Stranica 238 od 288 PrviPrvi ... 138188228236237238239240248 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 11,851 do 11,900 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bok curke vidim da je jutro bas u cudnom tonu i ja se danas osjecam ful cudno i prazno! To je vec drugi put da imam takav osjecaj prvi je bio sa 13 tjedana, valjda je to normalno! prije sam osjecala sise i leđa sam ne osjećam ništa, posteljica mi je za sad pa nemam nikakve znakove da je smjehek dobro a vjerujem da je da sam si ja neke stvari samo zabrijala, pusa svima kaj god da radile i di god da bile!!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

lovekd da li da ti zavom da ti zemejne ternin sa muminim?

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pa dobro Muma stvarno zar i ti?!?
    Nemam ti sta pametno za reci nego strpljen spasen, u bolnici je tak kak je, ali izdrzi se sve...
    Nadam se da ce ti nalazi biti ok i da cete pustiti kuci...

Vatra i Tina kakvo je stanje kod vas?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Muma šaljem zagrljaj
    Ali jel nije pretjerao dijagnosticirati zastoj radi tjedan dana manjih mjera? Pa to stigne beba nadoknaditi, što ne?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Muma a majku mu!
    Evo masem s prozora bas gledam na rodiliste
    Sto se tice vanjskog usca, to nije strasno (meni je ulozivo vec mjesec dana i ne pogorsava se), unutarnje ti je super!
    A zastoj od tjedan dana? Budalastina ako mene pitas!
    Na puno mjesta sam nasla da j +/- 2 do 3 tjedna sasvim uredan nalaz
    Pa nismo svi jednako gradjeni...ajd se ne plasi zbog toga, mislim da stvarno nemas brige
    Sjecam se da i kod mojih cura nikad nije bilo sve u dan, pa ni ne moze biti...i ovoj malickoj su mjere razlicite, sto je skroz normalno, sve su to zanemarive razlike
    E, kontrakcije, nadam se da ce se smiriti i da ostali nalazi budu ok
    A toplomjer je u rodilistu isao u 6, u 5 je cistacica
    A bijedni dorucak nikako docekati, uf

I ja sinoc prelezala u kontrakcijama...izgleda da sam se malo preforsirala, iako se meni nije cinilo...
    I onda sanjala da sam obilno krvarila, brrrrrr

Pusa svima!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ajme cure drage, Muma, Vatra, Tina, Bubimitka veliki veliki i

Snupi i tebi je posteljica sprijeda?
    Ja opet imala jednu kontrakciju po noći, uvijek se desi da kada se okrenem, nekako me jajnik presekne i onda se sve stvrdne na kratko. Danas sam kuhala fileke - inspiracija iz novina

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

vrci Ma jest prerano postavljati dg zastoja, rekao je doktor da treba svakako ponoviti uzv kroz tjedan-dva. Znam da mi je na anomaly scanu bušek bio cca za dva dana manji, a za 10 dana je bio tjedan dana veći...nadam se reprizi povećanja
    Ginger došla čistačica valjda oko 9h...ipak je produženi vikend, nedjelja...
    Evo, ponavljali smo ctg sat vremena. Bilo je kontrakcija, ali više prema kraju, već mi je položaj bio užasno nelagodan. Ali na papiru nisu bile ni približno onim krivuljama od jučer. Valjda ću mi netko doći to protumačiti?
    Hvala vam cure. Puse svima, i vama koje uživate doma i vama u bolnici. We can do it

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Može snupi,al mi obavezno javi da znam onda kad idem. Kad sam ja naručena u petak u 8. Pa bi onda uskočila na Mumino mjesto,ionako je ista usluga

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

muma drzi se samo pokusaj da se nerviras sto je manje moguce .
    ja se cure otrovala jutros od 4 sjedim na wc solji , al ko mi je kriv kad jedem ko krmaca sta god mi pod nos dodje

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo sto se tice tih UZV mjera..
    Mom frajercicu su procjenili manji opseg trbuha za skoro 2 tjedna,a veci opseg glave za tjedan dana..
    A on ima tako malenu glavicu,ko pikulicu
    Trbuscic savrsen
    Muma,ne uzrujavaj se,to je ionako samo procjena

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

je i meni je zasad posteljica sprijeda!

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

A joj boss pa šta si to jela jadna
    Ja znan kad sam ja imala problema s probavom ja ti kupim u apoteci one anpule mislim da se zovu Prolife. Ti ti je kao neka tekučina koju popiješ, znam da se daje maloj djeci mislim da mogu i trudnice ali treba pitati nisam sto posto sigurna.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja kod proljeva koristim aktivni ugljen, ne znam dal ga smiju trudnice...morat ću se raspitati, zlu ne trebalo

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

poslala sad muza u apoteku pa sta mu daju oni , a smije se aktivni ugalj.
    nego htjedoh samo reci sta ti je priroda od kako svako malo idem i napinjem se na wc malci oboje se popeli skroz gore a bili bas nisko i sad bukvalno ko da su pobjegli , duse moje male kako se oni za sebe brinu.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

joj Boss, probaj isto puno tekućine ili pod lagani tuš pa oplahivati guzu da se mišići opuste
    a bebani znaju kaj je najbolje, dole se sve grči pa pobjegli u toplije krajeve

duga30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

MUMA, mene su izludjivali dva tjedna prije poroda da mi beba zaostaje u razvoju dva tjedna, da ima mrsav trbuh, da ima manje vode, svaki drugi dan sam isla na pregled. Procjena tezine je bila 2600g cijela ta dva tjedna, pa i dva dana prije poroda. Rodio se s 3350g i 51 cm. A gledala su me tri doktora, na tri razlicita uzv-a. Nemoj se nervirati, biti ce sve u redu!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Joj kako je to užas. Ne znam čemu im procjene težine i svega kad mogu tako fulati...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj duga30 prvotno napisa Vidi poruku
    MUMA, mene su izludjivali dva tjedna prije poroda da mi beba zaostaje u razvoju dva tjedna, da ima mrsav trbuh, da ima manje vode, svaki drugi dan sam isla na pregled. Procjena tezine je bila 2600g cijela ta dva tjedna, pa i dva dana prije poroda. Rodio se s 3350g i 51 cm. A gledala su me tri doktora, na tri razlicita uzv-a. Nemoj se nervirati, biti ce sve u redu!
    a opet moja situacija kaže da su ili pogodili ili ja rađam manju djecu, nikad neću znati
    moj gin. je primjetio da ona dva tjedna stoji sa kilažom i poslao me u bolnicu, bila koji dan i pustili me kao mirovanje i dalje, ali ja sam sitna, pa najvjerojatnije rađam i sitniju djecu, protoci i ctg-uvijek uredan,
    sljedeći pregled kod mog gin. pomakla se do nekih 2700, ali sad već protoci nisu bili uredni i vidio je manjak plod. vode i poslao me opet u bolnicu, rekli da će čekati moje trudove ili do 41 tjedna kad bi išla na carski, ctg uredni, ali i oni vidjeli manjak plodne vode, protoci opet u bolnici ok,

dobila svoje trudove, prenijela dva dana, izmučili me sa prirodnim porodom (nakon prve sekcije) i rodila hitnim carskim rezom bebu od 2760, znači moj gin. je ipak pogodio!
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 06.10.2013. at 20:50

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Joj kako je to užas. Ne znam čemu im procjene težine i svega kad mogu tako fulati...
    Čitala sam o tome danas - čak ni u nekoliko članaka koje sam otvorila nisu napisali da je to ok, već naprotiv, čisto nepotrebno opterećivanje trudnica jer se svaka bebica razvija na svoj način. A gdje mi je sad nestalo malo profesionalnog razmišljanja da se ni jedno dijete ne stavlja u kalup Zeeeeeeen. Idem gledat filmić. Laku noć trudničice!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure evo da se javim..ja danas imala drustvo, imala i cimu koje je otisla u radjaonu, pa mi je mama donijela i TV pa su neke cure dosle malo se podruzit..ugl..dan prosao ok..

Muma ne citaj svasta..evo cure su ti napisale dobra iskustva, bit ce to sve super..samo strpljivo, znam da crvici u guzi rade svoje, ali kako si rekla mi to mozemo

Boss nadam se da si bolje..

Odoh sad spat..laku vam noc

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dobro jutro drage moje.. Ja budna, osim sta nas bude u 6 radi toplomjera jos pola sata dobijam antibiotik..nocas su me kukovi poceli boljeti..wtf..jel ima jos koja da je bole kukovi, pa malo ledja, pa osjetim svo rastezanje..ugl do poroda cu se raspasti..hahahahaha...

E ponudila bi ja i kavu ali mogu sano vodu, mandarine, jabuke, kekse, dvopek, puding, jogurt itd...

Cure u bolnicama ocekujemo samo dobre vijesti, i dosta je bilo
    losih!! Jasno?!

Mozda ima i koji pregled danas?

Pusee...

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

vatra ja bi dvopek posto je u ponudi a bas mi to i odgovara. i nebolili te kukovi koliko lezis al bolje i da kukovi bole a da je malcu ugodno cuvaj ga .
    muma jel se ista popravilo?drzim da sto prije dodjete kuci tati na mazenje al tako u kompletu.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutro!
    I mi obavili toplomjer i tlak, sad se čeka klopica (iako sam ja već riješila i croissant od čokolade ). Fali mi kavica, a nema je
    vatra može, danas samo dobre vijesti, sve loše u kantu za smeće
    boss nadam se uskoro
    tina29 očekujemo novosti danas
    Bubimitka kako je?
    linalena spava...wow...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro, ja ću onaj ponuđeni puding

"Spavala" sam grozno, i mene Vatrice sve žulja, boli me dosta ona neka kost u desnom guzu, pa prepone.... koljena mi ne daju mira, valjda je takav onaj osjećaj nemirnih nogu. Počeo mi smetati onaj veliki uzdužni jastuk iz Lidla, jer mi je koža na trbuhu baš jako osjetljiva, sve mi smeta pa kad me iziritira onda me ubije čohanje. Hematolog rekao da koristim antihistaminsku kremu ja ne bi, tako da pokušavam trpiti. No rekla bi da mi se trbuh pomalo penje prema pupku

svima velika pusa

gdje je Blue bella i Tigrical???

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jutro

Ja jučer malo šetala, danas me bole mišići u guzici forma nula bodova

Danas na placu kupila malo kestena Kaže žena da su jedva našli, da ih je slabo. I da ih baš neće biti, barem kod nas, da ih je uhvatila neka bolest i da su dosta drveća morali i posjeći
    Ali vidjela sam da ima kod jednog prodavača uvoznih, ili kakvi su to već (mi uvijek uzimamo kod lokalnih bakica koje znamo, pa znamo da su ti iz naše šume)

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

linalena, evo me, s vama sam ja svaki dan, čitam i upijam. Mi smo danas ušli u 15 tjedan! Jučer sam pekla kolač i ubila me križa od stajanja... Bole li vas križa? Nekako mi se to rano čini. Čim sjednem kako mi ne paše ili duže stojim, baš me počne bolit.
    Curke u bolnicama hug!

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Dobro jutro drage moje
    Vidim tmurno i bljakasto vani a nas sve nešto boli. E pa da ne budete same i mene boli valjda od spavanja i ležanja lijevi kuk a i leđa čim malo duže stojim na nogama pogotovo u kuhinji.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Zato ne pecem kolače nego fino odem u Lidl i kupim smrznuto i samo odledim kad mi netko dođe, a i sigurna sam da će mi uspjeti

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tako ja ove godine kupila aparat za sladoled na super akciji i napravila ga samo 2 puta jer smo brzo zakljkučili da u Lidlu uvijek neka akcija. Jedino kaj nikako da uhvatim te njihove grudnjake za trudnice

Ja bila do Petrove po heparin i konačno više neću morati ići svaki mjesec po recept pa ga nositi kod njih pa opet po lijekove, već je dovoljna jedna uputnica i sada ću samo jednom mjesečno njih nazvati i naručiti i onda ga skupiti.

I usput išla položiti hrpu sitniša kaj se skupila u banku, imaju na kvatriću taj neki uređaj gdje sve sasipaš, on zbroji i uplati na tekući. Uglavnom umrla od smijeha kako broji i onda smo se nas troje kjladili na kolkiko će stati, jedna mala vrečica sitniše 200 kn. Ovo drugo dvoje su neki profesionalci, jedna cura s ruksakom punim sitniša i deda s koferom. Pa su me pustili preko reda. Uglavnom baš se iznenadila tom stranom života. Moja pretpostavka je da je cura neki street performer a deda radi u crkvi pa mijenja milodare

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

fora lina! Smanji malo slatko , meni je nađen šečer u urinu u petak idem raditi OGTT , nikad nisam imala povišeni šečer, mislim da se radi o nekoj nakteriji i imam povišene leukocite sutra radim ponovno UK!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

snupi, jesi mjerila glukozu iz krvi natašte? u urinu se nađe kad je u ktvi ima dosta, vidjet ćeš da li se o gestacijskom ili možda ne

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Curke moje ja u srijedu imam susret sa svojim sinom,jako jako sam uzbudena,jedva cekam sva sam neka izvan sebe,idem na spinalnu tak da cu ga odmah vidjet,uh ne vjerujem dda cu za dva dana drzat svoje dijete na rukama.eto mojih novosti.muma?kakve su novosti.drzite se saljem vam svima puse.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Tina bravo, čekamo čekamo svi srijedu
    a s obzirom na spinalnu očekujemo live streem

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Tina super još malo i vidit ćeš svoje zlato. Ostale cure veliki pozdrav, evo ova kisa je baš dosadna, sad je zovu cili tjedan, bezveze.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mare nikad nisam imala probleme sa secerom, kad god sam radila ogtt bio je super do sad , nadam se da nije gestacijski! A posto mi su i leukociti u urinu poviseni(za sad izmjereno samo trakicom), uk idem raditi u srijedu mislim da mi e coli vratila! Tina da prođe sve u najboljem redu i da sto prije budes sa svojim smjeskicem!!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

tina super još dva dana neka sve prođe uredu!

muma ,bubi,vatra kako ste?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

tina29 odlično! Jedva čekamo lijepe vijesti, lijepe velike brojčice, i da sve prođe savršeno
    snupi i nov@ su me zabavile popodne i donijele puno fine papice meni i mojem malcu, hvala cure na posjeti. Bilo je lijepo
    Meni došao nalaz urina - sterilan A na jutarnjem ctg-u mislim da nije bilo čak ni jedne kontrakcije Još da nam stignu brisevi i jurimo domeka. Doduše, mislim da nas čeka i ponavljanje uzv-a prije odlaska, već dva dana pričam malcu da mora papati i napuniti bušeka

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Mene rasturaju kriza i još mi se pojavio herpes na usni u srijedu idem na pregled cure držite se

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Muma super ti si za koji dan kući!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ma samo cu reci da sam dobro, da nebi opet dozivljavala sokove..

Tinaaaa super da ces se maziti s malcem vec u srijedu. ~~~~~~~~ da sve prodje u najboljem redu..

Snupi nadam se da nije gestacijski..

Zima mene boli sve u krugu struka..

Muma hb da su nalazi dobri, ajde da sto prije idete doma...

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja citala da se debljaju od grozda pa mi muz svaki dan kupovao a u 5.mjesecu je kila bila 50kn al nije pomoglo. I da muma, 6-7tj zaostajao trbuscek a bil je savrsen kad se rodila. Najsladi mali buscek

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj tina29 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke moje ja u srijedu imam susret sa svojim sinom,jako jako sam uzbudena,jedva cekam sva sam neka izvan sebe,idem na spinalnu tak da cu ga odmah vidjet,uh ne vjerujem dda cu za dva dana drzat svoje dijete na rukama.eto mojih novosti.muma?kakve su novosti.drzite se saljem vam svima puse.
    Eto približio se trenutak susreta,sigurno si jako uzbuđena,samo da sve prođe u redu,ja sam rodila sa spinalnom i nemam baš lijepo iskustvo,nažalost,ali bitno da sve prođe ok.i kad vidiš bebu sve se zaboravi,znaš da tako kažu sve mame i to je živa istina.Kad ti je točno termin? SRETNO.....

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Jutro svima, evo opet sam budna od 6.15....čaj kuhani, čekam 8h da idem po kruh, laganini doručak i cijeli dan izležavanje s mm i našom mišicom...ipak je danas neradni dan jel?

tina29 želim ti što brzi i ljepši porod, sretno!!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jutrooo!!
    Evo ja budna od 6 (toplomjer i antib) prije spavanja popila si i apaurin jer me pocelo jako boljeti u preponama da sam zvijezde vidjela, i bas sam se dobro naspavala, bilo je malo i krvi ali me zato nista nije boljelo..

Kako su nase cure u bolnicama, za tinu znamo da je uzbudjena, bubimitka i muma?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutarce!
    I mi budni od 6.15, ah što je tu sve po ps-u. A vidi se i da je blagdan, nije ni bilo doktora u viziti malo prije.
    Moj bebito ima tulum, valjda vas pozdravlja , i čekamo doručak u pola 9.
    Nadam se da će biti lijep i sunčan dan da odete negdje van uživati s mužićima, a tina, vatra, Bubimitka i ja ćemo vam grijati krevete.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jutroooooooo
    Mi smo svako jutro budni prije 6, sva sreca pa je dorucak u 8....

Tina ajme, stigao i taj dan napokon, nek sve prodje super i da nam se javis kako ste ti i bebica... Jel i kod vas kao kod nas praksa da si nakon carskog cijeli dan na intenzivnoj pa tek drugi dan ides u sobu i vidis bebicu?

Kod nas i dalje po starom, evo odbrojavamo 12. bolnicki dan... Ne znam jos nista do kad cemo biti 2 u 1... Jos uvijek sam na Partusistenu...

Muma nek ti nalazi budu uredni pa da mozes kuci ~~~~~~~~~~~
    Vatra nemam nista pametno za reci, stvarno bi bilo u redu da napokon uzivas bez krvarenja i bolova.... Drzi se...

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

cure moje drzite se i da sto pre izadjete svojoj kuci.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro drage moje, evo jedno fine mirišljave

Muma nadam se da će doći doktori nakon doručka , napraviti UZV i otpustiti vas domeka
    Bubimitka i da tebi brzo prođe još ovih nekoliko tjedana u komadu
    Vatrice moja puno puno vibrica da bude bolje
    Zima svaki dan neki novi bol, jel tako?
    Snupi nije valjda gestacijski, možda si samo malo finije papala
    nov@ dobar ti je plan
    željkice i ti uživaj
    boss jel prošlo otrovanje

Bluebella gdje si ? Nisam te primijetila nekoliko dana, nadam se da se negdje odmarate ovaj produženi vikend

Ja pak već drugi dan se samo čitavu noć vrtim i preokrećem, nije da se razbudim pa da se ustanem. Teško se namjestim, pa se zaležim, ili ruku, ili cicu il kuk. Pa mi poplun smeta na trbuhu, pa osluškujem jel to bebica ili crijeva, pa padaju paranoične ideje na pamet pod utjecajem nespavanja. Moram probati ne spavati preko dana, dobro se prošetati prije spavanja pa ako treba i popiti normabel
    Posljednje uređivanje od linalena : 08.10.2013. at 08:24

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Još nema klope a večera im je u 17.30! Nisu im baš rasporedi nešto.
    linalena ništa danas definitivno, bila je sad doktorica i rekla da "nećemo ctg danas nego svaki drugi dan" - kaj je njoj, ja planiram doma a ne planirati ctg svaki drugi dan ovdje
    tina i Bubimitka će nam s bebicama domeka, imaj dobru motivaciju u bolnici, ali žao mi je vatrice

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Linalena bas si nas lijepo pobrojala.. Cuj meni s normabelom milina.. spavam kaooo klada...

Cure nemojte me zaliti, nije meni lose, kaze mm da mi jos neki ormar i kuhinjicu donesu i imam apartman, sama sam u sobi, stave mi eventualno neku trudnicu koja ide na indukciju, cisto da mi ubije monotoniju, svaki mi dan donose rucak od doma jer je hrana stvarno losa. U mozgu sam se pomirila sa tim da moram biti tu zbog moje bebice, kaze moja seka: nisi ti vise bitna u cijeloj ovoj prici nego bebica, pricam s bebicom stalno i onda se ona i ja dogovaramo s maternicom da se smiri.. sve je super dok nema kontrakcija i jakog krvarenja..veselim se svakom danu jer je to jedan korak naprijed ka nasem susretu.. Evo sutra smo 18+0 tt!!
    Samo pozitivan stav i necemo biti minus!!!!
    Puse!

P.s. E rekla sam muzu da kad rodim da me vodi tj. Vozi u Varazdin, Zagreb i Split jer obavezno moram upoznati ove divne zene koje me bodre i koje su uz mene stalno, e da i u Rijeku
    Cure hvala vam!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •