Stranica 272 od 288 PrviPrvi ... 172222262270271272273274282 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 13,551 do 13,600 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

lberc sve bude super, bebač je super i otjerat će on taj hematom! Samo korak po korak...

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Mimi sinčić je pravi bonbon

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro komadi moji uz čajek i kišu i udarce bebe ispod srca (pupka)

Mimi što je tvoje dijete super, baš ste ga uslikali predivno

Bilo mi je super sinoć na Školi dojenja, isprobavali s lutkicom različite položaje i ajme kaj smo se smijali. REecimo nisam znala da je bebi kada se rodi želuček veličine pikule pa zato treba malo i često jesti i još jedan razlog zašto je kolostrum važan jer je on jako koncentriran. Kažu recimo prvih 6 dana da bi dijete bilo stalno uz cicu.

A to mi je tako trebalo jučer jer mi je dan bio grozan, otišao mi je Rej. Ne bi u detalje jer mi je prebolno ali meni je puno lakše nego mm, jer mene ipak svako malo sinek podsjeti da je sada on tu. Eto sada sam u dnevnom, nitko me ne traži da ga jednom rukom mazim dok drugom tipkam, ili ne škilji pod naglim svjetlom, nitko ne capka. Nema više onih naših šetnji, o ne nisam se toga smjela sjetiti

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

linalena,žao mi je zbog Reja,znam kak je to...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Uff,lina,bas me rastuzio tvoj post

Dobro jutro svim trudnicama!!
    Iako ne spadam vise tu,ne mogu da vam se ne javim

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mimi,stvarno je prepresladak sincic

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro ponovo trudne ljepotice
    evo jedne male kave i nešto za podizanje raspoloženja, recimo jedan super jaki kick pod pupkom izunutarnje strane

Milasova8 i tvoj ljepotan je tako poseban, kako spokojan spava

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Iberc super za pregled, ma otice taj hematom samo treba malo vremena,
    bit ce sve u redu,
    Linalena žao mi zbog Reja što je otisao, znam da ti je sad pusto ali kao šta si rekla tu je tvoja bebica da te lupka

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutarce dame...
    linalena ma svatko tko ima ljubimca i voli životinje te razumije. Šaljem veliki hug i nek ti sinčić bude utjeha kad je teško Tjeraj muža da što više mazi bušu i da se druži s bebačem, bit će i njemu lakše.
    milasova8 Vidi se kako su bebači narasli i da su to već pravi frajeri Samo nam se vi javljajte, vaši avatarčići tjeraju naše porođajne strahove

Za današnje preglede...ima vas više ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~

MajaPOP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure moje, nisam se javljala, jer sam u teskoj brizi. Naime od prije 7 dana dupla ne raste kako bi trebala (ne duplira se), a na UZ dr vidi samo GV (promjera do 10mm), dok se zumanjcana samo nazire. S vremen ana vrijeme mi se na papiru pojavi neki blagi smedjkasti trag pa sam kad sam prvi put to ugledala prestala sa terapijom misleci da je sve gotovo (toliko sam roga nazalost prosla..ovo je 6. trudnoca). U ponedeljak sam otisla da ugovorim kiretazu, jer ne krece samo, dr trazio da izvadim betu (bila je oko 7600, a trebala je biti 10500), kaze da cekamo jos 7 dana, da uz odgovara 4, a ne 6 nedelja koliko je kalendarski po ciklusu. Znam da trebam ne gubiti nadu, ali obzirom da sam svasta prosla do sada, mislim, osjecam, da nije dobro...
    Da li postoji ikakva sansa da beta ne mora da se duplira, da sam odmah po zacecu mogla imati betu od 80 i da moza, mozda, ipak ima nade da sve bude dobro? Inace-primam ponovo Fragmin na 12h, Pregnil svaki drugi dan, Prednisol 10mg i Utrogestan 3x200.
    Hvala svima sa slicnim iskustvom sa svim vrstama savjeta!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Uff,lina,bas me rastuzio tvoj post

Dobro jutro svim trudnicama!!
    Iako ne spadam vise tu,ne mogu da vam se ne javim
    potpisujem...ni ja ne mogu da vam se ne javim!
    milasova P. je presladak,pozz i pusa moga P.
    linalena big hug!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

MajaPOP ufff ja ti nemam iskustvo no bilo je tu svakojakih beta, malih, neduplirajućih, pa gore pa dole. Samo se drži terapije, miruj (nadam se da si doma) i molimo se i nadamo za tvoju uspješnu trudnoću

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

jutro ,ko to nemože spavat ja spavam ko top zadnjih dana a kažu da trudnice pred kraj baš ne spavaju.
    linalena
    a mamice šta su vam bebači slatki samo se vi nama javljajte i udjelite koji savjet.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

lina draga, veliki zagrljaj ti šaljem

tina i ti si promijenila sličicu

leptirice di si mi? danas nam je 38tt odoh se počastiti brazilskom depilacijom, to je zadnje od priprema što mi je ostalo. možda i rodim kod kozmetičarke na stolu

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

curee pratim vas ali se bas nejavljam puno...u iscekivanju sam svoje bete 30.11. danas mi je 7 dan od transfera..imam jednoz smrzlica pa me zanima jedna informacija,posto mi ne mirise ovo bas da ce se primiti ali to cemo vidjeti pa samo da se informiram posto nikad nisam bila na vracanju smrzlica. ako sad ne upali i ja dobijem mengu mogu li tražiti dokt. da mi odma taj mjesec vrati smrzlica ili moram pauzirati. ....hvala

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sad me podsjetila BB da se i ja naručim, ali ja ću samo obično "skubljenje"
    probala jednom jači bikini i izludila sam kada je to počelo rasti, trebala sam se od ranije navikavati jer očito imam dole jako osjetljivu kožu

kaj je ovo svi mijenjaju avatare u predivne nove slikice, Tina preslatki je P

A di su cure koje su meni blizu, Zima, Snupi, Boss, Sybille, Tigrical ??? Jel su i vama zadnjih dana bebice iznimno aktivne po noći, mojem je najdraže u 5 ujutro onda je najžešći. Jučer me čak prvi puta štosao u javnosti - taman na Tečaju o dojenju dok sam sjedila se baš rastezao - možda je bio ljubomoran jer smo isprobavale položaje s krpenim lutkom

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj MajaPOP prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje, nisam se javljala, jer sam u teskoj brizi. Naime od prije 7 dana dupla ne raste kako bi trebala (ne duplira se), a na UZ dr vidi samo GV (promjera do 10mm), dok se zumanjcana samo nazire. S vremen ana vrijeme mi se na papiru pojavi neki blagi smedjkasti trag pa sam kad sam prvi put to ugledala prestala sa terapijom misleci da je sve gotovo (toliko sam roga nazalost prosla..ovo je 6. trudnoca). U ponedeljak sam otisla da ugovorim kiretazu, jer ne krece samo, dr trazio da izvadim betu (bila je oko 7600, a trebala je biti 10500), kaze da cekamo jos 7 dana, da uz odgovara 4, a ne 6 nedelja koliko je kalendarski po ciklusu. Znam da trebam ne gubiti nadu, ali obzirom da sam svasta prosla do sada, mislim, osjecam, da nije dobro...
    Da li postoji ikakva sansa da beta ne mora da se duplira, da sam odmah po zacecu mogla imati betu od 80 i da moza, mozda, ipak ima nade da sve bude dobro? Inace-primam ponovo Fragmin na 12h, Pregnil svaki drugi dan, Prednisol 10mg i Utrogestan 3x200.
    Hvala svima sa slicnim iskustvom sa svim vrstama savjeta!
    Majo,
    tebi je trudnoća potvrđena u maternici i ono na što se sada treba fokusirati je nalaz ultrazvuka a ne visina bhcg-a.
    Vidim, da je spontana trudnoća i prema beti koju si imala 29.dc jasno je da nije bila kasna oplodnja (npr 19. dc, ili 20. dc ili kasnije). Trudnoća je sada veća od 6 tjedana, uz gestacijsku vrećicu trebala bi biti prisutna i žumančana vrećica.
    Je li dr mjerio žumančanu vrećicu, je li što napisao za oblik gestacijske vrećice?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Milasova i Tina i vaši su medeni a šta se isto zovu?
    Lina žao mi je zbog psa, ali brzo će tu prazninu nadomjestiti vaš bebač vidjet ćeš. Drago mi je da si imala pozitivna iskustva na tečaju i da istina je da imaju male želučiće no odmah po porodu baš i ne jedu puno jer su još puni plodne vode, tek tamo drugi dan (tako da se ne prepadneš ako baš ne bude htio jest)
    Svim ostalim trudnicama pozdrav i novosti!

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

drage mame,bebači su vam preslatki,tako savršeni

cure,ak ima koja iskustva sa hematomima,evo moj se od zadnji put nije smanjil nek povečal,dr je rekla da je to sad vrijeme trudnoće kad oni ne mogu utjecat na trudnoću i da sad postoji rizik od pobačaja zbog tog hematoma,a i ne mora biti,rekla mi je dosta mirovati..sad ne znam koliko je to dosta,slobodno radim kućanske poslove,negdje sam pročitala da je najgora vožnja,a ja svaki dan moram nekud do doktora...baš me to sad brine i stvarno ne znam kak da ga smanjim,valjda buju utrogestani i mirovanje pomogli

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

lberc mirovanje hmm, što više a opet možeš nešto sitno doma napraviti, toliko koliko si skuhaš
    izbjegavaj sve što opterećuje trbuh, nošenja, podizanja.... istezanja, poskakivanja, trčanja pa čak i puno stepenica
    doktore probaj ako je kaj moguće obaviti telefonski ili pošalji nekoga, pogotovo sada ovo vrijeme pa skliske ceste

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Iberc, ne znam koliko si točno trudna i gdje se točno hematom nalazi, ali s njima se nije za zezati. Ne bih rekla da je vožnja najgora, namjestiš si sic kako ti paše i ne mrdaš. Najgore je naprezanje i puno hodanja. Ja sam u 14. tt i već sam triput gadno prokrvarila, jednom od obavljanja nužde, jednom od povraćanja, jednom od stavljanja utrogestana. Kućne poslove ne radim nikakve i prošlih par tjedana sam cijelo vrijeme ležala, sad već malo ustanem, ali kućne poslove ne radim... Vađenje krvi možeš obaviti i kod kuće, postoji služba za to.

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

mimi je isto se zovu!

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

konfuzija,trudna sam 8 tjedana,za hematom ne znam točno na kojem je mjestu,nije dr niš rekla,brine me to kaj se od zadnji put nije niš smanjil,dr A. mi je rekal da je čak bolje lagano krvarenje jer on onda ode,a opet sam čitala da može nestat i bez krvarenja,ja do sad nisam krvarila ni kapi
    ma probala bum čim više ležat,najgore je to kaj sam stalno sama doma,mm radi i skoro ga nikad nema i normalno da onda i skuhaš,nekaj počistiš,staviš prati veš,malo peglaš
    ma valjda bu sve ok,moram samo mirovat,stavljat utrogestane i pozitivno razmišljat

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    A di su cure koje su meni blizu, Zima, Snupi, Boss, Sybille, Tigrical ??? Jel su i vama zadnjih dana bebice iznimno aktivne po noći, mojem je najdraže u 5 ujutro onda je najžešći. Jučer me čak prvi puta štosao u javnosti - taman na Tečaju o dojenju dok sam sjedila se baš rastezao - možda je bio ljubomoran jer smo isprobavale položaje s krpenim lutkom
    Ej! Tu smo Moji su aktivni već neko dulje vrijeme i to obično navečer, a u 5 u jutro obavezno!!! Ne znam što im se to toliko sviđa u to doba Svaku noć se budim oko 1, 3 i 5 jer moram na wc i u 5 su obavezno aktivni. A ovo s ljubomorom mi je isto baš zgodno. Ja sam jedan dan držala svoje buduće kumče i malecka mi je zaspala na rukama, lagano naslonjena na trbug-non stop su ju ritali
    Kako ti je s nuspojavama? Bolovi u leđima, preponama? Ja ih već fest osjetim. Pregled u ponedjeljak pa odbrojavam...
    Žao mi je što ti je Rej otišao. Trenutno nemam psa, ali smo ih prije skoro uvijek imali i znam da ti je grozno što ga nema.

Cure, super su svi novi avatari! Bebice su prekrasne!!!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A gle, ja sam razvila toleranciju prema neredu, klopati i tako previše ne mogu, a za ostalo... Što komu treba, nek se snađe.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam imala hematom,nisam se mrdala 2 tjednq,samo na wc..bila sam hospitalizitana..
    Ja bi rade mirovala,proci ce pa ces onda moc malo.aktivnije zivjeti..
    Tak sam ja..
    Mirovala dok nije nestao pa onda i lagano.pospremala.i setala.

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    A gle, ja sam razvila toleranciju prema neredu, klopati i tako previše ne mogu, a za ostalo... Što komu treba, nek se snađe.
    tak bum i ja,kaj mu treba nek si uzme,a kaj mu smeta nek si napravi..jedino je problem kaj njemu nered ne smeta,stolić u boravku bi valjda pospremil dok više nebi imal kam stavit šalicu s kavom,zamazane čarape bi stavil u košaru valjda kad bi mu počele smrdit i tak..ak rodim sina moram ga odmah učit kućanskim poslovima i stavljat stvari na mjesto jer mm to mama nije naučila

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Iberc samo ti miruj, pusti stolić i čarape. znam da je teško to gledati i da te sve živcira. ja sam mirovala od 7tt do 14tt, svaka trunka prašine u stanu me smetala i ništa mi nije bilo po volji, al na kraju je i to prošlo.
    miruj koliko god možeš. ako moraš doktoru nek te netko odveze. mene su svaki drugi dan vozili na injekicije koje sam morala primati a nisu bile primjerene za samodavanje.
    isto tako i na vađenje krvi su me vozili. išla sam privatno i odmah bi bila na redu. ako ideš u dom zdravlja ili bolnicu vaditi krv/doktoru nazovi ranije i provjeri dali te mogu zbog komplikacija primiti čim dođeš.

MajaPOP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Majo,
    tebi je trudnoća potvrđena u maternici i ono na što se sada treba fokusirati je nalaz ultrazvuka a ne visina bhcg-a.
    Vidim, da je spontana trudnoća i prema beti koju si imala 29.dc jasno je da nije bila kasna oplodnja (npr 19. dc, ili 20. dc ili kasnije). Trudnoća je sada veća od 6 tjedana, uz gestacijsku vrećicu trebala bi biti prisutna i žumančana vrećica.
    Je li dr mjerio žumančanu vrećicu, je li što napisao za oblik gestacijske vrećice?
    Nije mjerio zumanjcanu, na UZ se samo nazire... Znaci to sto UZ mjeri 4 gestacijski week, a kalendarski sam 6+2 ne mirisi na dobro ocito...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sada sam prala cipele (koje su bile za šetnje s pesom) nagnuta nad kadom, kao kaj sam nekada prala dugu kosu, i ajme križa me rasturila

Jučer su nam baš pričali da se probamo i sada u trudnoći malo opustiti kaj se tiče reda/nereda u kući jer kada dođemo doma iz bolnice jedva da ćemo na wc a kamoli vidjeti prašinu ili neoprano suđe.
    Jel radite kakve preinake u vezi spavanja vas i tate? Mi ćemo zamijeniti strane jer sam ja uz prozor a ne bi da kinderbet bude tamo jer je kod nas prozor stalno otvoren na oberliht jer je vruće (jug i toplana). Iako mislim uzeti neki ovlaživač zraka jer ako meni smeta kako će tek bebonji

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

tu sam, danas sam iskoristila vrijeme pa nila malo na zraku! Linus i moja pisulja je aktivna navecer jer se onda smirim pa ju vise osjecam opet sam se cjelu noc okretala i nisam spavala kak spada i mene bole leđa i ruka,jer ne znam kak bi je držila jer me ubija ležanje bočno, nemoj ležati više na leđima jer si zaustaviš cirkulaciju.Majo navijamo za tebe da sve bude ok i kao i kod iberc. ja sam isla jucer gledati jednu komodicu- sutra idem po nju, nasla sam i kolica pa kaluliram da mi bude ih sto jedostavnije nositi na drugi kat, jer nemamo lift u zgradi!

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj analoneta prvotno napisa Vidi poruku
    curee pratim vas ali se bas nejavljam puno...u iscekivanju sam svoje bete 30.11. danas mi je 7 dan od transfera..imam jednoz smrzlica pa me zanima jedna informacija,posto mi ne mirise ovo bas da ce se primiti ali to cemo vidjeti pa samo da se informiram posto nikad nisam bila na vracanju smrzlica. ako sad ne upali i ja dobijem mengu mogu li tražiti dokt. da mi odma taj mjesec vrati smrzlica ili moram pauzirati. ....hvala
    Mene je doktor poslao na mjesec dana pauze, da se tijelo odmori pa smo tek u sljedećem ciklusu išli na smrzliće.

Sretno!

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Iberc mirovanje i mirovanje, toliko truda ste ulozili u ovu trudnocu da bis dopustila da ju nered dovede u opasnost.. evo mog hematoma dr danas ne vidi, krvario vise nije sto znaci vjerojatno da se apsorbirao u tijelo, i dalje mi pise mirovanje ali sad ne vise tako strogo..znaci ok skuhat cu i ubacit robu u masinu al cu je ostavit mm da ju objesi.. tako i s kucanskim poslovima, neka prasine,nece pobjec...kome smeta nek uzme krpu ili nek ne gleda.. nasi muzevi se moraju prilagodit situaciji i preuzet neke obaveze na sebe...
    E da, i narasao moj mali eskimic na 15mm , samo nek se on bori i izdrzi samnom...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

analoneta draga, ne možeš odmah po smrzlića, nažalost. Treba biti pauza minimalno mjesec dana ako ne i duže. Ali ja držim fige da je već ovaj ciklus dobitan!
    MajaPOP nemam iskustva, ali samo ti želim svu sreću! Jedino ti mogu reći da se beta ne dupla svakih 48 sati kad pređe 1000. Imaš tih kalkulatora na netu ako te baš zanima, ali i ja bih ti savjetovala da se usmjeriš više na taj uzv nego betu. Držim fige!
    Nered, nered, nereeeed...šizila sam 100 na sat, pukla i sad me više nije briga! Dok imam kaj za njupati i čistu odjeću, dok je torba za bolnicu spremna kao i stvari za bebu...nije me briga za prašinu i što sve nije na svom mjestu (nekad sam bila luda ako svaka stvar nije bila na mjestu ...ovo je napredak za moju psihu )
    Tko sve ima pregled? željkica i ?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ne stignem sad sve komentirati, samo da velim lberc za hematom
    Ja sam ih imala u prve dvije trudnice i krvarila sam dosta
    Oba puta nisam mrdala iz kreveta do cca 20 tt, tj dok nisu skroz nestali
    Nemoj se igrati s tim, lezi i zanemari sve ostalo
    A muzu dodjeli zadatke!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A ginekolog koji veli da sa hematomom ne treba strogo mirovati je, po mom misljenju, poprilicno neozbiljan

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sunce, shoping...uzela sam si onaj jastuk za dojenje-sad će mi bit za spavanje. Gledala AS, putne krevetiće...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

A križa me bole užasno jako dok stojim (kuhanje) ili sjedim. Izdrzim max. 7 min. i moram malo leći!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ne citam bas sve, dosla sam vas pozdraviti!!
    jejja super za hematom!! od sad nek bude blazeno stanje
    tigrice rastezes se,a... nije to lose.. kad ne mozes legni..
    linalena
    ubiti svima veeelika pusa, da vas ne nabrajam sve!!
    cure cuvajte svoje bembolince.. ja virkam da vidim da li je koja rodila
    muma ipak cete izdrzati do božića i dobiti naaaaaajlijepsi poklon pod bor..

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

vatra draga kako si nam? samo ti svrati, nadam se da ćeš skoro opet tu pisati
    jesu našli uzrok onim kontrakcijama i krvarenjima. negdje mi je u glavi ostalo da sam pročitala da čekaš nalaze?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

super sam.. uzivam jos malo na bolovanju.. he he... nisu mi nalazi jos gotovi a bit ce, a ionako ne mogu vrijeme vratiti unazad... razmisljam i o novim konzultacijama ali tek nakon nove godine, prije cu samo vaditi faktore trombofilije, ne zuri mi se nigdje jos, iako sam nestrpljiva.. he he.. brzo cu ja na ovu temu, vec slijedece godine..

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hej Vatrice naša
    jel imaš kakvog smrzlića? od ovog postupka

Blubella i jel si preživjela zadnju pripremu?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    Blubella i jel si preživjela zadnju pripremu?
    jesam nije bilo tak strašno, al dugo nisam išla pa je malo duže potrajalo.
    sutra je pregled, joj jedva čekam da vidim stanje. najradije bih da mi doktorica kaže da sam otvorena, ctg bilježi trudove i da me smjeste u rađaonu.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Jejja super za pregled, i za malu mrvicu

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Muma nemam ja pregled danas nešto si pobrkala.
    vatra drago mi je da si pozitivna i dođi tu šta prije!
    iberc samo ti miruj kao šta su ti cure sa iskustvom rekle i bit će sve ok!
    jejja za mrvicu!!!!!!!!

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Sad sam baš pregledala vaše trbuščiće na drugo topicu-prekrasni su I baš mi je fascinantno kako bez obzira na tjedan trudnoće dolaze u raznim oblicima i veličinama...

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Pozdrav curke, Bbella za punih 38tt , mozda 39tt docekam sama

Ja sam obavila pregled, kako je izgledalo danas moji mali nece jos. Sve je u redu, zatvorena da zatvorenija ne mogu biti,ctg uredan,mali je velik al neznam koliko jer sam prosla bez uzv-a. Uglavnom kaze dr.da mame koje su na fragminu imaju vecu djecu,bolja je cirkulacija pa bebe brze rastu...mozda je i bolje da neznam,barem se s te strane manje brinem.

Bluebella sutra kad imas pregled? Jedva cekam da cujem tvoje stanje. Ja sam bila sigurna da ce mi reci bare da sam cm otvorena,ali nista.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tak sam ja bila skroz zatvorena,totalka..vec sam se plasila induciranog..
    Kad ono malac odlucio van tocno na termin i rodio se bez problema u rekordnom roku..otvorila se skroz za manje od sat vremena
    Tako zelim i vama

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

O super, i ja bi tako.
    Malac je bas medeni, jedva cekam stavit moji novi avatarcic sa tako slatkom slikicom

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

i ja ću isto ko milasova8 rodit za čas brzo i expresno!ha ha kako se lipo tješim !

i ja se pridružujem zdravici za 38 tt B&B¨!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •