Stranica 244 od 288 PrviPrvi ... 144194234242243244245246254 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 12,151 do 12,200 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

anddu nisu mi ništa rekli za prenatal, mogu ja piti bilo kakve vitamine, nije ih briga. Heferol jest željezo, i za njaga sam pitala kad ga mi je ponestalo, pa su rekli da mi nije ordiniran pa mi ga ne daju.

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Drage moje ne stignem vas uopce citati, dosta mi je tesko jer me jos boli rez ali ide na bolje, sutra vadenje konaca.patrik me non okupira tako da ne mislim na nista drugo.
    Bubimitka sretno u petak i zelim ti sto brzi oporavak..
    Muma tebi zelim da ti dani u bolnici sto prije produ, bit ce to sve ok.puse tebi i bebi, znam da je dosadno ali za malce nije nista tesko.
    Vatra tebi posebno zelim da izdrzite sto duze i da se to sve smiri, bit ces mi u mislima i molitvama.veliki hug i puse tebi i tvom malom borcu.draga moja drzi se.
    Svim ostalim curama pozdrav i uzivajte u trudnoci jer pre brzo prode, mazite i pazite buseke.
    Puse od mene i mog bumbara!!!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tina čestitam!
    vatrice drži se! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Bubek sretno u petak!

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Juuutro svima iz kišovitog Vž-a! Noć je dobro prespavana a bude još i po danu spavanca kak mi se čini.
    Zadnjih dana trbuh mi je tak težak postao i bole me prepone, podvečer pogotovo, a mala mišica me uveseljava po cijele dane svojim akrobacijama

Curke u bolnici~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

dobro jutro

želim nam svima opušten dan bez stresova
    pogotovo curama u bolnicama

ja se eto mazim s psom i zamišljam budućnost a onda postanem bolno svjesna koliko je teško biti pozitivan i opušten

koliko god mi je danas teško razvući osmjeh da ispričam - jučer mi mama poklonila spavačicu za dojenje, naravno već je ona to oprala u najfinijem prašku, dugih rukava predivne kako ona kaže marel boja koja meni toliko paše. Sa strane ima razreze jelte za cice, i sinoć ja to obukla i ajme ne da se sise vide nego ispadnu van ko u nekom SM kostimu. Sve mi bilo neugodno pred mužem.

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    koliko god mi je danas teško razvući osmjeh da ispričam - jučer mi mama poklonila spavačicu za dojenje, naravno već je ona to oprala u najfinijem prašku, dugih rukava predivne kako ona kaže marel boja koja meni toliko paše. Sa strane ima razreze jelte za cice, i sinoć ja to obukla i ajme ne da se sise vide nego ispadnu van ko u nekom SM kostimu. Sve mi bilo neugodno pred mužem.

Kakava neugoda,vjerujem da tvom mužu nije bilo neugodno kad su ispale

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

jutro , i u splitu pada kiša bljak,baš je vrijeme za izležavanje.

cure drage u bolnicama kako ste? vatra nadam se da je sve ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
    Linalena vjerujem da je muž uživa!

a di nam je butterfly nestala već se dugo nije javila?

ako ko ima danas pregled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! ja imam sljedeći tjedan pregled i baš sam jučer razmišljala kako ću se sredit depilirat i tako to od trbuha ne vidim a ni nogu nije više lako dignut!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kod nas kisu zamjenjuje sunce

Ja se tom depilacijom uopce toliko ne opterecujem,ne znam... uglavnom dio obrijem, dio samo skratim trimerom i to je to. Bitno da je sve cisto i uredno, a sad jel to glatko i bez dlacice ili ovako, to mi nikad nije problem

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Lina

Cure u bolnicama, a posebno vatra, saljem puno ~~~~~~~~~~~

Bubimitka jel raste uzbudjenje?
    Koliki ti je afi kad kazu da je plodna voda kriticno?

Mene pokosila neka viroza, od jucer ne mogu ustati iz kreveta
    Imam sve simpotome kao da je gripa, al srecom bez temperature

Pusa svima

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Depilacija - kozmeticarka
    Tu i tamo nesto popravim britvicom uz pomoc ogledala

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ginger afi mi je 7,9 iako ne vjerujem previse u te procjene, neki dan je cura iz sobe pored rodila bebu od 4,5 kg a procijenili ga na 3,4 kg.. A ovoj drugoj svaki put afi totalno drugaciji, tako da se ne zamaram s time...
    Bitno da bude sve ok.. Ne znam ni sama jesam uzbudjena, nestrpljiva ili nesto trece.. Nisam jos ni svjesna da cu biti mama za dva dana

Vatra jel ima kakvih novosti?
    Muma?!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Joj Bubi jedva čekamo čuti velike brojčice Za dva dana si mama
    Ginger otvaraj prozor (nadam se da te više ne muči alergija) i pusti malo prekrasnog sunca, zraka, pij čaja, njupaj mandarine. I c vitamina
    A kod mene vam neće biti vijesti neko vrijeme. Rade ctg svaki dan i vaginalac svakih 10 dana. Na uzv nisam bila od kad sam tu. Pitala sam danas doktoricu ima li "u planu" kakav uzv i rekla je da ne još. A ne razumiju koju bi uslugu napravili našoj psihi da nam pokažu malo bebonje, pa da se utješimo, rascmoljimo i napunimo srce i dušu na tjedan dana
    A o depilaciji ni ne bih, ovo u bolnici je koma.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da, to sam baš ja razmšljala neki dan. Kako je s tom depilacijskom higijenom ako si na čuvanju u bolnici...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

I zaboravila bitno. Do koliko otkucaja je normalno kod bebonje? Moj je već toliko nervozan i agresivan na taj jadni ctg da su danas otkucaji bili 160-180, i zvučalo je grozno, a mene boli sve više od njegovih udaraca i naguravanja! Puštala sam mu muziku, duboko disala, mazila onaj mali komadičak trbuha gdje nisu bile te trake, pričala mu.....uzalud. Taj ctg će ga još otjerati van daleko prije roka.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kod mene za sad jos nista novoga!Pusa svima!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Moj je bio na otkucajima oko 160, rekao je doktor da je to normalno za bebe. One imaju puno više otkucaje nego mi

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Vatra držim fige da se sve čim prije smiri i da izdržite do kraja bez problema
    Bubimitka , što je bilo daleko, došlo je blizu...sretno u petak

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Vatra nadam se da je danas bolja situacija,i ostale cure po bolnicama,držite se(a i vi koje ste doma)

mi danas imali pregled,sve je ok,dobila sveukupno 7 kila,mali se izvrtio svakako za vrijeme uzv-a,i inače je dosta aktivniji od cure,ma samo nek su dobro.ja uloživa ko i zadnji pregled za vršak prsta,ali je cerviks ok,tako da nam je sljedeća kontrola opet za 4 tjedna,ali mi vrijeme stvarno leti kraj ove moje male
    a što se tiče depilacije ja sinoć krenula sredit se za pregled i jedva sam uspjela,pokušavala se namjestit,pa trbuh pomaknut,pa svakako,nakraju sam uspjela ali teškom mukom,ne znam kako do kraja,bit ću čupava sve mi se čini

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Muma ja sam se depilirala u bolnici svaki 2-3 dana da budem spremna ak krene. I nisu me morali brijat prije poroda

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sto se tice depilacije, ja sam se prestala zamarati s tim... Odrzavam ja to koliko mogu i koliko toliko redovito, a ono sto promasim odradit ce sestra, pomirila sam se s tim
    Kod kuce je to islo lakse uz ogledalce, ali ovdje je tus blago receno strava da se bojim bilo sta dotaknuti, brrrr....

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Vatrica se ne javlja

Ja se mislila depilirati kod kozmetičarke ali nekako su mi prepone jako osjetljive, a rast dlaka me ovaj put ubio od stalnog svrbeža i pikanja a mislila se inače skroz srediti ala brazil. I odustala sam, noge ću depilirati a prepone brijati dok mogu a onda kak bude da bude, možda malo iztrimati i tako to
    Inače sam i dalje dosta nervozna i depresivna, valjda zbog čekanja što nalaza amnio što micanja bebe, danas sam bila luda u autu dok sam išla mami po ručak

Muma, Bubi kao ste?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja se opet prilagođavam, preselili su me u drugu sobu, a čisto je za popi****. Imam cimericu, pa nema više komfora. Kak ću sad provoditi besane noći :/

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    a di nam je butterfly nestala već se dugo nije javila?

HEEEEJ,ma sve je okej,malo sam u strci jer svašta nešto spremamo i pripremamo za bebača,ali svako malo navratim da vidim novosti!
    BEBAČ RASTE, SAD SMO NA 2200g, radili smo prvi CTG,zatvorena sam ko čep. Sutra smo punih 33tt i sad mi je vrijeme počelo letit.
    Željkice nadam se da ste vas dvoje dobro,ti si u koraku samnom i Bluebellom.
    Se pripremaš,joooo mene hvata frka ako ću ja to znati, dobila na tečaju vježbe kako disti,ali meni se od toga zavrti u glavi pa nisam baš neka vježbačica!

Cure šaljemo kissiće svima, čuvajte se i mazite buše!
    Vatra

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mi smo isto dobro sljedeći tjedan idem na pregled,mene frka ne pušta!
    Nisam se još ništa počela spremat dogovorili smo se ja i mm da iza prvog počinjemo,al dosta toga imamo jer ja imam 3 nećakinje tako da dobivamo svašta!

vatra kako si javi se?

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Vjerujem da se Vatra nece naljutit,a i vidim da se svi brinu za nju.. danas sam joj slala sms, rekla je da je danas dobila transfuziju, da je psihicki koma i da su prognoze svakakve i da ima puno opcija sta se moze dogoditi..
    nista nije specificirala ali vjerujem da joj je jako tesko... Vatrice nasa znas da vibram svim srcem i nadam se da ces ti iz svega ovoga izaci kao pobjednica

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo i mene s pregleda i od danas opet na mirovanju doma. malac se glavom već spustio jako nisko, cervix jako mekan tak da je doktorica rekla da slijedeća tri tjedna smirim ritam i pijem mg za smirenje kontrakcija i normabel po potrebi. cilj joj je s ovom stanjem dočekati 36tt. tak da od danas lijevi/desni bok i to je to.
    osjetila sam da se nešto dešava jer sam imala česte kontrakcije koje se smire kad se i ja smirim.... problem je što se ja nisam smirivala pa sam skitala okolo i ponašala se kao da ni nisam trudna
    malac je procijenjen na 2180gr što je super.

vatra, muma držite se cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    bubi sretno u petak.. još malo i imat ćeš malca u rukama

svim okruglicama

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Muma, evo ti jedan beeeelj za c vitamin
    Nadam se da ti cimerica bude ok

Bbella nema vise shoppinga, al nema veze, brzo ce i to proci

Vatra drzi nam se draga

Bubimitka ako je ovo tocno http://en.m.wikipedia.org/wiki/Amniotic_fluid_index to i nije lose, a i u terminu si pa nemas brige
    I jedan savjet za poslije- ne dozvoli da te boli, cim osjetis nesto, odmah zovi da ti daju protiv bolova
    Sami ti bas i nece nuditi...

I dalje ne znam kaj sam htjela...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

djurdja super za bebace

Pusa svima

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Curke pozdrav svima!
    Posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dragu Vatru i bebicu.... Drz'te se skupa koliko god mozete. Ne mogu ni zamisliti kako ti je u ovim trenucima. Nadam se da nece dugo trajati i da ce se sve smiriti
    Muma ja bi ti bila idealan cimer, tako lose spavam, a ovako bi mogle klafrati. Ssd za ozbiljno-a da popijes normic pa se mozda opustis i zaspes? Ili sta vec smijes???
    Bluebela odmaraj .....
    Bubimitka jos malo i grlis se sa svojom bebicom

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Dobro jutro!!
    Mene probudila mala mišonjica u buši, valjda se naspavala pa se trudila poterati me iz kreveta
    Inače, sanjala sam da sam rodila, kao nisam se sječala samog poroda, nisam imala ezio a porodio me ni manje ni više nego dr.A A mišonjica je bila preljepa sa plavim okama

muma super da si dobila cimericu, ona samoća u sobi me plaši Sigurno nije cimerica loša, budete vec našle teme za brbljanje, bitno da nisi sama i nemaš vremena za brijanje crnih misli,
    sve bude super!
    Bluebella, jastuk ispod boka i odmaraj

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure..moram vam se javiti, vidim da vam falim, a i vi meni...
    Situacija jucer je bila koma..bio mi je muz cijelo jutro, pa sam dobivala transfuziju eritrocita jer mi je hemoglobin pao na 85, mislim da mi je od te krvi malo bolje..psihicki sam koma, ovo sta mi se dogodilo je jedna velika trauma koju zelim zaboraviti..fizicki malo bolje, jos krvarim ali uobicajeno, pa su i doktori malo smireniji..ja sam im najkriticnija tu..htjeli su me za Ri ali su rekli u ri da je ipak rana trudnoca i da oni nis bolje nebi napravili..lezim, piskim i kakim u sobi..dozivjela da mi muz brise guzicu.. Ali je predivan moj muz, bas se promijenio i bas mi je drago da mi je on muz.. Javim se nekim curama s foruma pa one slobodno mogu prenijeti sve... Cure zakon ste... Volimo vas bebo i ja..borimo se, on mene potice da se ja borim...iz dana u dan... Pusa svima

Bubimitka sretno!!!!!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

vatra mislimo na tebe!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

vatra draga svi smo uz tebe i puno mislimo na tebe,drži se i vjerujem da će sve bit uredu mora zaslužila si!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

vatra drži se i čuvaj sebe i bebana....

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Draga Vatrice,tvoj organizam je jedan veliki borac!A vaša bebica je dio tog organizma i ostat će kod tebe dok ne naraste velika i dovoljno jaka da dođe na ovaj svijet!Mislim na tebe,u molitvi si mi svaku večer
    I jedan za tvog dragog!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Joj vatra, tako mi je tesko dok te citam
    Ne znam sto da kazem osim da se drzis i da svi mislimo na tebe
    Saljem ti beeeezbroj vibri

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Muma, kakva je cimerica?
    Nadam se da je zabavna

Bbella kako ide lezanje?

Ja obavila ogtt, bljak...nadam se da nalazi budu ok, nisam tip od dijeta...
    Al kao bonus na virozu sam dobila i konjuktivitis...

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Ja obavila ogtt, bljak...nadam se da nalazi budu ok, nisam tip od dijeta...
    Al kao bonus na virozu sam dobila i konjuktivitis...
    ide dobro... jedem u poluležećem položaju, pijem kavu tako... i nije bed, sve za ovog malca u buši bitno je samo da ne sjedim uspravno i da ne stojim tak da nije pritisak na cerviks.
    malo me emocije peru, mislim da sam tek sad postala svjesna da sam zaista trudna i da ću postati mama, pa sam malo u suzama, malo pribrana i tak se izmjenju raspoloženja cijelo vrijeme...

a vidim i ti bi mogla skoro u horizontalu.... iako će to biti teško pored čudesne carice i čudesne vile....

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

vatra hrabrice, suze mi idu!!! Tako nesto samo majka moze podnjeti. Trudnice nase, sve ste velike hrabrice

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

vatra bolji nick nisi mogla izabrati, pusa i mislim na tebe!Ginger di bila na varteksu ili u bonici?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bbella ma ja bih isto trebala vecinu vremena u horizontali, rekla mi je mirovanje, al ne strogo...
    Meni je cerviks smeksan i uloziv za vrh prsta od 20 tt, a mozda i prije, jer je tad bio prvi vaginalac pa od tad znam
    Al za trecu trudnocu je to kao ocekivano
    Ma svasta se istrpi za male slatkise, imam i ja ohoho staza u lezanju
    Ja sad skuham rucak i odem po cure u vrtic i to je to...

snupi bila sam na varteksu, radila i kks
    al nalaze salju dr pa mislim da do pregleda u srijedu necu ni zvati, jer mi je sutra gotova i uk pa da ne zivkam sestru sto puta

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Vatra, drzi se... Nije neka utjeha, ali znam jedan takav slucaj (moj dr iz Vg i NJZ su to prosli) - krvarenje, strogo mirovanje, placenta banana i wc u sobi. I sve je 5 na kraju, a druga trudnoca bez komplikacija. A sto kazu - od cega su kontrakcije? Placenta previa obicno i ne uzrokuje bas toliko peoblema tako rano (mislim da je ne mogu ni potvrditi u tim tjednima jer se maternica jos dize). Kakav je crp sad?

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Draga Vatrice hrabrice naša.
    Uf teško je sve to draga, daleko si ne znam kako da ti pomognem..ali svaku večr se pomolim za tebe i tvoga malog miša koji je veliki borac kao i ti.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Vatra draga drzi se, vjerujem da ce biti sve u redu, uz tebe smo.

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Vatra drži se i bit će sve ok,,,,

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Vatra draga mislim na tebe, cuvaj se.... Strasno je ovo kroz sta prolazis...

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

vatra draga rasplakala sam se čitajući tvoj post.
    muž ti je predivan,tako se i moj sav promjenio i jako sam sretna uz njega,šta sve ti malci čine od čovjeka to je nevjerojatno,još dok su u trbuhu a kamoli kad se rode........jedan veliki za tvog mužića!
    drži se i bit če to sve u redu vi ste jedni veliki borci i zaslužili ste svu sreču ovog svijeta,stalno mislim na tebe i isčekujem lijepe vijesti i dan kad češ nam napisati najljepšu moguču vijest da se tvoj slatkiš rodio i da se mazite i uživate!
    muma javi kakva je cimerica? nadam se da je ok i da imate nekih tema za klafranje!!!
    bbella samo nastavi tako,znam da je dosadno ali eto šta je tu je i sama kažeš sve za bebu! pusa i tebi!
    bubimitka kako si mi ti,kakav je osječaj? sutra si mama!!!
    puse svima!!!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Hej drage moje, cimerica je otišla na carski ipak danas...inače, ovo je ona http://www.klokanica.hr/roditelji/sr...je-na-putu-769
    Ja se nadam da mi neće tak uskoro doći netko novi jer nemam živaca, danas sam totalno down, ne javljam se ni na telefon. Takav dan. Doktorica je samo ujutro spomenula nešto kao "31tt...da, to je dosta rizično vrijeme", nisam imala volje ni pitati ništa.
    Šaljem vam sviiima puse, a vatri duple doze.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja do malo prije bez struje uff al sam bar bila dosta vani s obzirom na lijepo vrijeme

Vatro moja, terminušo draga, dobro je dobro....dočekati ćemo mi naše borce tamo negdje na kraju zime. A suprug ti je odličan, kako i treba biti, prava podrška i pomoć
    Muma nadam se da si onda sada opet malo solo pa da ti vrijeme lakše prolazi
    BlueBella znači opet u horizontali, sada to iskoristi za dokolicu

Bubimitka za sutra

Sinoć gledam TV u nekom poluležećem položaju i hoću se pridignuti da popijem gut vode, kako sam se uspravljala osjetim da me nekaj bode u predjelu pupka, nekaj tvrdo imala sam osjećaj da mi je daljnski od tv-a zapeo a ono niš. Kao da mi se dio trbuha uz pupak u duljini nekih 10cm i širine 5cm stvrdnuo, prošlo je začas ali hmm baš neobično. Imala sam već par puta te kontrakcije kada mi se dole ispod pupka sve stvrdne no ovo je bilo ovako jako lokalizirano. I također počeo mi trbuh malo smetati kada se pregibam da bi recimo zavezala cipele

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Morala sam svratiti na ovu, inače meni najdraž temu, moram poslati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za našu vatru i njenu bebicu, i veliki joj !!!
    I ostalim okruglicama veliki , nadam se da ću i ja barem još jednom pisati na ovoj temi lijepe vijesti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •