ima li tko sutra pregled osim mene? mene već sad trta šta će mi reć,zamisli da mi kaže otvorena si..........uf evo me drob zabolia odma!
ima li tko sutra pregled osim mene? mene već sad trta šta će mi reć,zamisli da mi kaže otvorena si..........uf evo me drob zabolia odma!
A mislim se onda da kupim jedan paket da imam doma jer poslati muža po nešto a da kupi a nezna kako izgleda e to bi bio šou. Kako se snaći u moru uložaka jednom muškom. A nemam nikog tko bi mi mogao iskočiti umisto njega tako da ga već upoznajem sa djecijim stvarčicama di se nalaze u dm-a i Mullera i koje pelene idu za kada tako da zna kupiti kada ga pošaljem.
Željkice samo hrabro![]()
Burek tko je spomenuo burek uuuuu sutra ću ujutro po jedan burek![]()
![]()
Ajme kako će vaga skakati prekosutra na pregledu. Ma bas me brige![]()
burekkad se samo sjetim početka trudnoće i ogromne želje za burekom ..... mogla bi sad pred kraj se malo prisjetiti tog okusa .. burek sa sirom i čokoladno mlijeko
moja naj kombinacija .... osim ako noćas ne završim u rodilištu, s obzirom da me već dva sata lijepo kontrakcije šarafe... vidjet ćemo dali će potrajati.
p.s. ja spakirala jedan paket chicco uložaka i dva paketa vir 80 i jedan paket allways night... štreber![]()
I mm će sutra ujutro po burekiće
željkica mislim da si samo ti sutra na pregledu...samo smirenoJa sam u utorak.
corinaII mm je kupovao SVU kozmetiku za mene i bebu...u svakom je dućanu pokupio jednu prodavačicu pod ruku i gurnuo joj popisweleda ulje za međicu, chicco ulošci, jastučići za dojenje...
![]()
Znači sutra ujutro kolektivno jedemo burek![]()
Posljednje uređivanje od corinaII : 24.11.2013. at 20:27
moze ali onaj da ti se mast cijedi niz bradu!![]()
bluebella,samo hrabro kao i do sada,bit će to super noćas ili za koji dan
corina rade li u Zadru i dalje za trudnice na transfuziji pon i čet ili samo četvrtkom?
a kad smo kod mcdonaldsa ja sam u prvoj trudnoći bila baš luda i obavezno bi kad smo išli u zg bez obzira koliko sita bila išli još po putni mcchicken(to jedino pojedem kod njih )i krumpiriće,a valjda će i u zd jednom otvoriti
Đurđa je ponediljkom i četvrtom ti je jos uvik za trudnice ali prije 2 tjedna kad sam išla piše na vratima da nemaju valjda neki reagens za te pretrage pa da ih se triba nazvati prije.
Snupi i ti sa nama napadaš burek ujutro![]()
Ja sam sutra na pregledu, ali tek u 5 popodne.
BB, držim fige! Da nas iznenadiš sutra u jutro![]()
Zeljkice i sybylle sretno sutra, zasladite si jutro omasnim burekom...mmmm
Bbella ako ides nocas za bolnicu javi, nemoj cekat jutro da nas obavijestis... joj, vec znam svako pisanje u toku noci virkat cu dali ima novosti od tebe...budi hrabra ako ides
ne moraš virkati, odmah ti mogu reći da ništa.... prošlo sve! ostala samo bol u leđima.
jedem burek s vama ujutrojedva čekam ... već mi miriši
![]()
ha ha o čem trudnice neg o jelu
nas u 3 probudila poruka od mm sestrične da je rodila (a onda se i moj malac rasplesao u znak dobrodošlice sestrčne) i ja evo u znak suosjećanja pijem čašu mlijeka i čokolasti keks hmmm da ne lažem čokolaste KEKSE
bila na Sajmu i kupili košaru za kolica, NARANČASTUi elastičnu maramu PLAVU. Isprobavala maramu s njihjovom bebom i odlično mi je to, pa sam uvalila tu bebu mužu e odvalili smo se od smijeha, nije znao kaj bi, kak da primi, koliko je velka beba, koliko je teška, sav se prenerazio. Onda smo bili na ručku u Plješivici, i ja naravno naručila zelje i krvavice, i na pol jela skužim ajme a ja sutra na vaganje
. Onda sam svečano objavila da više ne jedem taj dan, i naravno kada je pala noć da sam se sjetila da ček ja rekla da ne jedem po danu znači mogu sad.
Meni je pregled tek u pol 7 navečer a poslije kod moje mame na kolače i kavicu jer mi je imendan a prvo ujutro na VV za štitnjaču
i tak ima koga budnog a da nije u trudovima????
jutro!
Linalena,sretan imendan!
cure na pregledima,sretno!
joj,mene tak muči nesanica,užas,a ne spavam po danu,neki put baš kad mi se spava legnem na pol sata,još me i to pod rebrom boli,nikak da prođe,ovu noć sam se digla stavljat hladne obloge i sad sam stavila,možda konačno prođe.
Jutro svima. Samo sam uspjela pročitati...bla, bla, burek...burek, burek...bla, bla! I sad idem u pekaru!
Ooooo burek party
Bbella, ti se opako pripremas
E, uzmi i jedne carape za radjaonu, meni je bilo hladno za stopala i spasile su me
corina, mozda ce ti trebati jos ulozaka, a mozda i ne...zapisi muzu kak se zovu pa neka donese potrebi
ja sam, recimo, svaki put potrosila 10-15 paketa onih vir, tj. lola lady + ispod one ogromne libresse za noc
stavila sam taj jedan nepropusni i dva-tri ova od vate...
ja sam dosta krvarila, a tko zna kako ces ti...
meni jucer bas super dan, mazil se s djecicom, fino papali, pa se muz i ja malo podruzili, navecer bila u kazalistu pa na domjenku....ma milina
zato sad slijedi pospremanje...
dobro jutro cure i uzivajte u bureku
a ja cu na dijetu samo tost i caj posto sam bila toliko pametna pa popila hladan jogurt pa sad proljev me stigao
znaci danas cekamo preglede drzimda sve budu dobre vijesti.
Jutro, keksici,tost, a di su bureci ?
Ja se pro budila gladna ko pas, kruli ko ludio, spremna sam za party!
Lina sretan imendan!
Bbella situacija?
Jutarce!!!
Otvaram bureeeeek partyyyy! Ginger pridruži nam se, odjuri preko ceste. Moj burek već grije bušu...ogromni sa sirom...Puknut ću ali se isplatilo
Još me muči i zatvor zadnjih dana. Ovo sigurno neće potaknuti probavu, ali sveki šalje sarmu za ručak, pa tko zna. Hvala Bogu da ja ne moram paziti na kile, mislim da bude gin jako zadovoljna sutra!
Sretno na pregledima cure!
Bluebella baš mi je drago da se priključuješ partyju a ne tiskaš još. Pa moraš završiti trudnoću sa stilom
Mene su noćas probudili neki čudni bolovi u donjem djelu trbuha koje sam ignorirala, ali su me probudili i u pola 7 pa je bilo napeto. Prestalo je...nadam se da je do probave![]()
Jutro
Kod mene nema bureka, nego pecivo i pašteta...to mi taaako paše
Ja sam noćas užasno spavala, budila se u 2, pa u 3, pa sam od 6 budna da nisam više zaspala... mogu se ja namjestiti, to nije problem. Ne znam što bilo, neki ludi snovi i jednostavno takva noć
U pol 7 dizanje pa vađenje krvi (senzibilizacija). Išla sam privatno, ne da mi se zezati s Petrovom... I sad odmor, popodne spavanje
Netko spomenuo burek? Ja sam mislila da ga samo ja tamanim i staalno bi ga jela... Iberc razumijem te oko neispavanosti, isto mi je, nikako zaspat, pa i kad zaspem imam uzasno lagan san i svaki zvuk me budi..jutros se probudila u 5 i nema sanse spavat,kruli u trbuhu morala sam bar jabuku pojest..
Kupila sam od dm-a neki maslac protiv strija jel koristio tko to? To mi jedna frendica preporucila a sve si mislim mozda sam i ulje trebala kupit oa sve skupa trackat
jutro,ja prespavala svoj burek a vanka tako zahladilo prava zima stigla bure puše i ko će da me grije nemam burek za dobru podlogu a nemam ni bundu ništa nemogu zakopčat a nije baš da mi se kupuje za ovo još malo dana ,siroće malo
muma i ja imam danas sarme isto sveki poslala!
Linus sretan ti imendan! Ako se ne varam!!Posto nosiš ime moje ljepotice iz trbuha saljem ti jednu veliku pusu!!
evo i mene.... u komadu još uvijek.
pojave se kontrakcije ali i nestanu.. baš me zeza ovaj mali dječak
sretno curama na pregledima danasčekamo izvještaje..
jejja.... ja koristim taj maslac (Palmers) i super mi je. od 30tt ga preko dana više puta stavim (ako sam doma) a pred spavanje bademovo ulje. ne moraš kupovati i njihovo ulje, puno je skuplje od bademovog ulja a nema potrebe, bademovo je just fine![]()
Dobro jutro drage moje. Lina sretan imendan i kako kaže ona stara : sveta Kata snijeg za vrataRekao bi naš Milan Sijerković ( obožavam tog čovika
).
Blubella drži se nam se još malo, jedva čekam da otvoriš zimsku sezonu pa da nam forum poskakuje od čestitanja i sreće.
Željkice i meni su sve jakne male, ništa ne mogu zakopčati ajme meni sutra na pregled ima da vaga skaće...ma brige me... ja ču sigurno do kraja trudnoće imati +20kg.
A burek e tako mi je bio ukusan i bez problema sam pojela cijeli.
Izgleda da je Milan u pravu-kod nas prije par minuta počeo padati prvi ovogodišnji snijegSad dok ne moram putovati na posao, to mi je baš super.
Od mog bureka, jutros ipak ništa. Probudila sam se u 5, u 6 pojela par štrukli pa onda oko 7 opet zaspala. Sad su na redu bili banana i naranča, pa par napolitanki (najbolji keksi na svijetu). Što li će biti sljedeće, još do ručka? I što će reći vaga popodne?
![]()
Ja kombiniram zimsku jaknu do koljena, raskopčanu, i onda neki debeeeeli šal ispred po bušimislim, koliko izlazim van...samo na pregled...nema šanse da kupujem nešto drugo.
Zaboraviiiiih, linalena sretan imendan! A i snupi - sretan imendan tvojoj smješkici!
Jučer me MM pitao za te vilenjake koji će se roditi u 12.mj - kak će se zvati...pa curke jeste odlučile?! Nećete valjda ko moja frendica pregovarati s mužićem u rađaoni
željkica nek nas hrane, jel tak? Sveki me hrani da skrati sinu ponekad muke oko ručka, a mama pak me zove svaki ibogi danA ja od početka trudnoće pričam kak ne želim da znaju kad ću biti u rađaoni. Ne znam kak ću to izbjeći. Mislim da ću ja nju nazvati između 2 truda da je se riješim za taj dan i onda u bolnicu.
Ajme sve ste me razočarale! Nitko nije bio na partiju jutros!![]()
Posljednje uređivanje od Muma : 25.11.2013. at 11:21
ajme ja ću vrištat,taman ušla u kadu da počnem s pripremama za popodne kad ono nema vode!!!!!!!!!!!!!!!!i neće doć do 17 h a meni pregled u 16 i 30!!!!!!!!!!!!!![]()
MM je nakon poroda rekao da, koliko god ćemo djece imati, svima im slobodno ja mogu odabrati imena![]()
A jooooooooj Željkice....Ja se isto nisam unaprijed uredila, "čuvala" sam se za danas...Bome ne znam što bi da nestane vode. Valjda išla k sestri pod tuš (samo što ona živi 25km od mene). Imaš ti kakvu opciju?
aaaa joj željkice, ovoje bas ludo! meni je jednom nestalo vode a taman se napjenila, kosa puna šampona, pa je moji muž zvao vodovod i ---- sve po spisku, ja se digla u 6.00 da se sredim jer sam u 8 imala pregled,a kad ovi u vodovodu pojma nisu imali da se nesto radi...
i kak si riješila šampon sa kose?
p.s. dali imaš kontrakcije? dali ti je težak trbuh? mene dosta boli lijeva strana trbuha, tu si je frajer leđa smjestio i kad spavam na lijevom boku sva težina padne na tu strane pa me boli ujutro. ne pomaže ni što mali jastuk podmetnem ispod...
Linalena sretan imendan!
svima sretno na pregledima i danas i sutra i nadalje!!! željkice čekamo tvoje izvješče
Bbella sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
cure kako ćete organizirati kupanje i presvlačenje bebica?
Jel ćete ih kupati u kadici na kuhinjskom stolu ili u kupaonskom lavabou?
oćete ih presvlačiti još u kupaoni odmah uz kadicu ili nositi u ručniku na krevet
Zapravo ne znam nakraju kaj bi s time - dal kupiti komodu s kadicom i prematalicom -tu je kadica najčešće dosta mala i kaj beba se kupa unutra koji mjesec jer onda tako i tak počne brčkat
-dal kupiti veću kadicu i za početak onaj anatomski uložak, pa kada bebo poraste kupati ga u toj kadici u kadi
-dal bebicu navikavati na tuširanje
iz iskustva, kadica iz komode je za drek jer je stvarno koristiš kratko. možeš kupiti veću kadicu, ali ni anatomski uložak ti ne treba jer ionako bebu kupaš u par milimetara vode i na kratko - zapravo ih samo ispireš čistom vodom s eventualno mrvu maslinjaka. na početku je lavabo stvarno dovoljan, a period između lavaboa i prave kade zanemariv (mada je meni bilo draže da ima svoju kadicu do oko godine dana - nekako sam bila paranoična oko naših bakterija u kadi, a baš ne bih čistila jakim sredstvima pa onda bebu u to. al to su moje paranoje zbog dijagnoze).
moj izbor je sklopiva kadica sa nastavkom za novorođenče.
a gdje ću ga kupati još ne znam... možda prvih par kupanja u dnevnom boravku na malom stolu ili u kupatilu na perilici... vidjet ću kak mi bude zgodno. mogu i na pod staviti kadicu i sjesti...ovisno koliko će mali voljeti kupanje.
komoda sa kadicom mi se čini ne praktična i zato ju nisam kupovala.