Draga vatra vibram do neba
Svim ostalim trudnicama šaljem![]()
Vatra,u mislima s tobom i tvojom bebicon
Bubimitka sretno sutra vjerujem da je uzbuđenje veliko,sutra ćeš grlit svoju bebicu!
Muma i vatra držite se cure grlim vas jako![]()
Bubimitka,od sutra si mamaSretno draga
Vatro,drži se. Nadam se da će krenut na bolje. Drži se...malom borcu u buši i tebi.
Muma,sve će bit ok. Samo se opusti.![]()
Bubimitka sretno suta draga...jos malo i dobit ces najljepsi poklon!!!![]()
Zdr jas sum nova ovde I sum od makedonija jas pravev mpo vo juli I zavrsi so ran spontan pobacaj neznam dali e uopstetoa na 15denbeta
Beta bese 37,1na21den102i imase gestaciski sakus
Bubimitka sreeeeetno! Čekamo s tobom da postaneš mamica!![]()
Bubimitka, sretno danas i želim ti brz oporavak da možeš što prije počet na najjale uživat sa bebolinom.
Vatra draga...stalno mislim na tebe i bebicu. Drž' te se svi skupa hrabro.
Svim ostalim curama po bolnicama želim da vam ti bolnički dani prođu što brže i lakše.
Pusa svima
Bubimitka jeeee danas je tak dan!
Zelim ti brz oporavak!
Vatrice, mislim na tebe!
dobro jutro komadii neki sendvičak za pod zub
Bubimitka neka sve prođe u najboljem redu i da se još danas grlite do iznemoglosti
Vatrice drž se draga, vjerujem i molim da je danas bolji dan
muma kako je kod tebe?
Dobro jutro!
Dan je kod mene dobro počeo,naspavale smo se, sad laganini doručak itd...
vidim bude sunčeka opet, jeeee, šetnjice i popodnevno uživanje vani.
Curke u bolnici, nadam se da je danas bolji dan ili u najmanju ruku jednak prošlima, samo ne gori
bubimitka sretno, nek sve prođe u redu, želim ti brz oporavak!
Mi čekamo uzv! Napokon nešto. Držite fige da je malac napunio bušu i da je velik...da barem nešto utješi mamu![]()
Bubimitka, sretno danas!
Muma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velikog bebače!
Jel kontrakcije bole? jučer mi se par puta trbuh baš jako stvrdnuo i bolia dok to nije prošlo, i ako mi se piški boli baš jako i trbuh bude tvrd.![]()
bubi zelim ti svu srecu danas!
muma uzivaj na UZV!
vatrice :hug:
svima ostalima![]()
Jutro.. Evo mi smo standardno.. Malo me psiha muci od traume, pa
ce mi danas dovesti psihijatra jer ne mogu mokriti, pojavi se strah cim moram piskiti i jednostavno ne mogu, jucer su me kateterizirali... Ahh... Sve ce to proci jednog dana.. Samo da se ta posteljica vec jednom digne...
Pusa svima i hvala cure...
jutro, meni je danas čudno dan počeo, Viga se dere od ranog jutra jer je sunce vani, meni se ne da dićii iz toplog kreveta, napokon se dignem i šilklja mi krv iz nosa. Srecpm nisam neki panicar, dođem do telefona zovem frendicu veli ona pa to je normalno u drugom djelu si trudnoce , krv ti ima veci volum i postaje rjeđa, češče su vrtoglavice. Tak da znate ako budete imale sličnu situaciju.Vatra pusu ti saljem i budi mi dobro! Danas nam je bubi na redu- sve bjerujemo da bude proslo sve u najboljem redu!
Bila sam na kavici s frendicama, napričala se i joj nisam jela od 14h jedva sam doma došla koliko sam se tresla, pao mi šećer ha??? Malo lakše sada kad sam mrknula sendvič a brokula i karfiol ću kasnije, možda. To mi je već drugi put tako, kada sam neki dan otišla na posao isto sam bez jela bila nekih 5 sati i ajme, koljena su mi klecala da sam se skoro srušila u tramvaju
Bubi jel da je sve b.o ? Sada polako uhodavanje
Vatro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snupi, kaj zezaš, ha?
Muma jel bio popodnevni UZV?
BBella kao si?
linalena ja mislim da su tebi sendviči spas, nemoj se ni truditi izlaziti van bez njih
Nije bilo uzv-a jer su zaboravili na mene, izgleda da sam postala inventar
Nadam se da se Bubimitka mazi na veliko, i da nam je vatrica bolje!
Cure, uživajte u ovim krasnim danima vani jer uskoro... grrrrr brrrrr!
etp nekoliko dana spavala ko top a noćas nikako, sve me nešto svrbi, pa sam se tako oznojila da sam se presvukla ali i plahta pod menom i poplun nad su mokri. Sada pojela jedan malo senvičak pa ćemo vidjeti
Dobro jutro drage moje. Nudim kavicu i čaj s medom i limunom. Ja nočas nikako spavala nos mi začepljen ne mogu disati, dizala se 4 puta na wc.
Vatrice draga nadam se da si nam malo bolje![]()
Bubimitka nam ima sigurno slatke brige oko svoga maloga miša.
Jutro...
A sta da vam kazem... I ja bi jedan sendvic sa mortadelom... A prosli vikend su mi donijeli pecene marune...njamii... Ugl..nocas ni ja bas nisam spavala, probudio me glupi orgazam nakon kojeg su naravno uslijedile kontrakcije i krvarenje ali nije bilo jako strasno, i sva mokra od glave do pete... Pa sam jedva zaspala samo da me ne kljukaju lijekovima i polako se smirilo...ali sam zato sanjala da sam se probudila sva krvava.. I krv mi je isla na nos, a inace je zacepljen pa i fiziolosku stavim...
Eto bio mi je psihijatar koji mi bas i nije pomogao, jer sve sta sam njemu ispricala to sam i vama i jos njima 20-tero..i dala mi je Normabele po potrebi, koje ja odavno popijem po potrebi...mogu ja to sama s muzem prevladati...
Cure moje...![]()
vatra draga, dan po dan i vjerujem da ćeš izdržati. Jel sad prestalo krvarenje koje je stalno bilo, i sad se ovako povremeno pojavi?
Mene isto bude snovi o seksu i orgazmu, baš mi to ide na živce. A ovako mi ne fali previše, ne znam što je to noću
Vatro pusa velka, baš tako prevladati ćete ti, tvoj dragi i beba sve
Muma budeš sada preko dana nadoknadila? Jel ima šanse da ti danas naprave jučer zaboravljeni UZV?
I ja se nisam naspavala, sve me nešto svrbi pa zateže, pa muči pa brine. S oproštenjem tak me rit pekla (iako uvijek nakon stolice se operem) da sam se išla usred noći ponovo prati, a i još sam se tako oznojila da mi je bila mokra i plahta i poplun. Sada si idem kupiti ribu na plac i kojiu kilu mandarina, kod frendice odnjet od moje nećakinje stvari kaj je prerasla pa kod male raditi s njom matku. Nadam se sve to zbaviti do 11 da si napravim ručak i popodne odmarati a trebali bi u dućan, nemam ni brašna ni praška za veš
Cure pusa ponajveća
edit: ups već sam jutros pisala o problemima po noći
Hulija dobro nam došla , na krivom si pod forumu, mi ovdje smo sve trudne i cekamo bebe tui se trebas javiti na odbrojavnje ako nisi ponovno u postupku. Ja dok se moj muz okupa idem malo hodati po dučanima sa namjestajem i naci si kaj mi treba tak da bake i djede malo isprazne novćanike unuku za Božić!
vatra draga, samo se ti nama jadaj, i mužiću...mi znamo više o tome kako se osjećaš od tog psihijatra...ali s druge strane, ipak oni imaju svoje taktike. Hoće ti još dolaziti?
linalena samo ti piši, i dva put ako treba, vidiš da je tiho u zadnje vrijeme. I ne, nema šanse dame stavi na uzv prije ponedjeljka, iako je moja doktorica dežurna danas do 20h. Vikend je, ne radi se njima ništa.
Orgazam? Ne sjećam se kak to izgleda, ali ako je ovak ko vama onda ga ni ne želim...možda za Valentinovo
boss, butterfly gdje ste?
Vrci pa curka ta krv svako toliko, mozda 3-4 puta na dan ali oskudno, i te kontrakcije se jave svako toliko...ahhh...pa valjda sam zasluzila da prestane to vec jednom
Muma kako su te mogli zaboraviti?? Koji idioti..a dobro do pon ce se bebica jos malo udebljati... He he..
Lina mo polako...
Snupi ja uopce ne razmisljam o opremi ni namjestaju ni robici ni nicemu sto se bebice tice dok se ne rodi...a onda cemo lako...
evo i mene malo u društvo
dragi otišao u skitnju a ja doma... pijem nes i razmišljam kako provesti doma današnji dan i šta raditi.
zaboravila sam poslati puse i želje da sve bude uredu našoj vatrici...
muma.... pošalji im ječmenac zbog uzv, da vidiš kak bi te se onda sjetili
Jutro cure,nadam se da sete bolje,Vatra samo se ti jadaj nama i po sto puta!i naravno da ćeš ti to sve prebrodit i sve će bit uredu na kraju!
Muma , pa šta nemožeš tražit dr da ti napravi uz?baš su bezobrazni!
ja sam jučer bila na pregledu premda imam zakazano u srijedu,u četvrtak me sve nešto počelo bolit zatezat a cijeli dan sam mirovala i jučer isto me bolilo ( nisam znala jesu li kontrakcije ili šta drugo tu sam pitala jel kontrakcije bole al očito nitko nije vidio da sam to pitala ) , napravili su mi ctg-sve uredu beba isto ,zatvorena kaže dr sve savršeno i da to jesu lagane kontrakcije ali bol je i od bubrega , uglavnom nema brige! moj miško je velik 2580zeza me dr da ću rodit bebu od 7 kg!
Njemu je kompjuter izbacija da je beba u 35 tt ,2580 i da je termin 22.11.- znači 3 tjedna prije, ma jel moguće to? koliko su te procjene točne?
Jutro curke,
samo da vam se malo izjadam...ne mogu sjedit duže od 10 minuta koliko me križa bole i svrbi me i zateže koža a tek sam 17 tjedan, šta će tek bit?!
Vatra pusa, izdrži!
Sretno svima na pregledu! Ja idem u pon.
željkice pa to je mali king kong
moj je 2180 bio u srijedu (32+6)
inače nije rijetkost da te procjene težine fulaju... i to dosta...
tigrical dali se mažeš bademovim uljem? mene je spasilo od svraba, mislim da sam si htjela kožu izderati tamo negdje oko 14tt koliko me sve svrbilo
Mažem se baby uljem, probala neke druge ali se ispostavilo da sam alergična.
opet malo upadam na temu.
tigre, zar si alergicna i na cisto bademovo?
http://kemig.kosarica.hr/biljna-bazn...cerati-maslaci
pokusaj ovdje pronaci nesto za sebe....
Mislim da bi to bilo o.k. ali sam bila odustala od eksperimentiranja jer me jako gusilo a i cini mi se da je baby ulje dobro. Citam, probam, javim. Tnx!
Šta se ti bubekice uvijek ispričavaš kad postaš ovdjeevo i mene netrudne, crasham na temu da se zakunem u karite (shea) maslac za trbuh i cice te Biobaza kremu za ostatak tijela.
biobaza ima odlicne proizvode, mene krema od smilja spasila od suhe koze. sve sam ja to istrazila s cim cu se trackat kad smo tek krenuli pravit dijete pa imam teoretskog znanja, prakticnog nula.![]()
Pozdrav cure, da se i ja malo javim,
Vatra saljem vibrica izdrži i bit ce sve u redu.
Zeljkice bravo za pregled, bitno da je sve u redu.
Tigrica tako i mene uzasno uvati svrbit, ja sam uzela od biobaze kremu i tražila on Nikela ulje i nemogu ga nigdi naci i sretno na pregledu. I meni je u ponedjeljak pregled.
Ja se niti ne perem, osim zubiju..ne pitajte od kad se nisam otusirala..a o mazanju ne smijem ni pomisliti, a ni busu maziti...![]()
Vatrice mila, samo saljem zagrljaj...
pusti vatra, pranje je precijeneno
samo nek se sve dobro svrši i kupit ćemo ti najveći paket trudničko-majčinsko-bebećih mazarija![]()