Stranica 251 od 288 PrviPrvi ... 151201241249250251252253261 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 12,501 do 12,550 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

vatra86 najjrađe bi ti zavibrala za smeđarenje jer bolje to nego krv, ali treba sve prestati, sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vrci ja privatno briseve dobila nakon 3 dana. I kontrakcije kaj kažu u bolnici?

Bluebella kako provodiš vrijeme? Nadam se da ne peglaš i slično

sybylle bravo za pregled i za kile s blizićima

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Lina, nisam ja u bolnici, ja sam doma

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    Bluebella kako provodiš vrijeme? Nadam se da ne peglaš i slično
    ne peglam, ni kartice ni robicu doma sam, odem tu i tamo na koju kavicu sa curama....
    angažirala sam tetu spremačicu na full time, pa nek se ona pozabavi sa svime.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bbella bas sam jucer citala da se kod prvorotki trbuh spusta 2-4 tjedna prije poroda
    U svakoj slijedecoj trudnoci se obicno spusta pred sam porod
    Ti si usla u 35 tt pa nije ni panika ako uskoro krene, iako bi bilo bolje da jos malo saceka
    Ako je vjerovati ovom gore, krenut ce kad vec sve bude taman
    Ja ti nemam iskustva jer mi je prvi put iznenada puko vodenjak i zavrsila sam na cr
    Drugi put su trudovi poceli nakon mesarskog pregleda, tako da ni tada nisam imala srece da vidim kak je to kad ide redovnim putem
    Ti samo miruj

Ja mg pijem od Lifetimea, al to je kombinacija mg i ca, sto meni i treba
    U tekucem je obliku, a takav se navodno najbolje iskoristava u organizmu

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Bbella bas sam jucer citala da se kod prvorotki trbuh spusta 2-4 tjedna prije poroda
    U svakoj slijedecoj trudnoci se obicno spusta pred sam porod
    Ti si usla u 35 tt pa nije ni panika ako uskoro krene, iako bi bilo bolje da jos malo saceka
    Ako je vjerovati ovom gore, krenut ce kad vec sve bude taman
    Ja ti nemam iskustva jer mi je prvi put iznenada puko vodenjak i zavrsila sam na cr
    Drugi put su trudovi poceli nakon mesarskog pregleda, tako da ni tada nisam imala srece da vidim kak je to kad ide redovnim putem
    Ti samo miruj
    ako bude 2 do 4 tjedna onda super
    ma nije me panika ak uskoro krene, al me panika muške škorpije u stanu (zezam se malo).....
    sve mi se čini da ovaj malac bude samo skliznuo van....

hvala ti

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

nema na cemu
    Ja ti drzim palceve da stvarno i isklizne van
    Ja imam dvije skorpijice, al zenske, he he
    Ova treca ce nadam se biti jarac

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

bbella uff kaj sam te htjla pitati, sada moram malo skrolati, ček ček
    a da, na koliko ti je sada procjenjen Boy

ja sam Jarica a trebala sam biti Ribica, ko kaj će mi biti sin
    zamislite moju obitelj, ja jarac mama i tata Ovnovi (rođeni isti dan) a brat Djevica - mi bi galamili a on samo flis iz kuće

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    bbella uff kaj sam te htjla pitati, sada moram malo skrolati, ček ček
    a da, na koliko ti je sada procjenjen Boy

ja sam Jarica a trebala sam biti Ribica, ko kaj će mi biti sin
    zamislite moju obitelj, ja jarac mama i tata Ovnovi (rođeni isti dan) a brat Djevica - mi bi galamili a on samo flis iz kuće
    malac je prošli tjedan na pregledu imao 2180gr.... nek se još malo zbucka pa može van da mi nije mršavko....

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Bluebella onda stvarno odmaraj da se maleni još zbucka. Baš se pitam gdje će se onda moj još niže spustiti. Može jedino proviriti van
    Vrci a ništa, onda s magnezijem nastavi kako ti odgovara, odmaraj, izbjegavaj ležanje na leđima i to je to.
    Ja se upravo najela salate - grah, luk, kukuruz, paprike i ostala povrtna ekipa...nakon mjesec dana kruha na stotu, krumpira, riže i palente Sva sreća da je vikend pa me ziher neće zvati na pregled sutra ujutro.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    meni se sve nekako čini da moj malac ne bude pričekao doba "strijelca" i da će biti škorpion.. trbuh mi se preko noći spustio dole, sad je skroz nisko i u gornjem dijelu osjećam totalno olakšanje, a dole jaki pritisak da ne mogu sjediti.
    ne znam koliko dugo se može izdržati sa bebom tako nisko... kontrakcija nema... sve su se smirile kak sam na mirovanju.
    Ginger... žena, majka, kraljica .... imaš kakvog iskustva?
    imam ja... trbuh je bio nisko od cca 24tt, full se spustio s 30tt, rodila s 39tt (ali tokoliza u međuvremenu). ništa ti to ne znači. i meni su se kontrakcije smirile s oko 35tt i vidiš koliko smo izdurali...

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    imam ja... trbuh je bio nisko od cca 24tt, full se spustio s 30tt, rodila s 39tt (ali tokoliza u međuvremenu). ništa ti to ne znači. i meni su se kontrakcije smirile s oko 35tt i vidiš koliko smo izdurali...
    o super... onda bude i zet izdržao još...

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Dobro jutro drage moje, za pocetak dana nudim kavicu,kakao i mali kroasancic.
    Znam da sam malo van svega ali jednostavno u zadnje vrijeme nekako ne stignem.
    Moji mali frajer je jako ziv i bas kao Bluebella sve mi se cini da bi najradje provirio malo van,ali nedam mu barem do 22.11. Sve nekako kad taj pritisak postane jaci meni automatski dodje da stisnem noge kao djeca kad im se piski.

Saljem svima veeelike kissice i cuvajte vase bebice.
    Vatra ti posebno jer je ovo kod tebe prava igra zivaca i stvarno si vrijedna divljenja jer to nije lako izdrzati!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bbellla,meni je od sredine trudnoce trbuh skroz nisko,malome glavicaa se od 30 tt nije mogla dobro izmjeriti koliko je nisko bio..
    Rodila tocno na termin 40+0..

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kako smo različiti- meni se trbuh uopće nije spustio, bio je do zadnjeg dana bas visoko da se i doktor čudio a trudovi su krenuli, rodila na 35+1. Bbella miruj još malo, iako je s našom ljepoticom sve u redu ne bi nikome poželjela da mu je beba u inkubatoru dok sve druge žene u sobi imaju svoje bebe pored sebe, pa onda bjesomučno izdajanje i nošenje mlijeka, pa neizvjesnost i 2 tjedna u bolnici. Neka vas još 2 u 1, da barem uđete u 37. tt. Kiss tebi i Maksu! I linaleni i pisulincu

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro komadi

ja opet bila budna od 4 do 5, al sam čitala knjigu, pa nisam mogla zaspati od problema sa disanjem, čak pootvarala prozore i opet se preznojila - eh hormoni

Vatrice hoćemo čuti da nije bilo ni krvi ni smeđeg, jel tako?
    Muma još jedan vikend u bolnici, možda bude zadnji (do poroda)?

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dobar dan cure
    stigo vikend napokon cu se malo druziti sa muzicem
    ja opet mokre majice i to jutros bas bas potoci teku , ako je po tome suditi bice hrane ne za dvoje vec za cetvoro . od jutros dve majice pomokrila al bas skroz i sad nesto razmisljam nece me valjda to sve do kraja pratiti.
    i da juce na kafi sa jednom babicom i ova me bas zna utjesiti kao u posljednje vrijeme radjaju se sve sami krupni blizanci preko 3 kile , tako kad zamislim mogucnost od preko 6 kila a ja ovako sitna i malena .
    vatra muma jel dolaze bolji dani?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Joj cure, to bi bio preporod da nas puste. Čekamo pregled, nadam se ponedjeljak-utorak "pa ćemo vidjeti" kako je rekla dr.
    Naš raspored danas: vizita, doručak, ctg, ručak, posjete, vizita, večera...a između . I zamisli, isto ko i jučer
    Ajme već curkaju cice? Kod mene ništa, ko da ničeg neće ni biti. Pa nadam se da će početi dok rodim, prije toga sumnjam...koliko vas to već prokišnjava?

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Di nam je Željkica ?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kod mene isto nista jos ne curi. Valjda budu proradile do poroda

Moj muz danas i sutra kod svojih u Slavoniji,ja i dalje u istoj pozi. Evo bas se i malac probudio,ima jutarnju gimnastiku :D

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bit ce mlijeka,ne brinite..meni doslo kad sam rodila,u trudnoci ni kapi..

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja nekako jučer i danas ne osjetim dečeca, bar ne onak škakljivo kao prije. No sada sam malo spremala i čim sam dulje na nogama opet taj pritisak ne mjehur. Svašta ja osjetim i ništa, znate taj osjećaj

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Reci cu DOBAR DAN! ( da ne ureknem...) e ovako je moje stanje, danas se najbolje osjecam do sad,*i dalje nema svjeze krvi, nego kao obilam vodeno-sluzavi iscjedak s nekim komadicima boje bijele kave i bolove sam imala 2 dana kao kontrakcije ali mi je ta bol bila cudnija od prijasnjih i kako sam dobila od jucer 4 doze antibiotika zbog moje prijateljice Eserihije vec mi je bolje, pa pretpostavljam da su bolovi od upale mjehura i ti bolovi nisu prolazili na spasmex tako daaaa....
    Cekam pon da vidim sta je s tim iscjedkom, kazu do sad doktori da je to vjerojatno produkt cuscenja, ali to zna biti vise vodenasto pa me strah da nije plodna voda. A i bebaca si bas ne osjetim...ne panicarim jos... E i dobijem litru infuzije i ja jos popijem litru i po dvije tekucine, valjda mi ribica nije na suhom....
    U globalu ja se osjecam bolje...

Muma vama je vrijeme da polako pakirate stvari za doma...

Lina i meni po noci uzasno toplo i sva budem znojna, mokra...

Vrci muz mi moze doci kad god hoce, moze i prespavati ovdje..sama sam u so
    i, kao da imam apartman, nikog mi ne stavljaju... A i nakon mjesec i po dana postala sam V.I.P...

Blubella ~~~~~~~~~~~~~ da sto duze budete 2u1

Svima veeeeelika pusa...

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ma meni curi ima vec tri cetiri sedmice nekad kap dve a nekad potop ko jutros, al mi je dr reko da je to normalno i da nista neznaci , kao moze curiti cijelu trudnocu pa da na kraju se ne uspije dojiti a moze uopste ne curiti i da kad se porodis sve bude ok ima dovoljno. tako da to prema njemu nista ne znaci , i gledajuci tako bolje je onda da ne curi jer ipak nije bas prijatno izaci u grad i razmisljati sta ako probije fleka van.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni se tek u zadnjih tjedan dva javlja svaki dan redovito.

Recimo ovo kad se mali igra mjehurom je meni osjecaj koji nikad nisam osjetila. Doslovce osjetim ne pritisak,nego da mi netko iznutra dira mjehur. Malo je brr osjecaj,ali nije mi konstantno na njemu, valjda mu glumi loptu. I sad u zadnje vrijeme rijetko,valjda se maternica i bebo digla

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

vatra i ja ti imam stalno vodenasti iscjedak, zna biti i lagano žučkast ili bjelkasto-kremast
    koliko ja znam tako nešto je i normalno dapače tijelo samo organizira čišćenje rodnice

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

lina draga nista se ti ne brini ovaj moj jedan jedva se mrdne jednom u 4 dana, dok ovaj drugi sto vrci kaze ko da se igra sa loptom umjesto mjehura. tako da je i to normalno da se malo umiri mozda momak hoce da se udeblja.
    vatra drzi se vec mjesec i po proslo , ma doguracete vi tako i do 30tt , i ne opterecuj se jel voda curi ili sta curi misli o vedrrijim stvarima.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Joj s moba mi naknadno tek prikaze neke postove

Vatra,pa to su dobre vijesti,samo neka se nastavi. Super da ti muz moze dolaziti, barem nesto da popuste curama koje su tako dugo u bolnici.

Ja od kad lezim i pijem Lacotgyn imam manje iscjedka i vise nije tako zuckast. Bas me zanima jesam li stvarno imala kakvih problema

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo bas sad nesto citam,kazu da stevija pomaze povecati kolicinu plodne vode. To nisam jos cula...

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Vatra super vijesti i ja imam bijeli iscjedak i Peru me hormoni ,danas mi svaka sitnica smeta sva sam neka cangrizava cure koje su u pokretu koliko setate dnevno ,,,,uživajte u ovom lijepom danu

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Zima77 prvotno napisa Vidi poruku
    cure koje su u pokretu koliko setate dnevno ,,
    minimalno sat vremena s time da pokušavam što više provesti s psom u šetnji u prirodi, dakle ne među zgradama i betonu. pritom duboko disati, opuštati se i pričati sa djetetom

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

bez brige, cure - curenje mlijeka prije poroda je iznimka, a ne pravilo. obično nadođe nakon. i dojiti može gotovo svaka žena (one koje ne mogu zbog pravih fizičkih problema broje se u promilima).

vatra, a jesu li ti radili test na plodnu vodu? i meni se čini da sve tvoje probleme uzrokuje neka infekcija, a posteljica se tu samo prikrpala - to što ti je bolje čim uvedu antibiotike sve govori...

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Zima77 prvotno napisa Vidi poruku
    cure koje su u pokretu koliko setate dnevno ,,,,

oko 1h...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ma nije bas bijeli iscjedak..prljavo bijeli...

Kad je sve to pocelo prije mjeces i po, sve mi je bilo cisto i bila sam na antibioticma 2x po 15 dana i to na dva...i bilo je jos gore..sad nisam bila 8 dana na antibiotiku i tek mi jucer uveli neki drugi antibiotik i malo su se bolovi smanjili...pitat cu da mi naprave briseve u pon...

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Moze biti i upala ovoja ili endometrija pa se ne mora vidjeti na brisevima. Nadam se da ce pogoditi antibiotik pa ce se smiriti situacija (ako je to u pitanju). Vazno da je sad bolje

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

i ja ima bijeli iscjedak, rađeni su brisevi i pozitivni su gram pozitivni štapići- sad moram ici na dodatnu pretragu da se utvrde koji i da dobijek teraoiju!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Curke, da vam se pohvalim - danas sam upoznala preslatkog Patrika od nase tine29
    da samo znate kak je predivan mazili smo se i nosili
    I mama tina izgleda super

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutro moje dame!
    Sviđa mi se danje svjetlo kod buđenja, napokon. Ali kad padne mrak popodne već u 17h, bit će duga bolnička večer.
    ljubilica nadam se da si ga izljubila i u naše ime
    Ja sam jutros prvi put nakon ne znam koliko godina imala tlak 130, inače je od 100-120. A na nifedipinu sam koji je inače za visok tlak. Nadam se da je to samo slučajnost Neće me valjda pokositi sad u 3.tromjesečju, onda me neće pustiti doma do poroda.
    A moj "domaći" bijeli iscjedak se pretvorio u "bolnički" žuti, nakon medazola, i ne mijenja se od tad...ne miriši mi to na dobro ali nije bilo nikakvih komentara na račun toga.
    Uživajte u danu, prošećite bušeke
    Posljednje uređivanje od Muma : 27.10.2013. at 07:15

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje dobro vam jutro!!
    Da vam ispricam dogodovstinu od nocas..negdje oko 18 sati su me pocele hvatati kontrakcije, pa sam pitala spasmex oko 20 i u 22 jos popila 2x2mg normica..bolovi sve jaci i ucestaliji.. Budi me jaki bolovi, reci cemo trudovi,jer ziher tako izgledaju i bole, oko 2 po starom vremenu..daju mi jos jedan spasmex koji nis ne pomaze...valjam se po krevetu od bolova svakih 5 minuta...mislila sam da cu zavrsiti u radjaoni... Krvi nema!! I na Voltaren u guzu, nakon nekih 20 min ja zaspim do 6 i po po novom vremenu..ko nova... Digla sam se do lavandina, osjetila vodu nakon 3 tjedna.. promijenila donje rublje i pidjamu i sad slusam narodni radio na sav glas... Daj
    boze da do poroda u terminu ne osjetim te bolove ... Iako lakse podnosim bol nego krvarenje.... U sta reci... Pa do kad? Ali znate sta? U roku 4 mjeseca ce i to sve proci...

Ljubimo vas moje celicno dijete i njegova majka....

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro cure moje, nadam se da ste se naspavala ipak je ova noć bila duža 1 sat
    ,, otišao srediti pesa, ja kuham jaja, pa doručak i idemo u Zagorje kod moje familije, bratić i ujna su mi jako bolesni pa di ih malo pomazim

noćas sam loše spavala, sanjala da sam rodila carskim rezom, hrkala tako da sam i sebe probodila, pa vrućina, i nekako mi se čini da me u neko gluho doba noći moj dečec rita

pusa velka svima i puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Linalena pazi da i tebe ne zaraze ako je pitanje neka prehlada ili slicno...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jutro. Meni bila sat vremena preduga noc sanjala sam gluposti, pa me oko 2 probudio dosadni komarac. Al sve u svemu jedna ok noc

Vatra, super da si se malo digla. Eto bit ce sve dobro

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

vatro joj, ali koji ti imaš stav - bravo mačko, zgurati ćete vi do pravog velikog susreta

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Vatra

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pozz svima i velike puse!
    Čitam i ne vjerujem,draga Vatra pa do kad? tebi šaljem posebne velike puse i tone zagrljaja i stvarno od srca ti želim da to sve več jednom prestane i da napokon uživaš u trudnoči jer si zaslužila,puse ,bravo na stavu hrabra si i izgurat češ ti to i tvoj bebać!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Jutro cure,
    Vatra pa stvarno ste celicni ,samo tako naprijed i izgurat cete vi to , koliko sada brojite?
    Zaljkice di ste vas dvoje,uzivate?
    Evo ja marendam pastetu sam pozeljela i sad mackam....

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

željkicaaaaaa gdje se skićeš?
    Ja dobila cimku, puknuo joj vodenjak, otvorena par prstiju ali bez trudova za sad. Bit će uzbudljiva nedjelja Jao kak sam grozna
    Posljednje uređivanje od Muma : 27.10.2013. at 10:06

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

željkica je tu al baš ne piše jer se par puta dogodilo da sam nešto pitala al nisam dobila odgovor pa mi je to malo zasmetalo,a valjda me pucaju hormoni! a i puno skitam kupujem stvarčice za bebača baš je ovaj vikend bio sajam trudnica i beba pa sam kupila vrtuljak za krevetić i jednu debelu dekicu na kopčanje,najrađe bi se ja u nju zamotala!
    nemojte mi ništa zamjerit al morala sam malo zagrintat

tina29 bebač je predivan!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Zeljkice bitno da je sve ok ... onda se stvarno sa gustom kupuje za bebaca. Ja sam sve spremila pa cak i torbu ... neka si ti nama uzivala na sajmu,,treba to iskoristit lada se pruzi prilika da se tako nesto organizira.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    željkica je tu al baš ne piše jer se par puta dogodilo da sam nešto pitala al nisam dobila odgovor pa mi je to malo zasmetalo,a valjda me pucaju hormoni! a i puno skitam kupujem stvarčice za bebača baš je ovaj vikend bio sajam trudnica i beba pa sam kupila vrtuljak za krevetić i jednu debelu dekicu na kopčanje,najrađe bi se ja u nju zamotala!
    nemojte mi ništa zamjerit al morala sam malo zagrintat
    željkice draga nemoj se ljutiti

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Orgazam,sex šta je to?????
    ali kako da ti damo odgovor na ovo pitanje kad ni mi same ne znamo šta je to

(šala mala)

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    Zeljkice bitno da je sve ok ... onda se stvarno sa gustom kupuje za bebaca. Ja sam sve spremila pa cak i torbu ... neka si ti nama uzivala na sajmu,,treba to iskoristit lada se pruzi prilika da se tako nesto organizira.
    i moja torba je spremna i sobica je od jučer spremna za malca.... i jedva čekam da ga dofuram doma....
    još malo draga....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •