://www.familyservice.hr/paketi.aspx
    I jedna jutarnja doza curama u bolnici!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

jutro,mmmmmmm pecivo s višnjama to jako volim!

ja sam u dm-a predigla paketić,vrećica,dvd s vježbama i knjižica s popustima bezveze, e a u toj knjižici s popustima ja kupon za kremu protiv strija koju sam ja baš kupila pa da mi prodavačica to nije mogla reć jer ona sigurno zna da je na popustu baš me je iznervirala kad sam došla kući.Znam da **** daje jaaaako dobre poklone za blizance baš veliki paket hrane,čajevi,kašice žličice.....a za jednu bebu neznam trebam pročačkat za blizance znam jer su mi nećakinje dobile.

cure u bolnicama

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

To sam i ja dobila u dm-u. Ali sam prvo pitala da li mogu ispuniti pristupnicu za babybonus za trudnicu. Ispunila podatke i odmah mi je dala knjižicu. Ja ću svakak navaliti na ulje za masažu međice - 30kn jeftinije s kuponom, zašto ne... A kad se rodi beba odmah ću ispuniti babybonus za bebu jer su pokloni svakih par mjeseci, od pelena na dalje...

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Evo mene, na Vž placu nema kestena! Pitam ja jednog prodavača tam da kad će već jednom, veli on da se u EU nesmiju prodavati kesteni. Čak ni brati bez dozvole, navodno su kazne velike. Kaj fakat?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa ne smiju se ni vrganji brati bez dozvole, pa ih na našem placu ima hrpa. Sumnjam da svaka ona bakica ima dozvolu..ne znam...

Ma sumnjam da se ne smiju prodavati, zašto? To mi skroz nema smisla

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ma i meni čudno to....

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ej drage moje da vas malo pozdravim! Zeljkice kuma koja mi radi u dm-u kaze da su prije djelili super poklone ali po novom vise ne nego tek kad rodis onda dobijes svasta. Pozz svima,onima doma i onima po bolnicama.cuvajte se i pazite,mazite buse.velike puse od mene i mog misa.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure..pozdrav
    Evo kod mene noc prosla bez lijekova i bez krvi, jutros malo krvarila ali je bolje..ali
    doma ne idem..

Cure u bolnicama kakva je kod vas situacija?

Svima pusa

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo i moj prijavak iz bolnice
    Kod nas nista novo, osim sto me ova prehlada/viroza dobrano sastavila pa sam koma, sva zacepljena... Dusa mi spava, a ne mogu spavati, nocas sam pola noci "spavala" na sjedecki
    Pusa svima od nas, mi cekamo da predjemo 37 tt a onda sta bude....

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

opet me zbudila kontrakcija izazvana okretanjem , vruće u krevetu sva sam mokra, morala sam se presvuć. Sad mi se baš čini da je maternica već veća nego kada me prvi put ulovilo, skoro do pupka mi je bilo tvrdo. Ono baš ttvrdo, no brzo je popustilo s time da nije niš bolilo, još jedno par minuta kada bi se lagano tiskala sam imala osjećaj lagane boli i da nije skroz mekano kako je inače, Eto sada je opet blob

ima koga , kukuku

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jutroooo
    Evo kafice i caja

Ja se nadala dugom spavancu, al starija kcer odlucila ustati prije 7....al kad treba u vrtic onda bi macka spavala, grrrrrr

Pusa svima

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

cure evo kafice stize
    mi bili na uz i svasta se izdesavalo , za 14 dana od poslednjeg uz za nepovjerovati mala beba je stigla veliku bebu tako da su sad iste sto dr reko da ih ne gleda svake druge sedmice i da ih ne prati od pocetka ne bi se mogli sad razlikovati koja je koja posto su isti.
    i da imamo jednog momka . i veliku zelju da drugo bude curica al valjda cemo sledeci put saznati jel nam se zelja ispunila.
    cure u bolnicama drzite se.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro ponovo

Ginger pa kada se taman preko tjedna navikla na rano buđenje, i tako u krug. Zato ja mrzim rad ujutro/popodne nikako uhvatiti ritam
    Boss pozdrav i neka ti se želja ispuni (zapravo je već ispunjena)

A ja ujutro prvi puta sanjala bebu, sjedimo u dnevnom i beba je mm na koljenima i vidim samo nogicu, pravu mišelinku (ni u snovima ne vidim spol ) i pesek njuška i liže tu slatku nogicu i čujem smijeh bebe

Jučer sam čitala o prenatalnom komunikaciji s bebom i onda sam tražila uspavanke na netu i pjevušila i ajme plakala, ganuta do kraja

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

linalena nadam se da ce mi se ispuniti zelja al vec sad su sanse prepolovljene da ce biti curica. a sto se tice snova i pola ja uvjek sanjala curice dvije kad ono mogu samo nastaviti sanjati.
    Posljednje uređivanje od boss : 05.10.2013. at 11:05

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja sam spavala od 9 do sad jer cijelu noc nisam, opet dosta jake kontrakcije i krvarenje..a bas sam se ponadala da ce to polako prestati.. Uh..bas mi to ide na zivce..

Boss sta god bude, nek se rode zivi i zravi, ali drzim ti fige da ti bude onako kako ti zelis

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

vatra, pa to je stvarno za ispalit na živce,ja bi davno skrenula!neznam šta da ti kažem naoružaj se strpljenjem nema druge ,najbitnije je da je bebica dobro!

tina,bubimitka?

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ej evo me...vatra potpis na zeljkicu,drzi se draga.ja evo dobro,cekam drugi tjedan samo neznam koji dan...malo je dosadno ali ajde prolazi nekako vrijeme uz posjete,sestre su super i dopustaju nam posjete bilo kad pa je to super a i mogu izaci van kad god,dobro je dok nisam vezana za krevet.veliki pozdrav i puse.javim novosti kad saznam kad cu imat susret sa sinom.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

linalena kad ti je uopće slijedeći pregled? Mislim, da riješiš te dileme oko spola i ufuraš se u konkretno
    boss za dobitnu kombinaciju!
    vatra više nisam pametna kaj da ti kažem...guraj, miruj, trpi...sve za bebicu. Šaljem veliki zagrljaj i tebi i hrabroj bebi!
    Jel to i ovdje produženi vikend? Gdje ste curke?
    Ja sam ujutro žicala opću uputnice za uk i kks, malo popričale oko svega pa me poslala u wc piškiti. Imam dosta povišene leukocite i šalje me danas hitno da se javim na ginekologiju. Dogovorila sam za pola 6, 6. Čemu ta hitnost, nije mi jasno? Ali dobro, vidjet ću kaj će reći...

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Muma,nadam se da je sve ok. Javiš se...

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Muma ako je već upala, nek bude u začetku pa da je se brzo riješiš
    vatra mislim na tebe, budi mi dobro
    curke svima a posebno našoj tini29

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A drzim se jos, znaju me uhvatiti neka depra dani, ali samo zato jer bi da to presrane, lezanje je najmanji problem..

Muma ma to ce biti samo neki uroinfekt, ne znam sta rade paniku, mogla ti je dati up za UK i to je to..javi se..

Tina, brzo ces se ti maziti sa svojim sinekom..

Puse cure!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    linalena kad ti je uopće slijedeći pregled? Mislim, da riješiš te dileme oko spola i ufuraš se u konkretno
    rekao dok u 20 tt, ali mislim ići tek kada znam rezultate amnio, negdje krajem 10og, početkom 11og

vatra86 draga moja po terminu sestrice, samo da se smiri pa da možemo tipkati u miru od kuće i raspravljati o boji kolica i benkica. Brzo će to, eto studeni prođe pa smo u trećem tromjesječju

Muma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja danas usrala treći kolač u 2 tjedna i nakraju pekla palačinke, došli mi nečaci - stariji dopeljo mlađu da vježbamo razlomke

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo meni danas bljakast dan kao i vrijeme tmurno i kiša. Ahhh još sam i imala tešku svađu u kuči tako da sam na kraju isplakala dušu i tijelo. Nadam se da mi bebica nije puno patila radi mene. Sad se tako grizem radi nje, a pokušala sam izbjeći svađu i maknuti se ali jednostavno nije išlo. A tješim se pa nisam ni prva ni zadnja koja se uznemirila u trudnoči.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

da nema tebe ja nebi znala ni koji sam tjedan..

Corina ne brini, mene to ulovi jednom tjednom za sada..i danas sam plakala..

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

corina i ja sam se par puta pošteno uznemirila pa nemožeš svih 9 mj bit imun na sve jedino da se stavim pod stakleno zvono,i naravno posli se grizem zbog bebice tako da te razumin kako ti je!

Muma?????

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

A drage moje ma što bi ja bez vas
    Eto i komp. mi ne radi,šteka e tako to kad krene.
    Ma nema veze.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ima nekog? linalena?
    Zašto sam vam slala sve one puse u bolnicu? Sad ih šaljite nazad
    Hospitalizirana. Cervix sad malo otvoren, bebač zaostaje u predjelu trbuha tjedan dana (meni osobno najgore, iako znam da nije najgora stvar - utješite me), izvadili mi krv, 3 puta pišakicu. Gledali uzv preko trbuha, vaginalni (cervix 37mm barem da za nešto poskočim), protoci ok. Na ctg-u kontrakcija navečer ko nikad do sad, valjda svake dvije minute (mislim da je do stresa). Od 5h sam budna i do sad ni jedne, iš iš Sad ujutro urinokultura i brisevi. Bebač je inače 1100g, što je ok. Protoci uredni. A jesam ga nabacala...
    Produljeni vikend, ja ulicu od kuće, a mm sam doma, eh. Samo da bude sve ok...
    Ginger tko je ono rekao da je toplomjer u uhu u 5h? Ja ga čekala budna od 5, a oni ga donijeli u pola 7. Ko da bi i spavala...moš mislit.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

A joj muma zar i ti u bolnicu
    Baš je zaredalo. No ajde neka si i ti na sigurnom pa polako draga naprijed... Šaljem velikuuuu pusu

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Jutro! Pa dobro, kaj to čitam, muma u bolnici? da bude ok i da čim prije ideš doma
    Cure u bolnicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Muma meni je kod prijateljice bilo to da joj je bebač na svakom mjerenju imao bedrenu kost kraću nego što triba biti, nisu znali zašto i bila je luda od brige a na kraju mali se rodio živ i zdrav sve u najboljem redu.

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Muma,sve će biti ok. Možda se bebo taman tak nekak okrenuo pa je trbuh izmjeren malo manji. Daj mi reci u kolko si imala termin kod J,pa da se ja "ubacim" umjesto tebe Mene je sestra naručila tek za petak,a ti si u sri.
    Držim fige da i svi nalazi budu dobri,da kontrakcije prestanu i da lijepo ideš doma

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dobro jutro, ja cu prijaviti mirnu noc i necu se pretjerano veseliti jer....

Muma! Zar i ti draga? Pa sta je to?
    Jel trebas koji savjet? Lezi, miruj.. Heh..znam da je tesko, ali mi to mozemo, bitno da je bebica dobro i da se rodi ziva i zdrava. Evo ja si stavim narodni radio na mob i pjevam...i rijesila brdo sudoku. Adj drzi se i saljemo puse tebi i bebi

A i kod nas se zaredalo, prvo ja zavrsim u bolnici, pa svekrv, pa sogor..a ne moze biti uvijek lose, vrijeme da sad krene prema boljem!!

Cure puse!!!

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Moja djevojcica je imala IUGR bas taj zastoj u predjelu trbuscica, na dan poroda je zaostajal nekih 6-7 tjedana tj od 31tt kao da nije uopce se debljao a sad joj stavljam pelene od 11-22kg iako ima oko 8, al joj manje nejdu na trbuscek. Al ona jadna nije bas imala kaj papati pa je zato slabo rasla jer su zilice u p.vrpci bile pre malene. Uglavnom muma svakoj drugoj zeni s manjom bebom je dijagnoza IUGR a na kraju fulaju skroz

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

muma a bemu miša bitno da ste dobro i na sigurnom.
    a od čega su povišeni leukociti? ili sam preskočila nešto?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Muma pa zar i ti baš sam šok doživila sad a maloprije se veselila jer je jedna cura na splitskoj temi javila da ima + i dođem tu kad ono ti u bolnicu,ajoj draga pa zašto jel te bolilo nešto pa su te ostavili , nerazumin zastoj u predjelu trbuha neznalica sam pa pitam?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Hvala cure
    Obavila i te briseve i uk, sad ležanje i čekanje nalaza 3-4 dana...pa ćemo vidjeti. Eventualno ako će me staviti opet na ctg, mislim da pregleda neće biti. Jučer su me malo iziritirali pa je bilo malo krvi. A rekla je i sama doktorica da nije zgodno raditi česte preglede, osim ako se ja požalim na nekakve bolove. Doduše, jučer nakon ctg-a su razmišljali da ponove pregled jer su te kontrakcije bile za otvaranje, školske. Danas dobivam i medazol vaginalete, nije mi se ni dalo pitati čemu, već znamo, ne
    lovekd pitaj za srijedu za 9h, to je moj termin (neću otkazivati prije nego vidiš da li te mogu ubaciti)
    vatra koja family, vi ko da ste ukleti. Žao mi je. Kaj se njima desilo?
    Šaljem svima puse!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

beilana hvala. 6-7 tjedana drago mi je da je sve super! Stvarno si me umirila!
    ljubilica ne znamo još od čega, znat ću nakon uk o čemu je riječ
    željkica mjere bebinog trbuha su bile za 27+3 a meni je bilo jučer 28+3. Znam da se to mijenja, rast nije uvijek ujednačen ali zabrine se čovjek, ne...Imam strahove da li moja beba dobiva dovoljno svega da mi naraste velika i zdrava, zbog nekih crnih priča koje mi je napričala prijateljica dok još nisam bila trudna ali nećemo o tome

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

nadam se da ćeš brzo kući,ma bit će to sve uredu vidit ćeš!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Muma draga pa i ti? Ajme meni bas se zaredalo. Nek si ti nama na sigurnom,bit ce to sve ok i tvoj bebac ce narasti lijepi,veliki i bucmast.ja ti saljem nazad sve one pozitivne vibre,puse i zagrljaje koje si i ti meni,drzi se znam kak je ruzno biti u bolnici ali za bebe cemo izdrzati sve.svima ostalima takoder puse i hug veliki. Ja danas pospana ko medo,tlak mi bio 90/60 uzas,umorna sam i mlitava sva.

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ok,budem vidla jel budem zvala ili ne. Ako budem,javim. Sretno draga
    Zagrljaji svima koje su u bolnicama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •