Stranica 264 od 288 PrviPrvi ... 164214254262263264265266274 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 13,151 do 13,200 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja sam dva dana prije termina imala pregled (ranije bila hospitalizirana, zato) i taj dan sam kuću ulickala da mi nije jasno kako sam to sve uspjela s onim trbuhom.
    Peglala sam i trudove odrađivala na lopti (tad nisam znala da su to trudovi), ali nisam odustala dok nisam opeglala i zadnju krpicu.
    Ručak taj dan nisam kuhala, jer smo trebali jesti vani nakon pregleda.
    Dolazimo popodne na pregled, doktorica me pregleda i kaže mi da sam 4 prsta otvorena i da ostajem,
    a meni korz glavu prolazi: Gladna sam, tko će gladan rađati!!!

Apropo patronažne, ja sam trudnoću vodila u istoj poliklinici, trudničku ambulantu također nisam vidjela, pa ni meni nije bilo jasno od kud patronažna kod nas.
    Moja je došla u posjet par tjedana prije poroda na upoznvanje, a saznala je za nas preko trudničkog tečaja.
    Sad imaju preporuku doći prije poroda i upoznati buduće roditelje/trudnicu.

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    meni niti je došla patronažna niti se najavila. nisam od frendica iz okolice čula da su im došle prije poroda.
    iako, iskreno, ne znam ni kak bi patronažna saznala za mene. socijalac mi je samo doznake davao, nije me ni vidio pošteno, a privatnici ne javljaju domovima zdravlja o trudnicama, a ni trudnička ambulanta me još nije vidjela a ja samo što nisam rodila
    jučer popodne me uhvatila ogromna volja za spremanjem i sve mora biti na svom mjesut (iako već odavno je)... sad jedva čekam kavu do kraja popiti pa opet na posao... da me dragi vidi šta sve radim i kak se po ljestvama penjem, ostao bi bez ono malo kose na glavi

Vrci sretno na pregledu danas

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Hej curke, saljemo pozdrave svima...mi isto kao Bbella u ciscenju i spremanju-cistog i spremnog...cekamo

Bbella sto se patronaze kod nas tice,ako si prosla tecaj nemaju ti sta dolazit jer su svoje rekle na tecaju, ali smo dobili broj telefona da kad rodimo i dodjemo kuci isti ili drugi dan nazovemo da one znaju i drugi dan dolaze. Naravno napomenule su ako bilo sta trebamo ii prije poroda mozemo nazvati.

Josssss maloooo....

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj matahari prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam dva dana prije termina imala pregled (ranije bila hospitalizirana, zato) i taj dan sam kuću ulickala da mi nije jasno kako sam to sve uspjela s onim trbuhom.
    Peglala sam i trudove odrađivala na lopti (tad nisam znala da su to trudovi), ali nisam odustala dok nisam opeglala i zadnju krpicu.
    Ručak taj dan nisam kuhala, jer smo trebali jesti vani nakon pregleda.
    Dolazimo popodne na pregled, doktorica me pregleda i kaže mi da sam 4 prsta otvorena i da ostajem,
    a meni korz glavu prolazi: Gladna sam, tko će gladan rađati!!!

Apropo patronažne, ja sam trudnoću vodila u istoj poliklinici, trudničku ambulantu također nisam vidjela, pa ni meni nije bilo jasno od kud patronažna kod nas.
    Moja je došla u posjet par tjedana prije poroda na upoznvanje, a saznala je za nas preko trudničkog tečaja.
    Sad imaju preporuku doći prije poroda i upoznati buduće roditelje/trudnicu.
    maniju peglanja sam jučer imala
    meni isto nije jasno kako uspjevam sve odraditi sa velikim trbuhom, pa čak i ribanje kade, al nekako uspijem. slijedeći pregled imam idući tjedan u petak (znači moram se najesti prije pregleda ), ali u trudnočkoj ambulanti, jer doktori iz bolnica više nemaju licencu za raditi kod privatnika ministar im svima ukinuo.
    onda mi možda još i dođe patronažna, tečaj sam odradila.....
    thanks

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pozdrav cure,
    Sretno danas na pregledima i cekamo vas da nam se javite kad zavrsite.
    Jejja baš lipo i bravi za srceko junacko, ne brini hematom će otici, samo malo treba vremena, bitno da je sve u redu.
    Meni se malena prije nekoliko dana počela javljati i stvarno nešto predivno i svaki dan se redovno javila, evo sad od jucer ujutro nikako da mi se javi pa me brine, jeli to sve ok nadam se da je.

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Jejja bravo za srceko...jeeeee,cestitam!!!

Zeljkice draga, uf uf uf, meni je to sredjivanje prava muka,ali poslije sam si super,samo kad imam "wellne
    J
    s" taj dan nista drugo ne dolazi u obzir jer se jako umorim.

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Bjeze mi poruke jer pisem sa moba...
    Zeljkice htjela sam pitat dali si spremila stvari za bebaca.i torbu?

Muma jesi bila na tecaju, ma stvarno ne kuzim sta ce patronazna...ali sutra cekamo izvjestaj

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bravo jejja! Junacko srce!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mjesec i pol su trajale mucnine i to ljetos dok je bilo +40,daj napisi od kuda si pa cu poslati frendici poruku koja je radila meni(ONa je inace dr i u čk bolnici se može na uputnicu), pa da ti pitam ako koga poznaje iz tvog grada kome da odes ako ti i dalje bude tak jako lose!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Tonkice kak si ti prosla sa svojim mucninama?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

na tretmanina akupunkture sam bila 5 puta onda su mi mucnine totalno prestale!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Snupi meni su pomalo počele prestajati negdi na pocetku ulaska u 4 mjesec t i sad mi zna nekad biti muka ali izgleda da je bolje skroz pomalo skroz prestaju

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

jejja,bravo za srčeko
    ignis,ja bi rado da mi je svaki dan mučno,ovak nekaj malo pa me brine jel sve ok

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

jejja To je prvi borac!!! Cestitam na srceku!!! Samo ti lipo lezi i ne mrdaj i ne razmisljaj o tome kad ce nesto nestati ili pojaviti... samo strpljivo.. iz dana u dan... bit ce sve super!!

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jejja,čestitke na srčeku. Nek bude sve ok do kraja
    Muma,dobro sam. Danas 22+1. Vrijeme brzo ide. U petak slavimo 1.rođendan naše princeze. Ti?
    Virim ja na forum,al ne tipkam baš.
    bebama u bušama

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hvala cure.. ma Vatrice u pravu si, al nestrpljivost mi je mana.. sad polako mogu i proucavat sto to sve mene zapravo ocekuje...

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Iberc ni meni nije bilo muka na početku i nisam niti jednom povračala. Lagana mučnina mi je bila tek malo početkom 3 mj. trudnoce.

Nego ja se nikako riješiti dosadnog i glupog bijelog iscjedka iako sam koristila i vaginalete ( pymlicol) a svi brisevi sterilni i UK,.
    Je taj iscjedak normalan ?

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    A pa nek mi se javi ona koja je prala kosu doma na strogom mirovanju jednako ko i ranije
    jel me netko tražio? Ja sam prala kosu i na strogom mirovanju kao i ranije - pod tušem tijekom tuširanja, ne znam gdje vam je tu velika filozofija, osim ako nemate kosu do guzica ili ispod

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Corinall ja stalno imam iscjedak stavljala puste vaginalete i nikako ne prestaje, mislim da je to normalno

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

[QUOTE=butterfly101;2515677]Bjeze mi poruke jer pisem sa moba...
    Zeljkice htjela sam pitat dali si spremila stvari za bebaca.i torbu?

pa uglavnom jesam još neke sitnice ubacit i torba je spremna da krene ali ne i ja!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

jejja bravo za maleno junačko!
    anddu problem je jer moje tjelešce ima ograničen rok koji izdrži na nogama...tuširanje, dva poteza kremicom i krevet...sve iznad toga je predugo Trbuh mi postane satrašno napet, odmah kontrakcije itd itd. Tako daaaa... štrajk koliko ide a da je pristojno
    lovekd puse curki za ročkas!!! Uživajte!
    Ajmo sad malo o mom autu (nismo dugo)... bebač još malo više zaostaje u OA - danas na 33+6, on 31+2 (zadavit ću ga), i 2005 grama. Moja gin i nije nešto zabrinuta... "bit će manja beba i još će skupiti"...pa sad ne znam kaj da mislim pa pokušavam ostati flegma... u biti mi se ne sviđa samo to da je ta razlika sve veća. Cervix uloživ za članak (dakle tu smo stali od 28tt...nešto pozitivno), unutarnje ušće zatvoreno, skraćen na 25mm. Molim osobna iskustva/mišljenja po pitanju tog... Cijeli pregled je prošao u "sve je to u redu za 33+6" tonu ali s druge strane se stalno spominjalo "ako izdržim još 2-3 tjedna" Stoga, bris na bhsb ću raditi s 37tt AKO izdržim do tad (a kaj ako NE izdržim i porodim se ). I yes, mali je na zadak...i dalje fino sjedi unutra ko naslonjen u fotelji.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

jejja

Muma pa kak je opet na zadak? Znaci ide cr?
    Je, usce ti je skraceno, zato lezi jos malo
    Ak je rekla da je sve ok, onda valjda i je... I bebe su individualci, pa nismo svi iste gradnje

Pranje kose na strogom mirovanju- ne sjecam se kak cesto, al bilo je jako rijetko
    Poprilicno sam krvarila i stajanje mi nije bilo bas preporucljivo
    Imam srednje dugu i gustu kosu, pa dok operem i osusim, treba mi bar jos pola sata...puno previse za tadasnje stanje....

Ciscenje- meni je sad jako tesko, a moram traziti novu tetu cistilicu, jer moja vise ne moze (varazdinke, moze preporuka na pp)

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

jejja bravo za maleno junačko!
    anddu problem je jer moje tjelešce ima ograničen rok koji izdrži na nogama...tuširanje, dva poteza kremicom i krevet...sve iznad toga je predugo Trbuh mi postane satrašno napet, odmah kontrakcije itd itd. Tako daaaa... štrajk koliko ide a da je pristojno
    lovekd puse curki za ročkas!!! Uživajte!
    Ajmo sad malo o mom autu (nismo dugo)... bebač još malo više zaostaje u OA - danas na 33+6, on 31+2 (zadavit ću ga), i 2005 grama. Moja gin i nije nešto zabrinuta... "bit će manja beba i još će skupiti"...pa sad ne znam kaj da mislim pa pokušavam ostati flegma... u biti mi se ne sviđa samo to da je ta razlika sve veća.
    Muma, cura koja je bila sa mnom u bolnici je rodila dečka od 4,5 kg a procijenili su ga na 3400.. Tako da.. Nisu ni te njihove procjene uvijek točne..

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ginger nije komentirala za cr...ali ja pretpostavljam da će biti ako se ne okrene. I da, prigovorila mi je za kilice, ona ima zapisano 6.5 s današnjim danom, ali nema još 1.5kg od prije. Ali i to joj je malo. A kaj da radim? Još je i to dobro s obzirom da sam nešto sitno izgubila u bolnici i sad nadoknadila. Pa nisam ni ja zadovoljna.

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kolko sam čula,u zadnje vrijeme se i ako ie beba na zadak ide na vaginalni porod ukoliko beba nije prevelika. I hvala za puse,prenjet ću ih slavljenici u petak

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Taman pročitala Mumim izvještaj... mislim da je sve to ok za tvoje tjedne, i uloživost i veličina bebe. Ne moraju svi biti ogromni. Cerviks možda je malo kraći, ali ležiš pa nije problem

Moj malac eto dubi na glavi trenutno, iako dr kaže da će se još puno puta okrenuti do poroda. Ima 915g, a mjere su u prosjeku taman na sredini, iako je nešto za par dana manje, nešto za više od tjedan veće.
    Cerviks mi je 4.4 cm, ispada da se još produljio u zadnja 2 tj... Vanjski i dalje mekši i uloživ, ništa se nije promijenilo. I dalje mirovanje, ali kao smijem se malo dignuti po kući.

Moram u 28tt na test senzibilizacije. Znači Petrova? Koliko se čekaju nalazi, i kako se podižu?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sutra smo na pregledu. Nadam se da će mi počet smanjivat utriće jer još sam 3x2 a u 20 smo tjednu!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

večer komadi, baš je bilo lijepo bit na kavici s Snupi i Anđelom, tri trudnice sve sa slatkim trbuščekima

Prvo, nalazi OGGT rekla bi super, natašte 4,7, nakon 1sat 7,0 a nakon 2sata 5,0
    i tako ja došem po nalaze i kaže sestra zaboravili ujutro izvaditi još jednu epruvetu za KKS, dajete da vas sada piknemo pa ćemo odmah napraviti nalaz - i stvarno za 10min mi je bio u rukama i tu je sve OK. Hemoglobin je na donjoj granici ali unutra intervala, leukociti nisko i tako b.o.
    A ja na kraju nakon onog javljanja prijepodne nisam išla spavati nego sat vremena s pesom na nasip ishodati sav taj šećer i pomoglo

A kaj sam zapamtila od gore, hmm da vidimo:

Vrci super da je mirovanje ublaženo a ovu u petrovoj 3 nalazi su mislim za dan-dva i podižeš ih isto tamo gdje ih i radiš samo u drugo vrijeme.
    Muma znači malac ima finu liniju, često čujem da se zbog zaostajanja u rastu mora mirovati i držati se preporuke lijevog boka. Vjerujem da ti je već dosta ali vidiš kako se cervix dobro drži a bude malac super, to se sve procjene. Ja kada gledam kako se to sve radi dobro da greška nije u 100%
    Jejja za srčeko a mučnine će proći

Bluebella , Željkice i ostale u finalu joj uzbuđenje raste

Tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pregled sutra i 20tt

Pričalo se o iscjedku - meni je najčešće samo vodeni, presvlačim se bar jednom dnevno, nekada bude kremasto bijelo a nekada vodeno-žuto

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Vidim da spominjete trudnicku knjizicu ja je nemam jer trudnoći vodim privatno ,a ko izdaje tu knjizicu i kome se obratiti sutra imam pregled jedva čekam ,,,,

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zima niti ja je nemam, zapravo imam neki komad kartona na kojem dok upisuje uZV, ali u zadnje vrijeme je lijen pa mi samo da papir ne prepisuje u tu knjižicu

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

..ja cekam betu svog prvog ISCI-a

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nemam ju niti ja,samo karton za uzv preglede. Uglavnom se trudnicka knjizica dobije ako vodis trudnocu kod soc.gin., do 12tt ju dobijes

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

U Vz trudnicku knjizicu dobijes prilikom prvog posjeta ginekologu, trudna ili ne, i svaki pregled se upisuje- sto je super jer bas sve imas na jednom mjestu
    Ovo prvi posjet, mislim prvi posjet u zivotu (u mom slucaju prvi posjet nakon selidbe u Vz)

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vrci super za pregled! Pa stanje ti je bolje nego kod mene

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ajmo sad malo o mom autu (nismo dugo)... bebač još malo više zaostaje u OA - danas na 33+6, on 31+2 (zadavit ću ga), i 2005 grama. Moja gin i nije nešto zabrinuta... "bit će manja beba i još će skupiti"...pa sad ne znam kaj da mislim pa pokušavam ostati flegma... u biti mi se ne sviđa samo to da je ta razlika sve veća. Cervix uloživ za članak (dakle tu smo stali od 28tt...nešto pozitivno), unutarnje ušće zatvoreno, skraćen na 25mm. Molim osobna iskustva/mišljenja po pitanju tog... Cijeli pregled je prošao u "sve je to u redu za 33+6" tonu ali s druge strane se stalno spominjalo "ako izdržim još 2-3 tjedna" Stoga, bris na bhsb ću raditi s 37tt AKO izdržim do tad (a kaj ako NE izdržim i porodim se ). I yes, mali je na zadak...i dalje fino sjedi unutra ko naslonjen u fotelji.
    Muma znači malac će biti fit... predosjetio je da dolazi na Božić, pa ono kolači, sarma, francuska... bude nadoknadio vani, sigurno je finije nego ovako bez okusa kroz pupčanu
    šalim se malo.....
    vjerujem da ti se ne sviđa ta razlika, nemam ti kaj pametno reći, ako budeš nemirna po pitanju toga možda nebi bilo loše da odeš negdje po drugo mišljenje!
    zašto ti nisu sad radili bris na bhsb ako postoji sumlja na prijevremeni porod?

p.s. ja stavila svoju sliku, odnosno slike... sad si ti na redu

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

jutro!
    ja idem danas kod gin,i valjda bum dobila trudničku knjižicu,kod nas je daju tek kad je trudnoća
    ovo mi je bila grozna noć,cijelu noć sam sanjala ultrazvuke,dr,pa kak nisam više trudna zato kaj nemam simptoma,užas,toliko me to izmučilo da sam se ujutro probudila sa herpesom,nadam se da se budem mogla čim prije naručit na ultrazvuk jer bum inače završila u vrapču...kaj psiha radi.
    danas sam 7tt.....oprostite na mojim cmizdrenjima,ali znam da me vi razumijete

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro komadi, i nekaj za čalabrcnut
    I ja loše spavala, pa se usred noći mazila s pesom, pa boksala s jastukom i tak, sada mi se spava a dolazi teta čistilica i nema spavanja do 1

Lberc mislim da bi trebala imati UZV u 8tt, a kaj ti to nija danas - tako ticker kaže? I ja srijedom punim tjedne

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutro...čeka se frendica za kavicu a onda patronažna...podnesem izvještaj kad ode.
    linalena bravo za nalazić...samo vi fino papajte dok je šećerić ok...
    Bluebella a ne znam više...u bolnici su pričali da je sve ok, ona kaže da je to ok...nije ni ukupna kilažica loša...skulirat ću se do idućeg pregleda ako ga doživimo. A nemam pojma kakav joj je to odgovor za bris i zašto ga nije uzela... ona "to radi s 37tt" A fotka je stavljena
    tigrical sretno danas!
    lberc awwww hormončići...sretno danas, bit će to lijepi dan! sve bu dobro!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Juuutrooo!
    Ja pospana za pozvizdit, a cak me ni curke nisu budile po noci...

Bbella, ja svaki dan ocekujem tvoj izvjestaj da je malac ekspresno izletio van

Muma, meni su taj bris radili iza 36 tt jer prije kao nema smisla
    U drugoj trudnoci cak na 38+6 tako da sam nalaz docekala sa bebom na ciki...

lberc, ne brini zbog nesimptoma, sve je to ok

lina, ne kukaj, bar imas cistilicu
    kad ona ode, ti fino u horizontalu...

mi danas okruglih 30 tt
    jos 6 tjedana i na konju smo!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

jutro, i ja sam loše spavala samo sam se cijelu noć vrtila i naravno sad me glava boli. ja jutros nosila mokraću na uk opet me bubreg boli pa da vidimo ima li šta.

Muma mojoj su prijateljici non stop govorili da joj je beba velika i to dva dr gin i kad je je išla na uz želudca taj dr joj je potrvrdia da je beba velika i da pritišće želudac a malena se rodila sa 3 kg sitne glavice baš cila sitna a oni su je procjenjivali preko 4 kg tako da te procjene i nisu skroz pouzdane.

ja vodim trudnoću kod privatnika i odma sam dobila trudničku knjižicu,šta to nije normalno?!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Zima77 prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da spominjete trudnicku knjizicu ja je nemam jer trudnoći vodim privatno ,a ko izdaje tu knjizicu i kome se obratiti sutra imam pregled jedva čekam ,,,,
    trudnicku knjizicu mozes sama kupiti u Narodnim novinama i dati lijecniku da upisuje

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jutro

A vidim po netu da ima dosta trudnice bez te knjizice. Ja imam taj kartoncic za uzv i s tim nosim sve nalaze. Meni dovoljno

Evo mene na 26tt,za par dana trece tromjesecje...

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Muma, bitno je da je misek nakupio 2kg, sad bude vjerojatno dobivao vise na tezini. Moj je bio sa 35 procjenjen na 2500 pa je u roku od manje od 4tj nakupio jos 950 grama. Tako da ako izguras do termina bit ce prosjecan momcic od kakvih 3200 a mozda i vise. Vidis da ti samo tijelo namece ritam koji mozes izdrzati pa odmaraj sta vise. Mislim da ovaj nalaz koji sad imas ako ti bude isti za dva tjedna onda postaje pomalo i normalan za te tjedne trudnoce.
    Kod nas u Ri zadak nije automatska indikacija za carski. Sad da li rec nazalost ili na srecu, sve ovisi o tome koliko je porod brz.
    Posljednje uređivanje od Kikica1 : 13.11.2013. at 10:55

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

U vz je zadak do nedavno bio indikacija za cr kod prvorotki, ocito vise nije
    Ja nema sanse da bi me natjerali da zadak radjam vaginalno - zene iz muzeve obitelji imaju ogromne glave sve odreda...pa ak mi pokupi genetiku od njih (a radjam samo cure), ne bi bilo dobro...
    A procjene velicine i nisu bas pouzdne, jel...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo nas s pregleda. Sve je super osim te vražje posteljice, ne mrda ni milimetar. Za drugi put mi je najavila ogtt-bljak. Mali je živahan, maše rukama i nogama!

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

A danas je dan kada punimo tjedne evo mene u 31tt .
    Ja sam svoju trudnicku knjižicu dobila u 6tt kad smo čuli malo srce kako junački kuca

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

prvo hvala Anđelu i Linaleni za super druženje! Drugo ja sam nocas spavala ko zaklana i jutros mi se nije dalo izvuci iz kreveta!Muma postoje vjezbice kak da ti se bebek okrene , a drugi nacin su moksa stapici.Moj ginic sve biljezi u komp nakon kaj je pregled gotov isprinta mi povijet bolesti, imam trudnicku knjizicu ali za ukras!

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Tigrical super da je malac ok, a jel moras kao vise mirovat zbog posteljice?
    Meni je danas frendica u radjaoni od 5 ujutro i jos mali nece van...nadam se da se nece jos dugo mucit...
    Sto se tice trudnicke dobila ju jucer kad smo vidjeli srcanu akciju..
    Svim lezalicama da nam dan brzo prodje...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Evo mene... bila patronažna i otišla...pričale o trudnoći, dojenju, kozmetici za bebe (nije pobornik ) i svašta nešto. Donijela mi "Moja mala sovica" paket (promo materijali, al ima i uzoraka sveg i svačeg, Bepahthen krema 30g, Nuk duda itd...) i rekla da nazovem kad rodim
    Ginger draga, jučer je dr.B pričao na tečaju da kad je beba na zadak ide se na vaginalac u stavu mame na podu na sve 4 ...da si ne bi mogao priuštiti luksuz da ne pokuša poroditi vaginalno pa se zakomplicira kod cr i oduzmu mu licencu. Bio je muž, nisam ja, naravno...a vjeruj mi da upija ko spužva pošto je naš mališan za sad na zadak... Rekao je doktor da je to izrazito naporan porod ali on mora pokušati.
    tigrical bravo za bebu ali baš i nije lijepo za čuti za posteljicu Kaj kaže dr?
    Mi danas 34tt

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mirovanje i dalje. Vjerojatno će i ostat tako posteljica...a onda carski.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •