Stranica 269 od 288 PrviPrvi ... 169219259267268269270271279 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 13,401 do 13,450 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

jojo
    samo se ti nadaj tako sam i ja govorila dve curice , pa sad nema ni jedne .

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj boss prvotno napisa Vidi poruku
    jojo
    samo se ti nadaj tako sam i ja govorila dve curice , pa sad nema ni jedne .
    nemoj mi to govorit barem jedna

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jutro

Dobrodošle nove trudnice

Što se tiče savjeta - ovo za kupus očito pali, to pamtim. Za pivu sam čula, ali sam od nekih mama i čula da im nije pomoglo. Da je bit samo u tekućini, pa je svejedno jel piva ili voda. Svakome očito drugačije djeluje

Ne znam što sam još htjela reći, uživam u ovo malo sunca izvana što sije, dugo nije... a opet najavljuju kišu...

Ja sam jedan dan razmišljala da mi je skroz neobično da me to lupa beba u trbuhu, i da ne mogu vjerovati da će za par mjeseci pored kreveta biti kindić i da će unutra spavati naše dijete...

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

isto i ja htjela dvije , pa hajd barem jedna , e sad se psihicki pripremam da se kupuju stvari u plavoj boji . kod mene je vec ja i moji momci iako se jos uvjek pojavi nada da ce me iznenaditi jedna cura al kako se termin priblizava sve manje i manje se nadam. tako da jojo nemoj da te inenadi ko mene da nema ni jedne cure.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sada bi samo neku sitnicu koja bi joj dobro došla za porod ili odmah poslije, jer samo dosta bliski i često se vidimo pa ćemo za bebicu kasnije. Dakle htjela bi baš njoj nešto pokloniti. Već su nam rekli da će nam prosljeđivati svu robicu koju ćemo htjeti s obzirom da čekaju curu i imaju dosta roza - možda da joj kupim neku plavu robicu pa nam vrate ma ne to ne dolazi u obzir

Jel bi se mame blizanaca pobrojale? Sybille, Boss, i nove cure, jel?

SAada mi uletio mm jer je nekaj doma zaboravio, pojeo mi sendviče i smijao se na priče o mojim snovima, ko mu kriv

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam prvi mjesec imala grozan mastitis,kupus je pomogao,masiranje takoder..
    Evo P.ima sad 4 mjeseca i iskljucivo je dojen..
    Treba samo bit uporan i ne odustajati..

trudnice u finalu,jos maaaalo
    Sretnoo

Uzivajte u busama

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

linalena jesili mozda razmisljala da poklonis paket tetra pelena ipak ce to trebati ako nista drugo bebe puno bljuckaju pa su tetre zakon, i onako ih upakujes ko sto ovi pakuju jednokratne? a uvjek ce dobro doci i spavacica za dojenje a meni bi i to bio fin poklon.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Linalena a steznik, on će joj trebati odmah nakon poroda

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj boss prvotno napisa Vidi poruku
    isto i ja htjela dvije , pa hajd barem jedna , e sad se psihicki pripremam da se kupuju stvari u plavoj boji . kod mene je vec ja i moji momci iako se jos uvjek pojavi nada da ce me iznenaditi jedna cura al kako se termin priblizava sve manje i manje se nadam. tako da jojo nemoj da te inenadi ko mene da nema ni jedne cure.
    naravno da samo želimo da sve prođe u redu ali ipak....

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

boss, pa čestitam tebi na punim tjednima

Da, ove ideje za trudnicu su super- steznik, tetre, spavaćica ili nešto takvo. Osim ako ne želiš uzeti nešto baš za nju, nevezano uz trudnoću.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj jojo prvotno napisa Vidi poruku
    jutro!

i u mene nikakva noć. MM otiša u Vukovar, a ja se inače bojim sama spavat. da stvar bude gora još sam sinoć čitala nešto o paranormalnim stvarima tako da mi je cilu noć bilo a probudio me je potres. mislim da ću popodne neadoknadit spavanje.
    porukica svim mamicama koje će u skoro rodit vilenjake - samo neka je dečkića, ja i bebi ćemo svaka po 2 curice i eto nevjesta

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

linalena a ne znam...ja sam sad ajmo reći pred finishom.. za rođendan sam naručila spavaćicu za dojenje od mame, a od frendica sam dobila papuče i čarape "za bolnicu", grudnjak za dojenje, kremu protiv strija, veeeeliko mlijeko za tijelo... A ja sam frendici koja ima termin dan iza mene naručila torbu za platnene pelene s rodine puse.
    Mamice i mamice to be, ajmo malo o tom stezniku! Koliko je to dobro...zašto...?! Nisam toliko informirana o tome.
    I ne vjerujem da sam krenula pisati post s jednim pitanjem i opet mi nestalo iz mozga

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

vrci tek sad vidjeh da je meni punih 25 po oplodnji, kako ovi meni racunaju da je 26+4 pa tako ja i zaboravila da je danas okruglo po mom racunanju.
    muma oduvjek su se zene stezale , to ti je da se vrati stomak i da se organi vrate na svoje mjesto, al ja ne razmisljam kupovati steznjak prije poroda jer otkud znas kolika ce ti velicina trebati, tj jesuli te kile voda ili masnoca.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja nisam nikakav steznik nosila nakon poroda, nije mi uopće trebao trbuh mi se vratio na staro čim se i maternica vratila na svoju poziciju. Ja ne znam stvarno čemu to služi, priroda mora učiniti svoje i treba onih 40 dana da se sve vrati gdje je bilo.
    Ako ćeš spavaćicu prvo vidi jel žene nosi spavaćice ili pidžamu ja recimo samo pidžamu nosim
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 18.11.2013. at 10:25

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ćeš spavaćicu prvo vidi jel žene nosi spavaćice ili pidžamu ja recimo samo pidžamu nosim
    Mimi ... dali si i u bolnici nosila piđamu ili spavačicu?
    ja više volim piđame, ali ne znam koliko su praktične nakon poroda dok sam još u bolnici...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    ja više volim piđame, ali ne znam koliko su praktične nakon poroda dok sam još u bolnici...
    Ovisi o bolnici, tj. kakvi su pregledi friških mamica. Kod nas, koliko sam čula, baš i ne pregledavaju mame nego većinom samo bebe, pa cure znaju često imati pidžame.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja sam imala operaciju mioma koja je izgledala kao i carski, dakle šav od desetak cm uz rub dlačica - i joj kako sam požalila da nisam nosila steznik jer mi je ovako jako dugo trebalo da mi se trbušni mišići ojačaju. Ne znam ali su mi rekli da bolje srašćuje ako se tako nekaj nosi, no ja to naravno saznala nakon mjesec dana a i onda sam probala nositi neki kaj mi je mama dala, pa me to strašno stezalo jer je bilo kao duboke gaće. A vidim ovaj izgleda kao pojas koji se onda zategne pomoću čička ili sl. Ja ću ga definitivno koristiti bez obzira dal ćemo na vag ili car

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni i cimerici, koja je rodila carskim, ga je sestra u rodilištu preporučila. I mislim da je njegovo nošenje stvar izbora svake žene. Ja sam ga nosila ali ne redovno jer nije nimalo ugodno nositi ga na +40 Celzijaca

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

muma meni je recimo steznik puno pomogao,stavila sam ga na sebe čim sam došla iz bolnice,a i pasalo mi je da mi to pridržava trbuh s obzirom da mi ga je ostalo ohoho,kao da sam u 30tt i zbog reza,kad me steznik stisnuo bilo mi je bolje nego kad mi je bio mlohavi trbuh........pa eto vidjet češ možda če ti trebati,možda ne,ali stigneš ga kupiti kad dođeš domeka!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mimi ... dali si i u bolnici nosila piđamu ili spavačicu?
    Nama su u bolnici na porodu dali njihove spavaćice i poslije sam dobila njihovu tako da jesam dok sam bila tamo ali doma sam odmah svoju piđamu obukla

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj jojo prvotno napisa Vidi poruku
    , ja i bebi ćemo svaka po 2 curice i eto nevjesta
    Jojo i Bebi, zar i vi duplićke?! Kako mi je to promaklo? S obzirom da Boss čeka dečke, a ja dečka i curu, morale bi vi jedna imati dvije curke, a druga mješanu ekipu da uravnotežimo brojeve

Boss, tako i kod mene-trbuh ide samo prema naprijed i baš se pitam kako će stati oboje u njega kad budu oko 4 puta teži nego sad....
    U četvrtak sam kupila prvih par stvarčica za njih (jednostavno nisam mogla odoljeti!) i činile su mi se baš sitne-sve dok ih nisam primjerila uz trbuh

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Meni su za steznik u bolnici rekli ne
    I nakon carskog i nakon vaginalnog...e sad, mozda ovisi i koji dr kaj misli...
    Ja nisam niti jednom koristila i isto sam sklonija misliti da je bolje da se to vraca redovnim putem...
    Frendica je nosila nakon carskog, al moj trbuh je bolje izgledao od njenog- mislim da je tu ipak stvar genetike
    Proguglajte pa odlucite...
    A da, mene je nakon carskog sve smetalo na tom podrucju

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Apropos pidžame, ja sam imala spavaćicu za jutarnju vizitu i pregled a kad bi to prošlo sam uskakala u pidžamu koja mi je nekako bolje odgovarala, pogotovo u bolnici

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam imala operaciju mioma koja je izgledala kao i carski, dakle šav od desetak cm uz rub dlačica - i joj kako sam požalila da nisam nosila steznik jer mi je ovako jako dugo trebalo da mi se trbušni mišići ojačaju
    i ja sam kao Ginger čula "ne" za steznik. i to na više mjesta. navodno se sa steznikom dešava upravo suprotno od ovog što kažeš, lina - mišići ne ojačaju već se skroz ulijene jer ih nešto mehanički pridržava tak da si zapravo radiš medvjeđu uslugu.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

A joj toliko toga o dojenju, ja stvarno želim dojiti ali gledala i čitala svašta i sada me je više strah dali ću ja uspjeti dojiti nego poroda

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

danas vas bas ne pratim jer brojim sate do svog pregleda!

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam kao Ginger čula "ne" za steznik. i to na više mjesta. navodno se sa steznikom dešava upravo suprotno od ovog što kažeš, lina - mišići ne ojačaju već se skroz ulijene jer ih nešto mehanički pridržava tak da si zapravo radiš medvjeđu uslugu.
    X, pa i ima logike...

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ajde snupi sretno...cekamo izvjestaj kad se vratis

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Bluebella kako je mali M, moji se danas nekako primirio, neznam sta mu sad to znaci... setas ti sta, ja se trudim svaki dan da se otvorim sto vise. Jedva cekam cet.kontrolu da mi kazu situaciju.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ovo su i meni rekle frendice. samo jedna je rekla da joj je steznik super došao, ali njoj čim je beba izašla van, trbuha više nije ni bilo, samo viška kože, pa joj je steznik pomogao prvih par dana da joj pri kretanju ne smeta taj višak. no, ona mi nije baš mjerodavna....

snupi sretno na pregledu....

p.s. ja baš išla vulkanizeru stavljati zimske gume... čim su dečki trudnicu vidjeli odmah sve preko reda, moj auto prvi na redu duplo provjeravali kotače i još neke sitnice koje inače pri običnoj zamjeni guma ne gledaju.... tako da evo ovo je službeno prvi put u trudnoći da me netko uzeo/prepustio preko reda ili bilo kakav ustupak napravio zato što sam trudnica ......

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

p.s. ja baš išla vulkanizeru stavljati zimske gume... čim su dečki trudnicu vidjeli odmah sve preko reda, moj auto prvi na redu duplo provjeravali kotače i još neke sitnice koje inače pri običnoj zamjeni guma ne gledaju.... tako da evo ovo je službeno prvi put u trudnoći da me netko uzeo/prepustio preko reda ili bilo kakav ustupak napravio zato što sam trudnica ......
    ma trudnoća je niš - čekaj samo da postaneš milfača

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    Bluebella kako je mali M, moji se danas nekako primirio, neznam sta mu sad to znaci... setas ti sta, ja se trudim svaki dan da se otvorim sto vise. Jedva cekam cet.kontrolu da mi kazu situaciju.
    mali Maks se migolji cijeli dan srečica moja nema baš puno mjesta, pa su to laganai pokreti.
    nema veze što se tvoj primirio, nedavno je i moj imao takav period. dođe to njima
    kad ideš na kontrolu?
    moja je u petak i kao i ti jedva čekam ....
    a što se šetanja tiče... jako slabo, nemam baš puno snage. težak mi je trbuh.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kaj se tiče steznika, meni je to možda malo krivo ostalo u pamćenju a sada sam se sjetila i još jednom opravdanju za korištenje - nakon velikog razmještanja organa u trbušnoj šupljini a naglog gubitka volumena steznik pomaže da se ligamenti i veze unutarnjih organa pomalo vraćaju u normalu.

Ja kada gledam video o dojenju, u ponašanju bebom, o prvim danima, o kupanju prvo mi se počne tresti brada pa kapne i suza, pa me sve steže u grlu. I tako već neko vrijeme, mislim da će za mene nakraju ići ona stara...sve će to doći prirodno samo bez učenja....a ja štreber

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ma trudnoća je niš - čekaj samo da postaneš milfača
    jel to postajem čim rodim ili to dođe s godinama

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Bbella, u cetvrtak. Ja sam neki dan poludila, bila u plodinama,od deset radi jedna kasa,zenska jos spora ko da joj nije cilj da sto prije rijesiguzvu, ja jedva stojim sa trbuhom do zuba i niko,ali niko nije se usudio pustiti me sa dvije bocice vode, a ostale trgovki je se zafrkavale na info pultu.... ma katastrofa su mi tamo, totalno nemotivirane, a ako jos i pitas nesto, samo da te ne pocupaju

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

milfaca .... sta je to

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

samo ukucaj milf u google tu ne smijemo bit prosti, je l

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

milfaca looooool

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Daj...zezas.... .... pre jaka si

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Oho, znači bit će veselo do kraja tjedna s pregledima! Jedva čekam čuti vas dvije terminuše...ja mislim da će Bluebella prije butterfly
    snupi sretno! Čekamo te.
    I sjetih se ja pitanja od jutros...koliko traje "Mliječna staza"? Neće mi pokrenuti cd na laptopu pa gledam na you-tubu, i tamo ima 8.djelova po 15min...a ja čula da je film jaaaaaaaako dug...cca 5h!?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

samo ukucaj milf u google tu ne smijemo bit prosti, je l
    ja se našla bar u onom starija

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

jel to postajem čim rodim ili to dođe s godinama

a jeste me nasmijale

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Oho, znači bit će veselo do kraja tjedna s pregledima! Jedva čekam čuti vas dvije terminuše...ja mislim da će Bluebella prije butterfly
    I jaaaaaaa , Bbella ide prva...

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Meni danas stigla kolica i vozikam ih po cilom stanu........ ma tražila sam i po drugim tememama ali nisam našla ništa konkretno pa da vas pitam. Je kolica su nova iz dučana i imam sve djelove tj i AS i košaru s njima. E sada dali ste vi skidali te djelove koji se mogu skinuti tj. tkaninu i oprali ih prije nego beba dođe ili samo staviti ispod tetra pelenu da beba nije direkt na tom materijalu?
    Posljednje uređivanje od corinaII : 18.11.2013. at 18:56

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ja nisam prala... stavila tetra pelenu, ali sam dobila savjet da kad po zimi setamo sa bebom koja lezi u kosari stavim ispod pelene dekicu jer da ce mu ispod biti hladno za ledja... moji ce kad budemo setali biti zabundan kao na sjevernom polu

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

butterfly i ja meni su rekli da stavim jednu dekicu ispod da ne bude hladno ali sve se mislim da ovaj gornji dio košare koji ima patent i dio doljnjeg dijela ipak malo operem.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ja mislim da će Bluebella prije butterfly
    Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    I jaaaaaaa , Bbella ide prva...
    i ja isto mislim da ću prva , jedino ako me Argente sa ovim nije urekla
    Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    e moja Bluebella, ako budeš moje sreće pričekat ćeš ti još malo...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Bluebella ako si tooooliko spremna onda ajmo malo prirodne indukcije s dragim pa da malo ima akcije i na ovom djelu foruma Možeš slobodno koju i podijeliti s nama da samo ne sanjamo
    Jel me netko doživio? Mliječna staza?

I daaaaa, moja torba je napokon spremna! Ali još ima zabranu izlaska
    Posljednje uređivanje od Muma : 18.11.2013. at 20:28

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Bluebella ako si tooooliko spremna onda ajmo malo prirodne indukcije s dragim pa da malo ima akcije i na ovom djelu foruma Možeš slobodno koju i podijeliti s nama da samo ne sanjamo
    Jel me netko doživio? Mliječna staza?
    bi ja, ali dragi bježi od mene

p.s. imaš mliječne staze na youtube u više nastavaka.

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Sta mislis da smijemo TO prije , cini mi se da je Argente to prakticirala ali ne sjecam se kako je bilo!!!
    Bbella javi ako ulovis dragog spremnog za akciju
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 18.11.2013. at 20:40

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •